trident wrote:concret: nu mai e genomul
zise.....??

crisalia wrote:na , ca io nu fac katerinca!
sa povesteasca maine sefii de serie care participa,care a fost propunerea Bucurestiului

angry4ever wrote:kooksee... asa-i ca ai luat deja rezidentiatul? sorry daca nu ti-am citit miile de posturi anterioare sa-ti extrag esenta dar mi se pare ca esti prea detasat...mi se pare normal ca acei dintre noi care nu sunt maso sau care nu au nimic de castigat se pe urma acestor schimbari sa fie nemultumiti, nu?

maria_m wrote:din pacate timisoara nu va fi reprezentata de nici un student la intalnirea de azi. din cate am inteles de la o profa , ar fi trebuit sa mearga la bucuresti insotita de 2 reprezentanti ai studentilor. acestia insa nu sunt disponibili pentru ca sunt plecati in...australia...si in restul centrelor e asa? sincer ma indoiesc ca ar fi tinut cineva cont de parerea studentilor...

angry4ever wrote:Mostra de desteptaciune a la iasi...tocmai am aflat(nu e sigur) ca la faimoasa adunare Iasiul a hotarat: trunchi comun (bineinteles), Harry 16 (cu termen de traducere 1 luna), Schwartz (pentru egalitate med/chir...ei cred ca harry 14 difera de harry 16 cum schwartz difera de angelescu deh...) si subiecte egale ca numar (asta mi se pare singura normala) . Si sa se amane rezidentiatul cu una bucata luna pana se traduce harry 16 ...frumos si inteligent. Daca e altceva vin cu update....pe la voi cum e?

lniculaescu wrote:dar voi ce parere aveti de "sefii" vostri de serie? in timisoara nu exista asa ceva. exista o "societate a studentilor din medicina" care zice ca reprezinta studentii insa e plina de prosti si de lingai. daca e sa propuna aia ceva vor fi exact indrumarile mai marilor facultatii.

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests