Meditatii rezidentiat
-
medicrezident2011
Meditatii rezidentiat
Medic rezident ofer meditatii pentru Rezidentiat 2011.
- Chingachgook
- addicted

Re: Meditatii rezidentiat
cat costa ora?
garantezi un nr minim de puncte?
pe ce esti rezident? in ce an ai dat si ce punctaj ai luat?
garantezi un nr minim de puncte?
pe ce esti rezident? in ce an ai dat si ce punctaj ai luat?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- mihai_525
- elite

dupa 6 ani de medicina eu nu cred ca mai ai nevoie de cineva care sa iti spuna CUM sa inveti (sau sa copiezi) la un examen...
ce ai de invatat stii deja si teste poti sa iti dai si singur sau poti sa le dai la ssmbisti 6 ron maine dimineata la facultate, sa iti dea ei test, cu foi si carioci etc
iar sfaturi tips & tricks etc ai pe imed sau la prietenii/colegii mai mari care au dat in anii trecuti.
ce ai de invatat stii deja si teste poti sa iti dai si singur sau poti sa le dai la ssmbisti 6 ron maine dimineata la facultate, sa iti dea ei test, cu foi si carioci etc
iar sfaturi tips & tricks etc ai pe imed sau la prietenii/colegii mai mari care au dat in anii trecuti.
America first
- Chingachgook
- addicted

vorbim ca sa nu adormim
de aia la americani e f dezvoltat sistemul de pregature parauniversitara pt stepuri.
acuma nu sunt convins ca initiatorul topicului e vreun kaplan de romania dar oricum ideea in sine nu e rea.
de aia la americani e f dezvoltat sistemul de pregature parauniversitara pt stepuri.
acuma nu sunt convins ca initiatorul topicului e vreun kaplan de romania dar oricum ideea in sine nu e rea.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- mihai_525
- elite

kooksee sa stii ca mie cineva mi-a zis ca la stepuri nu e ca la rezidentiat.
mai mult decat atat, cica la americani nu e ca la romani.
mai mult decat atat, cica la americani nu e ca la romani.
America first
- Chingachgook
- addicted

ti-a zis prost
la stepuri e ca la rezi. o cantitate mare de invatat. pana la celebrele lor cazuri clinice trebuie sa ingurgitezi o gramada de materie
la stepuri e ca la rezi. o cantitate mare de invatat. pana la celebrele lor cazuri clinice trebuie sa ingurgitezi o gramada de materie
- canci
- elder

Si mai exact in ce consta pregatirea asta?
Nici eu nu prea ii vad utilitatea, poate doar daca ai un bici sa-l pui pe mine cand am o lene acuta si pierd vremea de aiurea. 
La americani ce inseamna sistemul ala de pregatire parauniversitara? gen celebrele meditatii de la romani?
La americani ce inseamna sistemul ala de pregatire parauniversitara? gen celebrele meditatii de la romani?
- Chingachgook
- addicted

sunt niste cursuri in vederea examenelor.
sunt f misto, puncteaza ce te intreaba aia, la e trebuie sa fii atent, pe ce trebuie sa pui accent.
sigur ca unii sunt f destepti si nu au nevoie. pentru ailalti insa sunt f bune.
totusi nu prea vad aplicabilitatea pentru ro.
sunt f misto, puncteaza ce te intreaba aia, la e trebuie sa fii atent, pe ce trebuie sa pui accent.
sigur ca unii sunt f destepti si nu au nevoie. pentru ailalti insa sunt f bune.
totusi nu prea vad aplicabilitatea pentru ro.
- obstetrix
- elite

buna, voiam sa stiu cum stati cu invatatul...
p.s. cate subiecte puteti afirma ca le stiti?
mersi
p.s. cate subiecte puteti afirma ca le stiti?
mersi
trident wrote:pamintu nu se invarte in jurul meu, dar lumea lui obstetrix da
obstetrix wrote:shit happens
-
joe_
- newbie

buna,eu momentam citesc asa,cam fara spor drept ptr care am trecut o data prin pulmonar si gastro sper sa termin sapt asta; 
- 187.92a
- addicted