Eu si rezidentiatul

next generation
Rasurbo
senior
senior

Re: Eu si rezidentiatul

Postby Rasurbo » Tue Nov 01, 2011 7:41 am

wasd_alex , ai perfecta dreptate in ce ai spus mai sus... asta e realitatea...

schnauzer
elder
elder

Postby schnauzer » Tue Nov 01, 2011 10:45 am

Da da, deci sa inteleg ca 5 ani pe varful conduitei etice corespunzatoare unui medic fara de argint ai acceptat banii trimisi de catre parinti???
DAca da, bine, fiecare traieste cum poate, dar nu-i motiv de mandrie.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Tue Nov 01, 2011 11:43 am

cu cine vorbeai dude?

schnauzer
elder
elder

Postby schnauzer » Tue Nov 01, 2011 11:44 am

Eu?
Cu eroina vointei.

(initiatoarea topicului)

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Tue Nov 01, 2011 11:46 am

da, pai ce sa zic... e prea multa moralitate si corectitudine intr-o tara in care se moare de foame :)))

Mihai.doc
junior
junior

Postby Mihai.doc » Tue Nov 01, 2011 2:41 pm

Cineva care a dat anul trecut sau s-a interesat mai in amanunt pt anul asta stie cam la ce nivel s-a luat ortopedia in bucuresti, respectiv in alte orase? eventual primul si ultimul punctaj? :-??

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue Nov 01, 2011 5:49 pm

Vezi tu, maria nistor, alegand sa ramai aici, alegi sa lucrezi cu niste colegi care nu numai ca nu au niciun pic de rusine si regrete atunci cand li se baga in buzunar ca unor chelneri si care continua sa sprijine acest sistem infect si purulent acceptand spaga, insa care te vor si privi cu dispret si ura in momentul in care alegi sa nu te cobori la nivelul lor, constiinta lor simtindu-se palmuita de morala ta. La fel cum un cocalar burtos priveste cu dispret si ura pe cel care pune o hartie la cos in loc s-o arunce pe strada: "ia uite-l si pe asta, se crede mai destept".

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Tue Nov 01, 2011 6:37 pm

mumapadurii ca de obicei esti pe langa subiect si lansezi petarde doar doar pune vreunu botu si te injura cum de altfel meriti :)
Tu vorbesti? care pot sa jur ca iei spaga mai mult decat oricine.... te dai fecioara Maria aici dar de fapt ....

mihai_525
elite
elite

Postby mihai_525 » Tue Nov 01, 2011 6:54 pm

Badr harison fii agresiv cu paginile de materie nu pe imed treci la invatat lasa imedu bafta la rezi
America first

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue Nov 01, 2011 7:06 pm

Cum sa fiu pe langa subiect? Sunt foarte pe subiect, ca despre asta vorbeati.
Ia zi, Rasurbo, stiai care sunt salariile inainte de a te face medic? Ca vad ca salivezi la dulcea spaga inca dinainte de a cunoaste greutatile vietii de rezident. Ca una e sa dai de greu si sa n-ai de ales, alta e sa bagi teorii care sa te scuze inca dinainte de a intra in branza.

Dac-ar fi sa vedem cine merita mai tare injurat dintre noi, pai eu cred ca ala caruia nu-i e rusine cand baga mana in buzunarul unui batran care pune ban de la ban din pensie ca sa-i dea "lu´domnu doctor la operatie".

Si tupeul cel mai nesimtit (nesimtit tupeul, nu domnu´doctor, desigur) e si sa faci misto de colegii tai care afirma ca nu iau. Va e frica sa nu va demonstreze altii ca se poate si fara?

schnauzer
elder
elder

Postby schnauzer » Tue Nov 01, 2011 8:56 pm

Da, si care-i problema?
Spaga nu-i ilegala.
Daca-i ceruta, atunci da, este,dar dupa tratament daca i se da......

Insa culmea ii ca cineva se mandreste ca la cam 30 ani ia de la parintii intre 55-60 ani bani, ca vezi doamne ea are un vis.

Muuult ma grav decat daca accepti dupa op. plicul.

Pt ca omul da odata sau de cateva ori,dar pe miss bistruriu nu stiu cine a tinut-o cu mancare.
Probabil parintii, vazi scandalul cu taxa rezi.

Im
elite
elite

Postby Im » Tue Nov 01, 2011 9:28 pm

cu o asemenea rapsodie de povestioara, voi stati si va certati intre voi ? :)
Singura durere suportabilă e durerea altora.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Tue Nov 01, 2011 9:55 pm

mumapadurii n-ai inteles nimic, ceea ce nu ma mira... In primu rand nu salivez la nimic, ca n-am zis ca iau sau cer spaga, in nici un caz... am sustinut doar ca nu vad nimic rau in cazul in care ti se da din recunostinta, la externare sau ceva de genu. Discutia nu eu am initiat-o, eu doar am adaugat niste replici si bineinteles, tu care nu ai nimic de facut decat sa salivezi pe paginile de imed, repede m-ai luat in colimatoriu si incepi sa ne 'educi' tu cu regulile tale de Spania. Daca esti asa de moralista, esti invitata frumos in romania,sa muncesti si eventual sa mai si mori de foame ca un caine, ca asta e... astea-s conditiile.
Sa trecem peste ineptiile cu batranii, cu operatia, nu stiu de unde le-ai scos dar imaginatia ta e peste normalul admins, probabil ca ti-au placut filmele SF.
Ma repet, nu eu am initiat discutia, leaga-te de persoana cu pricina si nu incerca sa ma provoci in ideea ca ma vede b3 si-mi da vreun ban, ca nu are rost, e prea vizibila intentia ta...probabil ca n-ai altceva de facut.

PS. Unde am facut eu misto de cineva??? Niste replici la subiect inseamna mistouri? cred ca mai degraba tu faci misto, de cand te stiu pe imed numai cu noroi stii sa arunci...

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue Nov 01, 2011 11:19 pm

schnauzer wrote:Da, si care-i problema?
Spaga nu-i ilegala.
Daca-i ceruta, atunci da, este,dar dupa tratament daca i se da......

Ba sigur ca este ilegala. Si este si imorala.

schnauzer wrote:Insa culmea ii ca cineva se mandreste ca la cam 30 ani ia de la parintii intre 55-60 ani bani, ca vezi doamne ea are un vis.
Muuult ma grav decat daca accepti dupa op. plicul.

Si de ce te jigneste pe tine asa de tare ca ea a fost tinuta de parinti? Mie mi se pare asta mai demn decat sa fii tinuta din bani negri. Macar parintii iti dau din dragoste, de bunavoie. Spre deosebire de pacienti, care sunt obligati direct sau indirect sa faca asta.

Cum spuneam, medicii spagari sar imediat pe cate un coleg care dovedeste ca se poate si fara.
Foarte, foarte urata mi se pare atitudinea voastra.

Rasurbo wrote:am sustinut doar ca nu vad nimic rau in cazul in care ti se da din recunostinta, la externare sau ceva de genu
Utopic, nu dai spaga din recunostinta. Poate doar bomboane sau flori sau o carte cu dedicatie. In plus, incurajezi un sistem care e rau si pentru tine, si pentru pacient.

Rasurbo wrote:Daca esti asa de moralista, esti invitata frumos in romania,sa muncesti si eventual sa mai si mori de foame ca un caine, ca asta e... astea-s conditiile.
Si tu esti invitat sa vii aici, unde nu esti obligat sa furi ca sa traiesti. De ce te-ai facut rezident daca nu ai nici parinti, nici sotie, nici al doilea job care sa te sustina? De ce nu pleci? Si desigur, daca nu ai alta solutie decat sa accepti spaga, de ce nu ai bunul simt sa te simti rusinat de asta?

Rasurbo wrote:Sa trecem peste ineptiile cu batranii, cu operatia, nu stiu de unde le-ai scos dar imaginatia ta e peste normalul admins, probabil ca ti-au placut filmele SF.
Da, eu traiesc intr-o lume paralela, unde batranii care traiesc din pensie nu se opereaza niciodata. Eu, spre deosebire de tine, am practicat medicina in Romania. Si am avut pacienti care aveau nevoie de operatie, dar cand le ziceam sa se duca nu voiau. Si stii de ce? Pentru ca nu "erau pregatiti", adica nu aveau destui bani ca sa-i dea chirurgului si fara bani nu indrazneau sa se opereze. Probabil asta e "recunostinta" de care vorbesti.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Tue Nov 01, 2011 11:32 pm

Rasurbo wrote:. am sustinut doar ca nu vad nimic rau in cazul in care ti se da din recunostinta, la externare sau ceva de genu.

Te cred ca nu vezi.

Asculta de altii mai destepti decat tine care iti spun ca spaga e ceva rau.

De la primele tale posturi pe imed esti pe alaturea cu drumul.

Si pentru ca te vad dezorientat in spatiu uite aici o solutie la discutia despre spaga.
"stiu ca spaga e ceva rau, in mod normal nu ar trebui perpetuata, dar din pacate situatia in ro e asa nasoala ca chiar nu ma pot intretine din salariu. Ma mai consolez cat de cat cu gandul ca nu conditionez actul medical, nu accept in niciun caz inainte si nu ma uit ca taranul la cat m-a bagat apartinatorul in buzunar"
Asta ca sa nu te mai faci de ras in discutii. Persoana ta privata ma intereseaza fix zero, dar copiii e rai si face generalizari. Lumea nu te vede pe tine- rasurbo- un agarici ( cum ar trebui) ci rasurbo- un medic.

Vreau sa vad progrese in posturile tale viitoare.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Nov 02, 2011 12:11 am

heeh, eram sigur ca o sa vina si kooksee cu lupa sa'l ia la oyo pe rasurbo, nu era de ajuns o femeie.

bine mai ca sunteti voi niste imaculati, ati plecat din tara ca sa va spalati pe maini prin strainataturi...dupa ce v'ati murdarit in tara (cu tastatura romaneasca voiam sa zic)

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Nov 02, 2011 12:51 am

Nu se ia nimeni de ei ca au luat spaga ci ca:
1.Considera asta normal si 2.Ii privesc dispretuitor pe cei care au gasit alte solutii pentru a supravietui.

Bai, eu ma respect, eu iau spaga,
nu ca penibila aia care, auzi, la 30 de ani mai ia bani de la parinti.
Sau ca aia pe care o intretine sotul ca pe-o femeie de moravuri usoare.
Sau jenantii aia care mai au o slujba pe langa medicina, ce-i asta, ori esti doctor ori ce mama ma-si?

schnauzer
elder
elder

Postby schnauzer » Wed Nov 02, 2011 3:43 am

Nu stiu cum sa spun, dar eu daca as avea o fata la 30 de ani, as prefera sa se descurce singura.
Stiu ca-i mult de cerut.
Si eu sunt ajutata dar numai la cheltuieli neprevazute (rar) si locuiesc acasa nu in alt oras si am salariu.

ana_oi
junior
junior

Postby ana_oi » Wed Nov 02, 2011 9:57 am

oooffff..eu inca nu am lucrat ca medic, sunt absolventa..dau peste 2 saptamani rezidentiatul...au fost momente cand imi era rusine ca aveam halat alb pe mine pentru ca am asistat la faze "trebuie operat imediat!!unde-s apartinatorii?"..nu-s..aaa "nu mai intram in sala".."taica-i prea putin" etc..mi se face stomacul punga si ma apuca sila..cei care conditioneaza actul medical, ar trebui lasati fara drept de libera practica si macar 10 ani tinuti prin inchisoare..mai omor din culpa ca asta, cu buna stiinta, nu cred ca exista...
si cu atat mai mult cu cat traim intr-o tara saraca..sa te uiti tu, medic doldora de bani, la un amarat de la tara, care poate cu 10 milioane traieste 2 luni, sau poate chiar nu are de unde sa ii dea...mi se pare jalnic
nu judec in rest pe nimeni..iti da o floare, iti da o carte, un bunaziua pe strada sau kg de aur..e problema ta personala, daca dupa ce ti-ai facut meseria pe care ai ales-o cu bunastiinta, acepti sau nu..am facut o facultate grea, o sa avem o meserie grea, obositoare, care implica multe sacrificii..din partea noastra si din partea parintilor, in cazul meu doar unul..etc..nu ne-a fortat nimeni sa facem medicina..problema e ca multi fac asta doar ca sa se procopseasca..
conditionarea actului medical mi se pare cel mai mare pacat din spitalele noastre

schnauzer
elder
elder

Postby schnauzer » Wed Nov 02, 2011 11:16 am

Nu neaparat consider spaga un lucru normal, ci un obicei.
asa-i la noi.

Daca intri la un roman, si nu te descalci esti prost crescut cu toate ca, codul bunelor maniere nu indica descaltarea, dimpotriva.

Exact asa cate, bordeie atatea obiceie.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 02, 2011 12:05 pm

kooksee, mersi de sfaturi, trebuie ce-i drept sa invat de la tine, care ai fost la viata ta un mare agarici, cum spui tu, si ai avansat acum la nivelul de agarici sef, sau ceva de genul. Daca asta este ierarhia, probabil ca o sa ma conformez pe viitor. :)

mumapadurii, tu ai multe probleme, dintre care destule la masarda, dar una ma nedumereste... Care e problema ta daca un medic este nevoit sa-si ia al doilea job pentru a supravietui in Romania? Este el vinovat de faptul ca sistemul e condus prost si nu-i respecta statutul de medic? De ce oare trebuie sa emigreze printre straini? Romanii din cate stiu inca mai au o tara, pe care unii chiar o iubesc si prefera sa traiasca in ea, nu sa dea bir cu fugitii prin alte colturi de lume si apoi sa rupa tastatura in doua pe imed aruncand in stanga si in dreapta moralitati de astea expirate. Nu ai dreptate in ceea ce priveste experienta mea, am deja 2 ani in sistem, si NU sunt pe chirurgie sau vreo specialitate chirurgicala, care sa-ti dea tie de gandit ca iau spaga sau nu mai stiu ce...insa nu la fel pot spune despre tine, din moment ce cunosti foarte bine desuurile spagii, sunt indreptatit sa cred ca AI LUAT cu seninatate in anii pe care pretinzi ca i-ai lucrat in tara.
Ma repet(cum se repeta logopedul la copii autisti), nu eu am deschis discutie despre 'daruri', nu pe mine trebuie sa va concentrati atentia. Gasiti voi alte locuri unde va puteti varsa deseurile verbale :)
o zi faina si spor celor care citesc din greu...

schnauzer
elder
elder

Postby schnauzer » Wed Nov 02, 2011 12:18 pm

Nu, al doilea job era un sfat de camarad pentru a cumpara laptic + Eugenia.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Nov 02, 2011 5:34 pm

Rasurbo wrote: Nu ai dreptate in ceea ce priveste experienta mea, am deja 2 ani in sistem, si NU sunt pe chirurgie sau vreo specialitate chirurgicala, care sa-ti dea tie de gandit ca iau spaga sau nu mai stiu ce...insa nu la fel pot spune despre tine, din moment ce cunosti foarte bine desuurile spagii, sunt indreptatit sa cred ca AI LUAT cu seninatate..

Acum am inteles. Tu nu iei spaga dar esti invidios pe aia care iau.

Pe de alta parte e o vorba ca in romania raman doar prostii si naivii.din ce scrii pe aici nu pari sa fii naiv. Noi nu putem face presupuneri despre tine dar tu faci cu toata gura. Esti exponentul de seama al unui mare grup social care nu poate concepe ca pur si simplu altii gandesc altfel decat el. Am colegi care sunt in ro si traiesc fara spaga. La limita saraciei dar traiesc.

Nu dau nimanui sfaturi sa se martirizeze si sa refuze demn spaga cand efectiv nu ai ce manca.
Imi rezerv dreptul insa de a-i scuipa direct in cap pe aia care nu realizeaza faptul ca e un compromis care trebuie facut cu inima grea. Si care considera spaga ceva normal.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 02, 2011 5:39 pm

Vezi ca o cam scuipi pe mumapadurii ...#indirect :))) da-i un prosop sa se stearga .

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Nov 02, 2011 5:47 pm

schnauzer wrote:Nu stiu cum sa spun, dar eu daca as avea o fata la 30 de ani, as prefera sa se descurce singura. Stiu ca-i mult de cerut.
Sigur ca e preferabil sa se descurce singura. E preferabil sa se descurce singura de la 18 ani daca se poate :D. Dar nu asta era ideea.
Ci ca tu, care ai ales un mod imoral pentru a te "descurca singura", privesti cu dispret pe altul care a ales un mod moral de a se "descurca". Nu zic ca alegerea ei e foarte fericita, insa patetic, nepatetic, cum o fi sa te ajute familia, macar e etic. Dac-ai fi hot de buzunare ca sa poti sa te descurci, tot asa i-ai privi de sus pe cei care primesc bani de la parinti?

schnauzer wrote:Nu neaparat consider spaga un lucru normal, ci un obicei.
asa-i la noi.
Daca intri la un roman, si nu te descalci esti prost crescut cu toate ca, codul bunelor maniere nu indica descaltarea, dimpotriva.

Ahh... Imi amintesc cu drag de vremurile tineretii si de obiceiurile dulcei tarisoare. Cand cu obrajii imbujorati ieseam iarna la colindat si covrigii si portocalele primite imi bucurau inima de copil, cand sprintena codana fiind, ma intorceam de la slujba de Inviere si daca se intampla ca un tanar mai indraznet sa-mi fure vreo sarutare, lumina sfanta stia sa pastreze cu intelepciune inca o taina, si cand, ca tanara doctorita care indreapta o mana oblojitoare asupra unui batran, simteam zburatacelile inimii la vederea primului plic indreptandu-se sovaitor, dar sigur, spre buzunarul halatului.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Nov 02, 2011 5:52 pm

Rasurbo wrote:Care e problema ta daca un medic este nevoit sa-si ia al doilea job pentru a supravietui in Romania?

Rasurbo wrote:Vezi ca o cam scuipi pe mumapadurii ...#indirect :))) da-i un prosop sa se stearga .

Uneori ma intreb daca ai inteles ceva din tot ce s-a zis pe aici.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 02, 2011 5:53 pm

gata, e incins rau de tot Google-ul :)))
A intrat mumapadurii pe sistem turbo`, a incins tastatura, au luat foc monitoarele, unitatile, etc...merg search-urile, traducerile, google,yahoo,binq, etc faceti loc.... =)))

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Wed Nov 02, 2011 6:00 pm

qed

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Thu Nov 03, 2011 12:58 pm

Am o prietena, rezidenta pe medicina interna, careia acum un an, o batranica i-a indesat 1 leu in buzunarul halatului si a facut-o sa roseasca pana in varful urechilor. Iar cand i-a dat banii inapoi, rusinata (nu stiu daca numai de faptul ca cineva ii vara bani in buzunar sau si din cauza ca era in ochii femeii un medic de 1 leu...), doamna in cauza a insistat, jignita, motivand ca ea a fost la chiosc special sa schimbe banii pentru ea. Nu e minunat?

Oribila tara...

medinst
junior
junior

Postby medinst » Thu Nov 03, 2011 2:04 pm

Jerome wrote:Am o prietena, rezidenta pe medicina interna, careia acum un an, o batranica i-a indesat 1 leu in buzunarul halatului si a facut-o sa roseasca pana in varful urechilor. Iar cand i-a dat banii inapoi, rusinata (nu stiu daca numai de faptul ca cineva ii vara bani in buzunar sau si din cauza ca era in ochii femeii un medic de 1 leu...), doamna in cauza a insistat, jignita, motivand ca ea a fost la chiosc special sa schimbe banii pentru ea. Nu e minunat?

Oribila tara...

Chirurgul intra in sala de operatie. Deschide abdomenul pacientului. Se uita in stanga, se uita in dreapta, apoi baga mana in burta omului si zice: Hopaaa!!! 200Euro
La gineco; pacienta dezbracata, pregatita. Ginecologul face un tact vaginal si dintr-o data: Hopaa!!! 100 Euro.
Medicul pe interne cu pacientul dezbracat pana la buric in timp ce statea pe marginea patului. Medicul se invarte 2 ore in jurul pacientului facand tot felul de manevre, palpare, auscultatie, etc. Dintr-o data sta si se intreaba: Ma! Oare unde o fi ascuns asta banii???

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Thu Nov 03, 2011 2:28 pm

=)))))))))))))))))))
Superb

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Nov 03, 2011 5:54 pm

Bancul e mult mai misto live. Replica finala apare in timpul percutiei.

Noi stiam bancul asta din anul 3. Rasurbo nu prea ai fost pe la scoala. La fiecare modul se gasea cineva sa ni-l zica.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Thu Nov 03, 2011 6:17 pm

Depinde care scoala maestre... e clar ca avem terminate scoli diferite, nu-i nici un dubiu in asta...
La 'stagiile' noastre, sau 'lp-uri' ca, module inseamna altceva... cum ziceam la stagiile noastre se cam invata, nu se rosteau bancuri, asa ca e discutabila chestia...

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Nov 03, 2011 6:31 pm

Nu ai nicio rusine nu?
:)

Recurent apar din astia ca tine pe aici care ne confunda cu parintii. Acasa te lauzi cat de mult ai invatat tu la stagii si lpuri. Si eventual la gagici , dar in cazul tau nu e cazul.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Thu Nov 03, 2011 7:37 pm

mai poti ma? pe bune acum... te mai suporti? nu dai pe afara de atata grandomanie si aroganta nejustificata? iti traiesti viata pe imed, n-ai altceva de facut, iti curg balele pe tastatura zi si noapte si iti permiti sa judeci pe absolut oricine... Presupun ca ai vreo suta si ceva de ani, ai hemoroizi si cancer la prostata, da tot nu te lasi batut si iar pui mana si tastezi pe imed, sa nu care cumva sa spuna cineva pe aici ceva util sau sa intrebe ceva, ca repede sari tu si mumaslutapadurii si puneti la zid cu dejectiile voastre pe oricine. Acum nu pot sa spun decat ca ma amuzi, sincer, cat ai incerca tu sa pari inteligent, esuezi pe zi ce trece si din post in post. E regretabil dar asta e, trebuie sa mai toleram si de astia ca tine, din pacate aveti dreptul la viata si asta e o eroare in constitutie, din punctul meu de vedere :)

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Thu Nov 03, 2011 7:43 pm

Ceva inteligent ai de spus sau doar atacuri la persoana?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Nov 03, 2011 7:51 pm

Bai eu va banuiesc ca faceti un training ceva inainte sa va inscrieti pe imed. Altfel nu imi explic cum aveti toti aceeasi partitura. Pot sa pun si pariu care va fi replica urmatoare.

Da ma, sunt virgin, nu am prietena si stau toata ziua pe imed.
Te cred ca te amuzi. M-am nimerit mai demult la o piesa de teatru cu o clasa de copii de la o scoala ajutatoare. Frate ce se mai amuzau si aia. Oricine are dreptul sa rada despre orice. Diferenta e ca noi suntem mai multi care radem de tine. Si in natura majoritatea are intotdeauna dreptate.

@muma daca ar fi avut, ar fi spus de acum 5 posturi. Asta e tot ce poate. Eu sper sa nu plece.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Thu Nov 03, 2011 7:57 pm

Ce-ti mai place sa crezi ca faci parte dintr-un grup.. spui mereu cuvinte ca 'noi', 'credem' etc.
in realitate, sunteti doar 2 gainari, tu si mumapadurii, care maine poimaine faceti suta de ani pe imed,se desfiinteaza site-ul poate da voi tot veti fi pe el.. nu stiu cum, da gasiti voi o solutie. apropo, sunteti sot si sotie? daca da, se explica totul.
Probabil ca din clasa aia de copii de la scoala ajutatoare , de acolo provii si tu. Cu manutza ta ai tastat ca te amuzi, exact ca ei, de useri. Pare ironic, e poate de ras, dar in realitate e de plans... ma plictisiti, tu si aia cu nick-ul de muza, presupuneam ca am ceva parteneri de dialog pentru discutii mai serioase, dar boala de care suferiti, cand ajunge la stadiul maxim, nu-i mai dai de cap...

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Thu Nov 03, 2011 8:04 pm

Eu astept sa spui in continuare ceva inteligent. La subiect daca se poate. Daca vrei sa-ti exprimi parerea despre mine, poti s-o faci la diverse, sa deschizi un topic despre cat de penibila sunt. N-ai fi singurul frustrat care face asta. :)

presupuneam ca am ceva parteneri de dialog pentru discutii mai serioase

Nu stiu daca observi, dar in topicul asta unde lumea a incercat sa discute o treaba si a adus in genera argumente pe subiect, tu esti singurul care scuipa dejectii (cum ziceai mataluta).

virusvj
junior
junior

Postby virusvj » Thu Nov 03, 2011 8:06 pm

Nu s-a gasit inca nimeni sa-i dea un warn?
Last edited by virusvj on Thu Nov 03, 2011 8:07 pm, edited 1 time in total.
cine crede in zbor e stapan peste zare

Return to “Rezidentiat 2011”