Numar de inscrisi pe centre
- canci
- elder

Re: Numar de inscrisi pe centre
Pana la urma stii cum e...dc sunt grile aiurea/grele asa's pt toata lumea, punctaje mici, punctajul maxim mic. Daca sunt subiecte usurele, punctaj maxim cat mai aproape de 950, multe punctaje peste 750...deci, cum o dai tot nu-i bine. 
-
dr_miky
- senior

asa e
ar trebui sa avem alte preocupari, dar mie imi e lene sa ma re-re-reapuc de respirator
si incerc sa trag de timp
la examen o sa fie ok si daca nu e ok tot o sa fie ok candva... viata e scurta iar rezidentiatul peste 2 ani o sa fie o problema de care o sa radem
spor la citit[/quote]
la examen nu cred ca vor fi probleme din moment ce am invatat.doar sa fii prea tamp,sa nu fi citit absolut deloc si sa vii asa sa vezi cum e.iar voi fetelor (latte,canci,dixxie) nu cred ca ar trb sa va faceti probleme
la examen o sa fie ok si daca nu e ok tot o sa fie ok candva... viata e scurta iar rezidentiatul peste 2 ani o sa fie o problema de care o sa radem la examen nu cred ca vor fi probleme din moment ce am invatat.doar sa fii prea tamp,sa nu fi citit absolut deloc si sa vii asa sa vezi cum e.iar voi fetelor (latte,canci,dixxie) nu cred ca ar trb sa va faceti probleme
-
kathalinna
- junior

chiar crezi ca nu sunt care vin la plesneala?? eu cunosc cativa din Bv...si cati or mai fi inca si din Craiova, hai spor si lasati vorbaria pauza e mai incolo

-
dr_miky
- senior

http://www.umfiasi.ro/REZIDENTI/Pages/C ... i2011.aspx repartitie sali Iasi
- cocsatyca
- junior

s-a afisat reparitia si la bucuresti
http://www.rezidentiat.umf.ro/index.php ... ia-pe-sali
http://www.rezidentiat.umf.ro/index.php ... ia-pe-sali
-
bubitza
- senior

Dix, Latte , cum merge? 

-
adrianastroescu
- junior

-
cristina1986
- junior

cineva din cluj: de ce catedra apartine Amf Manta de pe strada Pasteur?
- Dixie
- senior

bubitza wrote:Dix, Latte , cum merge?
bubi, eu in curand termin epilepsia/convulsiile de repetat ... trec pe teste. apoi apendicita... ciroza....si ar fi cancer de col uterin/hemoragii ... deci e cale lunga pana la noapte ! si... sa avem spor cu totii la repetat...

Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
-
Radonne
- senior

cristina1986 wrote:cineva din cluj: de ce catedra apartine Amf Manta de pe strada Pasteur?
Nu e amfiteatrul unei singure catedre. Am facut acolo mia mult paraclinice in primii 3 ani si farma in anii 4 si 5. In schimb au mare noroc cei care dau la Medicala I si Chirurgie I. Amfiteatrele sunt la o inclinatie foarte mare si vezi lejere pan in primul rand
- Dixie
- senior

latte, intrebare : daca ai vazut repartitia pe sali, pe unde esti? ...
ca eu is la umf repartizata.... 
ca eu is la umf repartizata.... Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
- latte
- senior

Dixie wrote:latte, intrebare : daca ai vazut repartitia pe sali, pe unde esti? ...ca eu is la umf repartizata....
eu sunt la politehnica...
acum introduc viteza...si la mine o sa fie o zi lunga si o noapte la fel de lunga...
cineva scria pe aici k noi n-ar trebui sa ne facem probleme...cred k dr_miky...de-ar fi asa...moamaaa...

- Dixie
- senior

pffff, si eu care speram ca esti la umf.... si dupa 2, in pauza aia ce zic ca ne-o dau.... stateam la un pahar de vorba, schimb de impresii.... sau "taieri" de cap ....
ha ha !!!
auzi, nu ai auzit nici un zvon, cat de "doxa" sunt cei inscrisi pe buc? .... ca sa ma agit sau sa ma linistesc nitel, ca ma ia asa un ropot de plans....

ha ha !!!auzi, nu ai auzit nici un zvon, cat de "doxa" sunt cei inscrisi pe buc? .... ca sa ma agit sau sa ma linistesc nitel, ca ma ia asa un ropot de plans....
- latte
- senior

Dixie wrote:pffff, si eu care speram ca esti la umf.... si dupa 2, in pauza aia ce zic ca ne-o dau.... stateam la un pahar de vorba, schimb de impresii.... sau "taieri" de cap ....![]()
ha ha !!!
auzi, nu ai auzit nici un zvon, cat de "doxa" sunt cei inscrisi pe buc? .... ca sa ma agit sau sa ma linistesc nitel, ca ma ia asa un ropot de plans....![]()
![]()
pai am inteles k sunt destui/le toci toci...intre atatea n-avea cum sa nu fie...eu m-am interesat de sala mea si am inteles k sunt cel putin 3 tocilare care au rupt tocitul in 2, si cik au toate sansele sa ia si peste 950
in rest nu stiu prea multe...u esti la umf nu la universitar, nu?
ce bn ar fi fost sa putem sta la o coffe in pauza ai...dar cine stie...si are dreptate buby...capu' sus...k nu-i capat de taraaa (mda...eu vorbesc). incerc sa ma incurajez si pe mine acum...cred k ti-ai dat seama
Last edited by latte on Wed Nov 16, 2011 3:11 pm, edited 1 time in total.
-
bubitza
- senior

Fara plans Dix ca nu rezolvam nimic ..mie cand imi vine sa plang ma calmez repede ..nue un cap de lume ..mereu e si a doua portita
, trebuie sa fie
!Nici nu mai conteaza cata carte stiu altii conteaza sa fii tu ok duminica si sa poti sa dai tot ..si sa ai/avem noroc...si de nu o fi asa ..nush ..ne reorientam.

, trebuie sa fie
!Nici nu mai conteaza cata carte stiu altii conteaza sa fii tu ok duminica si sa poti sa dai tot ..si sa ai/avem noroc...si de nu o fi asa ..nush ..ne reorientam.

- Dixie
- senior

apoi sa speram ca va fi bine pt toata lumea de aici de pe imed .... incerc sa ma calmez, am terminat de repetat convulsiile, ma pun la teste. apoi trec pe ciroza...ce vreau s-o parcurg rapid-rapid.
spor fetele.... si las latte, ca poate tocilarele alea din sala de la tine, si-or uita neuronii acasa duminica...
eu is chiar la umf-umf...
spor fetele.... si las latte, ca poate tocilarele alea din sala de la tine, si-or uita neuronii acasa duminica...
- latte
- senior

Dixie wrote:apoi sa speram ca va fi bine pt toata lumea de aici de pe imed .... incerc sa ma calmez, am terminat de repetat convulsiile, ma pun la teste. apoi trec pe ciroza...ce vreau s-o parcurg rapid-rapid.
spor fetele.... si las latte, ca poate tocilarele alea din sala de la tine, si-or uita neuronii acasa duminica...![]()
mda...poate...sa speram...k in functie de ce fac tocilarii crestem si scadem si noi...o-m vedea...
Spor la treaba!

- Dixie
- senior

latte wrote:Spor la treaba!![]()
spor si tie... si totusi, eu nu sunt o tocilara ( n-am fost niciodata ) , insa nici nu pot zice ca is planta si merg la ex doar asa, ca sa fac act de prezenta. si sunt convinsa ca nici tu nu mergi doar pt act de prezenta ! asa ca, hai sa ne mobilizam si sa gandim pozitiv !!!

- latte
- senior

Dix...ti-am trimis pm.
si sa va spun un secret...de cand s-au afisat stralucitele de liste...pe mine m-a apucat tremural si mi s-a pus un nod in gat so nu mai reusesc sa-mi revin...
si-ntradevar tufe nu suntem nici una!!! Go girls!

si sa va spun un secret...de cand s-au afisat stralucitele de liste...pe mine m-a apucat tremural si mi s-a pus un nod in gat so nu mai reusesc sa-mi revin...
si-ntradevar tufe nu suntem nici una!!! Go girls!

-
bunaeu
- newbie

latte wrote:Dix...ti-am trimis pm.
si-ntradevar tufe nu suntem nici una!!! Go girls!![]()
calmeaza.te .....poti trece de 100x prin materie....sau 1 data si bine....daca nu ai si o leaca de noroc la examenul asta,degeaba.......calm down.....te duci akolo relaxata , exact ca si cum ai mai face 200 grile...ceea ce faci si acuma si de saptamani intregi......chiar dk te stresezi acuma sau maine....tot duminica la ora 10 esti cu foaia in fata...asa ca mai bine linisteste.te ca nu rezolvi nimic...ba mai mult, te obosesti psihic si intrii si mai tare in panica
k?
-
bubitza
- senior

latte wrote:Dix...ti-am trimis pm.
si-ntradevar tufe nu suntem nici una!!! Go girls!![]()
Latte te inteleg cu tremuratul acela
-
bunaeu
- newbie

eu m-am calmat acuma 1 h....am fumat ca un turc, cand am vazut cati dexteri am in sala....si am zis ca undeva trb sa existe un loc si pt mine......
bubitza - indiferent cu cine esti in sala, tot ce faci tu conteaza....
bubitza - indiferent cu cine esti in sala, tot ce faci tu conteaza....
- latte
- senior

Multumesc de incurajari fetelor, dar parca nu ma mai pot aduna...
nu stiu ce am...cred k trebuie sa stau un pic si sa ma calmez...k asa nu fac nimik...uffff
Vb mai incolo...sper sa-mi revin!
Ma duc si eu sa bat vreo 2 cuie, cred k n-am batut cate trebuie din cauza asa...am impresia k sunt contra timp mereu...

Vb mai incolo...sper sa-mi revin!
Ma duc si eu sa bat vreo 2 cuie, cred k n-am batut cate trebuie din cauza asa...am impresia k sunt contra timp mereu...
-
bubitza
- senior

bubitza - indiferent cu cine esti in sala, tot ce faci tu conteaza....[/quote]
Dap, ai dreptate!
Imi place ca azi esti optimista si ne incurajezi tu pe noi
!
Dap, ai dreptate!
Imi place ca azi esti optimista si ne incurajezi tu pe noi
!- canci
- elder

Cele care nu sunt din Buc, pe unde va "gazati"?
Latte, si eu sunt tot la poli.
- Dixie
- senior

uffff, m-a luat cu rau de la stomac, nush de ce.... mamaaa, cred ca stresu incepe sa-si spuna cuvantul....

-
zunthor
- junior

trecand acum asa razlet prin apendicita, am observat ca nu mai stiu sa numar....priviti de ce:
"Diagnosticul diferential al apendiicitei depinde de trei factori majori: pozitia anatomica a apendicelui inflamat, stadiul procesului(inflamatie simpla sau perforatie), varsta si sexul pacientului"
Trebuie sa ma duc cumva la doamna invatatoare si sa o cert ca nu m-a invatat sa numar si mie imi dau patru la numaratoare?

"Diagnosticul diferential al apendiicitei depinde de trei factori majori: pozitia anatomica a apendicelui inflamat, stadiul procesului(inflamatie simpla sau perforatie), varsta si sexul pacientului"
Trebuie sa ma duc cumva la doamna invatatoare si sa o cert ca nu m-a invatat sa numar si mie imi dau patru la numaratoare?

- rox
- elder

Latte in ce sala esti la poli?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- latte
- senior

canci wrote:Cele care nu sunt din Buc, pe unde va "gazati"?Latte, si eu sunt tot la poli.
Da canci...VB....poate suntem aproape una de alta...
Last edited by latte on Wed Nov 16, 2011 4:43 pm, edited 1 time in total.
-
cristina1986
- junior

zunthor wrote:trecand acum asa razlet prin apendicita, am observat ca nu mai stiu sa numar....priviti de ce:
Trebuie sa ma duc cumva la doamna invatatoare si sa o cert ca nu m-a invatat sa numar si mie imi dau patru la numaratoare?![]()
acum fara sa fim carcotasi varsta si sexul sunt luate impreuna. Caci incidenta creste la sexul masculin segementul de tineri. la batrani de sex masculin nu e o incidenta mai mare decat la femei varstnice. acum daca este sa te iei dupa adenita mezenterica cam ai dreptate ca nu preciezeaza sex ci doar varsta (insa aici nu era vorba de incidenta ci de operatii efectuate la pacienti fara apendic inflamat)
-
zunthor
- junior

cristina1986 wrote:zunthor wrote:trecand acum asa razlet prin apendicita, am observat ca nu mai stiu sa numar....priviti de ce:
Trebuie sa ma duc cumva la doamna invatatoare si sa o cert ca nu m-a invatat sa numar si mie imi dau patru la numaratoare?![]()
acum fara sa fim carcotasi varsta si sexul sunt luate impreuna. Caci incidenta creste la sexul masculin segementul de tineri. la batrani de sex masculin nu e o incidenta mai mare decat la femei varstnice. acum daca este sa te iei dupa adenita mezenterica cam ai dreptate ca nu preciezeaza sex ci doar varsta (insa aici nu era vorba de incidenta ci de operatii efectuate la pacienti fara apendic inflamat)
ei se refera la un algoritim de gandire pentru dagnosticul diferential, nu la fiecare in parte, ca doar e normal ca nu potii sa faci diagnostic diferential la un barbat cu sarcina extrauterina, si de aici ai elimina factorul sex.
- latte
- senior

...deci gata...mi-am revenit...
Buby tu ce mai faci...?
eu iar am de recuperat o gramada...
Buby tu ce mai faci...?
-
bubitza
- senior

latte wrote:...deci gata...mi-am revenit...![]()
![]()
![]()
Buby tu ce mai faci...?eu iar am de recuperat o gramada...
Ti-ai revenit tu si am intrat eu in stress
- latte
- senior

bubitza wrote:latte wrote:...deci gata...mi-am revenit...![]()
![]()
![]()
Buby tu ce mai faci...?eu iar am de recuperat o gramada...
Ti-ai revenit tu si am intrat eu in stress![]()
...Ma tot chinui cu infectiile perinatale si nu merge ..si ma gandesc ca nu o sa apuc sa fac tot ce mi-am propus pana sambata ...
![]()
Calmeaza-te...stai putin...si incearca sa nu te mai gandesti la nimik...vorbeste cu cineva, descarca-ti oful...si ai sa vezi k o sa fie mult mai bine...
si stai linistita...nici eu nu termin pana sambata...! -
adrianastroescu
- junior

Nu stiu daca ajuta cu ceva, dar parerea mea e ca sambata sa fie zi de pauza. e un examen la care majoritatea dintre noi se pregatesc de luni de zile ( ca si sportivii de performanta
) asa ca este necesar ca organismul sa fie odihnit si in forma maxima. cel putin eu asa am procedat in trecut si a fost foarte bine.
bafta
) asa ca este necesar ca organismul sa fie odihnit si in forma maxima. cel putin eu asa am procedat in trecut si a fost foarte bine. bafta

- Dixie
- senior

eu sambata.... o sa ma relaxez in parcul IOR ... seara ies la cumparaturi , pt "pachetelul" de a 2-a zi... o sa cumpar in cantitati industriale, vin cu baxul acolo, sa vad, chiar NU ma lasa sa intru in sala cu tona de mancare?

-
Suntmuci
- junior

30 de universitari de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu au fost duşi într-o locaţie necunoscută pentru a realiza subiectele de la examenul de rezidenţiat.
http://ziuadecj.realitatea.net/evenimen ... 78286.html
Arbeit macht frei !
-
Radonne
- senior

Suntmuci wrote:30 de universitari de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu au fost duşi într-o locaţie necunoscută pentru a realiza subiectele de la examenul de rezidenţiat.
Respectiva cabana UMF de la Baisoara
Baga gratare si sprituri

- canci
- elder

Ah, deci de asta au fost grile gresite in fiecare an aproape...de la sprituri. 
-
procust
- senior

pai iti dai seama ca nu se streseaza ei prea mult...