Stagiu de MI pe MF la Sf. Imparati Ctin si Elena
- andy
- elder
Stagiu de MI pe MF la Sf. Imparati Ctin si Elena
e adevarat ca este un stagiu superusor? sau te freaca tampiteii pana te obosesc?
Not kennt kein Gebot.
- dragamaia
- senior
- Chingachgook
- addicted
am avut o colega care se cam ducea zilnic.
si culmea culmilor, la sf stagiului a dat examen.
si si mai culmea, nu toti au luat 10.
pentru cei ce nu inteleg ce e cu culmile astea, e vorba de mefe.
si culmea culmilor, la sf stagiului a dat examen.
si si mai culmea, nu toti au luat 10.
pentru cei ce nu inteleg ce e cu culmile astea, e vorba de mefe.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Jack
- junior
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted
dragamaia wrote:si stiti cumva daca se face ceva chirurgie generala pe acolo? adica te lasa sa cosi si tu ceva? eu sunt pe dermato si ma gandeam ca in ceva spital mic mai degraba prinzi ceva (nu de alta dar e la iesirea mea din bloc, spitalul)

cel mai important pt un dermatolog este sa stie sa coasa un colon. din proprie experienta.
ca niciodata nu stii cand faci excizia asha, mai ...darnic

- dragamaia
- senior
- dragamaia
- senior
- danhia
- elite
- crisa_s
- senior
- Jack
- junior
andy wrote:si daca vrei sa te detasezi, de cate semnaturi ai nevoie?
nu stiu sigur -sigur dar cred ca -tzi trebuie aprobare de la seful de sectie + directorul spitalului unde vrei sa faci apoi cu astea 2 te duci la CNPDSB la dr. Marineanu (sefa rezidentilor) ;
insa la dr . Marineanu e foarte greu de intrat ;intra doar cine trebuie

era acolo o tipa venita de la Timisoara care a incercat de mai multe ori sa intre ; eu intre timp am renuntzat si am plecat; tipa din TM a ramas acolo ; nu stiu dc pana la urma si-a rezolvat problema ;
You only lie to two people in your life: your girlfriend and the police.Are you clear?!
- Chingachgook
- addicted
nu face nici un rezident de anul 1-2 garzi singur. doar daca se baga prea mult in seama si tine cu tot dinadinsul sa nu trezeasca linia 1.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted
si cu si mai putin noroc bagi linia 1 la bulau.
sau macar prin tribunale
sau macar prin tribunale
- Chingachgook
- addicted
dar de ce sa vrei sa te transferi?
daca nu ai invatat sa iei mai sus..asta e , acum suporti consecintele.
uite de exemplu eu, de la inceput am vrut targoviste, am invatat suficient cat sa am un puncaj cu care sa imi aleg confortabil respectivul centru.
daca nu ai invatat sa iei mai sus..asta e , acum suporti consecintele.
uite de exemplu eu, de la inceput am vrut targoviste, am invatat suficient cat sa am un puncaj cu care sa imi aleg confortabil respectivul centru.