Numar de inscrisi pe centre

next generation
bobi13
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby bobi13 » Sun Nov 13, 2011 12:27 am

am baut o cafea mare...m-am rezolvat pana la 3... :dizzy: :dizzy: sper sa am spor de citit...si eu am senzatia ca nu mai stiu nimic...oricum sa ma intrebi ceva acum nu stiu daca as reproduce, dar pe grila poate ma descurc...acum vedem ce va fi...spor la toti sau noapte buna... :) :peace: :peace: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 12:33 am

drkano wrote:Pfai traiesc paradoxul maxim posibil,la teste ma descurc f bine si cand deschid cartea parca nu am citit asa ceva si trec a 4 oara prin materie.Numa Dumnezeu ne va ajuta!!!!

a 4-a oaraaaa???? uuuuuuuiiii mamaaaa ! da cand ai avut timp pt asa ceva? .... :shock:
si daca te descurci bine la teste, atunci nu-i bai... te vei descurca si la rezi !...
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 12:39 am

Dixie wrote:
drkano wrote:Pfai traiesc paradoxul maxim posibil,la teste ma descurc f bine si cand deschid cartea parca nu am citit asa ceva si trec a 4 oara prin materie.Numa Dumnezeu ne va ajuta!!!!

a 4-a oaraaaa???? uuuuuuuiiii mamaaaa ! da cand ai avut timp pt asa ceva? .... :shock:
si daca te descurci bine la teste, atunci nu-i bai... te vei descurca si la rezi !...

Subscriu !!A 4a oaraa???!!! Pai stai supeerr! Eu am renuntat la cardiac pt seara asta...nu pot..imi trebuie mintea odihnita sa mai fac o data grilele alea! :hate: :hate: :roll: :shock: Fac niste hepatite acum :cry: ..

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 12:46 am

bubitza wrote:
Dixie wrote:

Subscriu !!A 4a oaraa???!!! Pai stai supeerr! Eu am renuntat la cardiac pt seara asta...nu pot..imi trebuie mintea odihnita sa mai fac o data grilele alea! :hate: :hate: :roll: :shock: Fac niste hepatite acum :cry: ..

yooo...de cand te-ai apucat de invatat??? :shock:
ai vazut bubi...stiam eu de ce nu ma apuc de cardiac...dar las' k nici cu asta nu mi-e rusine...
spor la treaba!!!

bobi si eu mi-am mai facut o cafea, dixie s-a odihnit azi, bubitza s-a apucat de hepatite...asa k hai sa-i dam bice!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 12:48 am

pe mine cred ca ma ia o gripa... fix asta-mi tre acum...
mai am 7 foi la peritonite. cica "stiu"... la mine paradoxu e altu : citesc si zic ca stiu, adica pot reproduce chiar. cand fac teste, e jale, cu J mare... de fapt, nush de ce ma mir, n-am fost niciodata buna la teste grila... offf, viata mea !!!
spor tuturor... ;) :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 12:48 am

yooo...de cand te-ai apucat de invatat??? :shock:
ai vazut bubi...stiam eu de ce nu ma apuc de cardiac...dar las' k nici cu asta nu mi-e rusine...
spor la treaba!!!

bobi si eu mi-am mai facut o cafea, dixie s-a odihnit azi, bubitza s-a apucat de hepatite...asa k hai sa-i dam bice![/quote]

Dap , ai dreptate Latte!Sa-i dam bice cat mai putem ca parca vad mai un pic si ne piere cheful sau ne vine somn :wink: !Spoor!

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 1:23 am

...eii hai k faza asta imi place, dac-ati sti ce chef mi-a venit cand am vazut k nu-s singura, pe bune chiar functioneaza( la mn cel putin :P)...Hai cu purcelusul in Ajun! :peace: :allright: :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 1:25 am

latte wrote:...eii hai k faza asta imi place, dac-ati sti ce chef mi-a venit cand am vazut k nu-s singura, pe bune chiar functioneaza( la mn cel putin :P)...Hai cu purcelusul in Ajun! :peace: :allright: :peace:

:peace: :allright: :mrgreen: In ritmul asta face purcelusul bun de taiat pana la rezi:))))))!Cum merge Latte?Eu am terminat CS de la hepatita , am luat o pauza scurta de revigorare si acum ma introduc pe CM!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 1:26 am

latte wrote:...eii hai k faza asta imi place, dac-ati sti ce chef mi-a venit cand am vazut k nu-s singura, pe bune chiar functioneaza( la mn cel putin :P)...Hai cu purcelusul in Ajun! :peace: :allright: :peace:

ahaaa, ca sa avem ce taia in 20 :allright: :allright: :allright:

eu mai am 6 foi ( 12 pagini :shock: ) din peritoniteeee.... huh, apoi imi iau somn !!! :peace: :peace: :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 1:27 am

Dixie wrote:

ahaaa, ca sa avem ce taia in 20 :allright: :allright: :allright:

eu mai am 6 foi ( 12 pagini :shock: ) din peritoniteeee.... huh, apoi imi iau somn !!! :peace: :peace: :peace:

Dixie spor la cele 6 foi si apoi somn usor!Si sa te faci bine pana maine :allright: !

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 1:30 am

bubitza wrote:

:peace: :allright: :mrgreen: In ritmul asta face purcelusul bun de taiat pana la rezi:))))))!Cum merge Latte?Eu am terminat CS de la hepatita , am luat o pauza scurta de revigorare si acum ma introduc pe CM!

mere si la mn, ma gandeam sa mai fac si cancerul de san, daca tot suntem asa in verva... :peace: :green:
Dixie maine daca ai sa fii mai odihnita...sa ne tii si pe noi in priza...dar pana atunci sa te faci bn...un ceiutz cu-n fervexel :wink: si gata!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 1:37 am

bleah, latte, eu cand aud de chestii ce tre baute ... gen fervex, imi trec toate bolileeee.... deci numai citind reteta ta, deja parca ma simt mai bine :) :lol: :lol: :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 1:40 am

Dixie wrote:bleah, latte, eu cand aud de chestii ce tre baute ... gen fervex, imi trec toate bolileeee.... deci numai citind reteta ta, deja parca ma simt mai bine :) :lol: :lol: :peace:

ihaaa... :peace: :peace: :peace: macar mi-a iesit... hello2.gif

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 1:42 am

latte wrote:
Dixie wrote:bleah, latte, eu cand aud de chestii ce tre baute ... gen fervex, imi trec toate bolileeee.... deci numai citind reteta ta, deja parca ma simt mai bine :) :lol: :lol: :peace:

ahaaa, deci asta planuisei tu de fapt de la bun inceput.... :green: :mrgreen: :allright:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 1:42 am

latte wrote:

:allright: :peace: hello2.gif hello2.gif

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 1:44 am

Dixie wrote:
latte wrote:

ahaaa, deci asta planuisei tu de fapt de la bun inceput.... :green: :mrgreen: :allright:

nu chiar , da' tot e bn...spor la foicele...sa ne anunti cand te bagi sub plapumioara sleepy2.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 2:06 am

Fetelor eu in 10 min ma duc sa imi odihnesc capul..simt ca imi crapa de durere..am luat si nurofen si degeaba asa ca somn de voie sau cel putin incerc :sleeping: !Va doresc mult spor pt cat mai stati si apoi somn usor!Ne auzim maine cu si mai mult elan decat astazi! :allright: :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 2:14 am

bubitza wrote:Fetelor eu in 10 min ma duc sa imi odihnesc capul..simt ca imi crapa de durere..am luat si nurofen si degeaba asa ca somn de voie sau cel putin incerc :sleeping: !Va doresc mult spor pt cat mai stati si apoi somn usor!Ne auzim maine cu si mai mult elan decat astazi! :allright: :peace:

Noapte buna si sa te odihnesti cat mai bn! de maine chiar intram pe ultima suttaaa... :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 2:38 am

deci latte, si eu te parasesc.... am terminat afurisitele de peritonite!!! :hate:

concluzie : mai bine vezi pacientu pe masa de operatie, decat pe masa de necropsie... :|

noapte buna si spor daca mai stai ! daca nu, ne regasim maine de dimi cu forte noi... bubitza vad ca deja e-n lumea viselor... asa ca, sa ne fie noaptea linistitoare !... ;) pe maine ! :mrgreen: :green: :rightblinky: :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 2:43 am

Dixie wrote:deci latte, si eu te parasesc.... am terminat afurisitele de peritonite!!! :hate:

concluzie : mai bine vezi pacientu pe masa de operatie, decat pe masa de necropsie... :|

noapte buna si spor daca mai stai ! daca nu, ne regasim maine de dimi cu forte noi... bubitza vad ca deja e-n lumea viselor... asa ca, sa ne fie noaptea linistitoare !... ;) pe maine ! :mrgreen: :green: :rightblinky: :peace:

OKI...m-ati parasit gata :| ...eu m-am apucat de cancer...vreau sa-l termin...Somnik ushor!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 8:19 am

am revenit.... dupa 5 ore de somn, din nou la treabaaaa.... :) spor mult tuturor si.... neata !!! ;)

drkano
junior
junior

Postby drkano » Sun Nov 13, 2011 10:25 am

buna dimineata tuturor.Eu invat de la sfarsitul lui iunie,dar mai mault de 800 nu iau din toata materia la ora actuala,ma rezum la o medie de 740.Irelevant oricum,cei care treceti doar de 2 ori nu cred ca isi mai au rost testele din moment ce nici a 4 oara nu poti zice ca retii peste 80% dintr-un subiect.Eu as baga puternic cele 30 de subiecte de maxim 20 de pagina per subiect.Spre socul unora eu fac azi pauza...mi s-a acrit,citesc in gol,vad negru nu mai retin nimik,e o poveste plictisitoare care nu se mai termina!!!

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 10:58 am

Neatza!
dixie si la mn tot 5 ore au fost...sper k te simti bn si k nu ai nevoie de fervexel... :mrgreen:
am reusit sa termin si cancerul de san...dar ma credeti k azi nu stiu de ce sa ma apuc...as arunca un ochi pe diagonala pe cardiac...dar ink nu m-am hotarat...
doeocamdata... :morning: si ma mai gandesc...
voi ce faceti azi?

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 11:14 am

eu azi am inceput cu pulmonaru... apoi nush cu ce continui, daca mai apuc sa continui :) :peace:

spor si tie latte.... drkano, relaxare placuta in cazul asta... si sa revii cu forte proaspete. ;)

procust
senior
senior

Postby procust » Sun Nov 13, 2011 11:22 am

neatza, eu vreau sa fac azi cancerul de san, cancerul de colon si arsuri sau fracturi, acum sa vad cat o sa reusesc...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 11:40 am

procust wrote:neatza, eu vreau sa fac azi cancerul de san, cancerul de colon si arsuri sau fracturi, acum sa vad cat o sa reusesc...

fracturile is super... zbori prin ele... cancerul de san, acceptabil. restu... ma ia cu greata ! mai ales la arsuri... :help: :help: 0X :turn-l: :changes: qshatter.gif

procust
senior
senior

Postby procust » Sun Nov 13, 2011 11:42 am

si cancerul de colon si arsurile sunt groaznice dar trebe sa trec si prin ele, nu am ce sa fac :( ....

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 12:01 pm

procust wrote:si cancerul de colon si arsurile sunt groaznice dar trebe sa trec si prin ele, nu am ce sa fac :( ....

spor mult... eu mai am putin si termin pneumoniile... apoi trec pe TBC... :!: :arrow: new_blowingup.gif

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 12:37 pm

pfff...cata vreme am pierdut...m-am hotarat... :peace: ulcer, peritonite, fracturi, arsuri (pe o super diagonala) :lol: :lol: :lol:
aaa...cardiacul il las pentru joi ca sa fie mai proaspat :mrgreen:
Si sa avem spor! :peace: :peace:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 1:02 pm

hello fetelor!Vad ca voi v-ati apucat deja de ceva vreme..eu azi m-am trezit tarziu , mult prea tarziu :hate: ,aseara am adormit greu, tot felul de ganduri :cry: :roll: ..Ma apuc si eu in 5 min de ciroza biliara (doar grile) si apoi ma pun sa citesc anemii , leucemii, spondilita si lupus..sper sa pot !Spor sa aveti!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 1:10 pm

eu am terminat pneumoniile.... nu-mi explic un fenomen. cand le repet, le stiu. cand fac teste, gresesc... :hate: :hammer:
unde-i baiu? :|

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 1:12 pm

Dixie wrote:eu am terminat pneumoniile.... nu-mi explic un fenomen. cand le repet, le stiu. cand fac teste, gresesc... :hate: :hammer:

heihei...bine-ai venit!!! :peace: :peace: :peace: la fel patesc si la cancerul pulmonar, acelasi fenomen... :hammer: :tears:

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 1:15 pm

bubitza wrote:hello fetelor!Vad ca voi v-ati apucat deja de ceva vreme..eu azi m-am trezit tarziu , mult prea tarziu :hate: ,aseara am adormit greu, tot felul de ganduri :cry: :roll: ..Ma apuc si eu in 5 min de ciroza biliara (doar grile) si apoi ma pun sa citesc anemii , leucemii, spondilita si lupus..sper sa pot !Spor sa aveti!

Bine ai venit printre noi...te asteptam...destul de nasoale si grilele...dar fata de altele le mai poti digera...Sa ai spor si sa speram k o sa ne iasa ce ne-am propus azi!!! :peace: :allright: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 1:16 pm

latte wrote:
Dixie wrote:eu am terminat pneumoniile.... nu-mi explic un fenomen. cand le repet, le stiu. cand fac teste, gresesc... :hate: :hammer:

heihei...bine-ai venit!!! :peace: :peace: :peace: la fel patesc si la cancerul pulmonar, acelasi fenomen... :hammer: :tears:

da pe cuvant latte, ma sperie rau de tot fenomenul asta.... adica la unele intrebari, ma uit ca matza-n calendar. de parca NU as fi citit termenii aia pe nicaieri si de parca cerintele ar fi martziene sau venusiene sau plutoniene sau...etc etc. :hammer: :dizzy: angry9.gif iamwithstupid.gif

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Sun Nov 13, 2011 1:22 pm

poate ca si faptul ca stai prea mult pe net contribuie...
Zic si eu.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sun Nov 13, 2011 1:31 pm

Jerome wrote:poate ca si faptul ca stai prea mult pe net contribuie...
Zic si eu.

:lol: :lol: :lol: si cum la rezi NU o sa stau pe net, inseamna ca ... nu o sa gresesc. ha ha, la ce concluzie stupida am ajuns. :lol: 8) :lol:

mda, posibil sa ai dreptate. ia sa.... las eu netu in pace si sa ma apuc de tbc-ul lui peste ! :hate: :hate:

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Sun Nov 13, 2011 1:46 pm

Dixie wrote:mda, posibil sa ai dreptate. ia sa.... las eu netu in pace si sa ma apuc de tbc-ul lui peste ! :hate: :hate:

:allright: good choice!

latte
senior
senior

Postby latte » Sun Nov 13, 2011 2:06 pm

La mine una...functioneaza mult mai bn chestia asta...e mult mai antrenant...asa k eu nu renunt 5footballhelmet.gif ...hihihi :peace: XXcomputer.gif
bubi...ce faci? abandonezi si tu? lovestory.gif

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Nov 13, 2011 2:13 pm

latte wrote:La mine una...functioneaza mult mai bn chestia asta...e mult mai antrenant...asa k eu nu renunt 5footballhelmet.gif ...hihihi :peace: XXcomputer.gif
bubi...ce faci? abandonezi si tu? lovestory.gif

Nu abandonez nimic :) :D ..sunt aici pe baricade :allright: :peace: !Am luat o pauza de masa si de cola:P( ca de cafea sunt satula) si acum fac o ciroza mica :green: :mrgreen: !Tu ce faci ?

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Sun Nov 13, 2011 2:14 pm

Abia va astept sa postati aici punctajele, sa vedem atunci ce a functionat si ce nu... :D

Return to “Rezidentiat 2011”