pierd vremea cu ele in loc sa fac alte teme .... pff, asa-mi trebuie. da nu le las , numa de ciuda ca am pierdut de pe la 4 timp cu ele....

canci wrote:Eu nu m-as baza pe asta, la rezi se pot intampla multe, ai emotii, carioci) etc. Nu vreau sa te descurajez dar nu cred ca e ok nici sa fii prea relaxat. Si eu fac in jur de 740-750 pe rezitests mai nou, am crescut un pic
dar cu toate astea iau in considerare toate posibilitatile...inclusiv ca s-ar putea sa lesin.

canci wrote:Eu nu m-as baza pe asta, la rezi se pot intampla multe, ai emotii, carioci) etc. Nu vreau sa te descurajez dar nu cred ca e ok nici sa fii prea relaxat. Si eu fac in jur de 740-750 pe rezitests mai nou, am crescut un pic
dar cu toate astea iau in considerare toate posibilitatile...inclusiv ca s-ar putea sa lesin.

elena_ wrote:Epilepsii pagina 515: “se face precizarea ca Solutia din fiola nu se poate dilua, astfel ca se va administra in ritm mai lent de 0,5 mg/kg"
Pagina 518: “se va dilua cu ser fiziologic si se va supraveghea tensiunea arteriala , deoarece in tp inj iv poate surveni hTA"

dr_miky wrote:Dixie wrote:eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...
unde ai citit ca se dau 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM ?

DrG wrote:dr_miky wrote:Dixie wrote:eu parca retin ca am citit pe undeva ca sunt cate 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM...
unde ai citit ca se dau 4 intrebari din fiecare tema: o intrebare CS si 3 intrebari CM ?
dar pt tine ce inseamna 25 % CS si 75% CM?cand dai pe rezitests nu tot asa iti genereaza? 1 CS si 3 CM din fiecare tema?

DrG wrote:pe mine nici nu ma linisteste nici nu ma nelinisteste.spuneam si eu ce am auzit.oricum trebuie citite toate.

DrG wrote:le-am terminat Dixie dar ti-am zis ca de la jumatate incolo....varza...n-am mai retinut mare lucru.asta e!eu una nu il mai reiau nici sa mor.

procust wrote:durerea e primul simptom conform primului rand,( la ultimul rand scrie ca in 95% apare initial) , anorexia insoteste simptomele

wasd_alex wrote:Te asteptam!Neatza si tie! Ce-ai facut aseara, ai reusit sa termini infectiile?

wasd_alex wrote:mie oricum mi se par infernale, deci daca macar reusesti sa le citesti cap-coada si tot meriti felicitari.
Eu am abandonat ieri insuf renala, am facut grile din toata materia (ca nu ma simteam in stare de altceva) si m-am bagat la somnik devreme.
Asa ca acum m-am trezit direct cu IRA in brate. Sper pana la pranz sa o termin si eu.

Dixie wrote:spor mult iti doresc.... ai facut test din ala contra timp cu 200 de intrebari din toata materia? ... ce pct ai facut?
pfff, eu nu reusesc sa-mi fac curaj inca sa fac un test din tot, pt ca.... mi-e teama de raspuns...![]()
![]()
insa bravo tie ca ai curajul asta....tre in curand sa ma apuc si eu de facut teste din toata materia...

wasd_alex wrote:Dixie om trai si om vedea ce o sa fie. Pana atunci doar presupuneri.
Tinta mea e 780-800pcte, si daca ma incadrez in intervalul asta o sa fiu fericita. Daca nu......nici nu vreau sa ma gandesc.
Gata cu vorba ca de o ora frec menta, ma duc la IRA.
Spor la treaba Dixie!

...ce repede s-au trezit unii...
...vreau sa fac azi pneumonii, bronsite, peritonite, inf tract urinar...spor la toti.. 

eu mai devreme de 7 jumate nu ma pot trezi, si cafeaua imi ia cam vreo ora, intre timp rasfoiesc si imedul
ma apuc de treaba in jur de 8 juma.
poate reusim sa ne tinem la curent in functie de cum evoluam...

latte wrote:Neatza, neatza!
spor la treaba tuturor, si tie dixie...mare curaj cu infectiile alea...mai mai k vroiam sa le fac si eu, da nu, nu nu nu

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests