salarii

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Fri Feb 16, 2007 8:40 pm

vad ca lumea se tot agita aici din cauza salariului intreg pe care il da floreasca....pana la urma a luat cineva banii de acolo, chiar au platit salariu intreg sau sunt doar zvonuri??

ralu_anto
senior
senior

Postby ralu_anto » Fri Feb 16, 2007 8:53 pm

oamenii din floreasca care ati luat banii de la caserie scrieti cat si cum....

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Fri Feb 16, 2007 9:05 pm

an I fara nici un spor-533 in mana

adrian branisteanu
junior
junior

pt . rez_...

Postby adrian branisteanu » Fri Feb 16, 2007 9:15 pm

toti avem deducere de baza.dar aceasta variaza in functie de nr de persoane pe care le avem in intretinere. daca nu ai pe nimeni;ded=250 daca ai 1 pers ded=350 etc. daca salariu depaseste o anumita valoare deducerea scade

rez_ista
senior
senior

Postby rez_ista » Fri Feb 16, 2007 9:19 pm

Merturisesc ca nu inteleg. Eu nu am pe nimeni, dar de ce eu am dedus 16% din venitul impozitabil ( adica 58 roni ) si tu ai numai 19 ?

adrian branisteanu
junior
junior

viata chh

Postby adrian branisteanu » Fri Feb 16, 2007 9:39 pm

19 ron inseamna probabil impozitul la cat a ramas de impozat;367-250
=117 din astea 16%probabil e 19 cel putin asa inteleg eu dar la cat de mare era fluturasul e posibil sa fi inteles pe dos :twisted: :arrow: :oops: :D .oricum diferentele synt prea evidente

rez_ista
senior
senior

Postby rez_ista » Fri Feb 16, 2007 9:43 pm

Probabil asa e. Merci !

alin
junior
junior

Postby alin » Sat Feb 17, 2007 11:31 am

Rezident an I Floreasca (fluturas luat pe 16.02.07)

Sal Brut 714 RON
Sal de baza 714 RON
Venit Brut 714 RON
Venit Net 593 RON
Sal Net 538 RON
Plata pe Card 533 RON

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Sat Feb 17, 2007 8:42 pm

numai Floreasca a fost darnica cu noi??? sau dupa, se trezeste si ea si ne retine banii pe cele 15 zile (ne)lucratoare??
Nu e suficient sa reusesti-altii trebuie sa esueze.
pasionat de arta?
pasionat de altceva?

giaserbu
senior
senior

Postby giaserbu » Sat Feb 17, 2007 9:32 pm

Anul 2,cu tot cu sporul de 15 si...vestita marire...???!!!!....475 RON....???!!!!!!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Feb 18, 2007 12:30 am

floreasca pe card n-a venit...

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Sun Feb 18, 2007 12:45 am

luni vine, auzit io

pasionat de arta?

pasionat de altceva?

mica sirena
senior
senior

Postby mica sirena » Mon Feb 19, 2007 1:19 pm

La Sf. Ioan se dau bonurile de vineri incepand , pe toata luna ianuarie; salariile se dau incepand de maie pana joi, inclusiv.
Program caserie pt ridiccarea salariului:
-marti, 20 febr; intre orele 13.00 - 15.00
- miercuri, 21 febr., intre orele 7.00 - 15.00
- joi, 22 febr., intre 7.00 - 15.00
Cel putin mie asa mi-au zis azi cand am fost acolo!!!

danhia
elite
elite

Postby danhia » Mon Feb 19, 2007 2:07 pm

pentru bonuri poti face delegatie sa le ridice altcineva. si copie dupa buletin,
Red Apple

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Feb 19, 2007 6:39 pm

notariala?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

luci28
junior
junior

Postby luci28 » Mon Feb 19, 2007 7:01 pm

nu exista delegatie notariala ci doar procura notariala...........

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Mon Feb 19, 2007 8:42 pm

Am fost eu azi cu delegatiile. Scrise de mana stil cerere cu semnatura si parafa puse. Nu a fost nici o problema decat ca m-au pus sa le vizez la seful serviciului financiar care nu a obiectat. Fiindca au fost si parafate nu mi-a trebuit decat buletinul meu. In rest toate bune. Ah uitasem asta s-a intamplat la Sf. Ioan :)
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

alfa
junior
junior

Postby alfa » Mon Feb 19, 2007 8:58 pm

eu am luat astazi fluturasul de la floreasca si am primit salariul pe 13 zile asa ca nu a fost darnica cu toata lumea
iar bonurile de masa se dau de la casierie in per 26 feb-2 martie

crin
junior
junior

Postby crin » Mon Feb 19, 2007 10:36 pm

Spitaul de copii dinh Iasi au dat banii pe toata luna,ulterior si-au dat seama ca au facut o greseala,asa ca in februarie se dau banii pe jumatate de luna :x

crin
junior
junior

Postby crin » Mon Feb 19, 2007 10:37 pm

La Spitalul de copii din Iasi s-a dat banii pe toata luna,ulterior si-au dat seama ca au facut o greseala,asa ca in februarie se dau banii pe jumatate de luna :x

danhia
elite
elite

Postby danhia » Mon Feb 19, 2007 10:45 pm

pt lady bug, delegatie parafaat? ...pentru cine are parafa...
Red Apple

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Mon Feb 19, 2007 10:51 pm

again, Floreasca ne-o injumatati salariul in febr??

pasionat de arta?

pasionat de altceva?

Fata morgana
newbie
newbie

Postby Fata morgana » Tue Feb 20, 2007 12:41 am

:crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes:
Incredibil, nu pot crede asa ceva, asta se cheama greseala GRESEALA ?
Pai asa intr-o zi gresesc si uita complet de noi cu salariile, sau eu mai stiu ce ...
I'm a princess, can't U tell?

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Tue Feb 20, 2007 3:00 am

anul 1, alexandria: banii pe ian. au intrat pe 15-16 (salariu complet)
pentru bonuri.... trebuie sa sun la sfarsitul lunii (inca nu se stia nimic de ele pentru tot spitalul, nu numai pt noi ;) )
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

lucid
junior
junior

si totusi

Postby lucid » Tue Feb 20, 2007 11:11 am

Acu ca am vazut cine ce salarii o luat, hai sa facem abstractie de faptul ca unii au luat intreg salariul , si sa le dam in cap ca de ce...si noi astia cu juma de leafa sa ne concentram un pic si sa vedem daca ne putem lega de randul ala scris pe http://www.rezidentiat2006.ro/postrezid ... ntiat.html
"Incadrarea si salarizarea ca medici rezidenti se va face incepand cu data de 1 ianuarie 2007. " Asta nu mai e treaba de ce o intzeles sau nu o intzeles o tanti de la Salarii....ci scrie pe site-ul oficial...blah blah blah

curly
senior
senior

Postby curly » Tue Feb 20, 2007 4:20 pm

alfa wrote:eu am luat astazi fluturasul de la floreasca si am primit salariul pe 13 zile asa ca nu a fost darnica cu toata lumea

esti sigur(a) ca e pe 13 zile doar??? eu nu am auzit pe nimeni sa fi luat juma de salariu de la floreasca. eu am avut pontajul dat pe jumatate de luna (de pe 15) si tot intreg mi-au dat salariul (5 830 000 cu spor 10%). ciudat...

andreeamunteanu
junior
junior

Postby andreeamunteanu » Tue Feb 20, 2007 8:39 pm

azi am fost si eu la spitalul clinic de copii (cluj) sa intreb politicos de ce am primit salar pe 13 zile...mi s-a raspuns ca doamna care se ocupa de salarii a sunat la dsp si a intrebat cum sa ne plateasca de la 1 sau din 15?...si vacile de la dsp au raspuns ca daca din 15 am venit, din 15 sa ne plateasca.......buuuuuuun....ce ii aiurea este ca pt altii s-au putut da toti banii (ex: in cadrul sp judetean cluj, rezidentii de pe neuro) probabil ca de acolo nu a mai sunat nimeni la dsp ...ca sa nu mai zic ca am colege detasate de pe la oradea sau brasov care au luat pe toata luna si ele fiind tot din 15 la lucru......deci e clar banii au venit pentru toata lumea pe toata luna. ..depinde cat de smechere au fost dsp-urile sau spitalele...iar de fraza faimoasa de pe rezi2006 is convinsa ca numai noi am auzit si am rassubliniat-o, ca vacile de la dsp nici nu s-au mai obosit sa se documenteze....nu stiu daca am mai rezolva ceva aratandu-le scris negru pe alb....dar merita incercat...cred ca atat ne mai ramane....

aveti grija si la sporuri ...interesati-va daca pe sectia pe care lucrati exista spor si nu va lasati pana nu-l primiti...eu azi am aflat ca pe sectia de nefro pediatrica exista spor (inafara de cel de pediatrie); la fel pe ATI sau onco pediatrica...m-am dus la secretara si am aflat ca trebuie sa fac o cerere in fiecare luna sa solicit sporul de nefro atata timp cat is pe nefro. parca ar da din buzunaru lor........

1907
newbie
newbie

Postby 1907 » Tue Feb 20, 2007 9:56 pm

In sfarsit a sosit si mult mediatizata marire de salariu. In continuare UN MEDIC REZIDENT are un SALARIU mai mic decat al unei ASISTENTE MEDICALE si relativ COMPARABIL CU AL UNEI INFIRMIERE. Acum cateva saptamani mi-am manifestat nemultumirea fata de salariul de mizerie, cat si fata de TRIDENT, seful nostru, dar atat el, cat si alti colegi au inceput sa imi aduca injurii (nu stiu.... probabil pt indrazneala de a spune adevarul....).Ma intreb, cum se simte el, TRIDENT, stiind ca un REZIDENT are un SALARIU cat al unei PERSOANE CARE DA CU MATURA IN SPITAL......Frate, nu e nimeni absurd sa nu-ti recunoasca valoarea acolo unde e....stim cu totii ca traim in Romania unde nu toate demersurile facute se si realizeaza, dar macar incearca, fa ceva. CU CINE, CONCRET, AI NEGOCIAT MARIREA ASTA DE SALARII (ADICA CARE A FOST ROLUL TAU)? Sperand ca de data asta NU AM RANIT PREA MULT ORGOLIUL UNORA , VA SALUT !

ana h
senior
senior

Postby ana h » Tue Feb 20, 2007 10:15 pm

1907, nu te-a injurat nimeni, dar trebuie sa intelegi ca lucrurile nu functioneaza cum ai vrea tu. ai o atitudine de copil alintat care se da cu fundul de pamant daca nu primeste jucaria AIA.

amrez a aparut acum 4-5 luni din initiativa a 3 oameni care au alergat cu banii si nervii lor sa puna la punct rama juridica a asociatiei. e greu sa faci sa mearga asa un demers, fara bani, fara oameni, in timp ce mai ai si un servici. incet incet o sa o ia si bulgarele la vale, dar ce-ar fi in loc sa critici si sa vii cu niste pretentii absurde gen: "du-te si cere salarii mai mari" sa te gandesti cum ai putea si tu contribui la bunastarea breslei?

terim_terim
senior
senior

Postby terim_terim » Tue Feb 20, 2007 11:20 pm

Nu stiu cum se simte trident, il las pe el sa iti raspunda.
Ce te intreb eu pe tine este ce ai fi vrut tu sa obtina el ca presendite al unei asociatii cu doar cativa membri, cine l-ar fi putut baga in seama.
Toata lumea asteapta multe de la asociatia asta fara sa se implice in nici un fel, nici macar sa devina membri.
Acum cred ca iti dai seama ca nu e adevarat ca salariile asistentelor si infirmierelor sunt mai mari decat ale noastre. Ele ajung sa ia mai multi bani datorita garzilor.
Din punctul meu de vedere, cu riscul pe care mi-l asum sa primesc injuraturi, in privinta salariului de baza s-a obtinut maxim din tot ce se putea in conditiile grilelor de salarizare ale bugetarilor din momentul actual. Procentual vorbind in cadrul personalului medical salariul nostru acum este la un nivel echitabil. Pentru a avea noi salarii mai mari trebuie ca toti salariati din sanatate sa aiba salarii mai mari si pentru a se intampla asta trebuie sa se schimbe toata grila de salarizare a bugetarilor. si schimbarea asta oricat am vrea noi nu o va putea cere si obtine o asociatie a medicilor rezidenti cu maxim cateva sute de membri.
Sunt multe alte probleme pe care aceasta asociatia ar putea sa incerce sa le rezolve mai ales din punct de vedere profesional.

shire
senior
senior

Postby shire » Wed Feb 21, 2007 11:46 am

Forumul nu este un camp pe care se duc razboaie declarative...Nu vreau sa aiba vreo tenta personala postul meu...Insa ma deranjeaza faptul ca avem tendinta sa aruncam cu noroi fara vreo baza reala...Acum sincer, intr-un sistem viciat cum este cel medical romanesc este teribil de greu sa supravietuiesti, daramite sa mai reusesti sa schimbi ceva...Intr-adevar salariile rezidentilor sunt mici, comparativ cu... ce model vreti voi...intr-adevar e frustrant, umilitor si...greu de trait cu remuneratia noastra...asta nu inseamna ca trebuie sa blamam o organizatie, in speta o persoana, doar din simplul motiv ca nu avem asupra cui sa ne revarsam frustrarile...
Dar decat sa obiectati vehement fara fundament pe forum, mai bine faceti ceva constructiv...daca nu pentru altii, macar pentru voi...

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Wed Feb 21, 2007 1:25 pm

stie cineva de unde putem afla ce sporuri se dau/specialitate?
adica daca apare pe undeva oficial ca nu putem merge sa facem cerere pe ce" a spus x-ulescu" desi ce stie e corect.......

lucid
junior
junior

Re: si totusi

Postby lucid » Wed Feb 21, 2007 1:54 pm

lucid wrote:Acu ca am vazut cine ce salarii o luat, hai sa facem abstractie de faptul ca unii au luat intreg salariul , si sa le dam in cap ca de ce...si noi astia cu juma de leafa sa ne concentram un pic si sa vedem daca ne putem lega de randul ala scris pe http://www.rezidentiat2006.ro/postrezid ... ntiat.html
"Incadrarea si salarizarea ca medici rezidenti se va face incepand cu data de 1 ianuarie 2007. " Asta nu mai e treaba de ce o intzeles sau nu o intzeles o tanti de la Salarii....ci scrie pe site-ul oficial...blah blah blah

Nu ca mi-ar placea teribil sa ma citez....dar am mai postat o data ..poate poate mai vede cineva si ii se aprinde o idee.O zi faina...a, si hai sa incercam sa nu ne obisnuim cu ideea ca "asta e...am luat acu pe 13 zile...o sa luam in martie intreg si ne trece":D

terim_terim
senior
senior

Postby terim_terim » Wed Feb 21, 2007 1:57 pm

dr_grumpy wrote:stie cineva de unde putem afla ce sporuri se dau/specialitate?
adica daca apare pe undeva oficial ca nu putem merge sa facem cerere pe ce" a spus x-ulescu" desi ce stie e corect.......

Ordinul ministrului sănătăţii nr. 721/2005 modificat si completat prin ORDIN Nr. 171/2006

adrian branisteanu
junior
junior

viata de chhhhhhhhhhh

Postby adrian branisteanu » Wed Feb 21, 2007 3:38 pm

pt cel ce a zis ca salariile au ajuns la un nivel ECHITABIL, mai gandeste o data fara sa supar pe nimeni ,dar eghitabil e atunci cand ati ajunge cat de cat sa supravietuiesti fara alt ajutor,asa ca echitabil poate ar fi fost undeva pe la 715 ron in mana plus bonurile nu crezi? caci de la o varsta parca nu-ti mai arde sa mergi la parinti sau sa te plangi lor : dati-mi niste bani ca nu-mi ajung. Cat despra AMREZ cred ca daca ar obtine ceva notabil vizibil atunci sunt ferm convins ca s-ar implica mai multa lume , oricum le ure multa bafta nervi de otel si sa stiti ca chiar daca multa lume va blameaza multi stiu ca iti trebuie mult sange in bo..e ca sa te puie cu inculti ai de la ms
:twisted: :evil: :arrow:

maya
junior
junior

Postby maya » Wed Feb 21, 2007 3:50 pm

La SUUB bonurile de masa se dau maine-22, vineri-23, luni-26 si marti-27 intre 7.30-15.
"Don't walk behind me i will not lead, don't walk in front of me i will not follow, just walk beside me and be my friend."

terim_terim
senior
senior

Re: viata de chhhhhhhhhhh

Postby terim_terim » Wed Feb 21, 2007 5:52 pm

adrian branisteanu wrote:pt cel ce a zis ca salariile au ajuns la un nivel ECHITABIL, mai gandeste o data fara sa supar pe nimeni ,dar eghitabil e atunci cand ati ajunge cat de cat sa supravietuiesti fara alt ajutor,asa ca echitabil poate ar fi fost undeva pe la 715 ron in mana plus bonurile nu crezi? caci de la o varsta parca nu-ti mai arde sa mergi la parinti sau sa te plangi lor : dati-mi niste bani ca nu-mi ajung. Cat despra AMREZ cred ca daca ar obtine ceva notabil vizibil atunci sunt ferm convins ca s-ar implica mai multa lume , oricum le ure multa bafta nervi de otel si sa stiti ca chiar daca multa lume va blameaza multi stiu ca iti trebuie mult sange in bo..e ca sa te puie cu inculti ai de la ms
:twisted: :evil: :arrow:

Te rog citeste atent ce am scris, nu sunt nebun sa zic ca avem salarii mari.
Sa presupunem ca tu si inca doi faceti o asociatie, ce si de la cine ai putea optine ceva notabil si vizibil.

adrian branisteanu
junior
junior

pt terim............

Postby adrian branisteanu » Wed Feb 21, 2007 8:25 pm

mai eu am frut sa zic ca daca in scurt timp nu obtin ceva cei dim amrez nu au cum sa faca lumea sa li se alature dar ma rog fiecare cu parerea lui.nu sunt de condamnat in vreu fel cei care incearca ci cei vare dau din gura nepasatori si cred ca totul pica asa de undeva,fara suparare

ana h
senior
senior

Postby ana h » Wed Feb 21, 2007 9:12 pm

adrian, te rog fa un efort de cognitie si intelege ca nu poti pune caruta inaintea boilor ca n-o sa mearga nicaieri. "cei din amrez" sunt 3 colegi care au pus banii lor si au alergat dupa aprobari sa infiinteze asoc.. urmeaza ca oamenii sa afle de existenta amrez, sa stabileasca o modalitate de inscriere si cotizatie, sa se adune cel putin 500 de membri si apoi se pune problema legala de a demara un dialog cu autoritatile (pt. linistea ta te anunt ca aceasta forma de asociatie nu poate organiza greve, ci alte modalitati de protest si negocieri). amrez nu are drept unic scop sa-ti mareasca tie salariul. e vorba de reabilitarea demnitatii profesionale si sociale a medicilor rezidenti. daca tu te astepti sa se duca cei trei oameni de la amrez sa poarte un razboi cu statul roman ca sa-ti faca tie salariul acceptabil, cred ca esti cel putin naiv...

ana h
senior
senior

Postby ana h » Wed Feb 21, 2007 10:01 pm

adrian, am asteptat sa postezi pt. public mesajul pe care mi l-ai trimis in private. nu stiu de ce nu ai facut-o. am sa postez eu mesajul tau privat pe care mi l-ai trimis in replica la postul meu anterior.

"mai eu am vrut sa zic ca : lasati oamenii adica pe voi , sa-si faca treaba si la un moment dat a sa stie lumea de voi si o sa se inscri in amrez nu neaparat ca sa va luptati voi pt cresterea salariilor ci pt a face parte dintr-o organizati puternica.si inca ceva sa stii cand vrei sa faci ceva de bine sar putea sa ai mai multe piedici decat ,cand nu vrei. sa stii ca ue va admir pt curajul vostru as zice nebunesc de a face sau schimba ceva.daca v-am suparat SCUZE SINCERE/ SPOR ps: salariu o sa fie de ***** cel putin pt incepatori an1 indiferent de ce faceti voi sau alti"

Return to “Viata in spital”