care sunteti platiti de pantelimon?
- ely_med1982
- junior
care sunteti platiti de pantelimon?
stie cineva cum plateste pantelimonul?dela 1 sau de pe 15?cand dau bonurile?merci!
- 187.92a
- addicted
- drsoso
- senior
Am fost si mi-am luat fluturasul. Banii inca nu (maine cred)
771 RON (am si spor de vechime si de radiologie) in mana (vedeti fluturasul postat pe forumul de salarii pag 25-56). E putin mai mult decat imi calculasem eu (yupiii!) cu 30 ron, probabil din cauza ca au aplicat procentele in alta ordine decat mine...
Bonuri primim clar , dar nu au sosit inca!
771 RON (am si spor de vechime si de radiologie) in mana (vedeti fluturasul postat pe forumul de salarii pag 25-56). E putin mai mult decat imi calculasem eu (yupiii!) cu 30 ron, probabil din cauza ca au aplicat procentele in alta ordine decat mine...
Bonuri primim clar , dar nu au sosit inca!
life sucks, and then u die
- 187.92a
- addicted
- ana h
- senior
-
- newbie
ana h wrote:bonurile la pantelimon au venit azi, vineri
salariile vor intra pe carduri de luni
am vorbit cu o cucoana de la salarii pantelimon
ar trebui sa avem 15% spor de preventie + 5% majorarea pe ianuarie
+ diverse alte sporuri, nu?
Si eu sunt platita de Pantelimon-rez.an II,cu card la CEC, au intrat banii azi dupa-amiaza, dar cu o mare si neplacuta surpriza: am luat 630 RON (sunt pe psihiatrie si am spor 85%)!!!!!!!!
A mai avut cineva astfel de probleme?
-
Salutare!
Si eu am patit la fel: sunt tot pe psihiatrie- anul I si am luat azi de pe card 574 RON , in loc de vreo 917, cat ar fi trebuit sa fie cu spor 75% !
(sunt platita de pantelimon)
si o colega a fost vineri ( tot la pantelimon) sa-si ia bonurile si a primit doar 15!!! Mai avem vreo sansa oare sa mai primim restul de bani+bonurile lipsa?!
Si eu am patit la fel: sunt tot pe psihiatrie- anul I si am luat azi de pe card 574 RON , in loc de vreo 917, cat ar fi trebuit sa fie cu spor 75% !
(sunt platita de pantelimon)
si o colega a fost vineri ( tot la pantelimon) sa-si ia bonurile si a primit doar 15!!! Mai avem vreo sansa oare sa mai primim restul de bani+bonurile lipsa?!
- tulip
- senior
- magdutz
- elder
scuze ca o sa fiu nitel offtopic..jack, de curiozitate: daca ai bebe de doar 7 luni cum de nu ai mai stat acasa cu el? am si e bebe mic (ma rog, al meu e f mic deocamdata, 3 saptamani..) da parca as sta 1 an intreg acasa cu el...
parca auzisem ca daca ai copil mic si alaptezi poti beneficia de program scurt, de 6 ore si sa nu faci garzi..da nu e o info oficiala, asa mi-a zis si mie cineva...
parca auzisem ca daca ai copil mic si alaptezi poti beneficia de program scurt, de 6 ore si sa nu faci garzi..da nu e o info oficiala, asa mi-a zis si mie cineva...
- Jack
- junior
cred ca o sa facem intrerupere ; pana acum am facut stagii mai putin importante asa ca am stat mai mult acasaa ; credeam ca la sfintii imparati C-tin si Elena e mai lejer dar nu e adevarat= trebuie sa semnezi condica si la venire si la plecare
; de fapt prezentza e obligatorie cam peste tot
PS nu am auzit de program de 6 ore

PS nu am auzit de program de 6 ore
You only lie to two people in your life: your girlfriend and the police.Are you clear?!
- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted