Numar de inscrisi pe centre
-
zunthor
- junior

Re: Numar de inscrisi pe centre
nu au fost grele, cu exceptia catorva......
- Dixie
- senior

de 2 ore.... pierd vremea cu lucruri aparute, dar serioase.... pffff, deci azi NU apuc sa-mi fac norma..... mor cu zile.... 

Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
-
romanasa
- junior

zunthor
daca ai facut 776 ai toate sansele sa iei peste 800
deci ar tr sa te bucuri
unde dai rezi?
daca ai facut 776 ai toate sansele sa iei peste 800
deci ar tr sa te bucuri
unde dai rezi?
-
bobi13
- senior

zunthor wrote:nu au fost grele, cu exceptia catorva......
ai cumva rezolvarea...eu am caietul tip B dar fara raspunsuri
-
zunthor
- junior

pe loc in bucuresti
daca era un punctaj asemanator pe rezitest, mai aveam o speranta sa fac peste 800, ca grilele de pe rezitests mi se par mai grele. pun si eu pe seama grilelor de cardio care nu mai sunt din materie, dar nici cu cardio de anul asta nu ma prea impac
)
daca era un punctaj asemanator pe rezitest, mai aveam o speranta sa fac peste 800, ca grilele de pe rezitests mi se par mai grele. pun si eu pe seama grilelor de cardio care nu mai sunt din materie, dar nici cu cardio de anul asta nu ma prea impac
-
zunthor
- junior

bobi13 wrote:zunthor wrote:nu au fost grele, cu exceptia catorva......
le am dar in format fizic, nu pe laptop
-
bubitza
- senior

bobi13 wrote:zunthor wrote:nu au fost grele, cu exceptia catorva......
Rezolvarea de la caietul B : http://rezidentiat.info/21112010/index.html
-
bobi13
- senior

bubitza wrote:bobi13 wrote:zunthor wrote:nu au fost grele, cu exceptia catorva......
Rezolvarea de la caietul B : http://rezidentiat.info/21112010/index.html
mersi fain!
- canci
- elder

Eu am luat 752 la cel din 2009...as fi fericita dc as reusi la fel si la rezi. Evident, nu m-as supara sa fie si mai mare. 
Mi s-au parut foarte usoare intrebarile, am facut bine majoritatea intrebarilor de cs dar am dat-o in bara la cm, la fel fac si pe rezitets, alea de cs merg ca unse, la cm nu-mi dau seama...ba nu sunt sigura de raspuns si nu-l pun desi era corect, ba zic sa pun si rasp ala chiar dc nu-s sg si de cele mai multe ori nu-i rasp corect.
Mi s-au parut foarte usoare intrebarile, am facut bine majoritatea intrebarilor de cs dar am dat-o in bara la cm, la fel fac si pe rezitets, alea de cs merg ca unse, la cm nu-mi dau seama...ba nu sunt sigura de raspuns si nu-l pun desi era corect, ba zic sa pun si rasp ala chiar dc nu-s sg si de cele mai multe ori nu-i rasp corect.
-
zunthor
- junior

eu pun 1-2 rasp in plus la cm, sa aiba de unde alege calculatorul pe care le vrea
) cred ca asta e explicatia de le pun in plus
sau parca daca suna bine, asta inseamna ca sunt corecte
)
- Dixie
- senior

canci wrote:Eu am luat 752 la cel din 2009...as fi fericita dc as reusi la fel si la rezi. Evident, nu m-as supara sa fie si mai mare.
la mine e exact invers .... din alea 50 de CS gresesc cam 10-15 de obicei... pe cand la alea CM merg ca unse... gresesc rar, dar le gresesc serios, adica iau 1-2 maxim pct ...

-
adrianastroescu
- junior

cand am luat rezi pe loc am luat peste 800 dar nu ma incalzeste cu nimic pt. ca acuma dau pe post si invat numai de o luna si a trecut cam multisor de la rez...fiecare cu problemele lui 
- canci
- elder

Pe ce post dai?
-
adrianastroescu
- junior

o sa-ti zic dupa examen, nu e o specialitate cotata f sus dar mie imi place ffff mult
-
drkano
- junior

eu dau in cluj,forta e cu noi...eu deja imi caut bilet de avion pt rev.scuze.
-
dr_miky
- senior

drkano wrote:eu dau in cluj,forta e cu noi...eu deja imi caut bilet de avion pt rev.scuze.
deja lumea se gandeste la revelion.aoleu
-
drkano
- junior

pt ca am incredere ca voi lua ce mi-am propus.Nu stiu cum stati voi dar chirurgia generala e a mea@!@@
- Dixie
- senior

drkano wrote:pt ca am incredere ca voi lua ce mi-am propus.Nu stiu cum stati voi dar chirurgia generala e a mea@!@@
bafta multa.... sa iti reuseasca planurile...
eu nu ma gandesc inca la rev... deocamdata ma gandesc la 20 nov si la ce pct voi face... dupa, noi sa fim sanatosi, ca distractia va fi de partea fiecaruia...

-
drkano
- junior

ai putea posta aici grilele din 2009 sa fac si eu testu,daca le ai.mersi.
-
romanasa
- junior

adrianastroescu wrote:cand am luat rezi pe loc am luat peste 800 dar nu ma incalzeste cu nimic pt. ca acuma dau pe post si invat numai de o luna si a trecut cam multisor de la rez...fiecare cu problemele lui
cum ai facut 800?
da-ne si noua un sfat ce mai putem face in 3 sapt
eu ma gandeam sa fac numai grile si implicit mai repet cate ceva
oricum am avc si bci necitite deloc si restul odata max 2
-
adrianastroescu
- junior

din cate imi amintesc am ales subiectele la care aveam punctajul cel mai mare ( teste pe rezitests), de preferat si sa fie din cele scurte, nu kilometrice si pe alea le-am repetat in ultimele 3 saptamani ( materia, mai putin teste ca am placat la tara si nu aveam internet, dar facusem teste inainte cam 200 la fiecare subiect citit). s-au adunat cam 30 de subiecte. aveam si eu subiecte necitite 
-
adrianastroescu
- junior

romanasa wrote:adrianastroescu wrote:cand am luat rezi pe loc am luat peste 800 dar nu ma incalzeste cu nimic pt. ca acuma dau pe post si invat numai de o luna si a trecut cam multisor de la rez...fiecare cu problemele lui
cum ai facut 800?
da-ne si noua un sfat ce mai putem face in 3 sapt
eu ma gandeam sa fac numai grile si implicit mai repet cate ceva
oricum am avc si bci necitite deloc si restul odata max 2
stai bine, acuma depinde ce tintesti
bafta
-
romanasa
- junior

hmmm...
nu fac mai mult de 700 pe rezitest si 631 la simulare deci am citit cam degeba
in cazul tau nu cred ca ai cum sa faci sub 750 daca ai facut 800 anul trecut si din ce am vazut eu pt un post e destul 750
acum depinde.....
in cazul tau nu cred ca ai cum sa faci sub 750 daca ai facut 800 anul trecut si din ce am vazut eu pt un post e destul 750
acum depinde.....
- canci
- elder

Asa sper si eu 750+/- cateva puncte sa fie destul pt post dar la ce nebunie e anul asta...anul trecut au ramas multe neocupate si anul asta hocus-pocus cate 7-8 pe post. 

-
adrianastroescu
- junior

romanasa wrote:hmmm...
acum depinde.....
nu ai citit degeaba, daca nu citeai faceai sub 500 probabil. eu am dat rezi mai demult si acum o luna, cand m-am reapucat am facut test din toata materia am luat 5oo si ceva
-
zunthor
- junior

http://www.damp.ro/fisiere/grile-rezide ... UIBedWx6Fy
Am uploadat varianta de anul trecut pt cine nu o are.
Am uploadat varianta de anul trecut pt cine nu o are.
-
drkano
- junior

nu va ma descuraati atata cu rezi testu asta...daca ai citit maxim de 2 ori materia pana la ora asta,sfatul meu e sa diseci cele 3o de subiecte scurte sau semi scurte ca sa speri la peste 650.
-
drkano
- junior

mersi pt grile zunthor,din 2009 nu ai?
-
bobi13
- senior

eu zic ca in astea 3 sapt putem avansa cu punctajul de la rezi daca repetam cat putem...eu daca nu am informatia cat de cat recenta in memorie...nu stiu mare lucru...mi-am facut un nou plan...da bineinteles ca nu va fi respectat..
am zis sa mai invat ce mai am pana sambata viitoare...si de duminica din 6 pana in 16 sa ma apuc sa mai reiau o data materia si sa fac si grile...
...dar sa ma axez pe temele mai mici..pe cele mari sa trec in mare peste si sa fac numai grile la ele...nu stiu daca imi iese...voi vedea..

am zis sa mai invat ce mai am pana sambata viitoare...si de duminica din 6 pana in 16 sa ma apuc sa mai reiau o data materia si sa fac si grile...
...dar sa ma axez pe temele mai mici..pe cele mari sa trec in mare peste si sa fac numai grile la ele...nu stiu daca imi iese...voi vedea..

-
drkano
- junior

cam asa am sa fac si eu.Altceva nu stiu ce ar putea fi mai bine...
- canci
- elder

drkano wrote:mersi pt grile zunthor,din 2009 nu ai?
Sub topicul asta este un altul "subiecte din anii trecuti", acolo a pus riley subiectele din anii trecuti. Chiar asa greu?
-
drkano
- junior

expira timpul de downloadare...
- canci
- elder

Ei, nu mai spune...le-a pus astazi, mai verifica odata. Ca sa te ajut si mai mult vezi ca este ultimul post.
-
drkano
- junior

ok gata mersi.
-
wasd_alex
- junior

Azi am mers la spital cu pitica mea de 1 an care a facut o bronsiolita urata, si mi-am petrecut mare parte din restul zilei cu ea. Acum i-am predat-o lu' buni sa o culce si ma apuc si eu de citit.
Inca nu am terminat ciroza.
Spor la treaba tuturor!
Inca nu am terminat ciroza.
Spor la treaba tuturor!
-
bubitza
- senior

wasd_alex wrote:Azi am mers la spital cu pitica mea de 1 an care a facut o bronsiolita urata, si mi-am petrecut mare parte din restul zilei cu ea. Acum i-am predat-o lu' buni sa o culce si ma apuc si eu de citit.
Inca nu am terminat ciroza.![]()
Spor la treaba tuturor!
Nasol...sa se faca bine pititca ta!
Spor mult sa ai de invatat!- latte
- senior

Toata lumea e pe treaba sau v-ati bagat la somn? azi am terminat cardiologia...
ufff...extrem de nasoala...si orcum am impresia ca nu mai stiu nimic...park tot as mai vrea sa mai trec odata prin ea, dar as pierde prea mult timp...mai am de invatat 6 teme...si nu sunt foarte mici...printre care hepatitele
si herniile
...deci...cu asta am zis tot...
ati descoperit vreo tactica in a invata temele astea 2? plssssss help me!

ufff...extrem de nasoala...si orcum am impresia ca nu mai stiu nimic...park tot as mai vrea sa mai trec odata prin ea, dar as pierde prea mult timp...mai am de invatat 6 teme...si nu sunt foarte mici...printre care hepatitele
si herniile
...deci...cu asta am zis tot...ati descoperit vreo tactica in a invata temele astea 2? plssssss help me!

Last edited by latte on Sun Oct 30, 2011 9:09 pm, edited 1 time in total.
- Sim0n3l
- senior

Salutare!
Azi am fost inactiva pe aici
... Latte, am terminat si eu cardiologia azi! In afara de BCI cu care nu vreau sa mai imi pierd vremea.
Oficial, mai am 2 teme nefacute si 7 de recapitulat. Apoi o iau de la capat cu recapitularea...Cu cat citesc mai mult imi intra mai bine in cap detaliile si asta cred ca e e destul de important. Prima oara cand am facut materia, am facut-o ca sa o si inteleg, am facut scheme, schite si diverse...Acum vad ca imi este mai usor sa trec prin ea.
Abia astept sa termin, pe masura ce progresez am o stare mai de "bine" asa..
Eu am incheiat pe ziua de azi. Tocmai am terminat trombembolismul care mi s-a parut tare dragut
Noapte buna tuturor sau spor la invatat pentru cei "nocturni" !!
Azi am fost inactiva pe aici
Oficial, mai am 2 teme nefacute si 7 de recapitulat. Apoi o iau de la capat cu recapitularea...Cu cat citesc mai mult imi intra mai bine in cap detaliile si asta cred ca e e destul de important. Prima oara cand am facut materia, am facut-o ca sa o si inteleg, am facut scheme, schite si diverse...Acum vad ca imi este mai usor sa trec prin ea.
Abia astept sa termin, pe masura ce progresez am o stare mai de "bine" asa..
Eu am incheiat pe ziua de azi. Tocmai am terminat trombembolismul care mi s-a parut tare dragut
Noapte buna tuturor sau spor la invatat pentru cei "nocturni" !!
- latte
- senior

Felicitari!...de m-as simti si eu asa de bn in "prezenta" cardiologiei...vreauuuu si euuu, dar nu-mi mai iese...asta e mergem mai departe!
Noapte buna simonel!
Noapte buna simonel!
-
drkano
- junior

pfuu,acuma am terminat rezi din 2010 si surpriza...764.Ma asteptam la mai mult pt ca erau cateva puse deja pe rezitest...