nu de alta, dar acum cateva saptamani imi trecea prin cap sa fac niste subiecte asemanatoare, sa le pozez, sa le pun pe forum si sa induc putin sperietura in mase
2007 18.11.2007 - www.rezidentiat2007.info
- TibiGZU
- elder

- ninja p
- junior

TibiGZU wrote:bysko, de unde ai tu lista cu subiectele?
nu de alta, dar acum cateva saptamani imi trecea prin cap sa fac niste subiecte asemanatoare, sa le pozez, sa le pun pe forum si sa induc putin sperietura in mase![]()
![]()
asa asa, eu pe langa nelson mai puneam niste sub din hurst's the heart, manualul merck, williams obstetrics, farmaco katzung etc...
- adellyne_85
- elder

- adellyne_85
- elder

- ninja p
- junior

Bysko wrote:am spus mai inainte-C-ta si-l cheama Bordei P. Acum crezi?Mi vrei alte detalii?
offf, mai ca as fi vrut sa raspunzi UMF Chitila...oricum noi toti ne cam asteptam la o isprava de genul acesta. ideea este ca tematica provizorie de acum poate suferi modif serioase pana la varianta finala care, sa speram, va fi anuntata pana pe 15 martie....2007 sper
-
mony221
- senior

2007 18.11.2007
Mai posteaza cineva lista aceea cu presupusa tematica? Va rog!!!!!!!!!!
-
woody
- senior

saracult decan
ninja p wrote:Bysko wrote:am spus mai inainte-C-ta si-l cheama Bordei P. Acum crezi?Mi vrei alte detalii?
offf, mai ca as fi vrut sa raspunzi UMF Chitila...oricum noi toti ne cam asteptam la o isprava de genul acesta. ideea este ca tematica provizorie de acum poate suferi modif serioase pana la varianta finala care, sa speram, va fi anuntata pana pe 15 martie....2007 sper
sa speram ca decanul din constanta nu va fi demis ca va dat voua lista
-
luly_boy
- senior

Probabil ca majoritatea decanilor/rectorilor a ajuns la concluzia ca o asemenea veste se da la inceput de saptamana, ca s-o incepeti bine
Acuma, serios, daca intrunirea a avut loc joi, cand sa apuce bietii oameni sa comunice noutatile? Ca la ei saptamana de lucru are max 4zile. La noi, daca vroiai sa-l prinzi pe decan la UMF, trebuia sa aprizi lumanari la biserica iar daca-l cautai la spital se enerva ca de ce nu-l astepti la facultate
Asa ca...macar asta de la C-ta se pare ca si-a dat interesul...
- 187.92a
- addicted

- dragamaia
- senior

fratilor, si anul trecut s-au emis fel de fel de pareri pe marginea propunerilor venite din partea diferitelor centre universitare. tot asa, se creionase o programa in care Clujul avea cele mai multe de spus, parca chiar bagase nelson la pediatrie si in final NIMIC. nu va agitati pana nu vedeti subiectele oficiale.
- 187.92a
- addicted

- matrix
- elder

mie cel mai mult imi place partea de final :
TO DO LIST :
harry 16.....de tradus
nelson.....de tradus
......
calm..calm...ca mai e tare mult pana vedem ceva in monitorul oficial sau macar in viata medicala.
si nu uitati ca MS organizeaza examenul de rezidentiat si nu e obligat sa tina seama de nici o propunere de la UMF-uri.
eu sper macar ca subiectele sa fie din materialele existente deja (pot sa le puna si pe toate de la chirurgie daca vor...eu oricum dau pe medicala) sa nu asteptam prin septembrie sa apara nu stiu ce brosura.
TO DO LIST :
harry 16.....de tradus
nelson.....de tradus
......
calm..calm...ca mai e tare mult pana vedem ceva in monitorul oficial sau macar in viata medicala.
si nu uitati ca MS organizeaza examenul de rezidentiat si nu e obligat sa tina seama de nici o propunere de la UMF-uri.
eu sper macar ca subiectele sa fie din materialele existente deja (pot sa le puna si pe toate de la chirurgie daca vor...eu oricum dau pe medicala) sa nu asteptam prin septembrie sa apara nu stiu ce brosura.
Viata lunga si prospera!
- adellyne_85
- elder

-
dragos297
- senior

- TibiGZU
- elder

dragos297 wrote:Cica a aparut neatent' de nico la televizor si a vb despre nevoia de reforma a reziului, 'avand in vedere rezultatele dezastruoase din 2006' si 'uniunea europeana' si 'reforma' si alte vorbe goale. Concluzia: trebuie sa reformam reziul ca rezidentii sunt slab pregatiti.
mai multe detalii pls (post tv, ora, etc). poate gasesc sa downloadez si eu interviul si eu interviul
contesting is a life style
- 187.92a
- addicted

TibiGZU wrote:dragos297 wrote:Cica a aparut neatent' de nico la televizor si a vb despre nevoia de reforma a reziului, 'avand in vedere rezultatele dezastruoase din 2006' si 'uniunea europeana' si 'reforma' si alte vorbe goale. Concluzia: trebuie sa reformam reziul ca rezidentii sunt slab pregatiti.
mai multe detalii pls (post tv, ora, etc). poate gasesc sa downloadez si eu interviul si eu interviul
vreau si eu. nu gasesc pe pagina 1
-
woody
- senior

ms
dragos297 wrote:Cica a aparut neatent' de nico la televizor si a vb despre nevoia de reforma a reziului, 'avand in vedere rezultatele dezastruoase din 2006' si 'uniunea europeana' si 'reforma' si alte vorbe goale. Concluzia: trebuie sa reformam reziul ca rezidentii sunt slab pregatiti.
unde a aparut ministrul nostru drag ? ieri azi pe ce post ?
-
bibescu
Poate pare ciudat, dar chiar NU apare un link cu subiectele propuse. Nu ar putea cineva sa re-posteze link-ul in loc de a face referire la pagina 1 (unde nu il vad nicicum)? Sau daca nu functioneaza asta, sa specificati mai in detaliu ce schimbari s-au facut si care subiecte au ramas din Angelescu, care din Harrison? Multumesc mult de tot!
- 187.92a
- addicted

- 187.92a
- addicted

- Chingachgook
- addicted

mare dreptate are domnu ministru (sa-i dea d-zeu sanatate)
majoritatea rezidentilor chiar sunt niste verze.
in alte ordinee de idei, dupa ce am citit 4 pagini cu tampenii mi se pare foaret distractiv ca potentialii chirurgi ai patriei se dau de ceasul mortii ca ei au invata pana acuma degeaba. evident vor sari 5 pupeze ca au colegi care invata din august si ca ce-i cu discriminarea asta.
ma duc sa imi iau seminte si cola ca anticipez ca o sa fie super show pe topicul asta.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...