sper sa am spor de citit...si eu am senzatia ca nu mai stiu nimic...oricum sa ma intrebi ceva acum nu stiu daca as reproduce, dar pe grila poate ma descurc...acum vedem ce va fi...spor la toti sau noapte buna...

sper sa am spor de citit...si eu am senzatia ca nu mai stiu nimic...oricum sa ma intrebi ceva acum nu stiu daca as reproduce, dar pe grila poate ma descurc...acum vedem ce va fi...spor la toti sau noapte buna...

drkano wrote:Pfai traiesc paradoxul maxim posibil,la teste ma descurc f bine si cand deschid cartea parca nu am citit asa ceva si trec a 4 oara prin materie.Numa Dumnezeu ne va ajuta!!!!

Dixie wrote:drkano wrote:Pfai traiesc paradoxul maxim posibil,la teste ma descurc f bine si cand deschid cartea parca nu am citit asa ceva si trec a 4 oara prin materie.Numa Dumnezeu ne va ajuta!!!!
a 4-a oaraaaa???? uuuuuuuiiii mamaaaa ! da cand ai avut timp pt asa ceva? ....![]()
si daca te descurci bine la teste, atunci nu-i bai... te vei descurca si la rezi !...

bubitza wrote:Dixie wrote:drkano wrote:Pfai traiesc paradoxul maxim posibil,la teste ma descurc f bine si cand deschid cartea parca nu am citit asa ceva si trec a 4 oara prin materie.Numa Dumnezeu ne va ajuta!!!!
a 4-a oaraaaa???? uuuuuuuiiii mamaaaa ! da cand ai avut timp pt asa ceva? ....![]()
si daca te descurci bine la teste, atunci nu-i bai... te vei descurca si la rezi !...
Subscriu !!A 4a oaraa???!!! Pai stai supeerr! Eu am renuntat la cardiac pt seara asta...nu pot..imi trebuie mintea odihnita sa mai fac o data grilele alea!![]()
![]()
![]()
Fac niste hepatite acum
..

latte wrote:...eii hai k faza asta imi place, dac-ati sti ce chef mi-a venit cand am vazut k nu-s singura, pe bune chiar functioneaza( la mn cel putin)...Hai cu purcelusul in Ajun!
![]()
![]()

latte wrote:...eii hai k faza asta imi place, dac-ati sti ce chef mi-a venit cand am vazut k nu-s singura, pe bune chiar functioneaza( la mn cel putin)...Hai cu purcelusul in Ajun!
![]()
![]()

Dixie wrote:latte wrote:...eii hai k faza asta imi place, dac-ati sti ce chef mi-a venit cand am vazut k nu-s singura, pe bune chiar functioneaza( la mn cel putin)...Hai cu purcelusul in Ajun!
![]()
![]()
ahaaa, ca sa avem ce taia in 20![]()
![]()
![]()
eu mai am 6 foi ( 12 pagini) din peritoniteeee.... huh, apoi imi iau somn !!!
![]()
![]()
!
bubitza wrote:latte wrote:...eii hai k faza asta imi place, dac-ati sti ce chef mi-a venit cand am vazut k nu-s singura, pe bune chiar functioneaza( la mn cel putin)...Hai cu purcelusul in Ajun!
![]()
![]()
![]()
![]()
In ritmul asta face purcelusul bun de taiat pana la rezi:))))))!Cum merge Latte?Eu am terminat CS de la hepatita , am luat o pauza scurta de revigorare si acum ma introduc pe CM!

Dixie wrote:bleah, latte, eu cand aud de chestii ce tre baute ... gen fervex, imi trec toate bolileeee.... deci numai citind reteta ta, deja parca ma simt mai bine![]()
![]()
![]()
macar mi-a iesit... 

latte wrote:Dixie wrote:bleah, latte, eu cand aud de chestii ce tre baute ... gen fervex, imi trec toate bolileeee.... deci numai citind reteta ta, deja parca ma simt mai bine![]()
![]()
![]()
ihaaa...![]()
![]()
macar mi-a iesit...

latte wrote:Dixie wrote:bleah, latte, eu cand aud de chestii ce tre baute ... gen fervex, imi trec toate bolileeee.... deci numai citind reteta ta, deja parca ma simt mai bine![]()
![]()
![]()
ihaaa...![]()
![]()
macar mi-a iesit...

Dixie wrote:latte wrote:Dixie wrote:bleah, latte, eu cand aud de chestii ce tre baute ... gen fervex, imi trec toate bolileeee.... deci numai citind reteta ta, deja parca ma simt mai bine![]()
![]()
![]()
ihaaa...![]()
![]()
macar mi-a iesit...
ahaaa, deci asta planuisei tu de fapt de la bun inceput....![]()
![]()

!Va doresc mult spor pt cat mai stati si apoi somn usor!Ne auzim maine cu si mai mult elan decat astazi!

bubitza wrote:Fetelor eu in 10 min ma duc sa imi odihnesc capul..simt ca imi crapa de durere..am luat si nurofen si degeaba asa ca somn de voie sau cel putin incerc!Va doresc mult spor pt cat mai stati si apoi somn usor!Ne auzim maine cu si mai mult elan decat astazi!
![]()

Dixie wrote:deci latte, si eu te parasesc.... am terminat afurisitele de peritonite!!!
concluzie : mai bine vezi pacientu pe masa de operatie, decat pe masa de necropsie...![]()
noapte buna si spor daca mai stai ! daca nu, ne regasim maine de dimi cu forte noi... bubitza vad ca deja e-n lumea viselor... asa ca, sa ne fie noaptea linistitoare !...pe maine !
![]()
![]()
![]()

si ma mai gandesc...

procust wrote:neatza, eu vreau sa fac azi cancerul de san, cancerul de colon si arsuri sau fracturi, acum sa vad cat o sa reusesc...

procust wrote:si cancerul de colon si arsurile sunt groaznice dar trebe sa trec si prin ele, nu am ce sa fac....

ulcer, peritonite, fracturi, arsuri (pe o super diagonala)

,aseara am adormit greu, tot felul de ganduri 

Dixie wrote:eu am terminat pneumoniile.... nu-mi explic un fenomen. cand le repet, le stiu. cand fac teste, gresesc...![]()
![]()
unde-i baiu?
la fel patesc si la cancerul pulmonar, acelasi fenomen...

bubitza wrote:hello fetelor!Vad ca voi v-ati apucat deja de ceva vreme..eu azi m-am trezit tarziu , mult prea tarziu,aseara am adormit greu, tot felul de ganduri
![]()
..Ma apuc si eu in 5 min de ciroza biliara (doar grile) si apoi ma pun sa citesc anemii , leucemii, spondilita si lupus..sper sa pot !Spor sa aveti!

latte wrote:Dixie wrote:eu am terminat pneumoniile.... nu-mi explic un fenomen. cand le repet, le stiu. cand fac teste, gresesc...![]()
![]()
unde-i baiu?
heihei...bine-ai venit!!!![]()
![]()
la fel patesc si la cancerul pulmonar, acelasi fenomen...
![]()

Dixie wrote:eu am terminat pneumoniile.... nu-mi explic un fenomen. cand le repet, le stiu. cand fac teste, gresesc...![]()
![]()
unde-i baiu?

Jerome wrote:poate ca si faptul ca stai prea mult pe net contribuie...
Zic si eu.

Dixie wrote:mda, posibil sa ai dreptate. ia sa.... las eu netu in pace si sa ma apuc de tbc-ul lui peste !![]()
good choice!
...hihihi

latte wrote:La mine una...functioneaza mult mai bn chestia asta...e mult mai antrenant...asa k eu nu renunt...hihihi
![]()
![]()
bubi...ce faci? abandonezi si tu?
!Am luat o pauza de masa si de cola:P( ca de cafea sunt satula) si acum fac o ciroza mica

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests