Veninosul wrote:Sunteti atat de priceputi la criticat si obiectat.
Macar ati citit titlul topicului? Scrie SFATURI, NU REPROSURI sau ACUZATII.
Am facut practica de vara pe psihi, ORL si anato pat si mi-a palcut foarte mult; mi-au placut si stagiile si m-am implicat activ, nu am rezemat peretii.
Ce interese ascunse vezi tu? Ai vreo problema? Nu e vina mea ca sunt putine locuri. Trebuie sa ne certam intre noi acum? Nu am de ce sa ma justific in fata unor rautaciosi.
Pentru fiecare dintre noi este un loc, crede-ma.
Nu inteleg de ce vedeti in orice intrebare o capcana. Sunteti paranoici, paranoizi sau scorpioni? Care din ele? ( intrebare adresata utlizatorilor oldboy si rhodococcus).
m-am referit la modul de gandire, la logica aplicata de tine. nu te-am acuzat, criticat...eventual puteai sa vezi daca nu cumva pui gresit problema. Da, practica e frumoasa, mai ales ca o faci unde vrei, oamenii din clinici sunt suportivi, deh esti student Dar de la practica la job pe viata...asa de mult se schimba lucrurile

Dar tu intelegi ce vrei! Si vezi ca te joci cu cuvinte (paranoici, paranoizi) pe care nu le stapanesti - ai descoperit semnele si simptomele la noi, ai verificat DSM-ul si ne-ai diagnosticat? Ne dai si tratament? Un stagiu nu te face psihiatru, mai ales prin internet. Nu ma intereseaza justificarile tale, dar nici jignirile. Succes la repartitie