Numar de inscrisi pe centre

next generation
bubitza
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby bubitza » Thu Oct 27, 2011 9:22 am

Sim0n3l wrote:E jalea de pe Planeta! Eu zic sa mai asteptam, poate poate pana maine se misca...Daca nu, luni nu vreti sa concepem un comunicat de presa? :devil:
Stie cineva numarul de la Minister? Sa putem vbi cu cineva care stie cum sta treaba, nu cu vreo secretara care isi face unghiile in birou?! Am putea suna pe rand pana ii exasperam! :devil:

Cat naiba sa mai asteptam ca de luni tot asteptam????!!!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 9:24 am

Sim0n3l wrote:E jalea de pe Planeta! Eu zic sa mai asteptam, poate poate pana maine se misca...Daca nu, luni nu vreti sa concepem un comunicat de presa? :devil:
Stie cineva numarul de la Minister? Sa putem vbi cu cineva care stie cum sta treaba, nu cu vreo secretara care isi face unghiile in birou?! Am putea suna pe rand pana ii exasperam! :devil:

daaaa, ar trebui sa-i sunam din 2 in 2 min, pana le intindem nervii la maxim, exact cum fac ei cu noi... adica daca nervii mei is intinsi precum coarda de la chitara, de poti canta la ei un cantec de jale... de ce n-am face corzi pt un tambal din nervii lor? violent5.gif :orchestra: :pila: :orchestra:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Thu Oct 27, 2011 9:27 am

Am sunat la UMF Craiova. Am vorbit cu o doamna destul de draguta. A zis asa: ei nu stiu deocamdata decat nr de persoane inscrise, nu stiu cati sunt pe loc si cati pe post. Au zis ca asteapta sa primeasca listele si sa revin cu un telefon pe saptamana viitoare. Legat de liste, mi-a zis ca ori nu le-a transmis Ministerul, ori le-a trimis la DSP si inca nu au ajuns la ei. A zis ca ei se ocupa de organizarea examenului si ca nu prea stie mare lucru legat de liste.
Cam asta...haideti sa sunam pe la DSPuri, daca nici ei nu stiu nimic e clar ca nu le-a transmis MS...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 9:32 am

Sim0n3l wrote:Am sunat la UMF Craiova. Am vorbit cu o doamna destul de draguta. A zis asa: ei nu stiu deocamdata decat nr de persoane inscrise, nu stiu cati sunt pe loc si cati pe post. Au zis ca asteapta sa primeasca listele si sa revin cu un telefon pe saptamana viitoare. Legat de liste, mi-a zis ca ori nu le-a transmis Ministerul, ori le-a trimis la DSP si inca nu au ajuns la ei. A zis ca ei se ocupa de organizarea examenului si ca nu prea stie mare lucru legat de liste.
Cam asta...haideti sa sunam pe la DSPuri, daca nici ei nu stiu nimic e clar ca nu le-a transmis MS...

multumim simonel pt info...
deci s-a facut lumina: MS doarme... ar fi cazul sa-l trezim din somn ... ma gandesc ca de la ei s-a impotmolit treaba. ca daca ar fi ajuns listele la dsp-uri, cand suni acolo, aia n-ar fi asa de rai incat sa nu zica daca au primit sau nu nr de locuri/posturi. sa fim seriosi, ca nu gasesc pt ce ar amana sau ascunde informatia asta. deci e clar, NU stiu nici ei nr de locuri/posturi, pt ca nu au primit listele de la MS... :hate: :hate: :hate:

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Oct 27, 2011 11:30 am

Tocmai m-am "revelat"! In anii trecuti MS a afisat listele cam cu o sapt. max 2 inainte... ca atare...cred ca cele 14 zile de dupa data de 10 oct. prevazute in metodologie reprezinta (dupa mintea mea :D) un fel de data de 14 nov. ... sau cu 14 zile inainte de 20 nov. . nu stiu daca m am facut inteleasa... dar concluiz e ... "Nu mai asteptati listele.Ele vor aparea cand va pofti MS!" Cu atat mai mult cu cat exista scuza cu colegii mai mari care dau ex de specialitate tocmai in perioada asta si si ei au nevoie de instiintari, liste, comisii, etc.
So... rabdare si spor la citit, dragilor!

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 11:37 am

Ai dreptate, asa zic si eu, cu putin noroc aflam prin noiembrie...si sper eu, poate mai devreme de 19 noiembrie. :D
Si tu dai pe post? :) Dc nu ma insel parca esti deja rezidenta, nu?

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Oct 27, 2011 11:40 am

canci wrote:Ai dreptate, asa zic si eu, cu putin noroc aflam prin noiembrie...si sper eu, poate mai devreme de 19 noiembrie. :D

cam da... si am si o concurenta bunicica... 6/loc suna bine?
:D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 11:42 am

Lizz22 wrote: cam da... si am si o concurenta bunicica... 6/loc suna bine?

suna....a BAFTA MULTA ! ... :allright: :allright: :allright:

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Oct 27, 2011 11:43 am

Lizz22 wrote:
canci wrote:Ai dreptate, asa zic si eu, cu putin noroc aflam prin noiembrie...si sper eu, poate mai devreme de 19 noiembrie. :D

cam da... si am si o concurenta bunicica... 6/loc suna bine?

multa bafta .pe ce specializare?

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Oct 27, 2011 11:46 am

Multumesc... dar mi-a pierit tot optimismul! Psihiatrie vreau... dar ce mai conteaza...?!?!!?

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 11:47 am

6/loc :shock: mama mia :? Ce sa-ti zic, bafta sa ai! Nu stiu de ce, dar eu imi imaginam ca odata cu portile laaaarg deschise catre Germania si alte tari mai calde...sau mai reci :D lumea nu mai e asa tentata sa dea pe post. Obs ca m-am inselat, sunt foarte multi pe post, anul trecut parca nu a fost asa.

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Oct 27, 2011 11:50 am

canci wrote:6/loc :shock: mama mia :? Ce sa-ti zic, bafta sa ai! Nu stiu de ce, dar eu imi imaginam ca odata cu portile laaaarg deschise catre Germania si alte tari mai calde...sau mai reci :D lumea nu mai e asa tentata sa dea pe post. Obs ca m-am inselat, sunt foarte multi pe post, anul trecut parca nu a fost asa.

6 pe post e putin,il alte orase sunt cate 8-10 candidati

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Oct 27, 2011 11:50 am

canci wrote:6/loc :shock: mama mia :? Ce sa-ti zic, bafta sa ai! Nu stiu de ce, dar eu imi imaginam ca odata cu portile laaaarg deschise catre Germania si alte tari mai calde...sau mai reci :D lumea nu mai e asa tentata sa dea pe post. Obs ca m-am inselat, sunt foarte multi pe post, anul trecut parca nu a fost asa.

pai...da... mie mi-a trebuit un stress ca sa iau serios in calcul varianta cu plecatul. asta e si motivul pentru care acum mi-am relaxat neuronul si iau lucrurile ca atare.
Imi pare rau doar ca n-am facut asta cand trebuia si mi-am lasat juma'din zestrea de neuroni prin bancile de la Politehnica in 2008 ... ca tare bine mi mai era acum...sau...oricum mai bine decat imi e acum cu siguranta!

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 11:51 am

Fugi ma de aici. :lol: Tu vb serios? :shock: Si pe ce specializari?

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Oct 27, 2011 11:52 am

dr_miky wrote:

6 pe post e putin,il alte orase sunt cate 8-10 candidati

ia in calcul ca exista si situatii omul si postul ... si poate gasesti o medie...

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Oct 27, 2011 11:53 am

canci wrote:Fugi ma de aici. :lol: Tu vb serios? :shock: Si pe ce specializari?

gineco braila 8 candidati ,am auzit si de 10 dar nu stiu ce specializare si ce oras

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Oct 27, 2011 11:55 am

deci degeaba facem noi calcule cati candidati sunt pe loc,deoarece nu stim cati candideaza pe un post

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Oct 27, 2011 11:59 am

acum ma uit iar la cifrele date de ei pe pagina medicala si va intreb...reprezinta nr celor inscrisi si pe loc si pe post???....adica la cluj apare 820 de candidati...ii totalul locuri +posturi sau numai locuri(mg md si farma)??... :dizzy: :dizzy: :dizzy:

fab

Postby fab » Thu Oct 27, 2011 12:01 pm

Explicati-mi si mie va rog de ce e asa important sa stim de pe acum nr de inscrisi, ca nu prea inteleg. :) Va pup pe toti si va doresc multa bafta la examen! :)

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 12:08 pm

fab wrote:Explicati-mi si mie va rog de ce e asa important sa stim de pe acum nr de inscrisi, ca nu prea inteleg. :) Va pup pe toti si va doresc multa bafta la examen! :)

Pt ca dc esti sg pe post bei si petreci pana pe 20, vii mahmur la rezi, etc, etc. Dc esti pe loc si sunt, sa zicem, 500 de candidati pe 499 de locuri, asemenea. :D Chiar era nevoie sa raspund la intrebarea asta? :)))

bobi, ala e nr celor pe loc+post pe mg, eu asa am inteles. ;)

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 12:14 pm

canci wrote:Pt ca dc esti sg pe post bei si petreci pana pe 20, vii mahmur la rezi, etc, etc. Dc esti pe loc si sunt, sa zicem, 500 de candidati pe 499 de locuri, asemenea. :D Chiar era nevoie sa raspund la intrebarea asta? :)))

ahhh, si unde n-ar fi pe buc pe cele 650 locuri in total ( buc + ct ) 651 de candidati ?!... :allright: :allright: :allright:

oricum, mi-a placut interventia ta... " chiar era nevoie sa raspund la intrebarea asta? "... :green: :mrgreen: :green:

ada33
junior
junior

Postby ada33 » Thu Oct 27, 2011 12:21 pm

canci wrote:
fab wrote:Explicati-mi si mie va rog de ce e asa important sa stim de pe acum nr de inscrisi, ca nu prea inteleg. :) Va pup pe toti si va doresc multa bafta la examen! :)

Pt ca dc esti sg pe post bei si petreci pana pe 20, vii mahmur la rezi, etc, etc. Dc esti pe loc si sunt, sa zicem, 500 de candidati pe 499 de locuri, asemenea. :D Chiar era nevoie sa raspund la intrebarea asta? :)))

nr respectiv= mg+md +farma, loc+post

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 12:26 pm

Da, asa...plus stoma si farma, m-am grabit eu. :)

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Oct 27, 2011 1:53 pm

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Oct 27, 2011 1:59 pm

in sfarsit incepe sa miste...poate, poate fac cumva

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Thu Oct 27, 2011 2:00 pm

Dap...in sfarsit ...mai lent asa dar tot e bine :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 2:01 pm

bubitza wrote:http://www.umft.ro/rezidentiat2011/documente/Lista%20candidati.pdf

La domeniul M, scrie ultimu candidat pe pozitia 497...
apoi sare la domeniu D, si incepe cu 503 ... aaaa, ceva nu-i in regula, nu ??? :what:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 2:02 pm

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Oct 27, 2011 2:04 pm

S-au afisat si pe alte centre?? :help: bucuresti ceva?

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 2:06 pm

Am pus eu site-ul pt Bucuresti mai sus. Dar... sunt aceleasi informatii, nimic nou. Ah, si cand dau click pe locuri/posturi/metodologie imi apare "server not found", banuiesc ca inca lucreaza la el.

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Oct 27, 2011 2:07 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:http://www.umft.ro/rezidentiat2011/documente/Lista%20candidati.pdf

La domeniul M, scrie ultimu candidat pe pozitia 497...
apoi sare la domeniu D, si incepe cu 503 ... aaaa, ceva nu-i in regula, nu ??? :what:

o sarit la 503 da i-am adunat si da 601 cat au zis ei ca si pe timisoara

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 2:09 pm

canci wrote:http://rezidentiat.umf.ro/ wtf?!

ha ha, si ei acolo scriu 1773 de candidati au optat pt buc... dar parca eu retin ca pe pagina medicala erau 1775 ... deja au disparut 2? LOL... prea tareeeee.... incepe distractia !!! :devil:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 2:10 pm

Cu alte cuvinte nu mai dam refresh la rezi.info ci la alte site-uri...treaba. :D

Dixie :lol: eu nici n-am observat. Eh, noi sa fim sanatosi.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 2:10 pm

canci wrote:Am pus eu site-ul pt Bucuresti mai sus. Dar... sunt aceleasi informatii, nimic nou. Ah, si cand dau click pe locuri/posturi/metodologie imi apare "server not found", banuiesc ca inca lucreaza la el.

pagina inexistenta imi zice si cand dau pe tematica... :?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 2:12 pm

bobi13 wrote:
o sarit la 503 da i-am adunat si da 601 cat au zis ei ca si pe timisoara

aha... si pt domeniul M cate locuri+ posturi au scos ei? ca nu stiu.
deci 497 publicat ar veni loc+post. deci tot n-au publicat cati is pe loc, si cati pe post. dar macar au publicat lista nominala... tot e un progres. decat nimic ! :allright:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Thu Oct 27, 2011 2:13 pm

da nu puteau sa dea listele facute separat si pt loc si pt post...tot ii bine si asa, au inceput si ei intr-un fel

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 2:15 pm

canci wrote:Cu alte cuvinte nu mai dam refresh la rezi.info ci la alte site-uri...treaba. :D

Dixie :lol: eu nici n-am observat. Eh, noi sa fim sanatosi.

canci, in ritmul asta nu e sigur ca ajung sanatoasa in 20 nov :lol: :lol: :lol:
adica, sigur ma trezesc cu o BCV 8) tongue3.gif

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Oct 27, 2011 2:16 pm

Au inceput prost...culmea e ca nici nu ma mira. :lol: Macar sa afiseze si pt Buc lista aia.

freexander
junior
junior

Postby freexander » Thu Oct 27, 2011 2:16 pm

2 din bucuresti se pare ca n-au mai intrat la numaratoare ...sunt curios daca apar in plus la alte centre

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Oct 27, 2011 2:17 pm

bobi13 wrote:da nu puteau sa dea listele facute separat si pt loc si pt post...tot ii bine si asa, au inceput si ei intr-un fel

ca sa NU zica ca stau degeaba. muncesc si eu de 2 ori : prima data au publicat la gramada, apoi a 2-a oara vor publica separat... asa e la noi. niciodata nu putem sa ne scarpinam corect, mereu ne scarpinam exact pe dos , cu mana stanga in partea dreapta si vice-versa. iamwithstupid.gif

Return to “Rezidentiat 2011”