razi wrote:Asta-i solutia ta? Sa plecam toti?
Sotul meu e bugetar,nu e medic.
da, asta e solutia mea.
inteleg situatia ta, cu totii facem alegeri gresite. sunt convins ca tu ai scoate in Vest mai mult decat scaoteti aici impreuna, asa ca poti sa-l tii tu pe el etc. sau sa pleci tu, ce, n-ai citti povestea Puiul de Bratescu Voinesti?
razi wrote:Nu vreau mertzan vreau doar sa traiesc decent.
pretentii nefondate, atata timp cat nu stii ca dupa virgula si punct se pune spatiu. Parerea mea. Poti sa vrei orice, aici in RO nu vei reusi, nu exista solutie matematica, dupa cum si tu ai remarcat.
razi wrote:Poate sunt eu incapabila dar nu reusesc sa fac ziua de 25 de ore sa am timp si pentru putina bisnita sau altceva.
Nu e "poate". Si nu trebuie sa faci "bisnita"-poti avea joburi chiar si mult mai demne decat meseria de medic. Oricum inteleg ca medicina este Superioara iar activitatile comerciale sunt Inferioare. Bravo, pai cam asta e si cauza pt care solutiile intarize sa apara, mentalitatea. Parera mea

Hai sa iti spun un mic secret: nu esti cu nimic mai presus decat gigi care are un butic sau ana de la masajul erotic. La finele zilei ei mananca bine si au o casa misto si o masina misto si uatevar misto, tu mananci salam si zici ca esti o fiinta superioara.
Ioio wrote:fillerele si botoxul la cabinete mai rasarite de cosmetica samd. Si uite ca tot mai exista dermato. Da, stiu, sunt si pe langa astea, dar e exact ca si exemplul tau din gastro.
de cosmetica? adica cine, cosmteticiana? it's sooo ilegal. dar ai dreptate, am auzit de orl-isti care pun tatze, de fapt cele mai misto tatze din RO le pune un orl-ist. dar nu un cosmetician.
dar cforect, la fel de bine se fac astea la cosmetica cum se fac si avorturi cu andreaua in mahala.
SI totmai ce ai spus, mai
sunt si pe langa astea,, (psoraiazis si inca celelalte 19999 de boli din derma

) in timp ce in gastro NU MAI EXISTA si altceva pe langa astea amintite, oricum nu exista afectiuni PROPRY GASTROENTEROLGIEI. Ceea ce inseamna ca gastro este foarte aproape de colaps. Parrea mea. O stiinta fara obect.
Ioio wrote:raman la umila mea opinie ca nu tre sa-ti dezlipesti seara buzele de pe dosul cuiva ca sa ajungi sus.
adiac sa il atingi cu buzele pe dos si in timpul noptii?

uau.
eu nu cred ca tu chiar crezi asta, ca poti ajunge sus doar prin metode dintr-astea, oricum n-am urmati discutia si nu imi pasa, etc.