obstetrix wrote:E bine ca era acasa si invata, ca asa macar avea posibilitatea sa aleaga din ele, nu ele sa il aleaga pe el...
Daca o iei de la Adam si Eva, e normal cei de specialitate sa stie mai ales daca sunt an mai mare ca tine; desi in cazul celor de anul I si sa iti fi dorit asta, vii cu un niste informatii in plus, sa zic asa, daca gineco ai vanat dintotdeauna.
Descentralizarea a intrat in discutie- fiind o "frustrare" de-a mea!
cip2712 wrote:descentralizarea a fost o tampenie, o cretinitate a unuia care ce a visat noaptea, ziua a pus in practica! aici este si problema....sa iei gine cu punctaj de 600 si ceva este aiurea. iar cu acelasi puncataj, in alt centru sa ramai pe margine. dezavantajul descentralizarii
si cand te gandesti ca au mai si ramas locuri neocupate te ia durerea de cap nu alta. dar "traim in Romania" ca sa-l citam pe Badea
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
trident wrote:nu te impiedica in rationament de faptul ca totusi stabilesc niste standarde pe rezultate la un test.. comun, nu pe unul ales de fiecare centru in parte
noemi wrote:(5) Medicii şi farmaciştii care devin rezidenţi pe locuri încheie un contract individual de muncă pe perioadă determinată, egală cu durata rezidenţiatului, cu unitatea sanitară la care au fost repartizate locurile pentru rezidenţiat.
Am inteles bine ca inseamna sa semnez un contract, care ma va obliga sa raman in tara pe un timp determinat? M-am gandit sa ma duc la examen sa ocup un loc daca se poate si sa incep sa lucrez si sa inghet anul/sa desfac contractul??? cand am toate documentele necesare pt a putea pleca din tara.
Ce ziceti?
trident wrote:daca exista fraieri care se duc la concursuri de genul asta, ...ma amuz copios de cum isi bate joc MS de oameni, chiar ca are de cine.
intr-o pume normala nu s-ar prezenta NIMENi la asa o bataie de joc.
grasuX wrote:Avand in vedere ca nu s-a mai anuntat nimic oficial din data de 20.01 cand a aparut primul comunicat oficial legat de acest rezidentiat, nici eu nu cred ca se mai da si sunt de parere ca e mai bine asa. In eventualitatea unui punctaj decent la toamna ai mai multe optiuni decat acum.
Cristme wrote:grasuX wrote:Avand in vedere ca nu s-a mai anuntat nimic oficial din data de 20.01 cand a aparut primul comunicat oficial legat de acest rezidentiat, nici eu nu cred ca se mai da si sunt de parere ca e mai bine asa. In eventualitatea unui punctaj decent la toamna ai mai multe optiuni decat acum.
vorbeste in numele tau ca poate sant care vor sa il dea acuma , ca mine de exemplu
Velvet Underground wrote:Examenul se da prin mai.
dr.mckayla wrote:Velvet Underground wrote:Examenul se da prin mai.
E sigur ca se va da rezi in luna mai???? Sau era doar o parere? Trebuie sa ne anunte si pe noi ceva oficial cat mai curand:(
pinkobsession wrote:sincer, imi vine greu sa cred ca dupa atatea luni si dupa atata bataie de joc din partea MS, mai sunt oameni care mai spera... voi nu vedeti ca astia nu sunt capabili sa zica ceva in legatura cu rezidentiatul ala "normal", din noiembrie, ii tot plimba pe copiii astia cu zaharelul, ba saptamana asta, ba saptamana viitoare, ba pe 1, ba pe 15, chiar mai sperati ca mai organizeaza ceva acum, "in primul trimestru al anului 2012", cum anunta bozgorul?
dr.mckayla wrote:cine nu, sa taca.
dr.mckayla wrote:In mai se va da din tematica veche. Este bine ca exista pana la urma aceasta sesiune pentru ca acum am fi maxim 500+ pe 430 loc/post pe cand in noiembrie in Bucuresti vor fi iar 1300 inscrisi pe 550 locuri:( e bine si pentru cei din anul 6 pentru ca nu vom mai fi atat de multi pe loc/posturile scoase atunci. Asa ca cine vrea da, cine nu, sa taca.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests