Tocmai m-am gandit cum sa imi sortez specializarile atunci cand vreau sa aleg la repartitie si m-am gandit sa le sortez in functie de timpul liber fiindca vreau sa am o viata si nu vreau sa stau zilnic la spital, pentru niste bani. (Da, m-am gandit ca nu banii conteaza !

Asa ca as vrea sa ma ajutati cu raspunsul la trei intrebari, ca sa-mi pot face lista cu optiuni pana maine:
1. Care sunt specializarile la care trebuie sa stai cat mai putin la serviciu, eventual cu cat mai putine garzi, bine, nu neaparat 5 minute pe zi, dar zic asa, nu mai mult de 8 ore.
As vrea sa mi le ziceti, daca se poate, in ordine crescatoare, adica de la cea la care trebuie sa stai cat mai putin, pana la cea la care trebuie sa stai cat mai mult, si as vrea, daca nu va suparati, sa imi spuneti cat mai multe ca sa am de unde alege.
2. As vrea sa-mi spuneti care sunt acele specializari care au probleme dpdv al "acomodarii" in alta tara. Spre exemplu am auzit ca cica legala nu prea poti sa practici peste hotare, iar unele (nu stiu care anume) pur si simplu nici nu exista in alte tari. Care ar fi aceste specializari cu probleme de "acomodare" in alta tara ?
3. Pentru OMF cica trebuie sa ai si stomatologia facuta. Mai exista specializari asa la care mai trebuie sa mai faci pe langa si alte echivalari/facultati/studii suplimentare ? Care ar fi acestea ?
Multumesc mult !