Numar de inscrisi pe centre

next generation
Dixie
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 12:38 pm

nelly_ct wrote:Am intrebat un chirurg. Zice ca rezi pe cardiovascular ar trebui .
Poti sa suni la centrul de perfectionare, sa intrebi exact.
S-ar putea sa mearga pe ambele variante.

ahaaa... daca o sa am ocazia sa-ntreb pe undeva si pe cineva mai avizat, o sa-ntreb. daca nu, nu e asa mare urgenta ( zic eu acum ) :allright: oricum, merci de raspuns ;)
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 12:39 pm

alta intrebare : la tulburarile de ritm, ati citit doar ce cer ei in paranteza, adica fara antiaritmice si restu tratamentului aplicat? :|

procust
senior
senior

Postby procust » Wed Nov 09, 2011 12:50 pm

eu am citit doar ce e in paranteza, oricum urasc tema asta, nu cred ca am ramas cu mare lucru...

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Wed Nov 09, 2011 12:50 pm

Dixie wrote:alta intrebare : la tulburarile de ritm, ati citit doar ce cer ei in paranteza, adica fara antiaritmice si restu tratamentului aplicat? :|

Cum la HIV nu intra tratamentul , scrie in paranteza fara tratament ... aici se merge pe acelasi principiu .. citesti ce e in paranteza , daca dau intrebari care nu sunt in bibliografie se vor anula.
Arbeit macht frei !

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 09, 2011 12:51 pm

Dixie wrote:alta intrebare : la tulburarile de ritm, ati citit doar ce cer ei in paranteza, adica fara antiaritmice si restu tratamentului aplicat? :|

da dixie Fara...doar ce e in paranteza...am intrebat si eu cand le-am facut, se pare k majoritatea a votat: doar ce e in paranteza :peace: :peace: :allright:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 1:10 pm

apoi dragii mei, in conditiile astea, subiectu cu tulburarile de ritm e extra-mega-scurt.... adica cateva pagini !... bun asa ! recapitularea mea e pe terminate la el inseamna :allright: :allright: :allright:
deci o sa trec imediat la alt capitol din cardiac, cred ca HTA ... :hate:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 09, 2011 1:16 pm

auuu...tine-te!!!!!!! :hate: :hrr: :dizzy:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 1:46 pm

latte wrote:auuu...tine-te!!!!!!! :hate: :hrr: :dizzy:

apoi HTA am mai facut-o, si mi-am scos-o pe foi, deci sper eu sa NU imi dea batai de cap prea mari... mai ales ca partea de cardio o stiu relativ bine din faculta... doar acum imi "remodelez" stiinta pe informatiile din tematica.

tu hiv-ul faci azi? cum merge? :P :peace:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 09, 2011 2:07 pm

Dixie wrote:
latte wrote:auuu...tine-te!!!!!!! :hate: :hrr: :dizzy:

apoi HTA am mai facut-o, si mi-am scos-o pe foi, deci sper eu sa NU imi dea batai de cap prea mari... mai ales ca partea de cardio o stiu relativ bine din faculta... doar acum imi "remodelez" stiinta pe informatiile din tematica.

tu hiv-ul faci azi? cum merge? :P :peace:

a mers...am facut o pauza de masa...mai am un sfert si scap de el! :peace:
am inteles...eu mai nasol la cap. cardio...Asta e... :cry:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 2:14 pm

pfff, am terminat tulb de ritm, si vad ca in teste sunt intrebari ce NU is din "tematica", adica din afara parantezelor... sper eu ca la ex sa NU fie asa ... :|
o mica pauza si la mine, latte, si apoi... HTA!!! :hate:

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Wed Nov 09, 2011 2:19 pm

Dixie wrote:deci chirurgia pediatrica ar fi baza, si apoi iti faci o supraspecializare pt chirurgie cardiovasculara... mmm, eu credeam ca faci chirurgie cardiovasculara ( adulti ) cu supraspecializare pe chirurgie pediatrica... :)

Dixie, in logica mea... baza e chir cardiovasculara si supraspecializarea pediatria/chir pediatrica.
dam cu banul? :P

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 2:25 pm

Lizz22 wrote:
Dixie wrote:deci chirurgia pediatrica ar fi baza, si apoi iti faci o supraspecializare pt chirurgie cardiovasculara... mmm, eu credeam ca faci chirurgie cardiovasculara ( adulti ) cu supraspecializare pe chirurgie pediatrica... :)

Dixie, in logica mea... baza e chir cardiovasculara si supraspecializarea pediatria/chir pediatrica.
dam cu banul? :P

pai daca vrei tu lizz sa dai cu banul, poti sa dai :P :lol: :allright:
doar ca, asa cum ai tu logica, daca citesti cu atentie ce-am zis, aceeasi logica o am si eu... ma gandesc ca "logic" faci chir cardiovasc, si apoi supraspecializare pe chir ped... doar ca, mai sus, parerile erau impartite... :mrgreen:
eh, putin conteaza deocamdata... noi sa fim sanatosi ! :green:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Wed Nov 09, 2011 4:01 pm

mai puteti?? ca eu nu prea si trag de mine cand ma gandesc ca mai e asa putin. voi cum mai procedati dupa fiecare capitol mai faceti grile ca eu parca nu mai pot sa fac grile si nici nu am facut prea multe pana acum, mai mult am citit ca ma gandesc totusi ca acele grile vor fi la prima vedere :? :? :?

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 09, 2011 4:06 pm

kathalinna wrote:mai puteti?? ca eu nu prea si trag de mine cand ma gandesc ca mai e asa putin. voi cum mai procedati dupa fiecare capitol mai faceti grile ca eu parca nu mai pot sa fac grile si nici nu am facut prea multe pana acum, mai mult am citit ca ma gandesc totusi ca acele grile vor fi la prima vedere :? :? :?

hmmm...nici eu nu am mai facut grile in ultimul timp...rarutz... mai citesc inclusiv maine si de vineri numai grile, eventual...voi mai trage cate un ochi la cate un capitol la care am dubii mari, in rest...GRILE! k tare le-am neglijat in ultima vreme :roll: :peace:

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 09, 2011 4:28 pm

Dixie wrote:apoi dragii mei, in conditiile astea, subiectu cu tulburarile de ritm e extra-mega-scurt.... adica cateva pagini !... bun asa ! recapitularea mea e pe terminate la el inseamna :allright: :allright: :allright:
deci o sa trec imediat la alt capitol din cardiac, cred ca HTA ... :hate:

te tzii de glume? ;) ala-i cel mai nesuferit capitol din tot cardiovascularul, nici n-am putut sa ma ating de el. E nesimtit tare, cam cum is si avc-urile, alta porcarie de care nu ma pot atinge...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 5:25 pm

lumeeeeeeeeeeee, s-au afisat listele nominale pt buc !!!!!!!!!!!!!!!! am intrat in fibrilatie, hai la numarat locuri si posturi !!!!!!!!

http://rezidentiat.umf.ro/data/uploads/ ... dicina.pdf

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 5:35 pm

ioi, intru in fibrilatie.... am numarat 191 de posturi din 1393 de inscrisi.
asta inseamna ca 1202 suntem pe loc !!!! wowwww.... concurenta de 1,85/ loc !!!!!!!!!!! :hate: :hate:

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Wed Nov 09, 2011 5:40 pm

Dixie wrote:ioi, intru in fibrilatie.... am numarat 191 de posturi din 1393 de inscrisi.
asta inseamna ca 1202 suntem pe loc !!!! wowwww.... concurenta de 1,85/ loc !!!!!!!!!!! :hate: :hate:

mai trebuie sa scazi si cei cu MA si ME ca ei nu intra in repatitie....dar cu toate astea e super concurenta

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 09, 2011 5:42 pm

aiurea.. poate n-ai trait vremurile in care erau cate 10 pe loc, si se aruncau de la etaj ca nu prindeau... ti se pare ca 1.80 e concurenta??? mai gandeste-te, eu cred ca e PONT :)
Last edited by Rasurbo on Wed Nov 09, 2011 5:44 pm, edited 1 time in total.

DrG
junior
junior

Postby DrG » Wed Nov 09, 2011 5:42 pm

deci a ramas Muresul...:((

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Wed Nov 09, 2011 5:43 pm

tinand cont ca in alte centre e omul si locul.... da, e mare :)

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Wed Nov 09, 2011 5:45 pm

la mine e 1.3 pe loc. Oricum, per total, in fiecare centru, tre sa dai la o parte unu cel mult, sa iei ceva. si nu cred ca e foarte greu asta... acum pe bune... ;)

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 5:57 pm

Rasurbo wrote:aiurea.. poate n-ai trait vremurile in care erau cate 10 pe loc, si se aruncau de la etaj ca nu prindeau... ti se pare ca 1.80 e concurenta??? mai gandeste-te, eu cred ca e PONT :)

a zis cineva mai sus, ca in conditiile unde in alte centre sunt 1/loc .... da, sincer, 1,8 pe loc e cea mai mare concurenta din tara, deci.... peste 500 de oameni vor ramane pe dinafara.... deci, e concurenta ! ... :hate:

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 6:27 pm

mda, 1202 mi-a dat si mie. comparativ cu alte centre, sunt multicei.
chiar daca scazi cetatenii straini si pe cei de la mi, tot raman macar 1000.

chestia asta, ca trebuie sa dai "numai" unul la o parte e f relativa.
eu zic ca trebuie sa dai macar 700 la o parte ca sa prinzi ceva cat de cat rezonabil.
adica nu spm, epidemio sau alte de-astea. :?
nu-s prea vesela. asta e.
Orice shut in fund e un pas inainte!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 6:58 pm

nelly_ct wrote:chestia asta, ca trebuie sa dai "numai" unul la o parte e f relativa.
eu zic ca trebuie sa dai macar 700 la o parte ca sa prinzi ceva cat de cat rezonabil.
adica nu spm, epidemio sau alte de-astea. :?
nu-s prea vesela. asta e.

nelly, suntem in aceeasi barca.... eu am cazut intr-o stare de ... pfff, nu-mi revin :cry: :cry: :cry:

maria05
junior
junior

Postby maria05 » Wed Nov 09, 2011 7:05 pm

Dupa ce am vazut listele pot sa spun ca in mare am ramas fiecare pe centru la care am terminat (am vazut si listele pe celalalte centre). Sunt catva din Dj la Bucuresti dar in rest f. putin de la celalalte centre. Si in rest se mentine distributia judetelor aferente centrului unde se da examen. Inseamna ca nu prea luam ok rezidentiatul, cei din Bucuresti, altfel nu se explica de ce dam asa de multi rezidentiatul din nou (nu au terminat 1300 facultatea anul asta). Asa ca cei care sunt suparati pe descentralizare nu au de ce.
Cred ca noi ocupam alte locuri din tara si pe urma ne transferam in Bucuresti.

andreeaaeerdna1
newbie
newbie

Postby andreeaaeerdna1 » Wed Nov 09, 2011 7:09 pm

Nu e chiar asa. Eu am terminat stoma in cluj si m-am inscris in bucuresti si in dreptul meu apare B

maria05
junior
junior

Postby maria05 » Wed Nov 09, 2011 7:28 pm

Nu prea cred ca sunt multi ca tine, cel putin la medicina generala. Trebuie sa-ti schimbi buletinul (initiala apare in functie de buletin), deci locuiesti in Bucuresti de ceva timp. La Stoma este concurenta si la Cluj, nu ca la Bucuresti dar oricum nu ca la generala.
La voi chiar ca este concurenta.
Chiar poti sa profesezi si fara rezi. la stoma? Asta de curiozitate.

airamana
junior
junior

Postby airamana » Wed Nov 09, 2011 7:31 pm

initiala reprezinta locul unde te-ai inscris , adica de exemplu daca te-ai inscris in Dolj , dar ai optat pentru loc in Bucuresti apare initiala DJ ( DSP-ul unde te-ai inscris )
eu asa am inteles

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 09, 2011 7:43 pm

Asa este, apare initiala DSP-ului unde te-ai inscris, la mine apare B desi n-am buletin de B. :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 7:51 pm

canci wrote:Asa este, apare initiala DSP-ului unde te-ai inscris, la mine apare B desi n-am buletin de B. :D

canci, esti doar tu pe loc? sau mai ai pe cineva? te-ai linistit?... :rightblinky:

maria05
junior
junior

Postby maria05 » Wed Nov 09, 2011 7:52 pm

si atunci de ce apare PH, BZ si alte judete la cei cu locuri fiindca inscrierea s-a facut doar in centrele universitate pentru cei cu locuri.
Oricum scuze, pur si simplu eu am crezut ca are sens ca scrie initiala din buletin. Atunci nu putem sa ne dam seama de unde ne-am adunat la Bucuresti.

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 09, 2011 7:56 pm

Gresit, pt cei pe loc inscrierea se putea face la orice dsp, nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu centrele univ ca nu apare nicaieri asa ceva :-s si cei pe post la dsp-ul unde s-a scos postul respectiv.

Dixie, nu m-am linistit..din contra :lol: am concurenta maricica, ca si voi, cei de pe loc. ;)

maria05
junior
junior

Postby maria05 » Wed Nov 09, 2011 7:59 pm

Scuze apare doar la cei de pe Post initialele altor judete (acolo unde s-au inscris). Eu nu am realizat fiindca m-am inscris la Bucuresti si sunt din Bucuresti. Am vazut ca sunt trecuti multi cei la Bucuresti dar am crezut ca cei care au stau in gazda in Bucuresti din alte orase isi schimbau buletinul in timpul facultatii.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 8:06 pm

canci wrote:
Dixie, nu m-am linistit..din contra :lol: am concurenta maricica, ca si voi, cei de pe loc. ;)

adica... mai ai pe inca cineva.... si la final postul va fi ocupat de tine sau de acea persoana.... pfff, ce ne facem canci? :( :cry: :cry:

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 09, 2011 8:08 pm

Dixie wrote:
canci wrote:

adica... mai ai pe inca cineva.... si la final postul va fi ocupat de tine sau de acea persoana.... pfff, ce ne facem canci? :( :cry: :cry:

Eu n-am inceput sa plang inca, nu ma descuraja. :D Sunt mai multe posturi, nu doar unul si mai multi inscrisi...nu e chiar concurenta de 2:1 dar 1,5:1, sa zic, n-am chef de calcule acum :P si din pacate nici de altceva. :|

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 8:11 pm

canci wrote:Eu n-am inceput sa plang inca, nu ma descuraja. :D Sunt mai multe posturi, nu doar unul si mai multi inscrisi...nu e chiar concurenta de 2:1 dar 1,5:1, sa zic, n-am chef de calcule acum :P si din pacate nici de altceva. :|

pff... te inteleg. apoi sa avem bafta atunci si spor la repetat, pana atunci ! :allright: si ... fara lacrimi ! :peace:

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Wed Nov 09, 2011 8:14 pm

canci wrote:
Dixie wrote:
canci wrote:

Eu n-am inceput sa plang inca, nu ma descuraja. :D Sunt mai multe posturi, nu doar unul si mai multi inscrisi...nu e chiar concurenta de 2:1 dar 1,5:1, sa zic, n-am chef de calcule acum :P si din pacate nici de altceva. :|

alo? pai ce faceti fetelor? hai curaj! mai avem 10 zile si putem sa mai citim o groaza :) nu e cazul sa va spun ca multi vin sa dea cu piatra in gard :peace: fara ganduri negative, fara emotii, fara panica :wink:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Wed Nov 09, 2011 8:18 pm

Eu deja am tras cateva ture de plans :( ....de stress ..nervi..mi se pare ca nu retin nimic ...etc ...
Spor fetelor!

andreeaaeerdna1
newbie
newbie

Postby andreeaaeerdna1 » Wed Nov 09, 2011 8:41 pm

maria05 wrote:Nu prea cred ca sunt multi ca tine, cel putin la medicina generala. Trebuie sa-ti schimbi buletinul (initiala apare in functie de buletin), deci locuiesti in Bucuresti de ceva timp. La Stoma este concurenta si la Cluj, nu ca la Bucuresti dar oricum nu ca la generala.
La voi chiar ca este concurenta.
Chiar poti sa profesezi si fara rezi. la stoma? Asta de curiozitate.

Da noi putem practica si fara rezidentiat. Este practic o specializare. Este concurenta asa mare pentru ca sunt multi cei care termina si locurile scoase la concurs sunt destul de putine.

Return to “Rezidentiat 2011”