2007 18.11.2007 - www.rezidentiat2007.info

Punct si de la capat. MS propune o noua lege pentru rezidentiat
ciushka
elder
elder

Postby ciushka » Mon Feb 26, 2007 3:49 am

lasa semintele si cola ca nu iti fac bine la sanatate(asha am auzit pe neshte prieteni ai mei din domeniu:economisti si militieni)
azi nu o sa ai parte de prea multa distractie ca orice medicinist rezistent sau alta categorie de vietati medicale e inca freanta dupa obositorul weekend de garzi sau mai rau de distractie.
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)

Jack
junior
junior

Postby Jack » Mon Feb 26, 2007 10:03 am

va rog cine are schwartzul sa posteze
hemoragiiledigestive sup,
apendicita,
ocluzia intestinala,
traumatismele
tumorile malignr gastice ..............................merci

PS eu am o legatura proasta/lenta de net si nu pot sa descarc tot schwartzul; mi-ar lua o zi intreaga :twisted:
You only lie to two people in your life: your girlfriend and the police.Are you clear?!

steluzza
junior
junior

hm?

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 10:57 am

Sa fie stricat calculatorul meu sau ce?--->ca nu vad nimic din listele alea dontknow.gif Cate subiecte sunt?Caaa..nici asta nu vad :(
oo strujica die slana+un botz die braanza+un ardaau+oo porodica+uun coltug die pita..tulai:)

shire
senior
senior

Postby shire » Mon Feb 26, 2007 11:02 am

ia incearca aici...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

shire
senior
senior

Postby shire » Mon Feb 26, 2007 11:03 am

si partea a doua...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

steluzza
junior
junior

Thanks!

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 11:16 am

Iti multumesc "shire" :peace: Dar tot nu vad nimic crybaby2.gif Poate fiindca nu am instalat power-point..sau is habarnista totala.
Astept Monitorul.
oo strujica die slana+un botz die braanza+un ardaau+oo porodica+uun coltug die pita..tulai:)

shire
senior
senior

Postby shire » Mon Feb 26, 2007 11:23 am

steluzza, atasamentele sunt poze, format jpg, deci nu au treaba cu power-pointul...nu am idee de ce nu le vezi...daca ai un viewer de poze nu ar trebui sa fie probleme...

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 12:05 pm

Draga shire,am dat pe download!Trebuie sa fac mai mult de atat?Totul se vede mic mic si intrerupt--nu pot descifra nimic! :( De ce altii vad iar eu nada?Poate ca e mai bine ca nu vad nimic --din cate am inteles e mult Harrissonn asa ca o sa-mi strice ziua :splat:

shire
senior
senior

Postby shire » Mon Feb 26, 2007 12:09 pm

imi pare rau ca nu reusesti sa vezi...sincer nu stiu motivul...Si daca e pe asa, sunt intr-adevar majoritare sub din medicale...am impresia ca doar vreo 10-11 sunt din chirurgie, din 50...deci...

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Feb 26, 2007 12:12 pm

steluzza wrote:Draga shire,am dat pe download!Trebuie sa fac mai mult de atat?Totul se vede mic mic si intrerupt--nu pot descifra nimic! :( De ce altii vad iar eu nada?Poate ca e mai bine ca nu vad nimic --din cate am inteles e mult Harrissonn asa ca o sa-mi strice ziua :splat:

steluzza, treb sa maresti imaginea...te duci pe scrisul ala puchitzat si-i dai click

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Feb 26, 2007 12:15 pm

Te-ai descurcat?

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 12:19 pm

Atunci nu-mi pare rau shire!Sper totusi ca e doar "la deruta" lista aia..ca de nu..ee toot mai ihhhhh XXarcade.gif

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 12:35 pm

MULTUMESC,luly_boy!!VAD!!VAD TOTUL!! :orchestra:

P.S. e nasty lista asta.

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Feb 26, 2007 12:48 pm

Cu placere, steluzza! Da, e groaznica lista :x , pe mine m-au luat palpitatiile cand am vazut ca nu se mai terminau temele din Harry :( .Poate, totusi, vor reveni asupra ei, ar fi prea de tot sa ramana asa.

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 1:07 pm

luly-boy!Nu stii oare ---acum cativa ani cand a fost tot trunchi comun nu era 50% materie de chir 50% materie de med?Sau?E o aberatie totala lista asta.Parca vad---ca cineva acolo(zvoniacii) rad bine de noi la o bere + un popo-corn :drinking:

rellyc
senior
senior

Postby rellyc » Mon Feb 26, 2007 1:17 pm

steluzza wrote:luly-boy!Nu stii oare ---acum cativa ani cand a fost tot trunchi comun nu era 50% materie de chir 50% materie de med?Sau?E o aberatie totala lista asta.Parca vad---ca cineva acolo(zvoniacii) rad bine de noi la o bere + un popo-corn :drinking:

Am lansat o intrebare la presupusa sursa a listei caci ma incerca o banuiala similara. Sper sa primesc raspunsul cat mai curand. Pana apare ceva sigur voi continua sa invat subiectele care apreciez ca vor ramane neschimbate.
"Capacitatea omului de a se insela pe sine insusi si de a confunda dorintele imaginatiei sale cu realitatea nu are limite"

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Feb 26, 2007 1:22 pm

Nu stiu cum era inainte. Sincer, as prefera sa fie o gluma dar se pare ca nu ne ramane decat sa asteptam. :cry:

lniculaescu
junior
junior

Postby lniculaescu » Mon Feb 26, 2007 2:08 pm

Lista asta si rezi de anul asta e ca o nunta in stil american: somehing blue, something new, something borrowed. Astept cu interes 15 Martie! Traiasca infratirea dintre economisti si doctori. :x

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 2:41 pm

..da..e adevarat..interesanta lista-wedding..
Daca pe tine--luly_boy te-au luat palpitatiile la mine e un adevarat istoric al bolii:

De cateva zile am un tranzit intestinal mai lent.In momentul in care am descifrat lista..ei binee, ca prin minune m-a luat o senzatie imperioasa,de neexplicat in abdomenul inferior.Deabea am apucat sa fug ca din pusca la toaleta--->caannd ce usurare!! :rev:

..si presimt..asta e doar inceputul...

P.S.au au--->la totzi ni greu

TibiGZU
elder
elder

Postby TibiGZU » Mon Feb 26, 2007 2:59 pm

fratzilor, nu vi se pare ca luati prea in serios rezidentiatul asta? :D :twisted: :twisted: :devil: :peace: :hammer: :respect: :agrue: :angel: :drinking: 0X
contesting is a life style

steluzza
junior
junior

Postby steluzza » Mon Feb 26, 2007 3:31 pm

NO STATI ASA DRAGILOR!
Tocmai am vorbit cu o doamna de la D.S.P. CLUJ-NAPOCA si mi-a spus ca LISTA AIA E DOAR O PROPUNERE---ASA CUM A INTRAT PE SITE-UL M.S.--ASA A SI IESIT...ADICA A FOST RETRASA SI NU A FOST APROBATA! XXbazooka.gif

miknik
senior
senior

Postby miknik » Mon Feb 26, 2007 3:41 pm

normal k e propunere; probabil e de la cei din CT, ca doar de la ei a ajuns pe forum; multumim ca au postat-o, asa orientativ, a fost dragut din partea lor sa faca asta...

om vedea dupa 15 martie cat a mai ramas din lista asta; ideea era k fiecare centru univ are o propunere, nu? si uite ca numai cei din CT au facut rost de ea si au si postat... nu stiu cati din alte centre ar fi procedat la fel...

Bysko
senior
senior

Postby Bysko » Mon Feb 26, 2007 3:51 pm

Mi-e lene sa ma intorc la paginile anterioare si nici ca-mi pasa cine a scris chestia aia, dar "conform" spuselor unui/unei scump/scumpe colege de prin alte centre, noi astia din Cocarlati sau whatever suntem mult prea neinsemnati sa putem veni cu astfel de propuneri. Asa ca ne-am decis sa bagam lumea intreaga in ceata( a se citi bibliografia aia scoasa din buzunarul propriu) astfel incat sa scada dramatic nivelul de pregatire al celorlalti, iar noi astia de pe-aici sa luam un avans considerabil la invatat.
Nu stiu daca sa fiu :( * :lol: * :x !

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Feb 26, 2007 4:04 pm

constanta rulz
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

deiu
junior
junior

Postby deiu » Mon Feb 26, 2007 4:38 pm

nu vad de ce criticati o persoana care vrea sa ajute. sincer lista sunt ferm convinsa ca e cit se poate de veridica pentru ca si la cluj este una si sunt cit se poate de asemanatoare adica 90% asa ca cred fratilor ca nu e a buna.iar in ce priveste faptul ca si anul trecut au fost zvonuri ncu astfel de propuneri sa stiti ca nu erau doar zvonuri , liste s-au trimis doar ca domnul ministru a fost asa de ocupat incit nu l-ea semnat la timp si de aceea s-a aminat si postarea bibliografiei, asta din surse foarte sigure.

deiu
junior
junior

Postby deiu » Mon Feb 26, 2007 4:40 pm

scuze pt. greselile de scriere eram grabita si nu am fost atenta :oops:

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Feb 26, 2007 4:46 pm

Deiu, atunci chiar ca e de rau :( Totusi, cine ar treb sa faca propuneri la lista asta ciudata care circula prin UMF-uri? Din cate am inteles, e o lista provizorie, se asteapta propuneri/modificari care ar treb facute de...?

lniculaescu
junior
junior

Postby lniculaescu » Mon Feb 26, 2007 4:58 pm

Dar pana la urma are cineva idee cu ce se mananca trunchiul asta comun? Se va da intr-un singur centru? Se va alege specializarea la gramada (chirurgie-medicale)? Se va alege inainte de ex?

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Feb 26, 2007 5:15 pm

Daca circula prin facultati liste cu propuneri in privinta temelor si bibliografiei pt rezidentiat, va rog frumos, anuntati aici despre ce e vb, poate reusim sa ne punem de comun acord.

Cei din C-ta au facut-o deja, asteptam si restul centrelor!

DEVIL
senior
senior

Postby DEVIL » Mon Feb 26, 2007 5:24 pm

Deiu cum arata lista din CJ ? te rog potzi sa o postezi 10x

PS stelutza ce e aia porodica? :roll:

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Mon Feb 26, 2007 5:26 pm

porodica=rosie (cred...)

crisa_s
senior
senior

Postby crisa_s » Mon Feb 26, 2007 5:26 pm

rosie :)
Eu inteleg ca nu-ntelegi, dar nu-nteleg ce nu-ntelegi, de ma-ntelegi eu te-nteleg, M-AI INTELES?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Feb 26, 2007 5:31 pm

paradaisa

oligodendroglia
junior
junior

Postby oligodendroglia » Mon Feb 26, 2007 5:39 pm

Nu stiu de la cine a ajuns "propunerea" la MS. Ceea ce stiu este ca la sedinta rectorilor s-a distribuit aceasta lista decanilor/rectorilor urmand ca acestia sa o "contempleze" iar la urmatoarea sedinta sa se hotarasca forma definitiva. Decanul de la Constanta s-a intalnit cu studentii de anul 6 pentru a-i consulta (vezi modificarile: sa nu se introduca nelson, harry 16 ce nu e deja tradus, sa se scoata genomul si hormon-receptor etc). Astea sunt "propunerile" Constantei si nicidecum lista in sine. Mi se pare extraordinar ca decanul lor s-a sinchisit macar sa-i intrebe si sa le dea lista a doua zi dupa sedinta.
Eu deocamdata sunt anul 5, la Bucuresti, dar ma indoiesc ca voi avea parte de un asemenea tratament in scurtul timp care mi-a mai ramas de petrecut in facultate.
Nu strica sa-ti amintesti ca universul, cu o exceptie nesemnificativa, este alcatuit din altii.

DEVIL
senior
senior

Postby DEVIL » Mon Feb 26, 2007 5:42 pm

pai daca decanul CT chiar s-a intilnit cu studentii de anul 6 inseamna ca e un tip OK

off topic
http://www.hanuancutei.com/forum/index. ... 4086&st=70

blaxter
newbie
newbie

Postby blaxter » Mon Feb 26, 2007 6:17 pm

mai puneti o data lista aia dak o aveti ..plssss

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Feb 26, 2007 6:28 pm

degeaba aia busoala aia la avatar.
da cu 1-2 paginai inapoi pe topicul de fata si gasesti lista.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Mon Feb 26, 2007 8:18 pm

Bysko wrote:Mi-e lene sa ma intorc la paginile anterioare si nici ca-mi pasa cine a scris chestia aia, dar "conform" spuselor unui/unei scump/scumpe colege de prin alte centre, noi astia din Cocarlati sau whatever suntem mult prea neinsemnati sa putem veni cu astfel de propuneri. Asa ca ne-am decis sa bagam lumea intreaga in ceata( a se citi bibliografia aia scoasa din buzunarul propriu) astfel incat sa scada dramatic nivelul de pregatire al celorlalti, iar noi astia de pe-aici sa luam un avans considerabil la invatat.
Nu stiu daca sa fiu :( * :lol: * :x !

sincer eu chiar te inteleg si nu cred ca "ai scos lista aia din burta"...
pacat ca altii nu stiu sa aprecieze buna intentie pe care ai avut-o.............tot ce-ai facut a fost sa-i informezi si pe ei de ceea ce tu ai aflat.....mult mult succes!!!!
si la sfarsit, mamotaaa....

Tempest
newbie
newbie

Postby Tempest » Mon Feb 26, 2007 8:29 pm

despre lista si tr.comun gasiti info aici:

http://medlifecaffe.myforum.ro

Tempest
newbie
newbie

Postby Tempest » Mon Feb 26, 2007 8:29 pm

despre lista si tr.comun gasiti info aici: