Numar de inscrisi pe centre

next generation
Dixie
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 8:42 pm

bubitza wrote:Eu deja am tras cateva ture de plans :( ....de stress ..nervi..mi se pare ca nu retin nimic ...etc ...
Spor fetelor!

bubitza, parca si tu tot buc, nu?....
apoi stiu ce zici... si te inteleg. la fel si eu.... dar hai macar acum sa ne facem curaj !... :allright:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 8:44 pm

cristina1986 wrote:
alo? pai ce faceti fetelor? hai curaj! mai avem 10 zile si putem sa mai citim o groaza :) nu e cazul sa va spun ca multi vin sa dea cu piatra in gard :peace: fara ganduri negative, fara emotii, fara panica :wink:

cristina, multumim de incurajari.... apoi speram sa ne fie bine tuturor... :(

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 09, 2011 8:48 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:Eu deja am tras cateva ture de plans :( ....de stress ..nervi..mi se pare ca nu retin nimic ...etc ...
Spor fetelor!

bubitza, parca si tu tot buc, nu?....
apoi stiu ce zici... si te inteleg. la fel si eu.... dar hai macar acum sa ne facem curaj !... :allright:

Dixie , eu nu dau pe buc , eu dau pe tm ...nu e asa de rau ca la voi dar tot nu suntem doar 1 pe loc..si m-au apucat nervii ca nu pot sa retin nimic din niste teme pe care le-am tot citit :hammer: :hammer:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 8:57 pm

bubitza wrote:
Dixie , eu nu dau pe buc , eu dau pe tm ...nu e asa de rau ca la voi dar tot nu suntem doar 1 pe loc..si m-au apucat nervii ca nu pot sa retin nimic din niste teme pe care le-am tot citit :hammer: :hammer:

ufff, stiu cum e.... hai ca tre sa putem.
cred ca te-am confundat cu latte. ea parca da tot pe buc. oricum, stiu ca una din voi 2 da pe buc... hai la citit cu noi. eu inca is cu hta :help:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 09, 2011 8:58 pm

Dixie wrote:
bubitza wrote:

ufff, stiu cum e.... hai ca tre sa putem.
cred ca te-am confundat cu latte. ea parca da tot pe buc. oricum, stiu ca una din voi 2 da pe buc... hai la citit cu noi. eu inca is cu hta :help:

Spor sa ai!!Eu sunt de cateva ore bune pe cancer colorectal :hate: :hammer: :hammer: !!!!

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Wed Nov 09, 2011 9:12 pm

In afara de Bucuresti si Cluj (la Cluj e 1,005 pe loc) mai este vre-un centru unde concurenta sa fie mai mare de 1/loc? Pt. curiozitatea mea. :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 9:14 pm

Radonne wrote:In afara de Bucuresti si Cluj (la Cluj e 1,005 pe loc) mai este vre-un centru unde concurenta sa fie mai mare de 1/loc? Pt. curiozitatea mea. :D

tu dai in buc? :P

pai in iasi sau in craiova cat e?

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 9:27 pm

Pe bune daca pricep de unde-s asa de multi.
Am si eu o problema. Cati au terminat in bucuresti anul asta? 400-500?
In Constanta sunt 120 de inscrisi pe 110 locuri. Mai mult decat rezonabil, daca dadeam separat.
Deci pana acum maxim 600 si ceva.
Plus cetateni straini(50 sa zic) plus cei de la interne ( inca 50).
Hai sa zicem 700.
Iar restul de unde-s oameni buni? Restul pana la 1200? ca pe cei 191 care dau pe post nu-i pun. Astia sunt din alti ani aproape toti.
Cati rezidenti din Bucuresti vor sa-si schimbe specializarea si cati vor a doua specializare?
Ca nu pot sa cred ca au ramas atatia de anii trecuti.
Cineva mai intelept sa ma lumineze si pe mine, ca eu sunt in ceata totala.
Orice shut in fund e un pas inainte!

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 09, 2011 9:33 pm

Nelly, tu nu esti tot rezidenta? Adica nu ai term anul asta, nu?
Eu zic ca sunt f multi rezidenti si poate cativa rataciti de prin alte centre dar marea majoritatea, inafara absolventilor , sunt rezidenti...de pe mf, epidemio, spm sau ce s-a mai luat ca sa fie, evident nu sunt multumiti si mai dau odata+cei de pe mf dat moca din anii trecuti.

freexander
junior
junior

Postby freexander » Wed Nov 09, 2011 9:34 pm

ar putea sa fie asa multi si din sutele de locuri care s-au scos pe MF in anii trecuti ... parca acum 2 ani s-au dat la toti care au promovat MF ca si pomana electorala

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 9:35 pm

Iar locurile se vor socoti la total. Ca doar n-o sa fie nimeni fraier daca nu prinde loc pe bucuresti sa
nu ia pe constanta specializarea pe care o vrea.
of, descentralizarea lu' peste!
imi vine sa ma impusc ca n-am dat pe la Cluj, Iasi sau mai stiu pe unde.

Latte, ia zi de simonel, unde-a disparut? Ca doar n-o fi nascut taman azi.
Saracuta, i s-o fi aplecat de la atata pediatrie cata a citit ieri. Eu m-am crucit cand am auzit-o.

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Wed Nov 09, 2011 9:38 pm

Dixie wrote:
Radonne wrote:In afara de Bucuresti si Cluj (la Cluj e 1,005 pe loc) mai este vre-un centru unde concurenta sa fie mai mare de 1/loc? Pt. curiozitatea mea. :D

In Cluj dau dar eram curios sa vad cat e concurenta pe celelalte 4 centre. Pe Bucuresti am vazut.

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 09, 2011 9:41 pm

Radonne wrote:
Dixie wrote:

In Cluj dau dar eram curios sa vad cat e concurenta pe celelalte 4 centre. Pe Bucuresti am vazut.

La voi e cel mai bine. :P Nu stiu cum e la Mures, am inteles ca si acolo e cam la fel, 1/loc...in rest, nu prea.

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 09, 2011 9:43 pm

Iasi, 1.3 pe loc. relativ ok

Radonne
senior
senior

Postby Radonne » Wed Nov 09, 2011 10:00 pm

Rasurbo wrote:Iasi, 1.3 pe loc. relativ ok

Mersi. Acolo eram cel mai curios.

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Wed Nov 09, 2011 10:17 pm

Salutare!!!
Nu am nascut :) Am avut foarte multa treaba azi, am iesit la 8 din casa si am ajuns tot la 8, dar seara.
Asadar azi nu am facut nimic...ce e drept, nu am mai iesit sa imi rezolv problemele de vreo 2 saptamani, asa ca s-au adunat destule :)
Am terminat pediatria ieri, fara infectii respiratorii. Maine dimineata imi dau un test din toata pediatria sa vad cat scot. Si evident ca maine introduc tare, as face ceva chirurgicale, ca e poveste multa si daca tot am luat azi pauza maine o sa am nervii tari. :) E usoara partea de chir parerea mea, dar atata balareste angelescu si atat de mult se repeta ca ma oboseste psihic.
V-am pupat, ne auzim maine!

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 10:50 pm

Simonel, mă bucur ca n-ai născut şi ca maine eşti în forţă. Eu azi termin pediatria. Mâine tot chirurgie vreau să repet. Dar nu mă aştept să am sporul tau.

Canci , eu sunt babeta rău . Sunt rezidenta în anul 5. Măritată , 2 copii.
De-aia merge aşa greu învăţatul, şi de-aia mi-e frică deconcurentă. Ăştia mici nu au altă treabă decât rezidentiatul. Eu am o mulţime pe cap.

gsn87

Postby gsn87 » Wed Nov 09, 2011 11:25 pm

stie cineva nr de la dsp bucuresti??..eu am terminat farmacie..si evident am depus actele pt rezidentiat farmacie...si surprizaaa..sunt pe liste la medicina dentara...ati mai vazut asa cva?

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Wed Nov 09, 2011 11:36 pm

nelly_ct wrote: Ăştia mici nu au altă treabă decât rezidentiatul. Eu am o mulţime pe cap.

pai fara sa fiu rautacios, daca tu ai multe pe cap, si esti deja rezidenta in anul cinci, adica, maine poimaine termini, de ce vrei iar sa o iei de la capat? :O

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Wed Nov 09, 2011 11:37 pm

gsn87 wrote:stie cineva nr de la dsp bucuresti??..eu am terminat farmacie..si evident am depus actele pt rezidentiat farmacie...si surprizaaa..sunt pe liste la medicina dentara...ati mai vazut asa cva?

Pe stie este numarul lor: www.dspb.ro

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 09, 2011 11:54 pm

Hmmm...am cam lipsit...am iesit si eu din casa dupa o saptamana :peace: :peace: si cate s-au intamplat pe aici...uooofff
Dixie nu mai fi supi...la cat de bn o sa stii tu cardiacul...sunt convinsa k n-o sa te intreaca nimeni :rightblinky: eu incerc sa fiu optimista...dar in acelasi timp sunt cam agitata...cred k abia in seara asta am realizat cat de putin mai e... :roll: deja am inceput sa nu mai am somn noaptea si asta inainte sa realizez k saptamana viitoare o sa se termine toata chestia asta... :ohmamma:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 11:57 pm

latte wrote:Hmmm...am cam lipsit...am iesit si eu din casa dupa o saptamana :peace: :peace: si cate s-au intamplat pe aici...uooofff
Dixie nu mai fi supi...la cat de bn o sa stii tu cardiacul...sunt convinsa k n-o sa te intreaca nimeni :rightblinky: eu incerc sa fiu optimista...dar in acelasi timp sunt cam agitata...cred k abia in seara asta am realizat cat de putin mai e... :roll: deja am inceput sa nu mai am somn noaptea si asta inainte sa realizez k saptamana viitoare o sa se termine toata chestia asta... :ohmamma:

daaa latte, esti tu fff draguta sa ma incurajezi, insa.... eu simt ca uit si cum ma cheama... deci ce sa mai zic de cardiac. tot ce recitesc mi atat de cunoscut, si daca ... ma pui sa reproduc, pfff, nush daca is in stare sa zic 2-3 cuvinte.
deci ori m-am tampit, ori... asta-i efectul stresului ?! parca ma vad la rezi cu punctaj sub 600 :hate: :hate: :cry: :( :cry:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 12:20 am

Dixie wrote:
latte wrote:Hmmm...am cam lipsit...am iesit si eu din casa dupa o saptamana :peace: :peace: si cate s-au intamplat pe aici...uooofff

daaa latte, esti tu fff draguta sa ma incurajezi, insa.... eu simt ca uit si cum ma cheama... deci ce sa mai zic de cardiac. tot ce recitesc mi atat de cunoscut, si daca ... ma pui sa reproduc, pfff, nush daca is in stare sa zic 2-3 cuvinte.
deci ori m-am tampit, ori... asta-i efectul stresului ?! parca ma vad la rezi cu punctaj sub 600 :hate: :hate: :cry: :( :cry:

Lasa k n-o fi ala asa de negru...vorba cuiva de pe aici sunt multi care vin la plesneala! poop u si ce sa-ti spun sa-ti revii k si pe mn ma trec toate apele de cand s-au afisat listele :roll: cred k am intrat in starea aia din-naintea...dar era de asteptat...acum tre sa-i si facem fata :drinking: :puppydogeyes:

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 1:22 am

V-ati linistit toti? numai eu nu am somn? XXsmoker.gif laughing4.gif read2.gif

SuperflySister
junior
junior

Postby SuperflySister » Thu Nov 10, 2011 1:40 am

intrebare pt cei care au dat rezi in anii trecuti:cat timp v-a luat imbulinatul si cat rezolvarea efectiva a testului? e mai avantajos sa imbulinezi fiecare intrebare dupa ce e rezolvata sau toate la final?

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Thu Nov 10, 2011 2:19 am

zunthor wrote:
nelly_ct wrote: Ăştia mici nu au altă treabă decât rezidentiatul. Eu am o mulţime pe cap.

pai fara sa fiu rautacios, daca tu ai multe pe cap, si esti deja rezidenta in anul cinci, adica, maine poimaine termini, de ce vrei iar sa o iei de la capat? :O

Nu vreau s-o iau de la capat. Fereasca Sfantul. N-as mai lua-o de la capat nici batuta.
Situatia e destul de complicata. Ca s-o scurtez: Vreau doar ma lase sa termin in alt centru decat am inceput.
Si cum transfer nu vor sa-mi dea si cu detasari nu se mai poate... n-am incotro... tre sa dau din nou.

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 2:48 am

yooo nelly nici tu nu mai ai somn? :shock:

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Thu Nov 10, 2011 3:15 am

N-am somn şi din păcate nici neuroni ca să mai citesc ceva. Acu mă duc la nani. Poate mâine o să am spor ca să mai ingras puţin purcelul.

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 3:21 am

nelly_ct wrote:N-am somn şi din păcate nici neuroni ca să mai citesc ceva. Acu mă duc la nani. Poate mâine o să am spor ca să mai ingras puţin purcelul.

si eu ma introduc la somnik :dizzy: ...cred k toata lumea o sa ingrase purcelusul mai serios...nu stiu de ce am senzatia asta...Pupicei si somnik ushor!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Thu Nov 10, 2011 7:20 am

latte, pupici si tie.... si ai dreptate, tre sa ne pastram calmul si optimismul.... asa ca, daca tot am intrat in linie dreapta, vb lor.... hai s-o facem dreapta de tot.... spor tuturor si neata !!! ;)

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Thu Nov 10, 2011 9:20 am

Neatza!!!
Hai fetelor sa mai fim optimiste o saptamana...Ca daca ne stresam acum, nu mai putem asimila bine materia...Mai e putin si o sa uitam de zilele astea...Si eu visez noaptea tot felul de porcarii, m-am saturat pana peste cap, dar incerc sa nu ma mai gandesc...Nici nu vreau sa stiu ce o sa fac la rezi, sper sa ajung cu bine acolo, si o-m mai vedea...eu le iau din aproape in aproape :)
Sunt cam praf in dimineata asta, fetita s-a trezit azi noapte si o ora jumate am stat cu ea ca nu mai vroia sa doarma...mi-a sarit tot somnul iar acum imi incep ziua deja obosita..nu sh ce sa fac..sa mai dorm putin sau sa ma apuc de treaba?!
Ma apuc sa fac testul din pediatrie si mai vad apoi ce fac!
Sa aveti spor si incredere ca totul va fi bine!

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Thu Nov 10, 2011 9:26 am

SuperflySister wrote:intrebare pt cei care au dat rezi in anii trecuti:cat timp v-a luat imbulinatul si cat rezolvarea efectiva a testului? e mai avantajos sa imbulinezi fiecare intrebare dupa ce e rezolvata sau toate la final?

mie mi-a luat cam 1,5H pt rezolvarea intrebarilor ci cam 1H45min- 1H50min sa imbulinez. si mi s-a parut mult mai greu sa imbulinez decat sa rezolv!
cat despre cum e mai avantajos...nu stiu.. eu am rezolvat intai toate grilele apoi am trecut la imbulinat. ideea e ca ai nevoie sa ti pastrezi concentrarea pana la final. eu dupa intreb150...am luat-o putin pe aratura si desi rezolvasem corect am bifat aiurea.... n-am pierdut decat vreo 5-7 puncte...dar in conditiile in care vrei specialitate ravnita... sunt importante.

latte
senior
senior

Postby latte » Thu Nov 10, 2011 9:32 am

Neatza fetelor, neatza la toata lumea!
am reusit si eu sa fac ochi...in jur de 9 cred k ma apuc de treaba... :morning:
deci saptamana asta si saptamana viitoare inclusiv duminik :green: trebuie sa dam tot ce avem mai bun...sa ne folosim toate resursele...si sa facem fata cu brio... :peace: eu azi fac prostata si tiroida plus 2 mici care mi-au ramas restanta de zilele trecute... :peace:
Sa aveti spor si pe cai soldati...sa le aratam noi de ce suntem in stare!!! XXbazooka.gif qtank.gif

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Thu Nov 10, 2011 9:51 am

neatza fetele!! eu m-am apucat de cap gineco, ieri m-a apucat plansul si nervii aveam impresia ca nu mai stiu nimic si inca o am nush ce se intampla :( :( :cry: dar sper sa fie ok la rezi, incerc sa ma conving ca multi vin si la plesneala.. :?

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 11:47 am

Am si eu o intrebare pt cei care au mai dat rezi, cam in cat timp afiseaza astia rezultatele? Dupa contestatii sau si inainte, o lista provizorie, ceva de genul asta?

maria05
junior
junior

Postby maria05 » Thu Nov 10, 2011 11:51 am

Am si eu o intrebare pentru Nelly-CT.
Daca esti deja rezident si mai dai o data rezi. pierzi specialitatea deja obtinuta. Cei de pe epidemio si MF inteleg ca nu au de pierdut nimic dar ceilalti. Sa spunem ca esti pe med. interna si vrei cardio este f. riscant sa renunti la ce ai in speranta de ceva mai bun. Vreau sa inteleg daca cei care mai dau o data risca ceva sau nu. Daca nu risca nimic, si raman macar cu specialitatea pe care sunt rezidenti atunci poti sa vii si la plezne dar daca nu se complica situatia.
eu dau prima data.

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Thu Nov 10, 2011 11:53 am

parca anul trecut au afisat la vreo 3 zile listele pe site dar in principiu dupa contestatii, bine anul trecut a fost si treaba cu anulatul intrebarilor

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 11:57 am

Cei care sunt deja rezidenti nu pierd nimic. :( Nu-i obliga nimeni sa renunte la rezidentiatul in curs inainte de examen, dc ar fi fost asa n-ar mai fi 1300 si ceva de inscrisi...

Ms pt rasp, Kathalina. :)

maria05
junior
junior

Postby maria05 » Thu Nov 10, 2011 12:02 pm

Si anul asta este asa. in principiu sunt 2 zile sa depui contestatii daca vrei, o zi sa le analizeze si apoi lista. Chiar daca nu sunt intrebari gresite tot au 1-2 zile sa te plangi daca vrei.

canci
elder
elder

Postby canci » Thu Nov 10, 2011 12:09 pm

Super! :( La mine deja a inceput panica...un pic asa.

Return to “Rezidentiat 2011”