Ziceai ca ai nevoie de Google Toolbar si din cauza asta nu folosesti CrazyBrowser sau MyIE. Am descoperit si eu azi ca in MyIE poti baga Google toolbar. Gasesti pe site-ul lor cum se face sau ma poti intreba direct.
Uite dovada

originaltup wrote:Tab-uri, pop-up killer incorporat, skinuri (cam putine ce-i drept), auto-hide (simplu sau in full screen), e mai customizabil si s-ar putea sa fie ceva si la viteza de navigare. Si or mai fi dar eu cu astea ma confrunt in mod obisnuit.
Important update
(Added) Double click on tab bar to open a new window.
(Added) Open local folder inside MYIE2.
(Added) More DDE support. WWW_GetWindowInfo supported.
Power Marks supported.
(Added) Plugin Type at "new plugin found" dialog.
(Added) Offline help string in language file. Offline help will be called first.
(Added) Support bookmarklets.
(Added) Uninstall option in Add/Remove dialog.
(Added) Uninstall will also remove MYIE2 identification string.
(Added) No stretch BK mode in side bar. Use [SIDEBAR_STYLE]
BK_IMAGE_STRETCH=0 (Added) Support for RoboForm toolbar. Please download the plugin from our web site.
(Fixed) Remember last selected side bar plugin.
(Fixed) Launching from html file would not resume last visited page.
(Fixed) A bug in IE Extension support module.
(Fixed) Drop .url file to MYIE2 would not open the URL.
(Fixed) Uninstall program will restore flash download and restore your previous default browser.
(Fixed) Proxy toggle problem when there is no proxy defined.
(Changed) Stop command in right tab click menu is replaced by Link List .
(Changed) Status bar filter button changes to Enable/Disable All filters.
(Enhanced) Startup speed.
originaltup wrote:In schimb eu nu mai pot naviga fara ele. Cand vad cum IE imi deschide o fereastra noua, care pe deasupra e si destul de mica si tre sa mai dau inca un click sa o maximizez, prefer sa-l inchid de tot si sa trec pe ceva cu tab-uri. Probabil e cum te obisnuiesti dar majoritatea pe care ii stiu prefera totusi tab-urile.
Main features:
Automatically maximize new IE and OE -windows.
Open new IE windows in the background.
Automatically close popup windows.
Set up rules for specific windows.
Hide/show/close all open IE windows with a hotkey.
Maximize all new IE windows to "fullscreen" -mode.
originaltup wrote:Tu cate mii de ore ai la activ Gaurika de iti permiti sa spui asta? Si eu care acum ma descurc rezonabil cu windowsul am multe sute de ore pierdute cu el (si nu castigate). Calculatorul trebuie sa fie o unealta nu un scop in sine.
gaurika wrote:tapirul wrote:geurika, intai sa-ti vad mecla la threadu alalalt.
Be MORE specific pls!
originaltup wrote:Chiar numai din prisma faptului ca atunci cand dai back nu iti incarca din nou pagina, cum face IE sau alta clona de IE, ti-o ia instantaneu din cache si nu mai pierzi inutil atata timp. Plus ca incarca si mai repede paginile.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests