Numar de inscrisi pe centre

next generation
bubitza
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby bubitza » Sat Oct 29, 2011 10:28 pm

bobi13 wrote:eu is la adenomul de prostata...si deja ma ia somnul...is curios dimineata daca am retinut ceva din el... :sleeping:

Dap si mie imi este tare somn ...nu cred ca mai rezist mult..mai am insa putin din alimentatia la copil 5crackup.gif ...adenomul l-am facut acum ceva vreme ..mi s-a parut ok...alimentatia insa cu toate necesarele de calorii , apa si mai stiu eu cate ..pfff le fac praf...!!!

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Sat Oct 29, 2011 10:31 pm

bubitza wrote:
bobi13 wrote:eu is la adenomul de prostata...si deja ma ia somnul...is curios dimineata daca am retinut ceva din el... :sleeping:

Dap si mie imi este tare somn ...nu cred ca mai rezist mult..mai am insa putin din alimentatia la copil 5crackup.gif ...adenomul l-am facut acum ceva vreme ..mi s-a parut ok...alimentatia insa cu toate necesarele de calorii , apa si mai stiu eu cate ..pfff le fac praf...!!![/quot

am facut demult nutritia...nu stiu ce imi mai aduc aminte...oricum is f multe detalii acolo si cantitati.. :dizzy:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Oct 29, 2011 10:35 pm

bobi13 wrote:
bubitza wrote:

Dap si mie imi este tare somn ...nu cred ca mai rezist mult..mai am insa putin din alimentatia la copil 5crackup.gif ...adenomul l-am facut acum ceva vreme ..mi s-a parut ok...alimentatia insa cu toate necesarele de calorii , apa si mai stiu eu cate ..pfff le fac praf...!!![/quot

am facut demult nutritia...nu stiu ce imi mai aduc aminte...oricum is f multe detalii acolo si cantitati.. :dizzy:

In ce centru dai?

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Sat Oct 29, 2011 10:37 pm

targu mures

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Oct 29, 2011 10:45 pm

bobi13 wrote:targu mures

Spor daca mai citeste cineva ...eu am cedat...imi e si somn , iar tema 31 e prea complicata pentru ora asta ! :sleeping:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Sat Oct 29, 2011 10:47 pm

bubitza wrote:

Spor daca mai citeste cineva ...eu am cedat...imi e si somn , iar tema 31 e prea complicata pentru ora asta ! :sleeping:

si mie mi se inchid ochii, mai am putin si termin adenomul...noapte buna!

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Oct 29, 2011 10:51 pm

bobi13 wrote:
bubitza wrote:

si mie mi se inchid ochii, mai am putin si termin adenomul...noapte buna!

Multumesc !Noapte buna si tie !

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sat Oct 29, 2011 10:56 pm

Eu ma simt foarte obosita dar nu pot sa dorm. Cum ma pun in pat ma apuca iar planurile, calculele cu zile ramase, teme repetate sau nefacute, punctaj necesar, etc.
Asa ca m-am ridicat din pat, mi-am luat cafeluta si ma apuc sa citesc ceva light...poate inf de tract urinar. :peace:

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sun Oct 30, 2011 4:31 am

Trezireaaaaaaaaa!!!!! hello2.gif Chiar nu mai e nimeni treaz la ora asta??? Sunt singura??? :hammer:
Mi-e urat fara voi..... :oops:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 5:19 am

neata wasd_alex... si eu is treaza. de la 7 dupa noua ora... ha ha !
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sun Oct 30, 2011 5:46 am

Neatza Dixie! In sfarsit, mai am un camarad de suferinta! :D
M-am apucat de repetat ciroza si mi s-a facut subit somn. Dar nu ma las, lupt eroic cu mos Ene!
Tu ce faci azi?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 6:10 am

apoi... imi propun pana in 12 sa termin hepatitele, sau ma termina ele pe mine daca nu... :hammer:
apoi vreau sa repet temele 1,23,29 si 50 ... si sper sa am timp. si de preferat ar fi ca diseara sa am 2 ore inainte de somn, pt a face un test contra timp pe rezitests, selectat din astea 5 teme... ideal asa ar fi pe ziua de azi. da iti zic diseara ce-am reusit.
:dizzy:

le-am zis celor din jur sa intre in camera la mine doar daca arde ceva, si chiar daca arde, intai sa cheme pompierii si abia apoi sa ma anunte si pe mine... :agrue: :allright: :mrgreen: :green:

tu ce ti-ai propus pe azi?

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sun Oct 30, 2011 6:33 am

Off..... Eu am mai spus pe aici ca nu inteleg cum puteti repeta mai multe teme intr-o zi, mai ales de-astea mari. Mie nu-mi iese treaba asta deloc si cred ca ar trebui sa fiu mult mai stapana pe materie decat sunt ca sa-mi iasa.
La mine repetatul a mers cam asa : tema si ziua, cu cateva exceptii la temele mai mici/mai usoare/mai bine invatate. Si mai am de repetat inca 11 teme. :cry:
Deci.... mi-am propus pt azi ciroza, si cat pot din hepatita. Iar pana la 11 daca fac ceva mai mult de jumate din ciroza, sunt multumita.
In care centru dai?

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Oct 30, 2011 6:37 am

Pt ca era o discutie pe cealalta pag in legatura cu timpul imi permit sa va dau un sfat sau, mai bine zis, sa va zic de experienta mea, acasa si eu reuseam sa termin un test de 200 de intreabari uneori chiar si in 40 de minute si mi-am imaginat ca la simulare o sa fie la fel...nimic mai gresit :D la simulare am terminat 200 de intrebari in aprox 2h, am stat si m-am gandit la fiecare intrebare, nici n-am simtit ca trece timpul pe langa mine, o sa vedeti si voi ca in conditii de examen se schimba treaba, nu prea ai timp sa te plictisesti.
La faza cu grilele de pe rezitests, la teste dintr-o sg tema si eu iau peste 800, chiar si peste 900, tragic mi s-ar parea sa fie sub 800 dar la teste din toata materia, hm, se schimba treaba si iau in jur de 710-720. Adevarat este ca eu nici n-am trecut prin toata materia, am aprox 8 teme prin care n-am trecut deloc si nici n-am sa trec si in afara de astea alte 4-5 pe care le-am citit doar odata. Am 38 de teme pe care ma bazez si vreau sa le tot repet...pe astea le-am invatat si cu astea "defilez" :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 6:56 am

wasd_alex wrote:Off..... Eu am mai spus pe aici ca nu inteleg cum puteti repeta mai multe teme intr-o zi, mai ales de-astea mari. Mie nu-mi iese treaba asta deloc si cred ca ar trebui sa fiu mult mai stapana pe materie decat sunt ca sa-mi iasa.
La mine repetatul a mers cam asa : tema si ziua, cu cateva exceptii la temele mai mici/mai usoare/mai bine invatate. Si mai am de repetat inca 11 teme. :cry:
Deci.... mi-am propus pt azi ciroza, si cat pot din hepatita. Iar pana la 11 daca fac ceva mai mult de jumate din ciroza, sunt multumita.
In care centru dai?

eu dau in bucuresti, concurez pe loc. tu unde dai?

ciroza mi se pare ok, nu simpla, dar nici complicata. hepatitele in schimb, ma omoara. antigenele lu' peste... mor cu zile cand tre sa citesc ceva ce tine de imuno. never ever nu mi-a placut partea asta, si chiar simt ca mor cu zile cand tre sa invat asa ceva. :hate: :hate: :hate:
in plus, stai sa vad ce realizez din ce mi-am propus pe azi. te anunt diseara :mrgreen: :green:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 6:57 am

canci wrote:Pt ca era o discutie pe cealalta pag in legatura cu timpul imi permit sa va dau un sfat sau, mai bine zis, sa va zic de experienta mea, acasa si eu reuseam sa termin un test de 200 de intreabari uneori chiar si in 40 de minute si mi-am imaginat ca la simulare o sa fie la fel...nimic mai gresit :D la simulare am terminat 200 de intrebari in aprox 2h, am stat si m-am gandit la fiecare intrebare, nici n-am simtit ca trece timpul pe langa mine, o sa vedeti si voi ca in conditii de examen se schimba treaba, nu prea ai timp sa te plictisesti.
La faza cu grilele de pe rezitests, la teste dintr-o sg tema si eu iau peste 800, chiar si peste 900, tragic mi s-ar parea sa fie sub 800 dar la teste din toata materia, hm, se schimba treaba si iau in jur de 710-720. Adevarat este ca eu nici n-am trecut prin toata materia, am aprox 8 teme prin care n-am trecut deloc si nici n-am sa trec si in afara de astea alte 4-5 pe care le-am citit doar odata. Am 38 de teme pe care ma bazez si vreau sa le tot repet...pe astea le-am invatat si cu astea "defilez" :D

pfff.... nush ce pct as face din toata materia... dar o sa-mi fac curaj sa imi dau un test. macar sa stiu, intru in panica sau nu chiar intru ... :devil:

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sun Oct 30, 2011 7:31 am

Si eu tot in buc dau dar sper sa prind loc pe cta. Ciroza merge si la mine. Despre hepatite nici macar nu indraznesc sa fac aprecieri, imi aduc aminte doar vag de ele.
Cu grilele de pe rezitest, nu stiu cat sunt de relevante. Multi mi-au spus ca la rezi au scos punctaje mai mici cu 40-50pcte fata de cat scoteau pe rezitests. Eu am facut 9 teste pana acum iar rezultatele variaza muuuuuuuult. Exceptand extremele (735p la primul test prin august si 825p prin sept), media la testele din toata materia e cam 775. Si eu speram la rezi sa fac 790-800. Slabe sanse sa mai cresc pe ultima suta de m.

drkano
junior
junior

Postby drkano » Sun Oct 30, 2011 7:35 am

ii cam subiectiv ce zici.PE rezitest primeti multe grile aiurea din procente si doze care la rezi nu vor veni.Nu te mai compara cu nimeni.Eu zic ca putem lua peste 750 la rezi daca pe stapanesti bine materia.Nu va mai ingriorati de nimic.Eu mai am cardio si termin de 3 ori materia si tot acolo ma incadrez.Am plecat la biserica si revin sa ma relaxez cu recapitularea...

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Oct 30, 2011 7:37 am

Eu nu prea inteleg cum se poate lua cu 50 de pct mai putin la rezi fata de rezitests in conditiile in care multe din intrebarile de la rezi au fost penibil de usoare. M-am uitat pe ce s-a dat din 2008 incoace si chiar mi s-au parut usoare. In cel mai rau caz as zice acelasi punctaj dar mai putin...doar sa nu fii in stare sa-ti controlezi emotiile, sa imbulnezi gresit sau mai stiu eu ce.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 7:45 am

drkano wrote:ii cam subiectiv ce zici.PE rezitest primeti multe grile aiurea din procente si doze care la rezi nu vor veni.Nu te mai compara cu nimeni.Eu zic ca putem lua peste 750 la rezi daca pe stapanesti bine materia.Nu va mai ingriorati de nimic.Eu mai am cardio si termin de 3 ori materia si tot acolo ma incadrez.Am plecat la biserica si revin sa ma relaxez cu recapitularea...

drkano, tu unde dai rezi?

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Sun Oct 30, 2011 7:59 am

adenomul e acceptabil,dar cancer de prostata groaznic

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sun Oct 30, 2011 8:11 am

canci wrote:Eu nu prea inteleg cum se poate lua cu 50 de pct mai putin la rezi fata de rezitests in conditiile in care multe din intrebarile de la rezi au fost penibil de usoare. M-am uitat pe ce s-a dat din 2008 incoace si chiar mi s-au parut usoare. In cel mai rau caz as zice acelasi punctaj dar mai putin...doar sa nu fii in stare sa-ti controlezi emotiile, sa imbulnezi gresit sau mai stiu eu ce.

Canci, tu intrebi, tu raspunzi :D. Ai expus 2 variante posibile. Sa speram totusi, ca nu o sa fie si cazul nostru.

Dixie esti din buc sau cta?

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Oct 30, 2011 8:17 am

Pai, da...dar astia sunt factori externi si in general, sa speram ca si anul asta e la fel, intrebarile la rezi sunt mai usoare decat cele de pe rezitests deci, teoretic :D ar trebui sa luam mai mult. Incerc si eu sa ma incurajez, tocmai ca sa nu-mi tremure mana cand imbulinez sau sa lesin prin sala de examen...am deja multi colegi care lesina numai cand se gandesc la examen :D Mare prostie, zic eu, frica te "saboteaza".

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 8:17 am

nici unele, wasd_alex. doar dau pe buc si vreau sa prind loc in buc ... :)

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Oct 30, 2011 9:28 am

Dixie wrote:nici unele, wasd_alex. doar dau pe buc si vreau sa prind loc in buc ... :)

Nu regreti ca ai ales centrul asta? :devil:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 10:12 am

canci wrote:
Dixie wrote:nici unele, wasd_alex. doar dau pe buc si vreau sa prind loc in buc ... :)

Nu regreti ca ai ales centrul asta? :devil:

din pct de vedere al concurentei, DAAA !!!
din alt pct de vedere, NUUU !!!

sper totusi, dupa 20 nov sa ... fiu multumita de alegere ! :mrgreen: :|

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 10:15 am

e 12.13 si n-am terminat hepatiteleeee... :hammer: :hammer: :hammer:
da.... am pierdut vremea vreo ora.... :married: :married: :married:

mai am 2 foi juma.... :priest: :priest:
voi suportati hepatitele??? ca pe mine ma imbolnavesc... pottytrain4.gif pottytrain5.gif

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Sun Oct 30, 2011 10:22 am

Dixie wrote:e 12.13 si n-am terminat hepatiteleeee... :hammer: :hammer: :hammer:

voi suportati hepatitele??? ca pe mine ma imbolnavesc... pottytrain4.gif pottytrain5.gif

sunt ok,cu exceptia amanuntelor despre acele antigene

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 10:23 am

dr_miky wrote:
Dixie wrote:e 12.13 si n-am terminat hepatiteleeee... :hammer: :hammer: :hammer:

sunt ok,cu exceptia amanuntelor despre acele antigene

amanuntele alea ma constipa pe mine.... pottytrain5.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Oct 30, 2011 10:58 am

Eu incep sa nu mai suport nimic!!!!! :hammer: :hammer: :hrr: :microwave:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 11:39 am

bubitza, tu unde dai rezi? ... ( te-nteleg la faza cu "nu mai suport nimic" )

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Oct 30, 2011 12:14 pm

As vrea sa fac un topic din ala cu optiuni, pe langa concurenta pe centre probabil ar fi interesant de vazut si ce specialitati atrag mai mult...problema e ca mi-e lene. :lol: Va intreb aici, care e prima optiune la rezi? Stiu, conteaza punctajul, bla-bla dar sa zicem ca sunt curioasa la ce viseaza lumea. :)

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Oct 30, 2011 12:47 pm

Dixie eu dau rezi in Timisoara...stiu ca nu e concurenta asa mare/deloc dar eu tot ma stresez si ma ia cu nervi...cat despre prima alegere ..habar nu am , astept sa vad punctajul!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 12:47 pm

:sleeping: lol... buna intrebare canci. deci eu visez : gine ... sau chirurgie pediatrica. sleepy2.gif tongue1.gif

tu?

PS: dar s-o vedea dupa 20 nov ce s-a ales de visul meu... :married:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Oct 30, 2011 12:52 pm

Dixie wrote::sleeping: lol... buna intrebare canci. deci eu visez : gine ... sau chirurgie pediatrica. sleepy2.gif tongue1.gif

tu?

PS: dar s-o vedea dupa 20 nov ce s-a ales de visul meu... :married:

Tre sa speri ca o sa fie ok ...cat mai poti sa speri ....:hammer: :what:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Oct 30, 2011 12:55 pm

bubitza wrote:
Tre sa speri ca o sa fie ok ...cat mai poti sa speri ....:hammer: :what:

pai speranta mea moare ultima.... adica dupa 20 nov .... :priest:

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Oct 30, 2011 1:08 pm

Eu vreau urgente, altceva oricum nu aleg indif de punctaj. :lol:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Sun Oct 30, 2011 1:18 pm

eu nu am nici un chef de invatat azi... :dizzy: :hammer: ...si m-am apucat de ocluzii...pe mine m-ar tenta anatomie patologica....da cum ma simt acum de pregatit ii cam departe... :dizzy: :dizzy: :dizzy:

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Sun Oct 30, 2011 2:02 pm

Voi ati rezlovat caietul de anul trecut de la rezi? ca eu doar ce l-am terminat si am facut 776 :x

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Sun Oct 30, 2011 2:07 pm

m-am uitat si eu peste dar nu l-am rerzolvat...cum ti s-au parut intrebarile???

Return to “Rezidentiat 2011”