Lizz22 wrote:SuperflySister wrote:intrebare pt cei care au dat rezi in anii trecuti:cat timp v-a luat imbulinatul si cat rezolvarea efectiva a testului? e mai avantajos sa imbulinezi fiecare intrebare dupa ce e rezolvata sau toate la final?
mie mi-a luat cam 1,5H pt rezolvarea intrebarilor ci cam 1H45min- 1H50min sa imbulinez. si mi s-a parut mult mai greu sa imbulinez decat sa rezolv!
cat despre cum e mai avantajos...nu stiu.. eu am rezolvat intai toate grilele apoi am trecut la imbulinat. ideea e ca ai nevoie sa ti pastrezi concentrarea pana la final. eu dupa intreb150...am luat-o putin pe aratura si desi rezolvasem corect am bifat aiurea.... n-am pierdut decat vreo 5-7 puncte...dar in conditiile in care vrei specialitate ravnita... sunt importante.
eu anul trecut mi-am lasat o ora pentru imbulinat

am terminat in 45 de minute deci am iesit cu 15 minute mai devreme dar nu regret caci daca gresesti grila nu mai ai voie sa schimbi borderoul in ultima jumatate de ora. eu te sfatuiesc sa nu-l schimbi oricum decat daca ai decalat sa zicem vreo 50 de grile
nu stiu cum procedeaza lumea insa eu citesc si raspund la toate intrebarile apoi ma reintorc la cele la care am dubii si apoi le trec in borderou pe toate. la licenta m-am apucat sa le "imbulinez" pe sarite...le-am facut varza...am schimbat borderoul...ramasesem cu vreo 50 de grile necompletate... s-a apucat si o colega sa imbulineze cu mine cot la cot la nimereala

a fost funny
calm! sincer nu e atat de naspa pe cat pare la inceput

aaa si mai am o veste buna pt fumatori: noi cica putem intra in sala de la 8 juma iar la 10 se aduc subiectele. in ora aia jumate se impart chestii si se dau indicatii importante insa daca iesiti la tigara in fata salii nu e nicio problema ca sunteti chemati la "apel" (mai fumeaza si supraveghetorii

). o ultima indicatie importanta: trebuie sa aveti parul prins deci nu uitati elastice acasa

si nu uitati ceasurile de mana caci e evident ca nu avem voie cu telefon mobil. apa, suc, mancare, saratele, shaorma-sunt permise