Pt ca era o discutie pe cealalta pag in legatura cu timpul imi permit sa va dau un sfat sau, mai bine zis, sa va zic de experienta mea, acasa si eu reuseam sa termin un test de 200 de intreabari uneori chiar si in 40 de minute si mi-am imaginat ca la simulare o sa fie la fel...nimic mai gresit

la simulare am terminat 200 de intrebari in aprox 2h, am stat si m-am gandit la fiecare intrebare, nici n-am simtit ca trece timpul pe langa mine, o sa vedeti si voi ca in conditii de examen se schimba treaba, nu prea ai timp sa te plictisesti.
La faza cu grilele de pe rezitests, la teste dintr-o sg tema si eu iau peste 800, chiar si peste 900, tragic mi s-ar parea sa fie sub 800 dar la teste din toata materia, hm, se schimba treaba si iau in jur de 710-720. Adevarat este ca eu nici n-am trecut prin toata materia, am aprox 8 teme prin care n-am trecut deloc si nici n-am sa trec si in afara de astea alte 4-5 pe care le-am citit doar odata. Am 38 de teme pe care ma bazez si vreau sa le tot repet...pe astea le-am invatat si cu astea "defilez"