2007 18.11.2007 - www.rezidentiat2007.info

Punct si de la capat. MS propune o noua lege pentru rezidentiat
woody
senior
senior

Postby woody » Wed Mar 14, 2007 1:27 pm

kooksee wrote:ba woody tu nu te-ai saturat frate sa aberezi?
cine crezi tu ca are lista din buc?
vreun sef de serie?
sau tot anul 6 de la umf buc invata pe rup
e o tematica secreta?

woody/newoody noua asa ni sa zis de la decanat ca bucurestiul ar avea totusi o lista un pic mai diferita credeti ce vreti :twisted: :evil:

luc_med
junior
junior

Postby luc_med » Wed Mar 14, 2007 1:33 pm

diferita in ce sens? mai multe subiecte de chiru? sau altceva?

astera
newbie
newbie

Postby astera » Wed Mar 14, 2007 1:50 pm

Sedinta minunata va fi maine la ora 13.30, la Ministerul Sanatatii am inteles.
De asemenea, in comunicatul trimis centrelor universitare, la sedinta trebuie sa participe rectorii insotiti de catre 2 reprezentanti de an,si se va discuta despre rezidentiatul de anul acesta.

m_med
newbie
newbie

Postby m_med » Wed Mar 14, 2007 2:05 pm

tematica cat si bibliografia apar vineri in viata medicala?

woody
senior
senior

Postby woody » Wed Mar 14, 2007 2:22 pm

m_med wrote:tematica cat si bibliografia apar vineri in viata medicala?

sa speram ca maine se lamuresc odata apele :twisted: :evil:

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Wed Mar 14, 2007 2:34 pm

am vb azi la spital cu sefu' de serie despre aceasta minunata sedinta de maine, iar el nu stia nimic!!!
cum de cei din tara stiu, ba chiar mai si vin la Bucuresti , iar sefii de serie din Bucuresti nu stiu nimic? :lol:
all good things come to an end

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Mar 14, 2007 2:37 pm

cum, oare chiar se scoate genomul?

Serby
newbie
newbie

Postby Serby » Wed Mar 14, 2007 3:14 pm

Pai mai Bident, nu ziceai tu cu 2 pagini in urma ca s-a scos genomul? acum ce faci? dai cu stangu in dreptu? habar nu ai ce sa mai minti...
A priest, a pala and Varimathras were having a drink in a bar ...

woody
senior
senior

Postby woody » Wed Mar 14, 2007 3:21 pm

Serby wrote:Pai mai Bident, nu ziceai tu cu 2 pagini in urma ca s-a scos genomul? acum ce faci? dai cu stangu in dreptu? habar nu ai ce sa mai minti...

pai ce sa faca si rezidentii in loc sa ne ajute de dezinformeaza dar parca totusi se scoate genomul eu asa am inteles de la seful de an

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed Mar 14, 2007 3:28 pm

woody wrote:
Serby wrote:Pai mai Bident, nu ziceai tu cu 2 pagini in urma ca s-a scos genomul? acum ce faci? dai cu stangu in dreptu? habar nu ai ce sa mai minti...

pai ce sa faca si rezidentii in loc sa ne ajute de dezinformeaza dar parca totusi se scoate genomul eu asa am inteles de la seful de an

daca nu jtiti sa cititi printre randuri ce zice 3dintzi ce sa va fac? aici pe forum nu e ca in harrison, sa iei totu motamo! k doar n-aveti conserve in loc de capete :lol:
contesting is a life style

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Mar 14, 2007 3:34 pm

TibiGZU wrote:daca nu jtiti sa cititi printre randuri ce zice 3dintzi ce sa va fac? aici pe forum nu e ca in harrison, sa iei totu motamo! k doar n-aveti conserve in loc de capete :lol:

io totusi va recomand sa cititi randurile, nu printrerandurile, ca altfel ajungeti sa aveti in loc de capete, nu conserve, cum zice tibicutzu, ci o tabula rasa, cum are tibicutzu.
totusi sa va dati seama de mishtocareala de pe aci.

astera
newbie
newbie

Postby astera » Wed Mar 14, 2007 3:35 pm

crisalia wrote:am vb azi la spital cu sefu' de serie despre aceasta minunata sedinta de maine, iar el nu stia nimic!!!
cum de cei din tara stiu, ba chiar mai si vin la Bucuresti , iar sefii de serie din Bucuresti nu stiu nimic? :lol:

sa vorbeasca cu rectorul vostru.Nu cred ca s-ar cara degeaba rectorii la Bucuresti daca n-ar fi nimic maine. A ..sau mai bine intrebati pe careva din organizatia voastra sudenteasca.S-ar putea ca aia sa stie mai multe decat sefii de serie.

angry4ever
junior
junior

Postby angry4ever » Wed Mar 14, 2007 4:12 pm

La Iasi cica in seara asta va fi o MARE sedinta studenteasca pe tema rezi. Sa nu se poata spune ca nu ne-au consultat. (nu ca s-ar tine cont de altceva decat de propunerea rectorilor ) . go4it...17.30 parca. In restul centrelor univ. e la fel?

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed Mar 14, 2007 4:12 pm

andy gavrilescu wrote:
TibiGZU wrote:daca nu jtiti sa cititi printre randuri ce zice 3dintzi ce sa va fac? aici pe forum nu e ca in harrison, sa iei totu motamo! k doar n-aveti conserve in loc de capete :lol:

io totusi va recomand sa cititi randurile, nu printrerandurile, ca altfel ajungeti sa aveti in loc de capete, nu conserve, cum zice tibicutzu, ci o tabula rasa, cum are tibicutzu.
totusi sa va dati seama de mishtocareala de pe aci.

shefule, iar ne plictisesti. nu de-alta, dar iar te trimite latvia in pm. pardon, p ei

woody
senior
senior

Postby woody » Wed Mar 14, 2007 4:59 pm

angry4ever wrote:La Iasi cica in seara asta va fi o MARE sedinta studenteasca pe tema rezi. Sa nu se poata spune ca nu ne-au consultat. (nu ca s-ar tine cont de altceva decat de propunerea rectorilor ) . go4it...17.30 parca. In restul centrelor univ. e la fel?

si cum face rectorul vosstru ia avionul ca sa ajunga maine la 13:30 la sedinta de la MS ? hai ca el are bani dar seful de an ce face cheltuie 3 burse pe un bilet de avion? :roll: :twisted: :evil:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Mar 14, 2007 5:03 pm

nu prea ai mers cu trenul in viata ta, nu?

asta ca o paranteza, eu cred ca intalnirea aia "mare" e doar o gluma. eventual au fost cativa revolutionari cu initiativa, dar ma indoiesc profund ca va avea vreo influinta. in orice directie.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Dharma23
junior
junior

Postby Dharma23 » Wed Mar 14, 2007 5:03 pm

Articol din saptamanalul muresean PUNCTUL:
ASALT LA MINISTRU
Nemulţumiţi că nu ştiu încă nimic oficial despre rezidenţiat, studenţii de la UMF l-au luat la întrebări pe ministrul Nicolăescu chiar pe holurile spitalului
Venit la Tîrgu-Mureş să le expună medicilor din judeţ planurile sale de reformă, în carul unei întâlniri la care presa a fost ţinută la uşă, ministrul Eugen Nicolăescu a fost asaltat la ieşire de un grup de studenţi nemulţumiţi. Tinerii sunt în anul VI la UMF Tîrgu-Mureş şi spun că nu au primit încă nici o informaţie oficială despre examenul de rezidenţiat.

"Aflăm totul pe diverse forumuri de discuţie, nu de la minister cum ar fi normal", a explicat unul dintre studenţi. "Există tot felul de zvonuri cum că ar fi tematică comună, că trebuie traduse nişte tratate în câteva săptămâni", a continuat alt student. Toţi cei câteva zeci de tineri prezenţi au concluzionat că rezidenţiatul e un examen greu, în consecinţă e obligatoriu ca tematica de concurs să apară cu cel puţin şase luni înainte.

"Până acum n-aţi învăţat?", le-a replicat Eugen Nicolăescu, luat la întrebări de studenţi. Ministrul Sănătăţii le-a explicat apoi că tematica e comună, că va rămâne aproape neschimbată, că urmează două dezbateri şi le-a promis că într-o lună totul va fi afişat pe site-ul MSF. Ceea ce nu le-a răspuns însă Eugen Nicolăescu celor 250 de studenţi din anul VI de la UMF Tîrgu-Mureş şi celorlalte sute din ţară, este de ce a întârziat atât de mult adoptarea proiectului de hotărâre care reglementează organizarea examenului de rezidenţiat. Probabil domnul minnistru le-ar fi spus, aşa cum a făcut-o la şedinţa cu uşile închise, că presa e de vină, obraznicii ăia de jurnalişti care au tupeul să îşi dea cu părerea despre mizeriile din sistemul sanitar pe care cu onor îl păstoreşte. Cât despre studenţii care habar nu au în ce condiţii îşi vor da rezidenţiatul, nu au decât să aştepte şi să spere că Eugen Nicolăescu îşi va respecta promisiunea. ÃŽncă una.

Categoria: Actualitate
Autor : Sorina Bota
Data: 2007-03-13 00:00:00

http://www.punctul.ro/

woody
senior
senior

Postby woody » Wed Mar 14, 2007 5:14 pm

kooksee wrote:nu prea ai mers cu trenul in viata ta, nu?

asta ca o paranteza, eu cred ca intalnirea aia "mare" e doar o gluma. eventual au fost cativa revolutionari cu initiativa, dar ma indoiesc profund ca va avea vreo influinta. in orice directie.

tu ai venit vreodata de la iasi cu rapidul care circula noaptea de vorbesti?
vad ca se ingroasa gulma iar domnu ministru a fost strans cu usa :twisted: :evil:

angry4ever
junior
junior

Postby angry4ever » Wed Mar 14, 2007 5:17 pm

amanunte nu cunosc...stiu doar ca sefii de serie au anuntat ieri cum ca astazi un reprezentant al rectoratului se va intalni cu studentii pt intrebari si propuneri in privinta rezidentiatului...banuiesc pt a tine cont de ele si a le prezenta maine ministrului...sigurrr... (iar despre seful de an si mersul cu trenul...:) hmm... prietenii stiu de ce )

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Mar 14, 2007 5:18 pm

Dharma23 wrote:
"Până acum n-aţi învăţat?", le-a replicat Eugen Nicolăescu, luat la întrebări de studenţi.

mare handicapat nicolaescu asta. in caz ca il cunoaste careva sa ii dea linkul.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

woody
senior
senior

Postby woody » Wed Mar 14, 2007 5:19 pm

kooksee wrote:
Dharma23 wrote:
"Până acum n-aţi învăţat?", le-a replicat Eugen Nicolăescu, luat la întrebări de studenţi.

mare handicapat nicolaescu asta. in caz ca il cunoaste careva sa ii dea linkul.
ce pretentii ai neica de la un manager ce crezi ca el a invatat harr pt licenta ??????? :twisted: :evil:

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Wed Mar 14, 2007 5:20 pm

Nicolaescu E NEBUN!!!!!!!!!!!
cum inca o luna?
pai stie frizerul asta om mai putin dotat intelectual, devenit peste noapte economist la particulara ,ce insemana sa inveti la medicina , sa inveti pt rezidentiat?
all good things come to an end

angry4ever
junior
junior

Postby angry4ever » Wed Mar 14, 2007 5:22 pm

"Ministrul Sănătăţii le-a explicat apoi că tematica e comună, că va rămâne aproape neschimbată..." nu pricep...bun, comuna adica trunchi comun, dar neschimbata?...fata de ce?....de propunerea rectorilor sau de vechea tematica...in cazul asta nu mai e comuna...iar pt chirurgicale e total schimbata. :)

rellyc
senior
senior

Postby rellyc » Wed Mar 14, 2007 5:23 pm

woody wrote:
kooksee wrote:nu prea ai mers cu trenul in viata ta, nu?

tu ai venit vreodata de la iasi cu rapidul care circula noaptea de vorbesti?
vad ca se ingroasa gulma iar domnu ministru a fost strans cu usa :twisted: :evil:

Mai egzista si Sageata albastra care ajunge pe la 11 :wink:
Mi-a placut faza cu Nico, "rămâne aproape neschimbată". Asta a fost cioban inainte de a ajunge ministru? Probabil confunda medicina cu economia la FF. Din categoria prostul cu mintea odihnita...
Nu hackuieste nimeni situl MS si sa puna link catre forum? :lol:
"Capacitatea omului de a se insela pe sine insusi si de a confunda dorintele imaginatiei sale cu realitatea nu are limite"

med_use
junior
junior

Postby med_use » Wed Mar 14, 2007 5:29 pm

ma duc sa vad ce e si cu intalnirea asta de la 17.30 in aula... :?

angry4ever
junior
junior

Postby angry4ever » Wed Mar 14, 2007 5:34 pm

succes...eu nu merg ca-mi fac sange rau degeaba ...:) .Apropo...despre acest interviu am auzit alta varianta...trunchiul comun e "in discutie" iar tematica va fi aceeasi cu mici (deci mici) modificari...fiecare intelege ce vrea.

andy gavrilescu
cel mai imedist din 2013
cel mai imedist din 2013

Postby andy gavrilescu » Wed Mar 14, 2007 5:49 pm

TibiGZU wrote:shefule, iar ne plictisesti. nu de-alta, dar iar te trimite latvia in pm. pardon, p ei

kindere, nu mai vorbi despre o persoana in lipsa ei (latvia), pana la urma nu esti stapan pe p ei, poa sa ma trimita, nu-i musai sa ma si duc.
si pe bune acu, e un topic despre rezi, unii sunt chiar preocupati de asta, nu mai veni tu, si altii ca tine, cu profanari ce nu tin de rezidentiat...deocamdata exista subiect de baza.
ia mai bine du-te la intalnirea din aula si vino aci cu rezumatu mai pe seara. ai face o fapta buna. si zi-le k nu vrem genom si receptor. imbraca-te frumos. multumim.

danhia
elite
elite

Postby danhia » Wed Mar 14, 2007 5:53 pm

bre, da crizati sunteti!! chiar asa pana acum nu ati invatat? :lol:
Red Apple

rellyc
senior
senior

Postby rellyc » Wed Mar 14, 2007 6:01 pm

btw, cine mai pune la share Harri 14 vol 2? eu am o varianta cu niste pagini in oglinda si inca n-am invatat sa cetesc invers.
"Capacitatea omului de a se insela pe sine insusi si de a confunda dorintele imaginatiei sale cu realitatea nu are limite"

miknik
senior
senior

Postby miknik » Wed Mar 14, 2007 6:02 pm

si eu la fel am....la digestiv nu?
btw, cine mai pune la share Harri 14 vol 2? eu am o varianta cu niste pagini in oglinda si inca n-am invatat sa cetesc invers.

rellyc
senior
senior

Postby rellyc » Wed Mar 14, 2007 6:22 pm

miknik wrote:si eu la fel am....la digestiv nu?

Da, am reusit sa rotesc 2 capitole dar m-am plictisit sa jonglez Acrobat - ACDSee (exportat jpeg din acrobat, rotat in acdsee, creat pdf din nou...) :lol:

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed Mar 14, 2007 6:26 pm

rellyc wrote:
miknik wrote:si eu la fel am....la digestiv nu?

Da, am reusit sa rotesc 2 capitole dar m-am plictisit sa jonglez Acrobat - ACDSee (exportat jpeg din acrobat, rotat in acdsee, creat pdf din nou...) :lol:

aceeasi problema si la mine. puneti la share o varianta buna pliiiiz

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed Mar 14, 2007 6:28 pm

andy gavrilescu wrote:kindere, nu mai vorbi despre o persoana in lipsa ei (latvia), pana la urma nu esti stapan pe p ei, poa sa ma trimita, nu-i musai sa ma si duc.
si pe bune acu, e un topic despre rezi, unii sunt chiar preocupati de asta, nu mai veni tu, si altii ca tine, cu profanari ce nu tin de rezidentiat...deocamdata exista subiect de baza.
ia mai bine du-te la intalnirea din aula si vino aci cu rezumatu mai pe seara. ai face o fapta buna. si zi-le k nu vrem genom si receptor. imbraca-te frumos. multumim.

acu te trimit direct in pm. fara suparare bei si o bere singur acolo, k tot o vroiai. te-am pus pe ignore hai ciao

crisa_s
senior
senior

Postby crisa_s » Wed Mar 14, 2007 6:34 pm

Eu inteleg ca nu-ntelegi, dar nu-nteleg ce nu-ntelegi, de ma-ntelegi eu te-nteleg, M-AI INTELES?

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Wed Mar 14, 2007 7:44 pm

multumim frumos crisa

black&white
newbie
newbie

Postby black&white » Wed Mar 14, 2007 7:50 pm

Eu va pot zice ca seful nostru de an mere maine in Bucuresti.Sunt curioasa cat de mult o sa conteze parerea lui.

miknik
senior
senior

Postby miknik » Wed Mar 14, 2007 7:54 pm

din care centru univ esti b&w? :?:

black&white
newbie
newbie

Postby black&white » Wed Mar 14, 2007 7:56 pm

Din BV.Cica trebuie sa stabilim in seara asta ce parere avem,dar nu stiu nimic despre ce.

adellyne_85
elder
elder

Postby adellyne_85 » Wed Mar 14, 2007 7:57 pm

nu stiu de ce va puneti asa sperante in sefii astia de an. voi stiti care e parerea sefului vostru de an? sau macar v-ati intrebat daca e una cu care sa fiti de acord? ei se duc acolo doar pt ca li s-a cerut sa fie prezenti, sa asculte, si sa comunice mai departe. nu stiu cati (daca o fi vreunul!) se duc acolo pt a-si reprezenta centrul universitar, sau cati din ei vor deschide gura sa zica si ei ceva.

DEVIL
senior
senior

Postby DEVIL » Wed Mar 14, 2007 8:02 pm

med_use wrote:ma duc sa vad ce e si cu intalnirea asta de la 17.30 in aula... :?

care aula ? :twisted: din ce oras ?
:twisted: :x :oops:

Return to “Rezidentiat 2007”