Numar de inscrisi pe centre

next generation
latte
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 12:13 am

Dixie wrote:eu mai am 2 foi de astm... dar deja imi cad ochii-n gura... asa ca le termin cum pot si... plec la somn :| spor sa aveti si ne regasim maine ! :peace:

bn dixie...maine tu ai sa fii matinala si noi mai din urma...dar recuperam...nu-i problema, nu-i asa bubitza?
Somnik ushor Dix...si sa ai spor maine dimi, k e luni si stii ce se spune...cum iti merge lunea asa iti merge toata saptamana! :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 12:15 am

latte wrote:
Dixie wrote:eu mai am 2 foi de astm... dar deja imi cad ochii-n gura... asa ca le termin cum pot si... plec la somn :| spor sa aveti si ne regasim maine ! :peace:

bn dixie...maine tu ai sa fii matinala si noi mai din urma...dar recuperam...nu-i problema, nu-i asa bubitza?
Somnik ushor Dix...si sa ai spor maine dimi, k e luni si stii ce se spune...cum iti merge lunea asa iti merge toata saptamana! :peace:

Trebuie sa recuperam !!Nu se poate altfel!! :allright: :allright: Tre sa incepem saptamana foarte bine :peace: !

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 12:23 am

...altfel nici nu ma gandesc... :allright: :peace: :allright: dar acum o mica pauza hat36.gif qpepsi.gif k sa pot face fata pana la capat... :lol:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 12:25 am

latte wrote:...altfel nici nu ma gandesc... :allright: :peace: :allright: dar acum o mica pauza hat36.gif qpepsi.gif k sa pot face fata pana la capat... :lol:

pff ..sper sa ies pana maine din starea asta ca altfel nu intrevad o sapt prea buna la mine .. :( :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 12:26 am

bubitza wrote: Noapte buna Dixie!Eu ma mai chinui putin dar ..nu am chef...am o stare ..horror..nu ma pot concentra la nimic! :? :roll:

eu simt ca nu imi mai pot tine ochii deschisi la modul cel mai serios. abia mai vad foile astea... deci n-are rost sa ma mai chinui, ca nu retin nimic. asa ca, imi iau somn. noapte buna si voua pe cand mergeti la somn si pana atunci spor mult ! :allright:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 12:37 am

bubitza wrote:
latte wrote:...altfel nici nu ma gandesc... :allright: :peace: :allright: dar acum o mica pauza hat36.gif qpepsi.gif k sa pot face fata pana la capat... :lol:

pff ..sper sa ies pana maine din starea asta ca altfel nu intrevad o sapt prea buna la mine .. :( :roll:

buby stai linistita...daca te simti obosita...vorba lui Dixie...decat sa te chinui mai bn te odihnesti in noaptea asta si maine incepi in forta... :peace: sunt convinsa k o sa fie mult mai bine...ai sa vezi! trebuie sa fim optimiste...crede-ma nu avem incotro! :allright:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 2:00 am

latte wrote:
bubitza wrote:

buby stai linistita...daca te simti obosita...vorba lui Dixie...decat sa te chinui mai bn te odihnesti in noaptea asta si maine incepi in forta... :peace: sunt convinsa k o sa fie mult mai bine...ai sa vezi! trebuie sa fim optimiste...crede-ma nu avem incotro! :allright:

Latte eu de abia mai trag de mine...nu cred camai rezist mult...tu? :sleeping:

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 2:18 am

un pic mai am si eu...cam in jumate de ora cred k ma introduc si eu la somnik...Noapte buna! si maine cu forte proaspete ! :allright:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 2:21 am

latte wrote:un pic mai am si eu...cam in jumate de ora cred k ma introduc si eu la somnik...Noapte buna! si maine cu forte proaspete ! :allright:

Noapte buna!Eu mai o pagina de grile si gata...restul maine!See u! :allright:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 7:46 am

neata lume... o zi cu mult spor pt toti ! ;)

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Mon Nov 14, 2011 10:58 am

Neata buna!
Revin si eu in forta!
Ieri m-am odihnit, am frunzarit putin chirurgia.
Pentru sapt asta, mi-am propus sa fac doar grile. Mai am 2 capitole de recapitulat si cardiologia. Mai fac azi ocluziile si fracturile(astea le mai am)...si in rest grile. Fac cate un capitol de cardio pe zi sa imi ramana proaspat in minte.
Fac grile pe capitole iar seara sau dimineata imi dau cate un test din toata materia.
Spor mult! Si hai sa tragem tare saptamana asta, sa facem cat mai mult, sa ne ramana cat mai multe detalii in cap :)
Saptamana viitoare - partyyyyyyyyyyyy (cine poate) :)

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 12:20 pm

Neazta!Dixie ce matinala ai fost :allright: , super!Ce citesti azi!
Latte pe unde esti?te asteptam! :peace:
Sim0n3l tu sigur party ca vine bebele :D :allright: !
Spor mult tuturor!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 12:30 pm

bubitza wrote:Neazta!Dixie ce matinala ai fost :allright: , super!Ce citesti azi!
Spor mult tuturor!

neata bubitza... pai am facut canceru pulmonar. si testele de la el. si-un contra timp din tot respiratoru.
acum ma apuc de pancreatita... :mrgreen: :mrgreen: o dulceata de temaaaa !!! sper sa raman cu neuronii intacti... pt ca dupa vreau sa iau si icter, infectii tract urinar si pielonefrite, si chiar lupus pt la noapte ... am planuri mari pe ziua de azi. ha ha !!! :allright: :allright:

spor si tie. tu ce faci azi? :allright:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 12:33 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:Neazta!Dixie ce matinala ai fost :allright: , super!Ce citesti azi!
Spor mult tuturor!

neata bubitza... pai am facut canceru pulmonar. si testele de la el. si-un contra timp din tot respiratoru.
acum ma apuc de pancreatita... :mrgreen: :mrgreen: o dulceata de temaaaa !!! sper sa raman cu neuronii intacti... pt ca dupa vreau sa iau si icter, infectii tract urinar si pielonefrite, si chiar lupus pt la noapte ... am planuri mari pe ziua de azi. ha ha !!! :allright: :allright:

spor si tie. tu ce faci azi? :allright:

Dixie eu am inceput cu un test micut de 40 intrebari din 10 teme si apoi vreau sa termin leucemii ce mi-au ramas de aseara si sa fac icter , itu, spondilita, lupus si sa vad daca imi mai ramane timp de altceva(eu fac doar grilele si mai citesc asa razlet pe unde gresesc la intrebari). :allright: Se pare ca avem aproape aceleasi teme la puricat :allright: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 12:35 pm

bubitza wrote:
Dixie eu am inceput cu un test micut de 40 intrebari din 10 teme si apoi vreau sa termin leucemii ce mi-au ramas de aseara si sa fac icter , itu, spondilita, lupus si sa vad daca imi mai ramane timp de altceva(eu fac doar grilele si mai citesc asa razlet pe unde gresesc la intrebari). :allright: Se pare ca avem aproape aceleasi teme la puricat :allright: :peace:

eu am zis ca azi si maine mai citesc... de miercuri trec doar pe teste si citit razlet pe unde o dau in barci... :green: :mrgreen:

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 3:38 pm

Hellooouuu lumee...eu acum am ajuns acasa...am fost plecata de dimineata k sa rezolv treburi care nu mai suportau amanare...si uite cat e ceasul...mama cat am de recuperat... :cry: :cry: :cry: dar nu ma las...e saptamana puterilor supranaturale...asa k-i dau bice...
Fetelor toata ziua m-am gandit la voi...ufff abia asteptam sa ajung acasa...
si eu sunt cam in aceiasi situatie cu tine dixie un pic si cu simonel un pic...mai am 3 teme si cardiacul...
azi vreau sa le fac pe astea 3 si grilele de la ele, iar de maine cardiacul si numai grile...teste...
Sper sa reusesc sa razbat cu ziua de azi...Spor fetele! :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 3:42 pm

latte wrote:Hellooouuu lumee...eu acum am ajuns acasa...am fost plecata de dimineata k sa rezolv treburi care nu mai suportau amanare...si uite cat e ceasul...mama cat am de recuperat... :cry: :cry: :cry: dar nu ma las...e saptamana puterilor supranaturale...asa k-i dau bice...
si eu sunt cam in aceiasi situatie cu tine dixie un pic si cu simonel un pic...mai am 3 teme si cardiacul...
azi vreau sa le fac pe astea 3 si grilele de la ele, iar de maine cardiacul si numai grile...teste...

Latte :allright: chiar ma gandeam unde te-ai ascuns!Hai ca pana la noapte la 2 avem timp sa tot recuperam:)!Spor!

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 3:47 pm

bubitza wrote:
latte wrote:Hellooouuu lumee...eu acum am ajuns acasa...am fost plecata de dimineata k sa rezolv treburi care nu mai suportau amanare...si uite cat e ceasul...mama cat am de recuperat... :cry: :cry: :cry: dar nu ma las...e saptamana puterilor supranaturale...asa k-i dau bice...

Latte :allright: chiar ma gandeam unde te-ai ascuns!Hai ca pana la noapte la 2 avem timp sa tot recuperam:)!Spor!

hmm...sperrr :peace: ...ink sunt optimista :allright: Spor si voua! (mersi de incurajare) love7.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 4:05 pm

oooo, latteeee.... chiar ma gandeam la tine unde-ai disparut ... bine-ai revenit. eu mai am vreo 6 pagini si termin pancreatita... sincer, e o mare varza subiectul asta. din timpul facultatii il aveam structurat altfel in cap, da acum am facut un ghiveci :hammer: :hammer:
si nici teste prea multe la el nu-s. sa vad cum o sa ma descurc si la astea putine ... si da da, bubitza, pana diseara la 12-1-2 ( depinde cat ne tin balamalele ) recuperam sau ingrasam purcelul ... :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 4:42 pm

:peace: ce bine imi pare k v-am gasit pe voi cu chef si spor...in felul asta mi-am intrat si eu mai repede in ritm :allright: :wink:
si de pancreatita...no comment...no no no...eu ar trebui s-o iau a 3 oara, dar si asa tot cu nimic as ramane...pentru mine una e ceva imposibil :?

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 6:21 pm

hei...eu mai am 4 pagini din TBC...voi ce mai faceti? nu mai spune nimeni nimic vad...a cam intrat lumea in silentio stampa...numai noi pe aici?! :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 6:47 pm

latte wrote:hei...eu mai am 4 pagini din TBC...voi ce mai faceti? nu mai spune nimeni nimic vad...a cam intrat lumea in silentio stampa...numai noi pe aici?! :roll:

latte, ha ha... se pare ca numai noi 3 : tu , bubitza si eu am mai ramas pe-aici...
eu am terminat PA-ul, am facut si testele de la ea. se pare ca am ramas cu ceva in cap, s-o vedea la intrebarile de la rezi daca va mai fi valabil asta... :lol: 8) :lol:

acum o sa ma apuc de icter... incep sa ma-ngalbe-verzesc deja .... :green: :green: :bluelaugh: :changes: violent5.gif :yel: :aaa:

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Mon Nov 14, 2011 6:50 pm

daca ati fi sub unu pe un loc ati mai invata ceva sau ati sarbatori :new-bday: :new-bday: deja ? (nu e cazul meu) chiar sunt curioasa ce fac norocosii... nu c-as fi invidioasa...

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 6:55 pm

Dixie wrote:
latte wrote:hei...eu mai am 4 pagini din TBC...voi ce mai faceti? nu mai spune nimeni nimic vad...a cam intrat lumea in silentio stampa...numai noi pe aici?! :roll:

latte, ha ha... se pare ca numai noi 3 : tu , bubitza si eu am mai ramas pe-aici...
eu am terminat PA-ul, am facut si testele de la ea. se pare ca am ramas cu ceva in cap, s-o vedea la intrebarile de la rezi daca va mai fi valabil asta... :lol: 8) :lol:

acum o sa ma apuc de icter... incep sa ma-ngalbe-verzesc deja .... :green: :green: :bluelaugh: :changes: violent5.gif :yel: :aaa:

cred k vor sa ne lase sa ne simtim bine...dak tot suntem noi cele mai vorbarete...eii si ce dak...treaba lor, acum chiar am ramas k intre fete :lol: :P :lol:
Spor la icter...ai nevoie... :peace: eu o sa trec la astm si apoi cancerul mamii lui k zilele mi le-a mancat! :hate:

adriana..eu una tot as mai invata...dar sa recunosc k n-as mai trage asa k nebuna...mai in limita bunului simt...si asta e valabila doar in cazul celor care sunt singuri pe post, k dac e unul pe loc si concurezi pe locuri se schimba treaba in functie de ce specialitate visezi sa prinzi...

procust
senior
senior

Postby procust » Mon Nov 14, 2011 7:16 pm

eu am facut azi icter, sepsis, leucemii si continui cu insuficienta renala si ulcer si am terminat de repetat, acum de maine habar nu am cu ce sa continui, ce sa citesc?? Sa citesc ce stiu sa fiu sigur ca nu gresesc sau sa ma chinuiesc cu teme gen aritmii, bci, avc si restul "uratelor" ? Habar nu am, voi ce ziceti???

L.E aa, aseara am facut grilele din 2009 la rezi si am luat 775 puncte, daca as lua atat si la rezi as fi super multumit!

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 7:21 pm

Fetelor la mine a mers putin cam slow pt ca am avut ceva treaba dar acum ma apuc in forta..pana la noapte mai e :allright:
Am reusit sa fac numai ulcerul dar a iesit un dezastru total ..deloc nu imi place..Spooor! :peace:

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Mon Nov 14, 2011 7:24 pm

procust wrote:eu am facut azi icter, sepsis, leucemii si continui cu insuficienta renala si ulcer

...si nu esti la terapie intensiva deja? :D

procust
senior
senior

Postby procust » Mon Nov 14, 2011 7:30 pm

inca nu dar nici mult nu mai am...., sper sa reusesc sa fac si ulcerul ca insuficienta o fac sigur...

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Nov 14, 2011 7:35 pm

Pai, in curand cred ca toti o sa facem ulcer. :D
Eu am facut ulcer, hepatita si acum sunt in stadiu terminal...ciroza. :lol:

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Mon Nov 14, 2011 7:43 pm

eu am zis ca de maine le mai iau la mana inca o data fara: Cardio ( o urasc si ea pe mine, ma uit doar peste tratamente), Hernie, Cancer colorectal (e prea lung si ma oboseste), Litiaza biliara ( nu stiu ce am cu asta dar nu o mai vreau), Avc (don`t even ask), Nutritie - nici nu vreau sa comentez, infectii resp prunc- prea lung, prea mult, prea dezinteresata. astazi am citit arsuri, fracturi, hiv si poate sarcina-daca ma ajuta sfanta cafea :) nu vreau sa fac grile caci ma gandesc sa nu ma demoralizez (dar le-am facut de 2 ori pe cele de pe rezitest in antecedente) si cititul a se sublinia ca de maine se intampla pe chestii subliniate. nu stai linistit nici daca esti singur pe post btw :) chiar e putin frustrant ca ti-e lene si realizezi ca nu trebuie sa te strofoci prea tare DAR cine stie ce se intampla si hai sa tragi ca poate doamne fereste.... mi-a zis mie un prieten "cateodata bara e mai spectaculoasa decat golul" nu vreau sa experimentez :))

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 7:46 pm

procust wrote:inca nu dar nici mult nu mai am...., sper sa reusesc sa fac si ulcerul ca insuficienta o fac sigur...

ai vreo diagonala aparte...sau eu stiu ceva de genul? :shock: da-ne si noua pontul...yooo...cum reusesti??? :help:

procust
senior
senior

Postby procust » Mon Nov 14, 2011 7:55 pm

pai nu e atat de mult ce am facut azi ca icterul e usor, sepsisul si leucemiile sunt scurte dar am o presimtire ca insuficienta renala cronica o sa ma omoare, ce acuta e chiar ok, iar la ulcer in principiu e usor, ma termina doar partea de inceput cu cine stimuleaza si inhiba secretia acida la factorii agresivi si mai incurc efectele adeverse ale medicamentelor, nu intotdeauna dar mi se intampla :)

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 7:59 pm

procust wrote:pai nu e atat de mult ce am facut azi ca icterul e usor, sepsisul si leucemiile sunt scurte dar am o presimtire ca insuficienta renala cronica o sa ma omoare, ce acuta e chiar ok, iar la ulcer in principiu e usor, ma termina doar partea de inceput cu cine stimuleaza si inhiba secretia acida la factorii agresivi si mai incurc efectele adeverse ale medicamentelor, nu intotdeauna dar mi se intampla :)

da...cele 3 sunt acceptabile, si chiar finutze...dar faptul k ai avut curaj sa te apuci acum de insuf. renala e o treaba... :peace: nu multi au curajul tau... :allright: unde mai pui ca vrei sa faci si ulcerul...Doamne... Supereroiii exista si in realitate nu numai in desenele ptr copii! qtank.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 8:52 pm

ha ha, hai sa va zic eu una : imi scrie un prieten ca m-a visat.
visul : el cu tatal lui nush pe unde, o groaza de serpi prin jur. unul il musca. apar eu din senin, cu halat de "doctorita" pe mine ( expresia lui ), ii acord primul ajutor si chem salvarea. el tot vroia sa se ridice, eu ii tot spuneam sa stea intins si sa nu se miste. ajunge salvarea si...se trezeste. :hammer:

pfff.... asta-i cumva vreo premonitie? cum ca... NU o sa iau rezi? adica de obicei, ce visezi se intampla exact invers. daca-n visul lui eram "doctorita", rezulta ca-n realitate nu o sa fiu prea curand :?: :!: :shock: :cry: :cry: ... :hammer: :hammer: :( :(

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Nov 14, 2011 9:34 pm

Dixie wrote:ha ha, hai sa va zic eu una : imi scrie un prieten ca m-a visat.
visul : el cu tatal lui nush pe unde, o groaza de serpi prin jur. unul il musca. apar eu din senin, cu halat de "doctorita" pe mine ( expresia lui ), ii acord primul ajutor si chem salvarea. el tot vroia sa se ridice, eu ii tot spuneam sa stea intins si sa nu se miste. ajunge salvarea si...se trezeste. :hammer:

pfff.... asta-i cumva vreo premonitie? cum ca... NU o sa iau rezi? adica de obicei, ce visezi se intampla exact invers. daca-n visul lui eram "doctorita", rezulta ca-n realitate nu o sa fiu prea curand :?: :!: :shock: :cry: :cry: ... :hammer: :hammer: :( :(

off Dix...incepe sa se cunoasca efectul ultimeii saptamani...dar nu-i timp de vise...Hai la treaba, cel putin eu una mai am o gramada de recuperat...ufff, da' nu ma dau batuta! :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 9:42 pm

pai nu eu am visat. ci un amic... cu care nu sunt asa apropiata. deci NU stiu ce l-a apucat sa ma viseze.... sper doar sa fie un vis, si sa nu aiba corespondent in realitate ! :(

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Mon Nov 14, 2011 9:45 pm

heiii...ce lume harnica pe aici... :peace: ati repetat nu gluma...am repetat si eu azi pneumonii, bronsita, inf perinatale si hepatite... :dizzy: :dizzy: :dizzy: acum is la traumatisme abd si vreau sa le termin....si apoi voi mai vedea...spor la toti... :peace:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Mon Nov 14, 2011 9:49 pm

cata activitate pe site ufff. mai sunt cateva zile ...eu azi am facut convulsii, inf perin bact si virale, diareea ac la copil, fracturi si acum citesc apendicita si apoi ma uit asa in fuga peste ce am facut zilele trecute si somn... :peace: ca nu mai pot sunt obosita fizic si psihic, abia astept sa se termine...spor la toata lumea :) :) :)

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 15, 2011 12:03 am

...ati adormit? :sleeping: :puppydogeyes: mai respira cineva pe aici? :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 15, 2011 12:31 am

eu inca is treaza, fac testele de la icter. dar la CM unele au niste formulari in enunt, de ma doare capu.... si pot sa le citesc de 100 de ori ca tot NU pricep ce cer... :hammer: :hammer:

Return to “Rezidentiat 2011”