Numar de inscrisi pe centre

next generation
Lizz22
elder
elder

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Lizz22 » Thu Nov 10, 2011 12:30 pm

canci wrote:Am si eu o intrebare pt cei care au mai dat rezi, cam in cat timp afiseaza astia rezultatele? Dupa contestatii sau si inainte, o lista provizorie, ceva de genul asta?

canci, nu exista liste provizorii ... decat daca le faceti voi aici pr imed... asa cum se intampla anii trecuti.
si ca sa te luminez bine... arunca si tu un ochi in metodologie (duminica dupa proba....ca inainte e pierdere de timp).
De abia va astept cu punctajele sa vad topic "ce specialitate ne alegem?" :P
succesuri, insa, pana atunci!

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Nov 10, 2011 12:33 pm

nelly_ct wrote:Pe bune daca pricep de unde-s asa de multi.
Am si eu o problema. Cati au terminat in bucuresti anul asta? 400-500?
In Constanta sunt 120 de inscrisi pe 110 locuri. Mai mult decat rezonabil, daca dadeam separat.
Deci pana acum maxim 600 si ceva.
Plus cetateni straini(50 sa zic) plus cei de la interne ( inca 50).
Hai sa zicem 700.
Iar restul de unde-s oameni buni? Restul pana la 1200? ca pe cei 191 care dau pe post nu-i pun. Astia sunt din alti ani aproape toti.
Cati rezidenti din Bucuresti vor sa-si schimbe specializarea si cati vor a doua specializare?
Ca nu pot sa cred ca au ramas atatia de anii trecuti.
Cineva mai intelept sa ma lumineze si pe mine, ca eu sunt in ceata totala.

nelly... in buc sunt inscrisi si din alte judete... inscrisi nu la DSPul lor judetean ci chiar in buc.

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 12:34 pm

Am mai citit odata metodologia dar n-am retinut toate aspectele si asta m-a interesat prea putin, ma rog, acum ma intereseaza ca pana nu vad lista nu o sa stiu cum stau.
Ma intorc la citit... :cry:

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Nov 10, 2011 12:36 pm

canci wrote:Am mai citit odata metodologia dar n-am retinut toate aspectele si asta m-a interesat prea putin, ma rog, acum ma intereseaza ca pana nu vad lista nu o sa stiu cum stau.
Ma intorc la citit... :cry:

hai...sa ai spor!

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 12:53 pm

hhmmm...am o mare nelamurire, de fapt am mai intrebat lucrul asta dar nu m-am lamurit 100%...
pentru cei de pe post rezultatele vor fi afisate odata cu cele finale pentru cei de pe loc? sau dupa repartizare in lunea urmatoare la dsp-ul judetean se afla totul?(bineinteles intrebarea e valabila pentru cei care nu sunt singuri pe post) :help:

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Thu Nov 10, 2011 1:07 pm

Lizz22 wrote:
SuperflySister wrote:intrebare pt cei care au dat rezi in anii trecuti:cat timp v-a luat imbulinatul si cat rezolvarea efectiva a testului? e mai avantajos sa imbulinezi fiecare intrebare dupa ce e rezolvata sau toate la final?

mie mi-a luat cam 1,5H pt rezolvarea intrebarilor ci cam 1H45min- 1H50min sa imbulinez. si mi s-a parut mult mai greu sa imbulinez decat sa rezolv!
cat despre cum e mai avantajos...nu stiu.. eu am rezolvat intai toate grilele apoi am trecut la imbulinat. ideea e ca ai nevoie sa ti pastrezi concentrarea pana la final. eu dupa intreb150...am luat-o putin pe aratura si desi rezolvasem corect am bifat aiurea.... n-am pierdut decat vreo 5-7 puncte...dar in conditiile in care vrei specialitate ravnita... sunt importante.

eu anul trecut mi-am lasat o ora pentru imbulinat :) am terminat in 45 de minute deci am iesit cu 15 minute mai devreme dar nu regret caci daca gresesti grila nu mai ai voie sa schimbi borderoul in ultima jumatate de ora. eu te sfatuiesc sa nu-l schimbi oricum decat daca ai decalat sa zicem vreo 50 de grile :cry:

nu stiu cum procedeaza lumea insa eu citesc si raspund la toate intrebarile apoi ma reintorc la cele la care am dubii si apoi le trec in borderou pe toate. la licenta m-am apucat sa le "imbulinez" pe sarite...le-am facut varza...am schimbat borderoul...ramasesem cu vreo 50 de grile necompletate... s-a apucat si o colega sa imbulineze cu mine cot la cot la nimereala :lol: a fost funny :D

calm! sincer nu e atat de naspa pe cat pare la inceput :) aaa si mai am o veste buna pt fumatori: noi cica putem intra in sala de la 8 juma iar la 10 se aduc subiectele. in ora aia jumate se impart chestii si se dau indicatii importante insa daca iesiti la tigara in fata salii nu e nicio problema ca sunteti chemati la "apel" (mai fumeaza si supraveghetorii :D ). o ultima indicatie importanta: trebuie sa aveti parul prins deci nu uitati elastice acasa 8) si nu uitati ceasurile de mana caci e evident ca nu avem voie cu telefon mobil. apa, suc, mancare, saratele, shaorma-sunt permise :peace:

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Thu Nov 10, 2011 1:09 pm

latte wrote:hhmmm...am o mare nelamurire, de fapt am mai intrebat lucrul asta dar nu m-am lamurit 100%...
pentru cei de pe post rezultatele vor fi afisate odata cu cele finale pentru cei de pe loc? sau dupa repartizare in lunea urmatoare la dsp-ul judetean se afla totul?(bineinteles intrebarea e valabila pentru cei care nu sunt singuri pe post) :help:

se afiseaza clasamentele pe rezidentiat.info (asa a fost anul trecut) dupa rezolvarea contestatiilor. in cazul in care sunteti mai multi pe post si nu esti primul clasat eu tot va sfatuiesc sa mergeti...cine stie?! poate nu se prezinta primul clasat si aunci postul ii revine urmatorului

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Thu Nov 10, 2011 1:11 pm

cristina1986 wrote:
latte wrote:hhmmm...am o mare nelamurire, de fapt am mai intrebat lucrul asta dar nu m-am lamurit 100%...

se afiseaza clasamentele pe rezidentiat.info (asa a fost anul trecut) dupa rezolvarea contestatiilor. in cazul in care sunteti mai multi pe post si nu esti primul clasat eu tot va sfatuiesc sa mergeti...cine stie?! poate nu se prezinta primul clasat si aunci postul ii revine urmatorului

si eu am inteles ca luni cei care dau pe post trebuie sa fie la DSP-ul care a scos postul la concurs. Intreb si eu , daca duminica promovezi examenul , luni mergi la DSP sau asteptam listele finale ?
Arbeit macht frei !

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Thu Nov 10, 2011 1:14 pm

Suntmuci wrote:
cristina1986 wrote:

si eu am inteles ca luni cei care dau pe post trebuie sa fie la DSP-ul care a scos postul la concurs. Intreb si eu , daca duminica promovezi examenul , luni mergi la DSP sau asteptam listele finale ?

e vorba de prima luni de dupa repartitia pe locuri... n-am rabdare sa caut in metodologie dar asa e :) atunci o sa fie si listele finale pe net

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Thu Nov 10, 2011 1:15 pm

Candidatii care au concurat la rezidentiatul pe post si au obtinut punctaj de promovare se vor prezenta la directiile de sanatate publica din
judetul in care se gaseste unitatea sanitara care a publicat postul la concurs, in prima zi lucratoare dupa efectuarea repartitiei candidatilor reusiti
la rezidentiatul pe loc, la ora 9,00. Primii clasati vor primi dispozitie de repartizare pentru posturile pentru care au concurat. In cazul in care
candidatii clasati pe primul loc sau imputernicitii acestora nu sunt prezenti la repartitie, comisia constituita la nivelul directiei de sanatate publica
consemneaza in procesul-verbal intocmit in acest sens absenta, cu mentionarea orei si minutului apelului, si atribuie postul urmatorului clasat cu
punctaj de promovare inscris pentru postul respectiv. Directiile de sanatate publica vor inainta Ministerului Sanatatii un tabel cu candidatii care au
primit repartitii pentru rezidentiatul pe post in urmatoarea zi dupa eliberarea dispozitiilor si o copie a procesului-verbal. Pregatirea in specialitate
a acestora se va efectua in centrele universitare nominalizate prin publicatia de concurs.
Arbeit macht frei !

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 1:16 pm

Suntmuci wrote:
cristina1986 wrote:

nu cred k ai inteles mare lucru...la DSP..mergi in lunea care urmeaza, nu luni dupa examen...astepti contestatiile..listele finale si repartizarea celor de pe loc si abia in lunea aia dupa repartizarea de pe loc te prezinti tu de pe post la DSP! eu am intrebat, dak atunci cand se vor afisa listele finale, vor fi si cei de pe post sau eventual separat fiecare pe postul si judetul unde a optat :peace:
Last edited by latte on Thu Nov 10, 2011 1:17 pm, edited 1 time in total.

airamana
junior
junior

Postby airamana » Thu Nov 10, 2011 1:17 pm

In Cluj pe langa telefon si alte chestii nu ai voie cu CEAS DE MANA ceea ce mi se pare complet aberant , avand in vedere ca sunt sigura ca nu vor fi ceasuri de perete in fiecare amfiteatru , si e ffffffff stresant sa ti se spuna din juma in juma de ora cat e ceasul !!! Nebunie totala ce sa mai zici? :oops:

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Thu Nov 10, 2011 1:18 pm

Ok , am priceput acum .
Arbeit macht frei !

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Thu Nov 10, 2011 1:19 pm

[/quote]
nu cred k ai inteles mare lucru...la DSP..mergi in lunea care urmeaza, nu luni dupa examen...astepti contestatiile..listele finale si repartizarea celor de pe loc si abia in lunea aia dupa repartizarea de pe loc te prezinti tu de pe post la DSP! eu am intrebat, dak atunci cand se vor afisa listele finale, vor fi si cei de pe post sau eventual separat fiecare pe postul si judetul unde a optat :peace:[/quote]

anul trecut asa a fost. clasament separat pentru fiecare post

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 1:21 pm

airamana wrote:In Cluj pe langa telefon si alte chestii nu ai voie cu CEAS DE MANA ceea ce mi se pare complet aberant , avand in vedere ca sunt sigura ca nu vor fi ceasuri de perete in fiecare amfiteatru , si e ffffffff stresant sa ti se spuna din juma in juma de ora cat e ceasul !!! Nebunie totala ce sa mai zici? :oops:

dak e asa...e nasol rau...eu mi-am uitat ceasul acasa la simulare...si a fost un fiasco ptr ca m-am orientat dupa jumatatile lor de ora...
mi se pare o mareee aberatie!!!! sper sa nu fie asa si la buc! :hate:

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Thu Nov 10, 2011 1:32 pm

airamana wrote:In Cluj pe langa telefon si alte chestii nu ai voie cu CEAS DE MANA ceea ce mi se pare complet aberant , avand in vedere ca sunt sigura ca nu vor fi ceasuri de perete in fiecare amfiteatru , si e ffffffff stresant sa ti se spuna din juma in juma de ora cat e ceasul !!! Nebunie totala ce sa mai zici? :oops:

eu nu cred povestea cu ceasul de mana :) nici macar bucurestiul nu a impus o asemenea aberatie, iar daca se iau supraveghetorii cu vorba te trezesti ca uita sa hasureze la timp cadranele si o jumtatea de ora se transforma intr-o ora

airamana
junior
junior

Postby airamana » Thu Nov 10, 2011 1:34 pm

cristina1986 wrote:

eu nu cred povestea cu ceasul de mana :) nici macar bucurestiul nu a impus o asemenea aberatie, iar daca se iau supraveghetorii cu vorba te trezesti ca uita sa hasureze la timp cadranele si o jumtatea de ora se transforma intr-o ora

sa sti ca e adevarata povstea cu ceasu de mana , este afisata pe site www.umfcluj.ro sectiunea rezidentiat 2011 acolo apare un fel de legislatie facuta de cei din Cluj privind rezi in Cluj scrie foarte clar ! Si eu sunt la fel de socata si ingandurata

tym
newbie
newbie

Postby tym » Thu Nov 10, 2011 1:40 pm

salut.
S-au afisat listele si la TG Mures

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Thu Nov 10, 2011 1:55 pm

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 10, 2011 2:13 pm

frateeee... deci muresul a scos 357 locuri... s-au inscris 423 dintre care, daca am numarat bine, 91 sunt pe post... rezulta ca raman 332 de oameni inscris pe 357 de locuri !!!!!!!!!!!!! adica, toata lumea daca are punctaj de promovare prinde un loc pe mures, ba din contra, mai raman 25 de locuri libere.... nu le dau celor inscrisi pe buc cele 25 de locuri??? hai, poate le e mila de noi.... :( :( :( :(
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 2:43 pm

Astia din Mures sunt luati cu japca in rezidentiat, ca-n armata...vrei nu vrei, tot esti rezident. :lol:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 10, 2011 2:54 pm

canci wrote:Astia din Mures sunt luati cu japca in rezidentiat, ca-n armata...vrei nu vrei, tot esti rezident. :lol:

pai daca nu au punctaj de promovare, adica 60% din pct maxim, vor ramane oameni pe dinafara, si locuri la fel :lol: :lol: :lol:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 10, 2011 2:54 pm

mda... asta-i viata.... no comment. mai bine ma inscriam pe mures... :hammer:

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 3:11 pm

Dixie wrote:
canci wrote:Astia din Mures sunt luati cu japca in rezidentiat, ca-n armata...vrei nu vrei, tot esti rezident. :lol:

pai daca nu au punctaj de promovare, adica 60% din pct maxim, vor ramane oameni pe dinafara, si locuri la fel :lol: :lol: :lol:

Asa e, mai sus am glumit dar, pe de alta parte, nici nu trebuie sa se chinuie prea mult, mai ales cei indecisi asupra unei specializari si pt care e ok "orice pica". ;)

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Nov 10, 2011 3:12 pm

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Nov 10, 2011 3:13 pm

583 candidati din care 98 pe post si 485 pe loc la IASI

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 3:18 pm

Ce draguuut, astia de la Iasi au pus si facultatea absolvita. :D Vad ca sunt si cativa din Bucuresti. :D

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 10, 2011 3:23 pm

:peace: :peace: :peace: in sfarsit au afisat si la Mures

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Thu Nov 10, 2011 3:29 pm

canci wrote:Ce draguuut, astia de la Iasi au pus si facultatea absolvita. :D Vad ca sunt si cativa din Bucuresti. :D

chiar si promotia :lol: si zodia era interesanta daca ma intrebi pe mine, sa ne dam seama cat de ambitioasa e concurenta :peace:

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Thu Nov 10, 2011 3:29 pm

Deci e oficial! Vă fi bătaie pe bucureşti!
Tot ce pot să zic e ca mă simt prost şi mai ales proastă, pt alegerea făcută.. Eram sigură ca vă fi concurentă mai mare pe bucureşti, dar nici chiar aşa. Adică e dubla fata de restul.
Mă aştpam să fie cât de cât asemănătoare.
Asta e! Mă duc la îngrăşat purcelul. Ca văd ca se cere.
Orice shut in fund e un pas inainte!

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 3:33 pm

cristina1986 wrote:
canci wrote:Ce draguuut, astia de la Iasi au pus si facultatea absolvita. :D Vad ca sunt si cativa din Bucuresti. :D

chiar si promotia :lol: si zodia era interesanta daca ma intrebi pe mine, sa ne dam seama cat de ambitioasa e concurenta :peace:

Chiar ca...si cu tot cu ascendent, te rog frumos. :lol:

Nelly, sa stii ca eu nu regret...desi, nici eu nu-s tocmai fericita :P si dc as fi dat pe loc tot Bucuresti as fi ales, asa-s eu mai masochista. :mrgreen: Poate sa zic, Cluj mi-ar fi facut cu ochiul...poate.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 10, 2011 3:34 pm

dr_miky wrote:583 candidati din care 98 pe post si 485 pe loc la IASI

si cate locuri au scos? ... ca sa nu mai stau eu sa caut pe net, in caz ca stie careva cate locuri are iasu ... :rightblinky:

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Thu Nov 10, 2011 3:40 pm

Dixie wrote:
dr_miky wrote:583 candidati din care 98 pe post si 485 pe loc la IASI

si cate locuri au scos? ... ca sa nu mai stau eu sa caut pe net, in caz ca stie careva cate locuri are iasu ... :rightblinky:

Galati-Iasi total 396 locuri scoase

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Thu Nov 10, 2011 3:44 pm

DrG wrote::peace: :peace: :peace: in sfarsit au afisat si la Mures

unde au afisat ca eu nu am gasit :oops:

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Thu Nov 10, 2011 3:45 pm

adrianastroescu wrote:

CITESTE aici -> viewtopic.php?f=51&t=13489
Arbeit macht frei !

DrG
junior
junior

Postby DrG » Thu Nov 10, 2011 3:45 pm

adrianastroescu wrote:

http://www.umftgm.ro/fileadmin/rezident ... didati.pdf

maria05
junior
junior

Postby maria05 » Thu Nov 10, 2011 4:07 pm

Super lista de la Iasi!
Vrem si la Bucuresti!!!! Sa vedem si noi cum ne-am ingrasat la Bucuresti. Din Craiova sunt sigur fiindca apar multi de DJ si doar nu se duceau cei de la Cluj sau Bucuresti sa se inscrie acolo dar alti nu mai apar.
Pe lista de la inceput la Iasi nu prea aparea Bucuresti, deci oamenii sau dus local la Iasi sa se inscrie. Eu am crezut ca nu are rost sa te duci pana la centru in care vrei sa dai examenul decat atunci cand dai examenul daca nu esti de acolo si te scutea de un drum.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 10, 2011 4:41 pm

deci pe buc ramane concurenta cea mai mare.... la craiova cum sta situatia? cati pe loc? :|

rox
elder
elder

Postby rox » Thu Nov 10, 2011 7:10 pm

maria05 wrote:Super lista de la Iasi!
Pe lista de la inceput la Iasi nu prea aparea Bucuresti, deci oamenii sau dus local la Iasi sa se inscrie. Eu am crezut ca nu are rost sa te duci pana la centru in care vrei sa dai examenul decat atunci cand dai examenul daca nu esti de acolo si te scutea de un drum.

In Bucuresti au fost multi studenti din Moldova, care probabil s-au inscris pentru Iasi la DSP-urile de la ei de acasa, de aia nu aparea B pe lista initiala...

...radem, glumim, dar cei care au prieteni/cunostinte la TgM stiu ca greeeeeu mai scapi de acolo odata "inrolat".... de-aia nici nu prea s-au inscris decat cei de-acolo, asa era si cand nu se dadea descentralizat, fugea lumea de TgM si stiau ei de ce...
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 10, 2011 7:18 pm

pai cum adica "greu mai scapai de acolo" ? ( adica din tg mures ).... nu e centru universitar bun in privinta rezidentiatului? sau... ? :|

Return to “Rezidentiat 2011”