Discutii generale rezidentiat 2003

for future reference; read only..
val
senior
senior

Postby val » Tue Nov 25, 2003 10:40 pm

Si eu am picat, si eu am luat-o razna ca pentru cateva buline am pierdut stupid dupa 6 luni de invatat, dar eu nu amenint pe nimeni cu bataia de la politie iar posturile tale cu avocati si ironii ma deranjeaza.
Gandeste-te ca puteai sa decalezi 2 buline si sa te gasesti in cealalta "echipa".

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:41 pm

Ai dreptate Eugene.Imi cer scuze.Insa e foarte greu sa te abtii at cand vezi atata nedreptate.Eu zic ca ar trebui inghetat forumul cateva zile pana se mai linistesc lucrurile.Poate ca ar trebui sa va ganditi si la acest aspect. Puneti-va o intrebare: Cat va mai dura pana cand aceasta controversa va degenera in violente? Nu intretineti violenta, incercati sa o aplanati.Asta ar trebui adevaratii lideri sa faca.Spun ca e mare pacat de forumul asta.

eugen
Site Admin

Postby eugen » Tue Nov 25, 2003 10:42 pm

si acum, cand iti dai seama ca nimeni n-o face pentru gargara demagogica afisata, ci pentru o a doua sansa.. ti se pare ok? fii sincer cu mine scoro, ca nu vreau raul nici voua, nici celor cu 950. chiar e pacat ca s-a intamplat asa, dar nu e corect sa va folositi de frustrarea uriasa data de rezi-ul asta ca sa mascati practic indiferentza... nu sistemul ne-a dat gata, ci noi! PENTRU CA ATI TACUT INAINTE DE REZI. poate il luati.. poate-poate.. is cativa dobitoci care protesteaza pe forumul ala, dar las ca eu tocesc grile si poate il iau. ipocrizia e oribila, si nu existam ca si comunitate.

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:42 pm

inainte intram pe forumul asta cu mare placere.Era deosebit, calm, civilizat, european. Acum cand intru parca suntem in Afganistan.Biserici si bisericute si amenintari care mai de care.

eugen
Site Admin

Postby eugen » Tue Nov 25, 2003 10:45 pm

asilum wrote:inainte intram pe forumul asta cu mare placere.Era deosebit, calm, civilizat, european. Acum cand intru parca suntem in Afganistan.Biserici si bisericute si amenintari care mai de care.

esti campion absolut la gargara.. cand ai intrat tu pe forumul asta inainte? ti-am verificat accesarile, si nu te-am mai vazut. si crede-ma ca stiu tot ce misca aici

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 10:46 pm

Evident ca o fac pentru o a doua sansa, dar fie ca ma crezi, fie nu, eu iti spun ca protestul meu are si rolul de a desfiinta acest precedent si de a sterge aceasta pata de pe obrazul nostru, al tuturor...
Suna a demagogie, a cuvinte de politician... este dreptul tau sa ma crezi sau nu...
Nu cred ca am cum sa te conving.

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:47 pm

Eugene, am senzatia ca acest forum e ca un vas in deriva.Vad ca Victor si Darkside nu mai spun nimic, probabil ca sunt scarbiti si ei.Tu, din cand in cand, mai rabufnesti, probabil pt ca nu mai suporti si regreti situatia in care acest forum, de care, probabil ca te-ai atasat enorm, a ajuns.
Doar Scoro mai face legea pe aici, si el indeamna la mitinguri, proteste si batai de strada doar din cauza ca a picat un examen.Pacat de med.pub.ro.
Era o adresa apropiata inimii mele.

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:48 pm

Trebuie sa recunosc Eugene ca mi se mai spune si Denim.

tapirul
elite
elite

Postby tapirul » Tue Nov 25, 2003 10:49 pm

mai sunt si io... cu guma de sters. :wink:

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:49 pm

Acum, inainte de a ma bana, iti spun ca fata de mine, astia sunt niste mari ticalosi.Eu sunt mic pe langa ei.Crede-ma.

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 10:50 pm

asilum wrote:Doar Scoro mai face legea pe aici, si el indeamna la mitinguri, proteste si batai de strada doar din cauza ca a picat un examen.Pacat de med.pub.ro.

Doresc sa reclam moderatorilor pe acest individ Asilum, pentru minciuna si calomnie. Nu am instigat niciodata la batai de strada. Ma consider un om civilizat si doresc sa protestez civilizat, deoarece consider ca mi-a fost lezat un drept.
In conformitate cu legile acestui forum consider ca Asilum ar trebui eliminat daca va continua sa aiba aceasta atitudine.

val
senior
senior

Postby val » Tue Nov 25, 2003 10:51 pm

eugen wrote: nu existam ca si comunitate.

Intr-adevar, asta a fost problema noastra cea mai mare de-a lungul timpului. Nu avem leaderi si nu permitem nimanui sa ne conduca. Si cand apare cate unul tare in gura de ia conducerea e foarte usor de corupt de sistem. La fiecare greva studenteasca noi am fost cei ce mergeam la cursuri. La fiecare hotarare tampita noi am plecat capul si am rabdat. Nu am vazut in timpul facultatii nici macar pe unul sa vocifereze cand un prof i-a facut o nedreptate. In schimb am vazut pe langa fiecare profesor 2-3 oameni decisi sa-i poarte geanta, doar-doar sa fie bagati in seama. Ce-i cel mai grav e ca toate asa vor merge si de acum inainte. Fiecare cu turta si spuza aferenta.

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:54 pm

scoro? care crezi ca e distanta de la ceea ce ceri tu pana la violenta?

eugen
Site Admin

Postby eugen » Tue Nov 25, 2003 10:56 pm

Scoro wrote:Evident ca o fac pentru o a doua sansa

stiu.. stiu ca e greu, stiu ca si tu ai muncit, si ceilalti au facut-o. stiu oameni cu care nu ma mai pot intelege omeneste acum, desi ii cunosc de atatia ani. unii au luat 950, altii nu. eu nu pot sa va zic decat atat: protestele venite acum sunt tardive pentru vreun scop nobil declarat. acum toti vor sa-l mai dea o data.. si ma doare ca mint. iar cat despre cei cativa indivizi sinistri cu 950, de o marlanie iesita din comun, aparuti pe forum acum, ca ciupercile dupa ploaie - v-ati batut joc de cei picati intr-un mod pentru care nici eu nu va iert, daramite ei.

una peste alta - va rog aveti obraz macar acum, si nu mai dati in ceilalti care n-au nici o vina pentru ce s-a intamplat! cei care au luat 950, ce voiati sa faca?? sa greseasca intentionat cateva ca sa nu aiba punctaj maxim? cei care au picat, de ce atata batjocura? puneti-va in locul unuia cu 94x de exemplu, nu stiu cum as rezista psihic la asa ceva :( . dar mai, concentrati-va pe cei care merita sa o ia in barba, nu dati unii in altii..

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 10:57 pm

asilum wrote:scoro? care crezi ca e distanta de la ceea ce ceri tu pana la violenta?

EXTREM DE MARE!
Ce iti inchipui ca o sa-l linsam pe prof. Popa? Ca o sa prindem cate un 950-ist si o sa-l batem pana recunoaste ca de fapt e un oligofren care a intrat numai prin toceala?

Asilum, Asilum... cat de potrivit iti este numele...

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 10:57 pm

una e sa ai o controversa pe un forum si cu totul altceva este sa scoti oamenii in strada, sa inciti la violenta.Si nu este mare diferenta intre violenta verbala si cea fizica.

val
senior
senior

Postby val » Tue Nov 25, 2003 11:01 pm

asilum, faptul ca tu acuzi potentiala violenta din protestele oamenilor, violenta care nu exista decat in imaginatia ta e per se o instigare. Nu are nimeni de gand sa se bata cu cineva, sa urle, sa muste sau sa zgarie. Inversunarea ta nu isi are sensul. Si nici jignirile pe care le aduci celor ce au picat.

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 11:02 pm

asilum wrote:una e sa ai o controversa pe un forum si cu totul altceva este sa scoti oamenii in strada, sa inciti la violenta.Si nu este mare diferenta intre violenta verbala si cea fizica.

Mai omule, tu pe ce lume traiesti?
Vino si tu de curiozitate maine la MSF. Ce iti inchipui ca am facut azi? Nu s-a strigat nimic, nu a fost un protest in toata regula. Eram prea putini pentru asta oricum.
Am avut o discutie pe un ton civilizat cu Blanculescu in sala de consiliu, apoi am mai stat putin in fata la MSF, am dat niste declaratii presei, am mai schimbat niste idei si am plecat acasa cu hotararea sa revenim maine la 10. Atat.
Nici cea mai mica urma de violenta, atat verbala, cat mai ales fizica.

Tu parca esti parasutat aici. De fapt tu esti cel care instiga...

blue_orchid
newbie
newbie

Postby blue_orchid » Tue Nov 25, 2003 11:02 pm

Fratilor in ale suferintei, la rezidentiat suntem ca niste sportivi care vrem sa batem recordul mondial. Ne antrenam sau ne dopam. Multi au ales dopajul. De aceea exista teste anti-doping. Nu putem sa gasim si acum un test anti-doping?
Cred ca o demonstratie in strada cu 30 de oameni (cei din Bucuresti) nu reprezinta nimic. Si apoi, cine crede ca cei din provincie vor veni doar ca sa stea in strada?
Sincer sa fiu, eu am reluat programul intensiv de spital. Ptr ca stiu ca nu se va face nimic in privinta "dopajului".
NICI UN MINISTRU AL SANATATII NU VA ACCEPTA CA A GRESIT.
NICI UNUL NU VA ANULA REZIDENTIATUL.
NICI UNUL NU-SI VA SEMNA SINGUR VOTUL DE BLAM.

garbie
junior
junior

Postby garbie » Tue Nov 25, 2003 11:02 pm

Hei, are dreptate Eugen, nu trebuie sa aruncam cu noroi in cei cu 950, o PARTE(nu dau procente pt ca nu vreau sa jignesc pe nimeni) din ei poate(sau sigur) sunt mai buni decit noi cei cu 949, 948....Dar cealalta parte a celor care 1,5 luni au atins si ei materia prin parcurgerea unor grile, sa nu mai protesteze asa vehement, mai ales dc sunt si cu musca pe caciula.
De ce n-am protestat mai devreme? Un motiv cred ca l-a spus Eugen, altul ar fi ca inainte de rezid, orice candidat care stia ca orice ora e pretioasa, nu prea ii dadea mina sa vina la proteste. Iar acum pentru chestia asta unii platesc. Si mai cred ca poate nimeni nu-si imagina un asa scenariu de final.
Acum ca s-a dovedit ca rezid asta a fost un experiment nereusit, macar acum sa schimbam ceva.
Pt Victor : luni dl. Blanculescu ne-a promis o intilnire cu reprezentanti ai studentilor si absolventilor, reprezentanti ai comisiei de organizare a rezid si desigur si domnia-sa pt a discuta metodologia de desfasrare a rezid 2004, la ora 10.00. Dc poti sa vii ar fi bine.

Elize
newbie
newbie

Postby Elize » Tue Nov 25, 2003 11:03 pm

Ba asilum dute ba de te culca ca esti dus cu pluta pe conducta
venisi si tu aici sa faci gargara.

veziti de doctorantul tau in continuare pilosule ....

Ce o sa fie o sa fie nu mai face vint pe aici.

asilum
junior
junior

Postby asilum » Tue Nov 25, 2003 11:04 pm

Eugene, din respect fata de tine, nu mai spun nimic.Am sa mai intervin doar in probleme punctuale care ma intereseaza personal.Cu ocazia acestui ultim mesaj vreau doar sa spun ca am stiut din 15 august din ziar, un ziar care ar fi putut fi cumparat de catre toata lumea cum se va desfasura examenul, am tocit testele si am aluat rezidentiatul.Poate ca mai corect ar fi fost sa citesc biblia sau Schwartzul, dar am preferat sa fiu realist si sa citesc exact ceea ce mi-a trebuit. Scopul meu a fost sa iau examenul si aici nu cred ca putem vorbi de mijloace neortodoxe. Recunosc ca nu am facut materia din cauza ca este evident ca unul care invata materia nu se poate compara cu unul care invata teste.Daca ati fi vrut sa luati acest examen, a-ti fi lasat idealismul la o parte si ati fi facut exact ca si mine. Nu ma puteti invinovati ca imi cunosc interesul si vreau sa-mi fie mie bine.

blue_orchid
newbie
newbie

Postby blue_orchid » Tue Nov 25, 2003 11:05 pm

Cu ce ma incalzeste ca la anul rezidentiatul va fi corect? Mi se va compensa in vreun fel anul pe care il voi pierde ca urmare a unui examen dubios/incorect?

marcellus
newbie
newbie

Postby marcellus » Tue Nov 25, 2003 11:07 pm

eugen wrote:nu vreau sa taci. vreau sa stiu de ce toata energia asta protestatara nu s-a dezlantuit atunci, cand era momentul. adica INAINTE. de ce ai renuntat? de ce nu ai facut la fel si atunci? de ce nu mai era nimeni? de unde au aparut toti acum? PENTRU CA NU LE-A PASAT.. au sperat ca se vor strecura, si altii vor pica..

pacat, pacat... cata ura am vazut aici, nu pot sa cred ca astia sunt colegii mei.. :( cei cu 950 contra cei picati, si tot asa..

Draga Eugen, sa stii ca in mare ai dreptate ca nu ne-am revoltat pana acum, dar, vazandu-te un om inteligent, cred ca vei fi de acord cu urmatoarele argumente:

1. Inainte de examen cata lume a vizitat forumul asta? Foarte putini din numarul total de candidati.Explicatia: Invatau pentru rezi.
2. Gandeste-te ca peste 80% dintre candidatii care au dat anul asta habar n-au avut ce se scrie aici, unica lor sursa de informatie fiind zvonurile de la colegi sau Viata Medicala. Multi dintre ei au aflat mult prea tarziu de faptul ca grilele "orientative" au devenit "definitive".
3. Chiar si eu, care mai citeam forumul abia in examen am constatat ca sunt 50 subievte CS si 150 CM, aceste date nefiind stipulate in metodologie. Nu pot sa spun ca nu am citit de acest zvon pe forum, dar n-am gasit acest lucru pe site-ul oficial.
4.In consecinta, avand in vedere ca foarte putini dintre candidati erau la curent cu discutiile de pe acest forum, este logic ca nu s-a intreprins nimis inainte de examen. Toti se gandeau ca nu au timp de asa ceva, ca trebuie sa invete. Degeaba se zbat 20-30 de persoane inainte de examen, la care si ei trebuie sa participe si sa faca un rezultat bun.

Este trist ca exista persoane gen Asylum, pe care nu-l pot considera coleg si care prin cinismul lor nu pot sa faca altceva, decat sa ne stimuleze la toti centrii de voma.

A ramane in sistem in urma unui astfel de "examen" este ca si cum ti-ai fura singur palaria.
Pacat ca frustarile noastre legate de acest examen au ajuns a se rezuma la o simpla cearta intre cele doua tabere: 950 si NON-950.
Eu cred ca aceasta energie ar trebui folosita in scopuri mai constructive si anume in a amenda vehement acest sistem, care si-a batut joc de noi toti, in cel mai murdar mod.

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 11:09 pm

garbie wrote: Pt Victor : luni dl. Blanculescu ne-a promis o intilnire cu reprezentanti ai studentilor si absolventilor, reprezentanti ai comisiei de organizare a rezid si desigur si domnia-sa pt a discuta metodologia de desfasrare a rezid 2004, la ora 10.00. Dc poti sa vii ar fi bine.

Am asistat si la asta si pur si simplu am fost uimit cum unii din colegii pana atunci foarte vehementi s-au imuiat brusc cand Blanculescu le-a aruncat putin praf in ochi si le-a spus ca o sa formeze o echipa de candidati cu care se organizeze rezidentiatul 2004 bla-bla-bla
Unii au muscat imediat momeala si s-au si vazut colaboratori de ministru.
Ideea de a organiza un rez 2004 in regula este buna, dar noi ne dusesem acolo cu un scop, care in mod sigur nu era de a organiza ACUM rezul 2004...

monik
newbie
newbie

Postby monik » Tue Nov 25, 2003 11:09 pm

N-am obtinut nimic niciodata pentru ca ne-am certat intre noi(ceea ce facem si acum).Ce ne-a mai ramas?Sa ne impuscam intre noi?

cnicu
senior
senior

Postby cnicu » Tue Nov 25, 2003 11:15 pm

stai sa inteleg scoro?!!! luni??? la Blanculescu????

HA HA HA

Pai luni Blanculescu numai e ministru pt ca se termina cele 45 de zile de interimat. Luni se va alege noul ministru al sanatatii ( a scris si in ziare ). A mintit cit a putut el luni nu poate sa vb cu nimeni ca numai e ministrul sanatatii.....

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 11:22 pm

Si mie mi s-a parut suspect...

Oricum la cate aberatii a scos pe gura (" nu ma intereseaza calitatea ci cantitatea" - apropo de selectia candidatilor), ma oftic ingrozitor ca nu am avut un reportofon la mine.

Poate nu stiti, dar nu a permis accesul presei la "sedinta" noastra.
De ce oareeeeeeeeee?

terminator
junior
junior

Postby terminator » Tue Nov 25, 2003 11:23 pm

Draga dl. doctor Scoro, tu ce facultate ai terminat ? Medicina veterinara? Tu vrei sa se anuleze acest rezidentiat si habar nu ai ce este aia " POLAKIURIE". Cred ca e un cuvant pe care l-ai auzit pe strada pt ca altfel nu-mi explic contextul in care il folosesti ?

Deci dupa mintea ta candidatii au avut polakiurie ? Bravo doctore !!!

P.S. am fost amenintat aseara printr-un mesaj privat de acest Scoro cu ruperea mainilor ! Si tot el spune ca nu promoveaza violenta !!
Rusine tie Scoro (sau mai bine o sa-ti zic Miron Cozma pt ca este o asemanare frapanta intre voi doi)

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 11:27 pm

Polakiurie = cresterea anormala a numarului de mictiuni.

Propune un termen mai bun pentru cineva care iese la pipi din ora in ora in timpul examenului.

eugen
Site Admin

Postby eugen » Tue Nov 25, 2003 11:34 pm

no, ce sa zic. toate lucrurile ar fi mai simple daca am fi sinceri. pe cuvant, mi se pare normal sa protestati, poate obtineti repetarea (ce mai e de pierdut..). dar spuneti pe fatza mai, vreau sa-l mai dau o data, poate il iau si n-am pierdut atata vreme degeaba. nu ca va preocupa soarta sistemului, generatiile viitoare, etc. fiti sinceri.. si cei cativa cu 950 care taie in carne vie pe aici.. urat mi-a fost. din seria, medicii calca pe cadavre pentru propriul interes..

asilum wrote:Pacat de med.pub.ro.

denim, n-ai idee ce dezbateri haioase erau aseara la mine in camera la o bere, daca asilum e denim sau nu :) . dar ai un stil inconfundabil mai.. pe bune, ca politician (eventual la tineretul psd :wink: ) ai avea un succes teribil. eu n-o sa-ti iert niciodata ce-ai facut aici pe forum, inca de la inceput (sobolanii de camin, apoi toate intrarile la deruta cu "se dau la prima vedere" care ii exasperau pe oamenii astia..). tu stii ce val de ura ai starnit? roaga-te sa nu te gaseasca astia la baraj, ca nu te vad bine. parerea mea - nu mai intinde coarda, chiar daca crezi ca nu ti se poate intampla nimic.

PS - nice try, dar nu-mi plac limbile in fund. tu n-ai respect pentru nimeni de aici.. daramite pentru mine, sobolan de camin de 7 ani incoace :evil:

mc hammer
newbie
newbie

Postby mc hammer » Tue Nov 25, 2003 11:51 pm

este inadmisibil ce spune domnul asta DENIM alias ASILUM.....adica acum 2 luni lansa pastile la greu cum ca grilele vor fi la prima vedere de prin ziarul de iasi( apropos daca esti din iasi te descopar tataie si o sa aiba grija cei de care tziai batut joc pe site)....CE ARGUMENT MAI BUN VRETI CA asilum SI CELA 950 PUNCTE ALE LUI NU SUNT ALCEVA DECAT O TOCEALA FARA CAP SI COADA...URMAREA....O FRICA DE UN NOU EXAMEN FARA FOTOGRAFIILE LUI DE ACASA DIN CARETEA DE GRILE!
AI TOCIT GRILE, AI INCERCAT sa dezinformezi si acum spui ca esti destept?FUGI de aici!
dl terminator pare a fi un alt denim si cam in acelasi timp acelasi denim...

in alta ordine de idei, nu am nimic de castigat din anularea reziului...cel putin pe chirurgie si medicala....la stoma nu sunt se pare probleme de departajare...DAR VREAU UN LUCRU: IN MOMENTUL IN CARE PUNCTELE MELE NU VOR FI DE AJUNS ANULA , LA ANUL SI IN VIITOR SA POT SA VIN LA UN EXAMEN IN CARE SA NU-MI FIE JENA SI FRICA CA NISTE ROBOTI FARA CREIER MI-AR PUNE MUNCA DE UN AN(ABIA AM TERMINAT SI nu credeam ca voi lua macar 900 puncte din c materie si grile facusem eu) in PERICOL!
din ACEST MOTIV MI SE PARE CORECT ANULAREA REZIDENTIATULUI...pt ca repet..nu a fost rezidentiat , ci o porcarie de SIMULARE!

marcellus
newbie
newbie

Postby marcellus » Tue Nov 25, 2003 11:53 pm

eugen wrote:no, ce sa zic. toate lucrurile ar fi mai simple daca am fi sinceri. pe cuvant, mi se pare normal sa protestati, poate obtineti repetarea (ce mai e de pierdut..). dar spuneti pe fatza mai, vreau sa-l mai dau o data, poate il iau si n-am pierdut atata vreme degeaba. nu ca va preocupa soarta sistemului, generatiile viitoare, etc. fiti sinceri.. si cei cativa cu 950 care taie in carne vie pe aici.. urat mi-a fost. din seria, medicii calca pe cadavre pentru propriul interes..

Mie sincer imi pasa de acest sistem, chiar daca ma crezi sau nu, pentru ca in el vreau sa lucrez.
Si nu cred ca este ceva gresit in asta. Si daca n-ai intles pana acum, DA- mai vreau sa-l dau odata si chiar daca-l pic, macar sa stiu c-am fost evaluat corect.
Si atunci pe cei care i-l vor lua nu-mi va ramane decat sa-i felicit, pentru ca au luat examenul pentru ca stiu medicina si nu au tocit grile.

Asa inteleg eu notiunea de FAIR-PLAY

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Tue Nov 25, 2003 11:56 pm

marcellus wrote:Si daca n-ai intles pana acum, DA- mai vreau sa-l dau odata si chiar daca-l pic, macar sa stiu c-am fost evaluat corect.
Si atunci pe cei care i-l vor lua nu-mi va ramane decat sa-i felicit, pentru ca au luat examenul pentru ca stiu medicina si nu au tocit grile.

Asa inteleg eu notiunea de FAIR-PLAY

Exact acelasi sentiment il am si eu.
Vreau sa il dau corect si daca e sa il pic, macar sa imi spun "nu sunt suficient de bun", dar sa stiu ca daca ma perfectionez, la anul am sanse reale.

dna
newbie
newbie

Postby dna » Wed Nov 26, 2003 12:02 am

Eugen, imi cer scuze ca intervin oarecum in afara discutiei din acest moment, dar as vrea sa stiu daca are cineva idee despre media de la Stomatologie.

eugen
Site Admin

Postby eugen » Wed Nov 26, 2003 12:04 am

nu e fair-play.. e doar play.. (fair e atunci cand e corect pentru toti - si pentru cei care au muncit pentru punctajul lor si-l merita, sau pentru cei care nu mai rezista fizic la inca un rezidentiat)

examenul a fost la fel pentru toti - stiati asta, si totusi ati tacut si ati preferat sa invatati, nu? daca zici ca te preocupa soarta sistemului, de ce nu ai facut nimic inainte? pentru ca invatai.. pentru ca ai sperat ca va fi ok..

eu te cred ca iti pasa. si mie imi pasa, de aia am facut forumul asta. dar asta nu schimba cu nimic lucrurile; cei ca tine sunt putini, si cei pe care va bazati sa obtineti ceva sunt pragmaticii care folosesc ocazia pentru o a doua sansa, nesperata.

sl0bizz
elder
elder

Postby sl0bizz » Wed Nov 26, 2003 12:15 am

Eu nu fac scandal pentru ca as fi meritat sa iau, si totusi e o sansa pe care o merit - meritam sa fiu evaluat corect. Si faza mishto e ca la reluare as putea chiar sa iau.
Daca va prisosesc sau va trebuie obiecte, incercati Freecycle Bucuresti. Daca nu va trebuie nimic, ma supar.

prezidentiat
senior
senior

Postby prezidentiat » Wed Nov 26, 2003 12:20 am

Scoro wrote:Polakiurie = cresterea anormala a numarului de mictiuni.

Propune un termen mai bun pentru cineva care iese la pipi din ora in ora in timpul examenului.

Io-s la stoma si poate n-ar trebui sa ma introduc, dar ce zici tu scoro, se numeste poliurie.

Polakiuria este eliminarea de urina la scurt timp de la ingestia de lichide (20-30 min). Asta tin eu minte de la semio din anul 2. S-ar putea s-a gresesc, dar sunt aproape sigur ca nu.
cainii latra, caravana trece

Vic
junior
junior

Postby Vic » Wed Nov 26, 2003 12:22 am

:shock: Poate gresesti :lol:
Am dat click pe un topic de rezidentiat si cand colo... dictionar de termeni medicali. Scuze :roll:

Scoro
senior
senior

Postby Scoro » Wed Nov 26, 2003 12:25 am

Hai ma sa fim seriosi ca deja imi pierd rabdarea :)

Poliurie inseamna cresterea cantitatii de urina pe 24 de ore.

DUMNEZEULE!!!!!

Daca n-ai fi de la stoma, m-as arunca la un comentariu legat de "bulinoriada", dar stiu ca tu nu esti din categoria celor care ar merita o astfel de ironie... :twisted:

Return to “rezidentiat 2003”