Numar de inscrisi pe centre

next generation
Sim0n3l
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Sim0n3l » Tue Nov 01, 2011 2:55 pm

pai si nu e bine?

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Tue Nov 01, 2011 2:58 pm

nu prea... cred ca vroia sa scoata 1500 de puncte :)))
bai nu mai postati rezultatele la teste, se simte lumea complexata, nu toti au rupt cartea :))

airamana
junior
junior

Postby airamana » Tue Nov 01, 2011 3:29 pm

cam cate teste faceti pe zi?

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 01, 2011 3:38 pm

Acum ca recapitulez cam doua din toata materia, inainte faceam 1 la 2-3 zile! Azi dimineata am rezolvat grilele de la rezi-ul de anul trecut, am scos 783 de puncte si mai fac unul de pe rezitests tot din toata materia inainte sa ma pun sa dorm!

airamana
junior
junior

Postby airamana » Tue Nov 01, 2011 3:45 pm

bine si recapitulare ...inseamna ca faci si teste strict din subiectele care le recapitulezi?

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 01, 2011 3:57 pm

nup, testele le fac din toata materia! Am facut teste din subiecte atunci cand le-am invatat acum nu prea mai vad sensul

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Tue Nov 01, 2011 4:04 pm

Gata pe azi ca nu mai pot :)
Pap, astept fetita si ma uit la Vocea Romaniei :D
Eu acum fac cate 25 CS si 75 CM la fiecare capitol.. Cand am facut prima oara capitolele, faceam toate grilele de pe site.
M-am uitat acum la top rezolvitori acolo la statistici si m-am minunat :))
221 sim0n3l 78066 19578 106 84.58496 - adica am 106 teste si 19578 intrebari abordate...asta din iulie de cand m-am apucat de treaba :D
Spor tuturor!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 01, 2011 4:09 pm

Sim0n3l wrote:pai si nu e bine?

pai simonel, pai daca se presupunea inainte de test ca "stiu materia bine", cum de am gresit atat de mult? daca acasa in conditii de nestres, stand singurica in camera, sunt in stare sa gresesc la lucruri elementare, acolo, cu stres, cu oameni in jur ce se foiesc si-mi distrag atentia, o sa gresesc cu tonaaaa.... :hammer:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 01, 2011 4:10 pm

Rasurbo wrote:nu prea... cred ca vroia sa scoata 1500 de puncte :)))
bai nu mai postati rezultatele la teste, se simte lumea complexata, nu toti au rupt cartea :))

rasurbo, n-ai de ce sa te simti complexat... is doar 8 teme... inca n-am curajul sa-mi dau din toate... si amu imi rup parul din cap cu spondilitaaa... bleah ! :dizzy:

tu unde dai? buc sau?

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Tue Nov 01, 2011 4:12 pm

Dixie wrote:
Sim0n3l wrote:pai si nu e bine?

pai simonel, pai daca se presupunea inainte de test ca "stiu materia bine", cum de am gresit atat de mult? daca acasa in conditii de nestres, stand singurica in camera, sunt in stare sa gresesc la lucruri elementare, acolo, cu stres, cu oameni in jur ce se foiesc si-mi distrag atentia, o sa gresesc cu tonaaaa.... :hammer:

si ai impresia ca o sa fii singura?? io am busit anu trecut peste 20 de grile doar din simplu fapt ca am schimbat foaia si n-am mai avut timp sa le mai duc pana la capat pe restu... deci stai linistita, se poate intampla oricui, chiar si celor foarte doxati.(nu ma refer la mine bineinteles :)

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 01, 2011 4:38 pm

Rasurbo wrote:
si ai impresia ca o sa fii singura?? io am busit anu trecut peste 20 de grile doar din simplu fapt ca am schimbat foaia si n-am mai avut timp sa le mai duc pana la capat pe restu... deci stai linistita, se poate intampla oricui, chiar si celor foarte doxati.(nu ma refer la mine bineinteles :)

merci de incurajari :allright:
si... unde dai rezi anu asta? :green:

drkano
junior
junior

Postby drkano » Tue Nov 01, 2011 6:01 pm

pfuu,azi am te terminat BCI tras de par,citit superficial,nu intra nimik nou in mine,nu stiu cum sunteti voi da mi-a pierit cheful!!! :help: am un cosmar de la simulare incoace ca am luat nota prea mica...644,nu mai scap de el nici cum. :hate: vreau sa ma relaxez intr-o sauna...

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 01, 2011 6:08 pm

drkano wrote:pfuu,azi am te terminat BCI tras de par,citit superficial,nu intra nimik nou in mine,nu stiu cum sunteti voi da mi-a pierit cheful!!! :help: am un cosmar de la simulare incoace ca am luat nota prea mica...644,nu mai scap de el nici cum. :hate: vreau sa ma relaxez intr-o sauna...

Stiu senzatia ..eu am citit azi aritmiile si apoi m-am pus sa fac grilele...dezastru :hammer: :hammer: ...nu retin si nu mai inteleg nimic...cat despre relaxat ..eu m-as relaxa pe skiuri :bluelaugh: tongue9.gif

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 01, 2011 6:14 pm

bubitza wrote:
drkano wrote:pfuu,azi am te terminat BCI tras de par,citit superficial,nu intra nimik nou in mine,nu stiu cum sunteti voi da mi-a pierit cheful!!! :help: am un cosmar de la simulare incoace ca am luat nota prea mica...644,nu mai scap de el nici cum. :hate: vreau sa ma relaxez intr-o sauna...

Stiu senzatia ..eu am citit azi aritmiile si apoi m-am pus sa fac grilele...dezastru :hammer: :hammer: ...nu retin si nu mai inteleg nimic...cat despre relaxat ..eu m-as relaxa pe skiuri :bluelaugh: tongue9.gif

eheii ce spuneam eu sapt trecuta dupa 6 zile de cardiologie am facut un test la total si jaleeeeeee, da' jale nu asa... violent1.gif violent1.gif violent1.gif :wc:

canci
elder
elder

Postby canci » Tue Nov 01, 2011 6:20 pm

Eu chiar nu inteleg de ce va chinuiti. :D Sa zic ca bci, desi f lunga, e mai ok dar cardiomiopatii si aritimii...pff, nici in cele mai negre cosmaruri sa nu le vad, nu, nu!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 01, 2011 6:21 pm

eu cred ca din cauza stresului , devenim incapabili sa mai asimilam ceva.... are cineva vreo metoda/idee cum sa ne revenim? si sa.... reusim sa mai fixam materia in cap??? tongue3.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 01, 2011 6:22 pm

canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce va chinuiti. :D Sa zic ca bci, desi f lunga, e mai ok dar cardiomiopatii si aritimii...pff, nici in cele mai negre cosmaruri sa nu le vad, nu, nu!

cred ca o sa renunt si eu la cardiomiopatii si tep..nu mai suport sa vad asemenea tampenii!!! :roll:

canci
elder
elder

Postby canci » Tue Nov 01, 2011 6:24 pm

TEP, in schimb, mi se pare f ok, zic sa nu renunti. :)
Dixie, este adevarat, din cauza stresului dar eu zic ca pana pe 20 nici ca mai avem sanse sa ne revenim. :)

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 01, 2011 6:31 pm

Dap suntem toti stresati si satui dar nu trebuie sa ne lasam, nu mai e asa mult! Si mie mi s-a parut f ok tep, dar cardiomiopatiile intr-adevar sunt de groaza!!

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Tue Nov 01, 2011 7:29 pm

bubitza wrote:
canci wrote:Eu chiar nu inteleg de ce va chinuiti. :D Sa zic ca bci, desi f lunga, e mai ok dar cardiomiopatii si aritimii...pff, nici in cele mai negre cosmaruri sa nu le vad, nu, nu!

cred ca o sa renunt si eu la cardiomiopatii si tep..nu mai suport sa vad asemenea tampenii!!! :roll:

Ce-i drept nu-s cea mai potrivita sa dau cu parerea ca eu din cardio am invatat doar TEP si IC, dar TEP chiar mi s-a parut ok. :allright:
Asa ca macar citeste-l. Etiologia e ok, sa te uiti atent si pe tabelul cu fact favorizanti, clinicul merge bine, la fel si investigatiile. Partea mai greuta e la echocord, iar la tratament tre sa completezi textul cu tabelele facand abstractie de clasele de indicatii (AIb IIBc etc=fara sens). Informatie accesibila, merita citit. :peace:

canci
elder
elder

Postby canci » Tue Nov 01, 2011 7:32 pm

Apropo, care e faza cu clasele alea, nivelul I, IIa, etc la TEP? Initial am crezut ca mi-a scapat mie un tabel dar m-am uitat mai bine si n-am gasit nimic, au vreo logica si nu ma prind eu?

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Tue Nov 01, 2011 7:38 pm

Daca exista o logica, eu nu am gasit-o.
Prima data am aruncat un ochi pe tabele si am zis ca nu o sa retin ineptiile alea de clasificari ever, pe urma la a doua citire am luat in seama doar capul de tabel (tratam tep acu usor/grav , tratam TEP cr) si am pus cu liniuta dedesubt , fara Ia IIa...au fost ok. Acuma....fiecare cum poate, pe mine nu m-a dus neuronul la mai mult :)

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 01, 2011 7:40 pm

canci
elder
elder

Postby canci » Tue Nov 01, 2011 7:41 pm

Ma gandesc ca exista totusi un tabel cu acele clasificari...undeva prin carte, eu am doar xerox din capitole. :D Eu am incercat sa retin inclusiv alea cu care sunt clasa I, nivel A, C dar... :hrr: Dc nu ma insel parca ceva tot asa cu clase exista si la insuficienta cardiaca, la fel...IA, IC :roll:

LE: aha, thanks procust :D

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 01, 2011 7:47 pm

cu placere. Si eu am tot xerox si nu pricepeam ce e cu ele :)

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Tue Nov 01, 2011 7:54 pm

Procust ne-ai luminat! :D

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Tue Nov 01, 2011 7:58 pm

oricum nivelul de evidenta si ce naiba a mai scris acolo sunt niste aberatii din punctul meu de vedere. cati diintre noi vom face cardio sa tinem minte aberatiile alea de acolo? :hate:
sper sa nu fie cei care fac intrebarile atat de absurzi incat sa intrebe asa ceva :peace:

airamana
junior
junior

Postby airamana » Tue Nov 01, 2011 8:00 pm

eu cred ca vor fi mai absurzi :)))

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Tue Nov 01, 2011 8:02 pm

pun pariu ca nici ei nu au habar prea mare de clase si nivel de evidenta :))

procust
senior
senior

Postby procust » Tue Nov 01, 2011 8:06 pm

eu nici nu-mi bat capul sa ma chinuiesc sa le memorez, ar fi tortura curata! Am 2 colege care le stiau pe toate in perioada licentei, nu au vrut sa spuna cat le-a luat sa le invete, au zis ca nu li s-au parut asa grele :shock:
Last edited by procust on Tue Nov 01, 2011 8:09 pm, edited 1 time in total.

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Tue Nov 01, 2011 8:08 pm

da' doamne fereste cum sa invete cineva aberatiile alea :hammer:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 02, 2011 5:06 am

neaataaa tuturor.... ce bagam azi? eu... imi propun tep-ul... sa-ncep cu ele amu de dimineataaa... :roll:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Wed Nov 02, 2011 6:13 am

Neata!
Cancer de san si infectii respiratorii la copil de repetat, cancerul de prostata de facut :)
Spor! Eu beau acum o cacao cu lapte si apoi ma apuc :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 02, 2011 6:17 am

Sim0n3l wrote:Neata!
Cancer de san si infectii respiratorii la copil de repetat, cancerul de prostata de facut :)
Spor! Eu beau acum o cacao cu lapte si apoi ma apuc :D

infectiile resp la copil, sub ala super-extra-mega lung? ... :hammer: de care mi-e mie lene sa ma apuc si il tot ocolesc? :hate:

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Wed Nov 02, 2011 6:20 am

da, ala!
L-am facut mai demult, nu e greu doar ca e mult ca informatie...citeste-l ca pe o poveste, nu te stresa prea tare cu el. E pacat sa nu il faci, pentru ca greu nu e...la pneumonii e ca la adult si in rest sunt faringite, laringite, otite...trebuie doar sa le citesti macar sa stii sa le diferentiezi.
Eu asa o sa fac...Prima oara cand l-am facut, am subliniat, am colorat frumos, asa ca acum o sa citesc si pe sarite.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 02, 2011 6:45 am

Sim0n3l wrote:da, ala!
L-am facut mai demult, nu e greu doar ca e mult ca informatie...citeste-l ca pe o poveste, nu te stresa prea tare cu el. E pacat sa nu il faci, pentru ca greu nu e...la pneumonii e ca la adult si in rest sunt faringite, laringite, otite...trebuie doar sa le citesti macar sa stii sa le diferentiezi.
Eu asa o sa fac...Prima oara cand l-am facut, am subliniat, am colorat frumos, asa ca acum o sa citesc si pe sarite.

mda, si eu l-am citit o data.... stiu ca nu e asa greu, dar e mult... si pe mine tot ce-i mult, ma oboseste, sau mai corect spus ma dezarmeaza si ma face sa il tot ocolesc... si sa tot dau rand zilelor...
amu... is cu TEP-ul in mana... si merge bine la mine... spor si tie !!! si cred ca pe seara ma apuc si eu de infectiile la copil, ca parca mi-ai dat un impuls... :peace: :peace:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Wed Nov 02, 2011 6:59 am

Sim0n3l wrote:da, ala!

neatza simonel cum a mers hiv-ul eu acum tb sa-l repet si mi-e groaza spor...

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Wed Nov 02, 2011 7:00 am

Pentru cei interesati, si iasi-ul a afisat lista, nu asa de bine facuta ca cea de la tm, dar exista. Sa vedem cand are placerea si bucurestiul sa afiseze. probabil ca trebuie sa sune in alte centre sa intrebe cum se face, ca la bucuresti e mai greu cu tehnologia asta :devil:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 02, 2011 7:03 am

kathalinna wrote: neatza simonel cum a mers hiv-ul eu acum tb sa-l repet si mi-e groaza spor...

apropos de HIV... la mine foile ce le am -numerotarea lor , NU corespunde cu numerotarea data de ei in tematica.... si la voi e la fel? sau n-am eu materia corecta din cartea corecta? insa ca si nr de pagini, e la fel, tot vreo 25 sau cate sunt... :help: :help: :help:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 02, 2011 7:05 am

zunthor wrote:Pentru cei interesati, si iasi-ul a afisat lista, nu asa de bine facuta ca cea de la tm, dar exista. Sa vedem cand are placerea si bucurestiul sa afiseze. probabil ca trebuie sa sune in alte centre sa intrebe cum se face, ca la bucuresti e mai greu cu tehnologia asta :devil:

ai gasit, unde le-au afisat?

Return to “Rezidentiat 2011”