Numar de inscrisi pe centre

next generation
Dixie
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 1:02 am

categoric latteeee.... pacat ca nu ne-am gasit mai devreme, acum eram doxa cu toatele de carteeee... :peace:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 1:10 am

Dixie wrote:categoric latteeee.... pacat ca nu ne-am gasit mai devreme, acum eram doxa cu toatele de carteeee... :peace:

Maaammmaaa cata dreptate ai, dar sa incercam sa fim optimiste...mai bine mai tarziu decat niciodata! :peace: :allright: :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 1:18 am

Intrebare intrebatoare...asa k sunt eu mai curioasa, ce zodie sunteti?
Sa incep cu mine: Berbec :crazy:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 1:21 am

RACusor tongue3.gif hat16.gif .... fara D in fata :peace: :)

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 1:22 am

latte wrote:Intrebare intrebatoare...asa k sunt eu mai curioasa, ce zodie sunteti?

Varsator :rev:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Wed Nov 16, 2011 1:26 am

si eu berbec... :) ....care sa fie zodia cu noroc duminica... :lol: ... :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 1:29 am

bobi13 wrote:si eu berbec... :) ....care sa fie zodia cu noroc duminica... :lol: ... :peace:

Toate sa speram :angel: !

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 1:30 am

bobi13 wrote:si eu berbec... :) ....care sa fie zodia cu noroc duminica... :lol: ... :peace:

Pai eu mi-am ascultat horoscopul si e numai de bine pe saptamana asta...intra pe horoscoptv si voi fetele daca vreti si asculti/cititi...eu una cred in astrele astea... :peace:

Normal k toate buby :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 1:36 am

bubitza wrote:
latte wrote:Intrebare intrebatoare...asa k sunt eu mai curioasa, ce zodie sunteti?

hei Bb acum mi-am dat seama, ziua ta e prima, daca o sa fie totul bn poate cine stie iti facem o surpriza... occasion16.gif smileinbox.gif
si daca mai e si in februarie unde mai pui k luam primul salariu... :peace:
mamaaa ce frumos visez...de fapt nu-s prea departe de realitate...noaptea asta se face se viseaza, nuuu? :lol: :lol: :lol:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 1:43 am

latte wrote:
bubitza wrote:

hei Bb acum mi-am dat seama, ziua ta e prima, daca o sa fie totul bn poate cine stie iti facem o surpriza... occasion16.gif smileinbox.gif
si daca mai e si in februarie unde mai pui k luam primul salariu... :peace:
mamaaa ce frumos visez...de fapt nu-s prea departe de realitate...noaptea asta se face se viseaza, nuuu? :lol: :lol: :lol:

Dap e prima:P, sunt in ianuarie..pff v-as astepta cu cea mai mare placere;)!

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 2:06 am

Dixie ce zici...ii facem o vizita bubitzei de ziua ei, daca o sa fie bine la Rezi? :D occasion18.gif sau tu deja faci nanitza??? :roll:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 2:14 am

latte wrote:Dixie ce zici...ii facem o vizita bubitzei de ziua ei, daca o sa fie bine la Rezi? :D occasion18.gif sau tu deja faci nanitza??? :roll:

Dragele mele Dix si Latte eu va astept cu drag :new-bday: !!Pe seara asta inchei activitatea ca nu mai dau randament..de 10 min citesc o singura grile cm dinn convulsii si parca citesc in gol ..asa ca :sleeping: :sleeping: ..somn de voie sau cel putin cap in perinuta :green: !spor sa aveti!see u tomm! :peace: :rightblinky:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 2:17 am

bubitza wrote:
latte wrote:Dixie ce zici...ii facem o vizita bubitzei de ziua ei, daca o sa fie bine la Rezi? :D occasion18.gif sau tu deja faci nanitza??? :roll:

Dragele mele Dix si Latte eu va astept cu drag :new-bday: !!Pe seara asta inchei activitatea ca nu mai dau randament..de 10 min citesc o singura grile cm dinn convulsii si parca citesc in gol ..asa ca :sleeping: :sleeping: ..somn de voie sau cel putin cap in perinuta :green: !spor sa aveti!see u tomm! :peace: :rightblinky:

Noapte buna! si vise cat mai placute ai vazut k se poate si cu ochii deschisi...asa k... sleepy2.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 8:22 am

categoric mergem, latte....pai nu se poate altfel :peace:

eu mi-am luat somn aseara, de aia nu am mai raspuns. asa ca, neata acum... :)

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Wed Nov 16, 2011 9:06 am

neatza!!! ca sa ma alatur si eu voua eu sunt capricorn, spor :peace: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 9:22 am

lol, in curand facem tot zodiacul.... ;) neata si tie kathalinna !

bunaeu
newbie
newbie

Postby bunaeu » Wed Nov 16, 2011 10:20 am

:))))))) neata.....berbec si eu....vad ca usor usor ne strangem o stana de oi aici :))))))))

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 10:29 am

bunaeu wrote::))))))) neata.....berbec si eu....vad ca usor usor ne strangem o stana de oi aici :))))))))

da da, o stana de oi ce au in posesie o "cireada" de purcei .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Wed Nov 16, 2011 10:39 am

neatza!ce de berbeci sunteti :P :)))

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 10:42 am

DrG wrote:neatza!ce de berbeci sunteti :P :)))

tu ce esti, DrG ? :green:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 11:04 am

Neatza gasca...mama mama ce adunatura...eu abia am facut ochisori...aseara am tras de mine cat am putut...pana la urma am facut sepsisul...am reusit sa fac 5 teme...
...azi: fracturi, anemii, tumori gastrice, hernii, spondilita... :peace: :lol: :peace:
La voi care-i treaba?

p.s. eu azi deja m-am trezit cu stomacul in gat...se apropie cu pasi din ce in ce mai repezi... :?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 11:06 am

latte wrote:Neatza gasca...
La voi care-i treaba?

neata latte.... si eu abia am reusit sa ma trezesc in dimi asta.... :cry: trag de mine, nu alta...

tu doar recitesti temele, sau mai si faci teste la ele? ca eu cu testele astea asa timp pierd.... ufff !!! :?

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 11:14 am

Dixie wrote:
latte wrote:Neatza gasca...
La voi care-i treaba?

neata latte.... si eu abia am reusit sa ma trezesc in dimi asta.... :cry: trag de mine, nu alta...

tu doar recitesti temele, sau mai si faci teste la ele? ca eu cu testele astea asa timp pierd.... ufff !!! :?

...pai Dix la mine e mai complicat, la temele pe care le-am facut recent fac doar testele, iar la celelalte ma vechi le citesc...le combin...pentru ca aveam teme la care nu facusem nici o grila...asa am crezut eu ca-i cel mai bine, acum nu stiu dak e chiar ok...dar sa le si recitesc si sa fac si grilele...clar: nu mai era timp... :roll:
tu ce ti-ai propus?

Aaaa...si hai sa avem spor daca tot ne-am adunat asa o gasca mare de dimineata! (unde-s mai multi puterea creste) :peace: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 11:16 am

latte wrote:tu ce ti-ai propus?

Aaaa...si hai sa avem spor daca tot ne-am adunat asa o gasca mare de dimineata! (unde-s mai multi puterea creste) :peace: :peace:

daaa, spor pt toti....
eu mai am vreo 50 intrebari de la diareeee, nush de ce, dar ma omoara intrebarile de la ea... is si multe, dar si enervante ! ca majoritatea au enunturi lungi... :hammer:

apoi trec pe convulsii... apendicita ... si revin dupa, ca nush ce o sa mai iau azi ! :mrgreen:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 16, 2011 11:19 am

...ok...hai sa avem spor, eu ma apuc cam intr-un sfer de ora...ne auzim la pauze... :peace: :allright:

DrG
junior
junior

Postby DrG » Wed Nov 16, 2011 11:28 am

eu am facut ieri si alaltaieri 10 teme (nu le mai enumar acum ca mi-e lene).ma apuc si eu imediat de treaba :peace:
Dixie, sunt gemeni :devil:
spor la toata lumea XXbazooka.gif

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 16, 2011 12:12 pm

ce s-au adunat aicea domle`, zici ca e club de dame :)
deja se triaza pe zodii, chestii
clar, amazoane :))

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 16, 2011 12:15 pm

Hello!Cat spor aveti fetelor!Imediat ma introduc si eu :allright: !Am fost cam tarzie in dimi asta :| :) Pe mine m-a luat cu rau cand am vazut repartitia pe sali :? :hammer: :hammer:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 16, 2011 12:16 pm

Rasurbo wrote:ce s-au adunat aicea domle`, zici ca e club de dame :)
deja se triaza pe zodii, chestii
clar, amazoane :))

ha ha, mai bine zi-ne tu pe unde esti, prin ce zodie/luna .... si poate te primim si pe tine in clubul nostru...mixt, nu de dame :allright: :mrgreen: :green:

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 16, 2011 12:22 pm

nu cred in aburelile astea cu zodiile, da in fine...
gemeni. :)
dau pe Iasi.
umbla vorba ca e de naspa...

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 12:24 pm

Rasurbo wrote:nu cred in aburelile astea cu zodiile, da in fine...
gemeni. :)
dau pe Iasi.
umbla vorba ca e de naspa...

ce se spune prin Iasi?

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 16, 2011 12:26 pm

pai cum ce se spune... daca ai terminat acolo, ca mine, poate cunosti grilele facute prin timpul facultatii, pe la examene, si stii ca de regula is imposibile...
Astia fac abuz de exigenta si pot sa jur ca o sa tranteasca niste sf-uri la rez de o sa stam sa ne uitam ca gasca la poarta 9.
Nu mai retzii grile de pe la anato, unde nici 5 nu luai, sau 4 era nota 'mare' ?

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 16, 2011 12:27 pm

Mai naspa ca-n Bucuresti nu cred sa fie. :D In principiu, astia care n-au concurenta (Cluj, Mures) cred ca au norocul si de subiecte usoare...asta dc presupunem ca domnii de sus vor sa si aiba rezidenti, ceilalti, mai putin norocosi...
Eh, vedem duminica, nu mai e mult deloc. :devil:

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 16, 2011 12:30 pm

te contrazic... de ce crezi ca pe bucale e concurenta mare?? pt ca lumea prefera sa dea acolo, ca e cunoscut 'pattern-ul' ca sa zic asa, o sa urmeze aceleasi modele la grile, ca si in anii trecuti, nu e loc de surprindere... in schimb in alte centre, orice e posibil...

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 12:33 pm

Rasurbo wrote:te contrazic... de ce crezi ca pe bucale e concurenta mare?? pt ca lumea prefera sa dea acolo, ca e cunoscut 'pattern-ul' ca sa zic asa, o sa urmeze aceleasi modele la grile, ca si in anii trecuti, nu e loc de surprindere... in schimb in alte centre, orice e posibil...

eu am absolvit UMF Bucuresti si la licenta nu au avut grile urate,au fost chiar de bun simt.Acum sa speram ca va fi bine ptr toti

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Wed Nov 16, 2011 12:40 pm

in centrele in care nu e concurenta mare exista 2 posibilitati:

1. fac grile usoare => cei care au invatat bine iau punctaje mari => punctajul de promovare creste ( in fiecare centru exista si absolventi care nu au invatat nimic si merg sa isi incerce norocul, dar cu "alba/neagra" nu ai cum sa iei un punctaj maricel ci doar sa zicem de trecere) => daca punctajul de trecere e mare, cei care nu au invatat nu au cum sa-l obtina=> locurile nu se ocupa chiar si cu concurenta subunitara

2. grile sf => cel mai mare punctaj nu o sa fie asa mare => punctajul de promovare o sa fie mai mic => cei care raspund la "alba/neagra" au sanse mai mari sa obtina punctajul minim => mai multe locuri ocupate

oare mi-am scurtcircuitat eu neuronu` sau are logica?

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 12:44 pm

cristina1986 wrote:in centrele in care nu e concurenta mare exista 2 posibilitati:

1. fac grile usoare => cei care au invatat bine iau punctaje mari => punctajul de promovare creste ( in fiecare centru exista si absolventi care nu au invatat nimic si merg sa isi incerce norocul, dar cu "alba/neagra" nu ai cum sa iei un punctaj maricel ci doar sa zicem de trecere) => daca punctajul de trecere e mare, cei care nu au invatat nu au cum sa-l obtina=> locurile nu se ocupa chiar si cu concurenta subunitara

2. grile sf => cel mai mare punctaj nu o sa fie asa mare => punctajul de promovare o sa fie mai mic => cei care raspund la "alba/neagra" au sanse mai mari sa obtina punctajul minim => mai multe locuri ocupate

are logica.dar acum nu cred ca ar trb sa ne stresam acum .important e sa mai repetam .ca daca stam si ne gandim cum vor fi subiectele pierdem timpul si la examen ce facem?asa ca mai bine profitam de ultimele zile care au mai ramas

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 16, 2011 12:44 pm

nu, sunt 2 cai posibile de evolutie, dar nu singurele...
e posibil sa observe ca e cam omu si locul, si sa nu fie asa de nesimtiti incat sa dea imposibilul la grile.. zic si eu ca e posibil.. dar, cunoscand cum stau treburile la Iasi, tare mi-e ca aia n-au auzit de bun simt... :))

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Wed Nov 16, 2011 12:47 pm

rasurbo stii ceva de liste cu repartizarea pe sali?

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Wed Nov 16, 2011 12:48 pm

dr_miky wrote:
cristina1986 wrote:in centrele in care nu e concurenta mare exista 2 posibilitati:

are logica.dar acum nu cred ca ar trb sa ne stresam acum .important e sa mai repetam .ca daca stam si ne gandim cum vor fi subiectele pierdem timpul si la examen ce facem?asa ca mai bine profitam de ultimele zile care au mai ramas

asa e :) ar trebui sa avem alte preocupari, dar mie imi e lene sa ma re-re-reapuc de respirator :roll: si incerc sa trag de timp :peace: :peace: la examen o sa fie ok si daca nu e ok tot o sa fie ok candva... viata e scurta iar rezidentiatul peste 2 ani o sa fie o problema de care o sa radem 8) spor la citit

Return to “Rezidentiat 2011”