Numar de inscrisi pe centre

next generation
Suntmuci
junior
junior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Suntmuci » Wed Nov 16, 2011 6:57 pm

Radonne wrote:
Suntmuci wrote:30 de universitari de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu au fost duşi într-o locaţie necunoscută pentru a realiza subiectele de la examenul de rezidenţiat.

http://ziuadecj.realitatea.net/evenimen ... 78286.html

Respectiva cabana UMF de la Baisoara :))))) Mare secret :devil: :devil: :devil: Baga gratare si sprituri :devil: :devil: :devil:

Iti dai seama :)) . Sunt curios daca vor exista concurenti "din inalta societate" care vor avea acces la subiecte. Si aici ma refer la toate centrele universitare ..
Arbeit macht frei !

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 16, 2011 6:59 pm

Suntmuci wrote:
Radonne wrote:
Suntmuci wrote:30 de universitari de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu au fost duşi într-o locaţie necunoscută pentru a realiza subiectele de la examenul de rezidenţiat.

http://ziuadecj.realitatea.net/evenimen ... 78286.html

Respectiva cabana UMF de la Baisoara :))))) Mare secret :devil: :devil: :devil: Baga gratare si sprituri :devil: :devil: :devil:

Iti dai seama :)) . Sunt curios daca vor exista concurenti "din inalta societate" care vor avea acces la subiecte. Si aici ma refer la toate centrele universitare ..

Nuuu, nici eu nu cred. :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 7:01 pm

deci logic, ma gandesc eu, ei fac grilele uitandu-se in diagonala pe teme... rasfoind paginile... :dizzy: :dizzy:

oare... la fel ar trebui sa facem si noi? :roll: :roll:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Wed Nov 16, 2011 7:06 pm

Poate daca erau 2/loc se stersau si ei. Asa dam cu 3 in plus fata de locurile scoase, vor pica unii (tot timpul pica), mai sunt cei care dau de dragul de a da, iau ceva si pleaca sau dau, nu iau nimic si pleaca. Plus mai sunt rezidentii care, multi, daca nu iau ce vor raman cu ce au. Si colac peste pupaza, din cei care vor lua, 100 vor pleca in maxim 2 ani. Asa ca de ce sa se streseze??? Eu nu m-as stresa sa fiu in locul lor.
La partea cu aflatul subiectelor nu stiu ce sa zic avand in vedere evenimentele din ultimele 2-3 saptamani de la Cluj. Ma rog unii zic ca se fac chestii de astea, unii ca nu, altii ca s-au facut, altii ca nu se poate, nu stiu si nu ma intereseaza. Sa fie sanatosi daca fac, mie imi sunt indiferenti.

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Wed Nov 16, 2011 7:26 pm

Despre subiecte si eu ma gandesc ca nu o sa ia la periat 50 de teme sa faca subiecte grele din ele . La Mures de exemplu concurenta e de 0.94/loc oarecum asemanator Clujului. Sper sa fie subiecte decente.
Arbeit macht frei !

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 7:38 pm

Suntmuci wrote:Despre subiecte si eu ma gandesc ca nu o sa ia la periat 50 de teme sa faca subiecte grele din ele . La Mures de exemplu concurenta e de 0.94/loc oarecum asemanator Clujului. Sper sa fie subiecte decente.

asa sper si eu ca nici cei din buc NU o sa ia la puricat 50 de teme, si NU o sa dea doar amanunte... si in plus, sper ca NU vor da nici doze si nici medicamente .... eu una, la asa ceva is pate de pus pe paine .... :fire: :roga: hat31.gif occasion18.gif

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Wed Nov 16, 2011 7:53 pm

daca ne dau doze si procente .. 2/3 suntem jos :))
Arbeit macht frei !

nanutza_
newbie
newbie

Postby nanutza_ » Wed Nov 16, 2011 8:02 pm

in fiecare centru exista cel putin unul mai special decat restul .. fiu / fiica neam cu conf .x

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 8:12 pm

nanutza_ wrote:in fiecare centru exista cel putin unul mai special decat restul .. fiu / fiica neam cu conf .x

cu siguranta.presupun ca in fiecare an a fost asa

nanutza_
newbie
newbie

Postby nanutza_ » Wed Nov 16, 2011 8:15 pm

probabil dar acum le este mai usor cum se da descentralizat :)

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Wed Nov 16, 2011 8:20 pm

ei si? din fericire nu-s toti pilosi ca altfel ma apucam de altceva :peace:

procust
senior
senior

Postby procust » Wed Nov 16, 2011 8:20 pm

las ca aia sunt putini, nu cred ca tre sa ne facem noi probleme, mai bine continuam sa citim, nu are sens sa ne stresam si cu gandul asta

nanutza_
newbie
newbie

Postby nanutza_ » Wed Nov 16, 2011 8:24 pm

spor la citit

freexander
junior
junior

Postby freexander » Wed Nov 16, 2011 8:30 pm

nu pot sa cred frate au nevoie de 30 de oameni sa faca 200 intrebari si asta timp de 1 saptamana ... max 1 intrebare de caciula / zi !!! ... nici aia care intra la NASA nu cred cred ca au parte de o asemenea comisie

ca sa nu mai vorbesc de ce costuri e nevoie sa tii 30 de handralai departe de oras la cine stie ce cabana cu 3 mese /zi bucatar propriu , agenti de paza si securitate etc

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Wed Nov 16, 2011 8:35 pm

probabil vreun asistent amarat face grilele si ceilalti chefuiesc :silly:

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 8:41 pm

freexander wrote:nu pot sa cred frate au nevoie de 30 de oameni sa faca 200 intrebari si asta timp de 1 saptamana ... max 1 intrebare de caciula / zi !!! ... nici aia care intra la NASA nu cred cred ca au parte de o asemenea comisie

ca sa nu mai vorbesc de ce costuri e nevoie sa tii 30 de handralai departe de oras la cine stie ce cabana cu 3 mese /zi bucatar propriu , agenti de paza si securitate etc

de ce te plangi de costuri,nu am platit 5000 si ceva de candidati cate 300 de lei.au de unde sa dea :devil:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 8:47 pm

ma-ntreb sec, oare in buc, cam cati pilosi or fi? cam cati fii de doctori, rude cu decanu, rectoru si alte staff-uri?... :|

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 8:51 pm

sigur sunt destui dixxie.eu deja cunosc o persoana care a dat pe postul pe care vroiam eu,nici nu am mai indraznit sa candidez si eu pe acel post

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 8:55 pm

Dixie wrote:ma-ntreb sec, oare in buc, cam cati pilosi or fi? cam cati fii de doctori, rude cu decanu, rectoru si alte staff-uri?... :|

Dix cu siguranta mai multi decat ne imaginam noi :evil: ...dar lasa acuma ...noi sa fim sanatoase si cu mintea la capacitati maxime duminica :allright: !Cum merge treaba ?
Latte tu pe unde te-ai ascuns?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 8:55 pm

dr_miky wrote:sigur sunt destui dixxie.eu deja cunosc o persoana care a dat pe postul pe care vroiam eu,nici nu am mai indraznit sa candidez si eu pe acel post

pfff.... imi pare rau pt tine.

sa speram totusi ca o sa fie bine pt toata lumea ce nu are pile.... :allright:

tu dai in buc? sau iasi?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 8:56 pm

bubitza wrote:Dix cu siguranta mai multi decat ne imaginam noi :evil: ...dar lasa acuma ...noi sa fim sanatoase si cu mintea la capacitati maxime duminica :allright: !Cum merge treaba ?

chiar asa, unde o fi disparut latte ?!...

eu am terminat apendicita. ma pun la testele de la ea. apoi iau canceru de col uterin, cred. :mrgreen:

tu?

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 8:56 pm

Dixie wrote:
dr_miky wrote:sigur sunt destui dixxie.eu deja cunosc o persoana care a dat pe postul pe care vroiam eu,nici nu am mai indraznit sa candidez si eu pe acel post

pfff.... imi pare rau pt tine.

sa speram totusi ca o sa fie bine pt toata lumea ce nu are pile.... :allright:

tu dai in buc? sau iasi?

la Iasi pe un post de neonatologie

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 9:00 pm

dr_miky wrote:

ooo, fain fain... pai daca nu mai e nimeni pe post, atunci e al tau... asa ca, te-ai scos ! ;) :allright:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 9:01 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:Dix cu siguranta mai multi decat ne imaginam noi :evil: ...dar lasa acuma ...noi sa fim sanatoase si cu mintea la capacitati maxime duminica :allright: !Cum merge treaba ?

eu am terminat apendicita. ma pun la testele de la ea. apoi iau canceru de col uterin, cred. :mrgreen:

tu?

Eu m-am luptat cu infectiile perinatale si convulsiile aproape toata ziua , dar am reusit sa mai citesc si spondilita si lupus(asa in diagonala , cum numai noi stim :peace: :rightblinky: ) si vreau sa ma introduc la niste grile din ele!
Latte , inca te asteptam! :peace:

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 9:02 pm

Dixie wrote:
dr_miky wrote:

ooo, fain fain... pai daca nu mai e nimeni pe post, atunci e al tau... asa ca, te-ai scos ! ;) :allright:

asa e,sunt singura pe post,dar stau si eu cu stres.cu toate ca am invatat ,emotiile si stresul nu dispar.oricum doresc la toti colegii indiferent de centru,caci putem sa ne consideram colegi multa bafta

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 9:03 pm

dr_miky wrote: asa e,sunt singura pe post,dar stau si eu cu stres.cu toate ca am invatat ,emotiile si stresul nu dispar.oricum doresc la toti colegii indiferent de centru,caci putem sa ne consideram colegi multa bafta

multumim.... sa fie !!! si clar, suntem colegi... :allright: :allright: :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 9:30 pm

bubitza wrote:
Dixie wrote:

tu?

Eu m-am luptat cu infectiile perinatale si convulsiile aproape toata ziua , dar am reusit sa mai citesc si spondilita si lupus(asa in diagonala , cum numai noi stim :peace: :rightblinky: ) si vreau sa ma introduc la niste grile din ele!
Latte , inca te asteptam! :peace:

da fetele...eu sunt cu probleme azi :cry: ...n-am reusit sa fac decat anemii si fracturi...asa k...ce sa zic dezamagire...sper sa reusesc sa fac herniile si spondilita... :(
nu stiu ce am k nu m-am simtit asa de bn...sper sa-mi revin...m-a luat cu ceva de la stomac, dar de data asta nu cu emotii ci cu dureri serioase... :cry: inca nu sunt f ok...dar sper sa-mi treaca... :|
la voi vad ca merge treaba asa k spor sa avem! ma apuc de hernii...

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 9:36 pm

da fetele...eu sunt cu probleme azi :cry: ...n-am reusit sa fac decat anemii si fracturi...asa k...ce sa zic dezamagire...sper sa reusesc sa fac herniile si spondilita... :(
nu stiu ce am k nu m-am simtit asa de bn...sper sa-mi revin...m-a luat cu ceva de la stomac, dar de data asta nu cu emotii ci cu dureri serioase... :cry: inca nu sunt f ok...dar sper sa-mi treaca... :|
la voi vad ca merge treaba asa k spor sa avem! ma apuc de hernii...[/quote]

Latte, imi pare rau...te inteleg ..asa am fost eu zilele trecute...nu puteam sa stau la birou de dureri de stomac...bea niste ceaiuri, mananca si incearca sa te calmezi..si daca nu merge pune-te la somn si incepi maine dimineata odihnita! :eating:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 9:37 pm

mmm, sper sa-ti revii latte.... si daca nu, vb lui bubi, mergi la somn... ;)

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 9:45 pm

Multumesc fetelor, dar nu pot...mai ales sa dorm eu la ore dintr-astea...am baut un ceai, am si mancat...dar nu prea au avut efect...
am inceput...chinezaria asta...sa vad cum merge...poate totusi o sa ma simt mai bn...cu toate k in stilul asta cu hernii si teme dintr-astea nu prea cred sa ma ajute cu ceva... :twisted:
Incerc...sa vad cat ma tin puterile...

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 10:09 pm

latte wrote:Multumesc fetelor, dar nu pot...mai ales sa dorm eu la ore dintr-astea...am baut un ceai, am si mancat...dar nu prea au avut efect...
am inceput...chinezaria asta...sa vad cum merge...poate totusi o sa ma simt mai bn...cu toate k in stilul asta cu hernii si teme dintr-astea nu prea cred sa ma ajute cu ceva... :twisted:
Incerc...sa vad cat ma tin puterile...

...se pare k stomacul meu cand a auzit de hernii si mai ales cand si-a adus aminte si cu ce se mananca...a inceput sa faca si mai urat...
sa fie un semn oare cu herniile astea... :roll: a inceput si la mine sa-si spuna cuvantul stresul...

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Wed Nov 16, 2011 10:24 pm

freexander wrote:nu pot sa cred frate au nevoie de 30 de oameni sa faca 200 intrebari si asta timp de 1 saptamana ... max 1 intrebare de caciula / zi !!! ... nici aia care intra la NASA nu cred cred ca au parte de o asemenea comisie

Sunt 30 de persoane care fac pt generala, farma si stoma, plus seful si secretarul comisiei care nu fac intrebari :devil: Oricum nu cred ca stau si copmpun efectiv intrebari ca doar au baza de date de la licentele din ultimii 4 ani, cu peste 2000 de grile, plus variantele de anii trecuti. Ma gandesc ca se iau dupa ceva tipare de intrebari nu stau efectiv si formuleaza intrebari. Ma rog ma autoincurajez si eu :mrgreen:

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 16, 2011 10:33 pm

Radonne wrote: Oricum nu cred ca stau si copmpun efectiv intrebari ca doar au baza de date de la licentele din ultimii 4 ani, cu peste 2000 de grile, plus variantele de anii trecuti. Ma gandesc ca se iau dupa ceva tipare de intrebari nu stau efectiv si formuleaza intrebari. Ma rog ma autoincurajez si eu :mrgreen:

Nu uita de rezitests! :mrgreen:

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Wed Nov 16, 2011 10:40 pm

canci wrote:
Radonne wrote: Oricum nu cred ca stau si copmpun efectiv intrebari ca doar au baza de date de la licentele din ultimii 4 ani, cu peste 2000 de grile, plus variantele de anii trecuti. Ma gandesc ca se iau dupa ceva tipare de intrebari nu stau efectiv si formuleaza intrebari. Ma rog ma autoincurajez si eu :mrgreen:

Nu uita de rezitests! :mrgreen:

Da am uitat fix de ce fac eu acum :D

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Wed Nov 16, 2011 11:17 pm

Credeti ca vom "ciupim" intrebari si de pe rezitests ?
Arbeit macht frei !

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 11:21 pm

Cum merge treaba? eu am ajuns la jumatea herniilor... :peace: mi-am revenit...uraaaa...ora 4 se vede pe ochii mei... :lol: :lol: :lol:
Buby faci toate grilele de la spondilita? :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 11:22 pm

eu cancer de col uterin... mai am juma din el... si dupa daca mai apuc, vreo 2-3 intrebari. daca nu, somn usor imi iau ! ... deja simt ca patinez ... :|

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 11:25 pm

Dixie wrote:eu cancer de col uterin... mai am juma din el... si dupa daca mai apuc, vreo 2-3 intrebari. daca nu, somn usor imi iau ! ... deja simt ca patinez ... :|

ok dix..iti ajunge :allright: mai bine patinezi intr-un vis frumos :P ...cate ai reusit sa faci azi?
eu daca le termin pe astea si mai fac si spondilita o sa fiu in al 9-lea cer... :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 11:30 pm

latte wrote:Cum merge treaba? eu am ajuns la jumatea herniilor... :peace: mi-am revenit...uraaaa...ora 4 se vede pe ochii mei... :lol: :lol: :lol:
Buby faci toate grilele de la spondilita? :roll:

Latte asa aveam in plan dar m-am plicti dupa cele 12 pagini de cs :hammer: :hammer: asa ca am facut doar vreo 100 si am renuntat .O sa fac lupusul acum si apoi imi dau un test din ambele teme!Tu la hernii faci doar grile sau si citesti?Pe mine una m-au terminat herniile si le-am citit de 3 ori cu grile facute de 2 ori si tot varza le fac! :hammer: :hammer: :ohmamma:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 11:33 pm

pai n-am facut prea multe azi, latte.... CM de la diaree bebe, apendicita complet ( adica si toate testele si repetat foile ), convulsii complet si acum cancer de col uterin- incomplet ca teste garantat nu mai apuc.
deci am cam batut pasul pe loc ... :(

Return to “Rezidentiat 2011”