..ti s-a spus?..esti sigur ca ti-a luat doza de zyprexa?

kooksee wrote:stie cineva, anul asta se mai scot locuri pe cardio?

tandarica_ndy wrote:TibiGZU wrote:ba chiar circula si o lista cu aceste specialitati prin seria 8. poate shefu Lex e baiat bun si ne spune mai multe...
Manca-ne-ai p..a la toti din seria 8 daca ai vreo problema cu ea!...

TibiGZU wrote:tandarica_ndy wrote:Manca-ne-ai p..a la toti din seria 8 daca ai vreo problema cu ea!...
n-am. va las pe voi intre voi

TibiGZU wrote:tandarica_ndy wrote:Manca-ne-ai p..a la toti din seria 8 daca ai vreo problema cu ea!...
n-am. va las pe voi intre voi

ciocalteu_PRM wrote:cezarion wrote:ba in afara de harrison restul merg foarte lejer poti sa bagi si doua capitole pe zi.chiar nu ma asptam[/quote
Mai cocosele, sa inteleg ca ai mai dat rezi de cateva ori, nu? Nu de alta, da suntem multi aici care dam pentru prima oara...mi-e greu sa cred ca tu inveti doua subiecte pe zi la prima vedere. Ce faci peste o luna cand termini materia?? Le inveti de la coada la cap?

tandarica_ndy wrote:Si iata cum paranoicul TibiGZU, care viseaza presupuse liste cu nu stiu ce specialitati scoase, a gasit in imed un loc de a-si varsa vidanja!...dar au dreptate colegii nostri, e Saptamana Mare si nu-ti voi spune decat atat: Balaceanca e aproape!...

cezarion wrote:ciocalteu_PRM wrote:cezarion wrote:ba in afara de harrison restul merg foarte lejer poti sa bagi si doua capitole pe zi.chiar nu ma asptam[/quote
Mai cocosele, sa inteleg ca ai mai dat rezi de cateva ori, nu? Nu de alta, da suntem multi aici care dam pentru prima oara...mi-e greu sa cred ca tu inveti doua subiecte pe zi la prima vedere. Ce faci peste o luna cand termini materia?? Le inveti de la coada la cap?
da ma papusa,am invatat intr-un an pentru chirurgie si am dat anul trecut pe medicale asa ca: relax my friend.

TibiGZU wrote:kooksee wrote:stie cineva, anul asta se mai scot locuri pe cardio?
am auzit si eu azi ca umbla zvonul cum ca nu se mai scot locuri pe cardio si alte 3-4 specialitati. ba chiar circula si o lista cu aceste specialitati prin seria 8. poate shefu Lex e baiat bun si ne spune mai multe...

ciocalteu_PRM wrote:2much4you wrote:mai stii, draga ciocalteu_PRM... cezarion s-ar putea sa fie fata
Cum,la 24 de ani, inca e fata??Tre sa se fi dat vreun flacau la "ea" pana acum

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests