Numar de inscrisi pe centre
-
bobi13
- senior

Re: Numar de inscrisi pe centre
si eu zic ca ii bine 760....
- latte
- senior

Rasurbo wrote:ce aveti ma, va e rau? 760 e punctaj bun. La cati sunt pe loc in fiecare centru, 760 asigura o specializare decenta.
Da cat vreti sa luati? 1000 pcte? vreti cardiologie martziana sau cum?
pfff
eii...nu, eu as vrea un fel de OG martiana...nu stiu...exista? aaa si ne place sa ne dam cu ciocanele in cap...dak nu te-ai prin era o : gluma! dac-as lua punctajul asta la rezi as face o tumba cu spatele de 3 ori si mai stiu eu ce nebunii...
Vai Doamne ajuta!-
zunthor
- junior

Rasurbo wrote:ce aveti ma, va e rau? 760 e punctaj bun. La cati sunt pe loc in fiecare centru, 760 asigura o specializare decenta.
pfff
nu e un pnctaj bun, mai ales pentru bucuresti, unde e cea mai mare concurenta pe loc
-
bubitza
- senior

latte wrote:Rasurbo wrote:ce aveti ma, va e rau? 760 e punctaj bun. La cati sunt pe loc in fiecare centru, 760 asigura o specializare decenta.
pfff
eii...nu, eu as vrea un fel de OG martiana...nu stiu...exista? aaa si ne place sa ne dam cu ciocanele in cap...dak nu te-ai prin era o : gluma! dac-as lua punctajul asta la rezi as face o tumba cu spatele de 3 ori si mai stiu eu ce nebunii...Vai Doamne ajuta!
Pff Latte sunt de acord cu tine...de as lua punctajul acesta la rezi ..vai...PARTTTTYYYYY!!!!

- latte
- senior

bubitza wrote:latte wrote:Rasurbo wrote:ce aveti ma, va e rau? 760 e punctaj bun. La cati sunt pe loc in fiecare centru, 760 asigura o specializare decenta.
pfff
eii...nu, eu as vrea un fel de OG martiana...nu stiu...exista? aaa si ne place sa ne dam cu ciocanele in cap...dak nu te-ai prin era o : gluma! dac-as lua punctajul asta la rezi as face o tumba cu spatele de 3 ori si mai stiu eu ce nebunii...Vai Doamne ajuta!
Pff Latte sunt de acord cu tine...de as lua punctajul acesta la rezi ..vai...PARTTTTYYYYY!!!!![]()

-
bobi13
- senior

ati adormit toti?...eu nu am somn...ma apuc de hta...

- nelly_ct
- junior

bobi13 wrote:ati adormit toti?...eu nu am somn...ma apuc de hta...![]()
buna, bobi. ma bucur ca nu-s singura treaza la ora asta.
succes cu Hta! eu mai am 3 pagini din traumatisme abdominale, dar le las pe maine.
o sa le fososesc pe post de somnifer.

vad ca astia nu au schimbat ora noua pe imed. mie-mi arata cu o ora-n plus.
sau nu vad eu bine la ora asta
Orice shut in fund e un pas inainte!
- mihai_525
- elite

Cardio cel mai bun mod de a te lua somnul o alegere excelenta pt o lectura la ora asta ! Panic Mode ON mai sunt 8 zile spor la treaba eve7xone
America first
- latte
- senior

eram si eu prin zona...am terminat testele de la litiaza veziculara si de CBP...prima chiar e faina, dar din cealalta nu stiu daca am ramas cu multe
si cred k ma introduc pe la un somn...poate reusesc maine sa fiu si cat de cat matinala...
spor la treaba dak mai stati

-
bubitza
- senior

Neatzaaa!!!Ce teme mai faceti azi?Eu ma introduc asa de dimi la niste grile din cancer pulmonar! 
Hmmmm
..nu e nimeni treaz?

Hmmmm
..nu e nimeni treaz?-
procust
- senior

neatza, eu fac azi icterul, convulsiile, infectiile perinatale si inca ceva, daca mai pot, plus testul zilnic cu 200 de intrebari din toata materia
-
dr_miky
- senior

In urma revizuirii de catre Ministerul Sanatatii a listelor cu candidati s-a primit o alta lista cu candidatii arondati Centrului Universitar Iasi in ziua de 11.11.2011, motiv pentru care s-a inlocuit lista veche.
In data de 16.11.2011 vor fi publicate atat pe site ul U.M.F. Gr. T. Popa Iasi cat si www.rezidentiat.info, listele cu candidatii arondati pe sali si ora inceperii concursului.
http://www.umfiasi.ro/Rezidenti/Pages/C ... i2011.aspx
In data de 16.11.2011 vor fi publicate atat pe site ul U.M.F. Gr. T. Popa Iasi cat si www.rezidentiat.info, listele cu candidatii arondati pe sali si ora inceperii concursului.
-
dr_miky
- senior

dr_miky wrote:In urma revizuirii de catre Ministerul Sanatatii a listelor cu candidati s-a primit o alta lista cu candidatii arondati Centrului Universitar Iasi in ziua de 11.11.2011, motiv pentru care s-a inlocuit lista veche.
In data de 16.11.2011 vor fi publicate atat pe site ul U.M.F. Gr. T. Popa Iasi cat si http://www.rezidentiat.info, listele cu candidatii arondati pe sali si ora inceperii concursului.
modificari :mai putin cu 2 candidati din cate vad si o aranjare haoticaaaaaaaaaa
- canci
- elder

Ca sa vezi, tot ieri au modificat lista si cei din Bucuresti.
Paranoiaaa 
Eu azi n-am chef de nimic...
-
dr_miky
- senior

canci wrote:Ca sa vezi, tot ieri au modificat lista si cei din Bucuresti.Paranoiaaa
mai are cineva chef.eu deja nu mai pot.imi e greata sa citesc aceeasi materie,vreau ceva nou
-
procust
- senior

nici eu nu mai pot, ma trezesc din ce in ce mai obosit, sunt deja dependent de colebil(aproape dupa fiecare masa) ca nimic nu-mi cade bine la stomac si de lansoprazol pt ca am un pirozis groaznic, nu mai vorbesc de cate tigari, cafea si pepsi introduc.... Am zis ca dupa rezi ma introduc la dezintoxicare 
- canci
- elder

Eu, slava Domnului, n-am devenit dependenta de cafea, pepsi sau cola oricum nu beau, tigari foarte rar.
Eu nu stiu ce o sa fac sapt asta pana la rezi, am zis sa introduc tare pe teme f scurte, eventual in weekendul asta sa citesc din cele mai lungi...de exemplu acum ma chinui cu insuf renala, intentionez sa mai citesc hiv, sarcina si ceva de tiroida.
Eu nu stiu ce o sa fac sapt asta pana la rezi, am zis sa introduc tare pe teme f scurte, eventual in weekendul asta sa citesc din cele mai lungi...de exemplu acum ma chinui cu insuf renala, intentionez sa mai citesc hiv, sarcina si ceva de tiroida.
-
bubitza
- senior

procust wrote:nici eu nu mai pot, ma trezesc din ce in ce mai obosit, sunt deja dependent de colebil(aproape dupa fiecare masa) ca nimic nu-mi cade bine la stomac si de lansoprazol pt ca am un pirozis groaznic, nu mai vorbesc de cate tigari, cafea si pepsi introduc.... Am zis ca dupa rezi ma introduc la dezintoxicare
Mie mi se pare ca ne irosim muult prea multa energie pe un examen de 2 bani care la sfarsitul zilei e doar loterie ..depinde foarte mult de cat de bine te poti concentra in conditii de stress si de cat de bun esti la tocit porcarii!!Dupa o saptamana o sa uitam 99% din tot ce ne-am chinuit sa retinem in atata vreme!Eu de abia astept sa ma scap ..nici nu mai conteaza cum ..asa is de satula de tot ca vreau doar sa ma scap!

- latte
- senior

Neatza!
Am reusit si eu sa ma dezmeticesc...k numai pe la 3-4 adorm in ultimul timp...de 2 zile ochiul meu drept e rosu si nici k mai vrea sa-si revina...cine stie ce mai urmeaza...de bagat cafea si tigar nu mai spun...cafeaua o beau ca pe apa sau de fapt in loc de apa...
si eu m-am gandit sa fac tot temele mici...si week asta sa ma mai uit odata peste cardiac...poate se lipeste ceva de mine intr-un final...

Am reusit si eu sa ma dezmeticesc...k numai pe la 3-4 adorm in ultimul timp...de 2 zile ochiul meu drept e rosu si nici k mai vrea sa-si revina...cine stie ce mai urmeaza...de bagat cafea si tigar nu mai spun...cafeaua o beau ca pe apa sau de fapt in loc de apa...
si eu m-am gandit sa fac tot temele mici...si week asta sa ma mai uit odata peste cardiac...poate se lipeste ceva de mine intr-un final...

- nelly_ct
- junior

neata, fetele! am facut si eu ochi, am papat, acu beau o cafea cu lapte, si ma duc sa termin traumatismele.
inca nu stiu de ce sa ma apuc. n-as mai citi nimic, dar trebuie.
spor la toata trupa.

inca nu stiu de ce sa ma apuc. n-as mai citi nimic, dar trebuie.
spor la toata trupa.

Orice shut in fund e un pas inainte!
-
Radonne
- senior

bubitza wrote:procust wrote:nici eu nu mai pot, ma trezesc din ce in ce mai obosit, sunt deja dependent de colebil(aproape dupa fiecare masa) ca nimic nu-mi cade bine la stomac si de lansoprazol pt ca am un pirozis groaznic, nu mai vorbesc de cate tigari, cafea si pepsi introduc.... Am zis ca dupa rezi ma introduc la dezintoxicare
Mie mi se pare ca ne irosim muult prea multa energie pe un examen de 2 bani care la sfarsitul zilei e doar loterie ..depinde foarte mult de cat de bine te poti concentra in conditii de stress si de cat de bun esti la tocit porcarii!!Dupa o saptamana o sa uitam 99% din tot ce ne-am chinuit sa retinem in atata vreme!Eu de abia astept sa ma scap ..nici nu mai conteaza cum ..asa is de satula de tot ca vreau doar sa ma scap!![]()

-
bobi13
- senior

neatza la toata lumea....ii cam tarziu, dar azi noapte numa la 3 juma am adormit...
vreau sa termin azi hta, si sa mai fac cardiomiopatii, arsuri,convulsii,tiroida...nu stiu cat pot...sa vedem...spor..

vreau sa termin azi hta, si sa mai fac cardiomiopatii, arsuri,convulsii,tiroida...nu stiu cat pot...sa vedem...spor..

- Rasurbo
- senior

ai pretentii prietene...
)
-
dr_miky
- senior

aranjarea in sali la examen nu se face in ordine alfabetica?oare cei de la Iasi cum vor aranja,dupa ultima lista publicata?
- latte
- senior

bobi13 wrote:neatza la toata lumea....ii cam tarziu, dar azi noapte numa la 3 juma am adormit...![]()
![]()
![]()
eu am adormit la 4...hahaha...te-am facut

-
bubitza
- senior

Cum merge treaba ?Ca la mine asa de prost si fara chef ...

- latte
- senior

bubitza wrote:Cum merge treaba ?Ca la mine asa de prost si fara chef ...![]()
la mine vad k azi merg mai bn grilele fata de zilele trecute...asa k m-am bagat pe ele...sunt la insuficienta renala...dupa vreau sa fac la diabet, si la cardiomiopatii...
dar acum un pic de pauza...15 min...k abia ce am luat masa...

-
bubitza
- senior

latte wrote:bubitza wrote:Cum merge treaba ?Ca la mine asa de prost si fara chef ...![]()
la mine vad k azi merg mai bn grilele fata de zilele trecute...asa k m-am bagat pe ele...sunt la insuficienta renala...dupa vreau sa fac la diabet, si la cardiomiopatii...
Sa iti fie de bine
! Insuficienta renala
, asa-i de mare si de urata prima data cand am facut-o mi-a luat 2 zile, nu cred ca mai trec si a 2a oara!Eu am reusit de azi dimi de la 9 sa termin doar cancerul pulmonar - latte
- senior

bubitza wrote:latte wrote:bubitza wrote:Cum merge treaba ?Ca la mine asa de prost si fara chef ...![]()
Sa iti fie de bine! Insuficienta renala
, asa-i de mare si de urata prima data cand am facut-o mi-a luat 2 zile, nu cred ca mai trec si a 2a oara!Eu am reusit de azi dimi de la 9 sa termin doar cancerul pulmonar
![]()
..Spooor!
Ms...pai si eu tot odata, dar acum fac doar grilele de la ea
si grilele ale is destule...
Spor la treaba! :*
- Sim0n3l
- senior

Salutare!
Eu de 2 zile sunt intr-o stare f proasta si vad ca nu imi revin... Pur si simplu m-am saturat! Citesc in continuare dar fara chef si spor.. Am impresia ca nu mai stiu nimic, sunt tare trista
vreau sa se termine odata toata nebunia asta
Spor voua tuturor si sa trecem cu bine toti!
Eu de 2 zile sunt intr-o stare f proasta si vad ca nu imi revin... Pur si simplu m-am saturat! Citesc in continuare dar fara chef si spor.. Am impresia ca nu mai stiu nimic, sunt tare trista
-
bubitza
- senior

Sim0n3l wrote:Salutare!
Eu de 2 zile sunt intr-o stare f proasta si vad ca nu imi revin... Pur si simplu m-am saturat! Citesc in continuare dar fara chef si spor.. Am impresia ca nu mai stiu nimic, sunt tare tristavreau sa se termine odata toata nebunia asta
Sim0n3l , hai fii tare ca mai e putin!!Noi ne tot vaitam pe aici ca asa facem de la inceput
, dar tu de la inceput ai avut mult spor , ai citit mult si ai fost foarte optimista!Mai putin, mai o sapt si ne scapam!Nu mai fi trista ca se intristeaza si bebelusul
!O sa fie ok , o sa vezi!- Sim0n3l
- senior

speram...
nu mai dau randament nici la teste..nu stiu cum sa mai invat...mai am de facut cardio si ceva din chirurgie...azi fac spondilita, lupus hipertiroidism leucemii...sper sa termin de citit astea...
sapt viitoare as face numai teste..nici nu stiu...voi cum faceti?
M-am saturat si de citit si de teste, imi vine sa nu mai fac nimic
nu mai dau randament nici la teste..nu stiu cum sa mai invat...mai am de facut cardio si ceva din chirurgie...azi fac spondilita, lupus hipertiroidism leucemii...sper sa termin de citit astea...
-
dr_miky
- senior

Sim0n3l wrote:speram...
imi vine sa arunc toate foile si laptopul.dar trb sa continuam,mai e putin
-
procust
- senior

asa o placere o sa am cand o sa rup, arunc si poate incendiez toate foile dupa rezi

-
bubitza
- senior

procust wrote:asa o placere o sa am cand o sa rup, arunc si poate incendiez toate foile dupa rezi![]()
Poate ne strangem undeva toti si facem un foc de tabara din cartile de rezi

- DrG
- junior

bubitza wrote:procust wrote:asa o placere o sa am cand o sa rup, arunc si poate incendiez toate foile dupa rezi![]()
Poate ne strangem undeva toti si facem un foc de tabara din cartile de rezi![]()
![]()
![]()
ooo daaa!!!asta visez si eu
de vreo doua saptamani imi tot imaginez cum o sa dau foc la toate subiectele - latte
- senior

DrG wrote:bubitza wrote:procust wrote:asa o placere o sa am cand o sa rup, arunc si poate incendiez toate foile dupa rezi![]()
Poate ne strangem undeva toti si facem un foc de tabara din cartile de rezi![]()
![]()
![]()
ooo daaa!!!asta visez si eu![]()
![]()
de vreo doua saptamani imi tot imaginez cum o sa dau foc la toate subiectele
woow... ce revelatie...acum mi-am imaginat faza asta si ce senzatieee...vreaaauuuu siii euuuu!!!!

-
procust
- senior

dap numai cand te gandesti parca deja te simti mai bine
-
Radonne
- senior

Intrebare care nu are legatura cu topicul (oricum d emult discutiile nu mai au legatura cu titlul topicului)
Daca la o intrebare stii 2 raspunsuri corecte, 1 il excluzi (e de gandire ca nu are cum sa fie asa), celellte doua le puneti sau nu? Ma rog sunt mai multe ipoteze dar ideea e ca puneti sau nu raspunsurile de care nu sunteti siguri?
Daca la o intrebare stii 2 raspunsuri corecte, 1 il excluzi (e de gandire ca nu are cum sa fie asa), celellte doua le puneti sau nu? Ma rog sunt mai multe ipoteze dar ideea e ca puneti sau nu raspunsurile de care nu sunteti siguri?
-
bobi13
- senior

mai bine nu le pui ca atunci ar fi la intrebare cam 3-4 puncte