Intrebari anul 2
- AllBlue
- senior
50 min
- test practic: 2 subiecte (eu am avut un desen cu niste godeuri, trebuia sa spun ce reactie e, la ce viroza se foloseste si ce reprezinta unul dintre godeuri...adica r. de hemaglutinare pt v.gripale; celalalt cu hepatite: Ag HBs +, Ag HBe+, anticorpi anti HBs IgM si anti hepatita D IgM, trebuia sa zici ce reprezinta fiecare marker si ce boala e)
- test teoretic: 10 grile compl simplu, 10 compl multiplu - de prin toata materia + 2 subiecte (profilaxia si tratamentul pt gripa; interferon - mecanisme si rol)
- test practic: 2 subiecte (eu am avut un desen cu niste godeuri, trebuia sa spun ce reactie e, la ce viroza se foloseste si ce reprezinta unul dintre godeuri...adica r. de hemaglutinare pt v.gripale; celalalt cu hepatite: Ag HBs +, Ag HBe+, anticorpi anti HBs IgM si anti hepatita D IgM, trebuia sa zici ce reprezinta fiecare marker si ce boala e)
- test teoretic: 10 grile compl simplu, 10 compl multiplu - de prin toata materia + 2 subiecte (profilaxia si tratamentul pt gripa; interferon - mecanisme si rol)
Carpe Diem, Baby!
- rox
- elder
20 grile, 10 simple 10 complement multiplu, 2 sub de teorie- replicarea hiv si variabilitatea virusurilor gripale si la practic o hepatita B cronica sa o recunosti dupa markeri serici ( Ag HBs pozitiv, IgIpozitiv, ac anti HABe pozitiv si inca ceva) si un herpes facial sa zici produsul patologic, transport, metode de diagnostic rapid si izolarea virala. Am facut lp-ul si grilele bine si replicarea HIV. La virusurile gripale n-am mai scris nimic. Sper totusi sa pic
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- rox
- elder
-
- junior
- rox
- elder
- grasuX
- senior
- AllBlue
- senior
- anncush
- senior
se poate sa depinda de profesor modalitatea in care se desf examinarea.
anu trecut eu am dat si partialu si exam final cu M. Popescu. cand am intrat am tras 3 subiecte (parca) din trei gramezi diferite (cate un sb din fiecare gramada). dupa ce m-a ascultat la fiecare subiect in parte m-a pus sa-i spun tot ce stiu despre eozinofile. nu cerea sa stii amanunte ci avea pretentia sa stii lucrurile de baza. punea intrebari pe langa subiect , dar nu grele, legate stiu si io de coloratii sau chestii de biocel elementare. si te tinea de vorba pe subiecte legate de orice altceva decat de medicina. asta este istoria evenimentelor foooooarte pe scurt.
oricum cine va da cu Popescu sa se astepte la absolut orice din partea lui pt k este imprevizibil. asculta in biroul lui, face glume si povesteste depre viata si cariera lui timp de 4 ore si apoi te poate pica cu cea mai mare seninatate sau te poate trece pe te miri ce raspuns de-al tau aruncat asa intr-o doara. din cate stiu io, cei care fac lp cu dr. ceafalan, dau exam cu Popescu
muuulta bafta
anu trecut eu am dat si partialu si exam final cu M. Popescu. cand am intrat am tras 3 subiecte (parca) din trei gramezi diferite (cate un sb din fiecare gramada). dupa ce m-a ascultat la fiecare subiect in parte m-a pus sa-i spun tot ce stiu despre eozinofile. nu cerea sa stii amanunte ci avea pretentia sa stii lucrurile de baza. punea intrebari pe langa subiect , dar nu grele, legate stiu si io de coloratii sau chestii de biocel elementare. si te tinea de vorba pe subiecte legate de orice altceva decat de medicina. asta este istoria evenimentelor foooooarte pe scurt.
oricum cine va da cu Popescu sa se astepte la absolut orice din partea lui pt k este imprevizibil. asculta in biroul lui, face glume si povesteste depre viata si cariera lui timp de 4 ore si apoi te poate pica cu cea mai mare seninatate sau te poate trece pe te miri ce raspuns de-al tau aruncat asa intr-o doara. din cate stiu io, cei care fac lp cu dr. ceafalan, dau exam cu Popescu
muuulta bafta

Slowly getting less stupid 

- rox
- elder
Are cineva idee ce s-a intimplat cu profa de sport de la aerobic? Ana Maria Finta , parca asa o chema..am inteles ca semestrul asta facem cu altcineva, asta dupa ce jumate din semestrul trecut am facut cu Draganescu ( cu care era chiar ok pina la urma)...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- rox
- elder
ah, si am uitat prima oara: psihoneuroendocrinologie. niste minti marete au decis o si mai mareata colaborare intre cele doua catedre, adica psiho med si endocrinologie. "monstruletul" nascut a fost un metis de curs , jumatate scu si jumatate endocrino, inlocuind astfel pastila de ris saptaminala a lui iamandici cu o bulina ce se prevede a fi amara dar solemna, administrata leeeent si intr-o romina dubioasa de coculescu ( nu m-am prins inca ce vrea de la noi si care e obiectivul cursului ?!?). sa ne "defenestram" deci, stimati colegi
si inca o intrebare: cine e suzana cilievici si cu ce se maninca ( ca informatiile mele sunt contradictorii)?

si inca o intrebare: cine e suzana cilievici si cu ce se maninca ( ca informatiile mele sunt contradictorii)?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- anncush
- senior
anul trecut costa in jur de 300.000 sau 350 nu mai stiu sigur, sper k nu au mai scumpit-o. o cumperi de la libraria de la subsol sau chiar de la editura daca iti zic la librarie k nu o au. este de la editura carol davila, aia din curtea umefeului
anatomia cu lupu este super tare. jos palaria. cel mai bun profesor din anii preclinici , de fapt conf
anatomia cu lupu este super tare. jos palaria. cel mai bun profesor din anii preclinici , de fapt conf

- grasuX
- senior
- rox
- elder
sincer...nu stiu, la codita nu. a fost calcare in picioare si macel la intrare, da' doar atit.
s-au mai schimbat la cineva asistentii la histo?
ca azi am ramas putin...masca. ma asteptam sa vina profa si am dat de un tinar zglobiu care ne-a anuntat ca o sa facem impreuna semestrul asta
si la fizio...e o domnisoara ( sau doamna) tinara, blond-roscata, cu parul pina la umeri si oarecum ondulat...stie cineva cum o cheama? sau a facut cineva cu ea? ca sa stiu cum sa abordez situatia
s-au mai schimbat la cineva asistentii la histo?

si la fizio...e o domnisoara ( sau doamna) tinara, blond-roscata, cu parul pina la umeri si oarecum ondulat...stie cineva cum o cheama? sau a facut cineva cu ea? ca sa stiu cum sa abordez situatia
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- grasuX
- senior
- anncush
- senior
nu exista carte de curs a dr. Lupu. cea de care ai tu nevoie (singura de altfel de nervos scrisa de acest autor) este cartea de lp. una visinie parca... la cursuri tre sa te duci pt k te ajuta foarte mult la examen explicatiile si desenele facute de prof. face cursuri pe intelesul tuturor prostilor si nu sunt deloc stufoase.

- AllBlue
- senior
in atentia celor care dau partialul la fizio si n-au aflat: s-a introdus alta lista de subiecte
http://fiziologie.univermed-cdgm.ro/bareme/oral2007.pdf
http://fiziologie.univermed-cdgm.ro/bareme/oral2007.pdf
Carpe Diem, Baby!
- rox
- elder
- AllBlue
- senior
- rox
- elder
- AllBlue
- senior
mda...114 tot cursul doamnei Buraga
pna si endotelina le gasesti in haulica...vreo cateva randuri
la extrasistola vad ca am un sfert de pagina scrisa...da habar n-am de unde
is multe sub scurte scurte, probabil ca vor sa scape repede de noi, din moment ce suntem programati intre 10 si 12

pna si endotelina le gasesti in haulica...vreo cateva randuri
la extrasistola vad ca am un sfert de pagina scrisa...da habar n-am de unde
is multe sub scurte scurte, probabil ca vor sa scape repede de noi, din moment ce suntem programati intre 10 si 12
Carpe Diem, Baby!