Numar de inscrisi pe centre

next generation
latte
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 2:18 pm

bubitza wrote:
latte wrote:La mine una...functioneaza mult mai bn chestia asta...e mult mai antrenant...asa k eu nu renunt 5footballhelmet.gif ...hihihi :peace: XXcomputer.gif
bubi...ce faci? abandonezi si tu? lovestory.gif

Nu abandonez nimic :) :D ..sunt aici pe baricade :allright: :peace: !Am luat o pauza de masa si de cola:P( ca de cafea sunt satula) si acum fac o ciroza mica :green: :mrgreen: !Tu ce faci ?

Si eu am luat masa...si acum ma apuc de jumatatea cealalta de ulcer...apoi peritonite...iahh :hate: Spor sa avem noi k...na dak unora le place s-o faca pe inteleptii... :peace:

canci
elder
elder

Postby canci » Sun Nov 13, 2011 2:20 pm

Un pahar de vin rosu intr-o minunata dupa-amiaza de duminica, nimic nu poate fi mai bun. :D Nu cred ca ma ajuta cu rezi dar ma relaxeaza fantastic. :D

Cred ca sunt si offtopic. :lol: bafta la peritonite...si alte alea :D

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 2:23 pm

Jerome wrote:Abia va astept sa postati aici punctajele, sa vedem atunci ce a functionat si ce nu... :D

...fiecare cum poate...dak noua ne e mai bn asa...nu vad unde-i problema...
sau poate chiar ai fost bn intentionat...si ai vrut sa ne impartasesti parerea ta...dar in cazul asta puteai sa te limitezi doar la asta! :byebye:

Ms canci sa fie! :wink:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 2:30 pm

latte wrote:
bubitza wrote:
latte wrote:La mine una...functioneaza mult mai bn chestia asta...e mult mai antrenant...asa k eu nu renunt 5footballhelmet.gif ...hihihi :peace: XXcomputer.gif
bubi...ce faci? abandonezi si tu? lovestory.gif

Nu abandonez nimic :) :D ..sunt aici pe baricade :allright: :peace: !Am luat o pauza de masa si de cola:P( ca de cafea sunt satula) si acum fac o ciroza mica :green: :mrgreen: !Tu ce faci ?

Si eu am luat masa...si acum ma apuc de jumatatea cealalta de ulcer...apoi peritonite...iahh :hate: Spor sa avem noi k...na dak unora le place s-o faca pe inteleptii... :peace:

:)))=))) Pacat ca nu e aici un smilie din acela ca pe mess care se tavaleste de ras=)))!! :peace: :allright:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 2:33 pm

Jerome wrote:Abia va astept sa postati aici punctajele, sa vedem atunci ce a functionat si ce nu... :D

pauza ( ca plec la masa ) : intrebare pt tine : tu esti deja rezident(a) ? :allright:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Sun Nov 13, 2011 2:35 pm

Dixie wrote:

pauza ( ca plec la masa ) : intrebare pt tine : tu esti deja rezident(a) ? :allright:

da, iar acum 3 ani un om bun mi-a zis sa fac o pauza cu net-ul si a functionat. :D

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Sun Nov 13, 2011 2:39 pm

f__k, de dimineata sunt la bci, le citesc pe diagonala si doar ce am subliniat, si nu se mai termina :twisted:
urasc temele lungi si aberante :devil: :devil:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 2:50 pm

Jerome wrote:da, iar acum 3 ani un om bun mi-a zis sa fac o pauza cu net-ul si a functionat. :D

exact cum ziceau si fetele mai sus, uneori e stimulant sa afli ce a mai repetat altul, ce ritm are si cat de bine ii merge. ca te mobilizeaza si pe tine. e drept, exista si reversul medaliei, ca ... "pierzi" timp pretios... acum, fiecare cu metoda lui !
oricum, in dreptul meu, iti multumesc de sfat... insa nu pot zice ca voi lasa netu deoparte in totalitate ! :oops: :oops: :oops: pt ca nu prea reusesc, cand fac o pauza, imi prinde bine sa dau un refresh aici si sa vad ce mai fac colegii de suferinta... :allright:

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Sun Nov 13, 2011 3:00 pm

Oricum, daca verificati postarile de la rezidentiatele din anii anteriori, o sa observati ca exista un tipar. Inainte de examen toti se dau zmei pe aici. Si se relaxeaza in loc sa accelereze sau se imbata cu discutii sterile despre cum citesc altii...
Majoritatea care au timp sa scrie pe imed inainte de examen nu sunt aia printre care va doriti sa va regasiti dupa afisraea rezultatelor. Aia cu punctaje mari nu stau pe imed.
Dupa care se lasa o liniste sora cu moartea... Explicatia e ca s-a dat examenul si se stiu punctajele.
Dupa care renaste nevoia de caterinca si inevitabil examenul a fost incorect, intrebarile au fost tampite, aia mai cretini au luat punctaje mai bune etc.

Sau puteti alege varianta numita "Holidei style", ori "Moga style", adica incepeti protestele.

Ideea e ca toate neguralitatile acestui examen sunt deja bine cunoscute, singurul lucru pe care il puteti face e sa va pregatiti partea care tine de voi. Adica sa bagati motoarele la maxim in loc sa va relaxati.

Dar e numai o parere.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 3:07 pm

Jerome wrote:Majoritatea care au timp sa scrie pe imed inainte de examen nu sunt aia printre care va doriti sa va regasiti dupa afisraea rezultatelor. Aia cu punctaje mari nu stau pe imed.

Dar e numai o parere.

mmm, la prima impresie sunt tentata sa-ti dau dreptate. ramane de vazut peste o sapt daca dintre cei ce am postat pe-aici ne vom numara printre cei cu pct peste 750/800 sau nu... :?

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Sun Nov 13, 2011 3:08 pm

asa este.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 3:13 pm

Jerome wrote:asa este.

si pt ca esti mai mare si ai mai multa experienta, permite-mi sa iti cer un sfat : merita sa faci testele pe rezitests? ( asta dupa ce ai invatat materia, logic ). are vreo relevanta punctajul pe care-l scoti la testele de acolo? :o :roll: :?:

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Sun Nov 13, 2011 3:23 pm

Io n-am facut grilele de pe rezitest, numai pe alea de la sfarsitul fiecarui capitol.
Invata materia pana o visezi, grilele sunt cuvant cu cuvant din carte. Asa erau cel putin...

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Sun Nov 13, 2011 3:24 pm

Jerome wrote:Oricum, daca verificati postarile de la rezidentiatele din anii anteriori, o sa observati ca exista un tipar. Inainte de examen toti se dau zmei pe aici. Si se relaxeaza in loc sa accelereze sau se imbata cu discutii sterile despre cum citesc altii...
Majoritatea care au timp sa scrie pe imed inainte de examen nu sunt aia printre care va doriti sa va regasiti dupa afisraea rezultatelor. Aia cu punctaje mari nu stau pe imed.
Dupa care se lasa o liniste sora cu moartea... Explicatia e ca s-a dat examenul si se stiu punctajele.
Dupa care renaste nevoia de caterinca si inevitabil examenul a fost incorect, intrebarile au fost tampite, aia mai cretini au luat punctaje mai bune etc.

Sau puteti alege varianta numita "Holidei style", ori "Moga style", adica incepeti protestele.

Ideea e ca toate neguralitatile acestui examen sunt deja bine cunoscute, singurul lucru pe care il puteti face e sa va pregatiti partea care tine de voi. Adica sa bagati motoarele la maxim in loc sa va relaxati.

Dar e numai o parere.

Latte, canci, dixie & co - e o placere sa va citesc postarile si mi se pare ca va tineti de treaba
ma juta foarte mult sa ma mobilizez mai ales in ultimul timp cand trebuie sa traaag de mineee... :oops: asa ca nu va lasati
:allright:

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Sun Nov 13, 2011 3:32 pm

Nelamurire :

La apendicita , la simptome - durerea este primul simptom al apendicitei acute . La 3 paragrafe mai jos scrie la 95% din pacienti cu apendicita acuta anorexia este primul simptom urmat de durere si voma daca este cazul.

Intrebare :

Care este primul simptom in apendicita acuta :
A. Anorexia
B. Durerea
C. Febra
D. Voma
E. Alt simptom

Rezultat : se contesta grila .
Arbeit macht frei !

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 4:24 pm

adrianastroescu wrote:
Jerome wrote:Oricum, daca verificati postarile de la rezidentiatele din anii anteriori, o sa observati ca exista un tipar. Inainte de examen toti se dau zmei pe aici. Si se relaxeaza in loc sa accelereze sau se imbata cu discutii sterile despre cum citesc altii...

Dar e numai o parere.

Latte, canci, dixie & co - e o placere sa va citesc postarile si mi se pare ca va tineti de treaba
ma juta foarte mult sa ma mobilizez mai ales in ultimul timp cand trebuie sa traaag de mineee... :oops: asa ca nu va lasati
:allright:

:peace: :allright: :peace: multumim! esti o draguta si chiar ma bucur ca ti-am fost de ajutor... :wink: Spor la treaba...k ai auzit ce-a zis nenea Jerome tre' sa "incingem motoarele" !(partea asta mi-a placut) :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 4:27 pm

pfff...am terminat ulcerul intr-un final...bn am mai pierdut ceva timp si la tel ce-i drept...urmeaza peritonitele ...siii SOC...diseara mi-am propus un test de 200 sau poate grilele de la rezi 2009...stai sa vezi atunci :roll: :oops: laughing7.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 4:38 pm

Latte , am terminat si eu ciroza..si am pierdut si eu putin timpul dar cu o tura de plans :( :roll: ..ufff..acum vreau sa ma apuc sa citesc anemii si leucemii dar mai intai un test scurt din ciroza sa vad daca am ramas cu ceva! :x Spor!

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Sun Nov 13, 2011 4:42 pm

ce aveti ma cu bocitul?? stiu ca e greu, mie imi vine sa ma sui pe pereti deja, desi nu-i prima data cand il dau... dar sa bocesc... deja e aiurea.
chef nu e, morcov e destul.. sa vad ce metoda gasesc sa ma destind

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 4:42 pm

eu mai am aproape juma din TBC pulm... si apoi fac si putine teste, vb ta bubitza, sa ma verific. mi-a trecut si mie ideea de plans, dar m-am razgandit intre timp :(
spor tuturor !

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 4:44 pm

Rasurbo wrote:ce aveti ma cu bocitul?? stiu ca e greu, mie imi vine sa ma sui pe pereti deja, desi nu-i prima data cand il dau... dar sa bocesc... deja e aiurea.

pai daca nu e prima data cand il dai, inseamna ca deja lucrezi ca rezident ? daca nu iei, nu iti pasa asa tare, ca macar ai un loc de munca. da noi daca nu luam... ce facem? stam acasa? :( :( :cry: :cry:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 4:48 pm

Dixie wrote:
Rasurbo wrote:ce aveti ma cu bocitul?? stiu ca e greu, mie imi vine sa ma sui pe pereti deja, desi nu-i prima data cand il dau... dar sa bocesc... deja e aiurea.

pai daca nu e prima data cand il dai, inseamna ca deja lucrezi ca rezident ? daca nu iei, nu iti pasa asa tare, ca macar ai un loc de munca. da noi daca nu luam... ce facem? stam acasa? :( :( :cry: :cry:

E stresant :( :x ..mai ales cand vad ca tot citesc si mi se pare ca citesc degeaba ...ma enervez si rezultatul e ca din nervi dau in plans!!Apoi ma calmez si o iau de la capat!!

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Sun Nov 13, 2011 5:05 pm

Aoleo, nu-ncepeti cu bocitul. Eu fac o pauza: ma duc sa fac o tura prin cartier, sa-mi aerisesc neuronul. Cand ma returnez, continui cu ocluziile... si o cafeluta mica. :rightblinky:
Curaj, mai e o saptamana de indopat purcelul. :allright: :allright: :allright:
Orice shut in fund e un pas inainte!

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 5:27 pm

nelly_ct wrote:Aoleo, nu-ncepeti cu bocitul. Eu fac o pauza: ma duc sa fac o tura prin cartier, sa-mi aerisesc neuronul. Cand ma returnez, continui cu ocluziile... si o cafeluta mica. :rightblinky:
Curaj, mai e o saptamana de indopat purcelul. :allright: :allright: :allright:

hmm...eu sper ca asta micu (purcelul) sa nu care cumva sa pocneasca pana duminica viitoare...Doamne fereste de vreo peritonita...sa-si tina matele la locul lor dom'le ca mai e putin! :peace: :devil:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 5:29 pm

bubitza wrote:Latte , am terminat si eu ciroza..si am pierdut si eu putin timpul dar cu o tura de plans :( :roll: ..ufff..acum vreau sa ma apuc sa citesc anemii si leucemii dar mai intai un test scurt din ciroza sa vad daca am ramas cu ceva! :x Spor!

si eu introduc un test din ultimele 6 dragute teme pe care le-am facut...iehhh! :hate:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 5:54 pm

...mama ei de insuficienta renala :hate: :hammer: :hate: :hrr:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 6:23 pm

latte wrote:...mama ei de insuficienta renala :hate: :hammer: :hate: :hrr:

pfff, si la mine tbc-ul asta nu se mai terminaaaa :hammer:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 6:30 pm

Dixie wrote:
latte wrote:...mama ei de insuficienta renala :hate: :hammer: :hate: :hrr:

pfff, si la mine tbc-ul asta nu se mai terminaaaa :hammer:

ufff... icon_frown.gif credeam ca m-ati parasit...eu pana la urma cred k ma apuc de altceva...k sa ma si bati si nu mai fac peritonitele acum...mi-a mai ramas o tema de pediatrie...trec la aia... :roll:
Hai dix inca putin si-i gata... :allright:
Ma introduc la astea, spooorrr! :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 8:29 pm

...gata si cu pediatria...cine stie daca o sa mai apuc sa trec peste...pe dagonala diagonalei si tot ar fi bine :?
...si totusi... crybaby2.gif mai spuneti si voi ceva... :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 8:35 pm

latte wrote:...gata si cu pediatria...cine stie daca o sa mai apuc sa trec peste...pe dagonala diagonalei si tot ar fi bine :?
...si totusi... crybaby2.gif mai spuneti si voi ceva... :roll:

latte, eu am terminat tbc-ul, mai am 100 intrebari din CM la el... si apoi ma apuc de astm. tu ce iei la repetat? :green:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 8:39 pm

:cry: La mine a mers foarte prost azi!Nu am apucat sa fac aproape nimic din ce mi-am propus...maine trebuie sa recuperez mult :roll: :cry: ..

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 8:42 pm

bubitza wrote::cry: La mine a mers foarte prost azi!Nu am apucat sa fac aproape nimic din ce mi-am propus...maine trebuie sa recuperez mult :roll: :cry: ..

asa, nu te descuraja... trage tare pe ultima suta de metri.... :allright: :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 9:59 pm

yep...am luat o pauza si-am revenit cu forte proaspete...k sa ma apuc de peritonite...ieeeiii :peace:
fetelor...preconizati sa ne mai tinem companie si in seara asta? mie chiar mi-a venit cheful...yupii...
hai bubi baga tare...tre sa tragem...eu tre sa mai cresc cu cel putin 30 de puncte saptamana asta...hai hai..nu te da batuta...niciodata nu-i prea tarziu eu pe principiul asta merg!!! :allright: :peace: :allright: downtown.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 10:15 pm

eu am terminat tbc-ul si intrebarile de la el... trec pe astm bronsic... sper sa ma mai tina balamaleleee... :|
spor mult latte !

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 10:26 pm

Dixie wrote:eu am terminat tbc-ul si intrebarile de la el... trec pe astm bronsic... sper sa ma mai tina balamaleleee... :|
spor mult latte !

sar'mana...sa fie! si tie :allright: :peace:
hai si u buby's unde te-ai ascuns? ink se mai poate! qleft1.gif

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 11:32 pm

Dixie wrote:eu am terminat tbc-ul si intrebarile de la el... trec pe astm bronsic... sper sa ma mai tina balamaleleee... :|
spor mult latte !

Dixie merge treaba? :rightblinky:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 11:37 pm

latte wrote:
spor mult latte !

Hei fetelor!Sunt aici!Am luat o mica pauza, m-am relaxat putin si acum la treaba!Tks de incurajari! :wink: :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 11:47 pm

bubitza wrote:
latte wrote:
spor mult latte !

Hei fetelor!Sunt aici!Am luat o mica pauza, m-am relaxat putin si acum la treaba!Tks de incurajari! :wink: :allright:

yupii... :peace: :allright: :susel:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Nov 14, 2011 12:07 am

eu mai am 2 foi de astm... dar deja imi cad ochii-n gura... asa ca le termin cum pot si... plec la somn :| spor sa aveti si ne regasim maine ! :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Nov 14, 2011 12:09 am

Dixie wrote:eu mai am 2 foi de astm... dar deja imi cad ochii-n gura... asa ca le termin cum pot si... plec la somn :| spor sa aveti si ne regasim maine ! :peace:

Noapte buna Dixie!Eu ma mai chinui putin dar ..nu am chef...am o stare ..horror..nu ma pot concentra la nimic! :? :roll:

Return to “Rezidentiat 2011”