Numar de inscrisi pe centre

next generation
Dixie
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby Dixie » Tue Nov 08, 2011 7:05 pm

eu sunt mai cazuta in cap si mi-e greu sa inteleg si implicit sa retin care-i faza cu "valoare predictiva negativa si pozitiva inalta/scazuta"... :hammer:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

cocsatyca
junior
junior

Postby cocsatyca » Tue Nov 08, 2011 7:25 pm

vpn = valoare predictiva negativa = abilitatea unui test de a identifica persoanele care nu au boala
vpp = val predictiva pozitia = identifica corect pe cei care au boala
sper ca ti-am fost de ajutor! si eu tot pe la cardio m-am invartit azi, dar de-abia am terminat cu BCI si insuf cardiaca!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 08, 2011 7:31 pm

cocsatyca wrote:vpn = valoare predictiva negativa = abilitatea unui test de a identifica persoanele care nu au boala
sper ca ti-am fost de ajutor! si eu tot pe la cardio m-am invartit azi, dar de-abia am terminat cu BCI si insuf cardiaca!

merci merci... sper eu ca NU trebuie sa retin care e cu vpn si vpp ... deci chiar sper sa nu vad vreo intrebare de genu asta la rezi, ca oricum neuronu meu NU e setat sa mai retina si asa ceva... :hate: :hate:

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Tue Nov 08, 2011 7:38 pm

Dixie wrote:
cocsatyca wrote:vpn = valoare predictiva negativa = abilitatea unui test de a identifica persoanele care nu au boala

merci merci... sper eu ca NU trebuie sa retin care e cu vpn si vpp ... deci chiar sper sa nu vad vreo intrebare de genu asta la rezi, ca oricum neuronu meu NU e setat sa mai retina si asa ceva... :hate: :hate:

E vorba de probabilitate. Probabilitatea ca testul sa dea rezultate corecte:

vpp = probabilitatea ca cei care primesc raspuns pozitiv chiar sa aiba boala.
vpn = probabilitatea ca cei care primesc raspuns negativ chiar sa nu aiba boala.

:)

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 08, 2011 8:08 pm

Jerome wrote:

vpn = probabilitatea ca cei care primesc raspuns negativ chiar sa nu aiba boala.

ahaaa... deci mai bine nu-mi mai omor eu neuronu cu din astea... si sper in continuare sa nu ne dea nimic in teste pe tema asta... :allright:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 08, 2011 8:09 pm

Helllllooo lume!!!!! Ce faceti???

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 08, 2011 8:19 pm

latte wrote:Helllllooo lume!!!!! Ce faceti???

eu imi "delectez" neuronu cu cardio... :hammer:
tu??? :green:

canci
elder
elder

Postby canci » Tue Nov 08, 2011 8:41 pm

Eu astazi mi-am relaxat neuronul de tot. :P Nici nu realizez ca mai e asa putin...si scap! :D
Latte, ms. :P Sper ca ai inteles ce ti-am explicat cu rezitests-ul.

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Tue Nov 08, 2011 9:00 pm

program impus astazi: tiroida+HIV+arsuri+fracturi
plan realizat: tiroida+HIV :oops:

canci
elder
elder

Postby canci » Tue Nov 08, 2011 9:05 pm

Ai exagerat si tu...4 si toate lungi, mai combina si tu, 2 de 10-15 pagini sau chiar mai putin si 2 de peste 20 de pagini, altfel nu prea ai sanse sau, mai bine zis, ai sanse din 4 sa termini 2...asta dc nu esti tentata sa-ti petreci noaptea impreuna cu foile de arsuri. :P

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 08, 2011 9:20 pm

canci wrote:Eu astazi mi-am relaxat neuronul de tot. :P Nici nu realizez ca mai e asa putin...si scap! :D
Latte, ms. :P Sper ca ai inteles ce ti-am explicat cu rezitests-ul.

occasion16.gif off da, ca sa vezi ce chestie...sa nu dai importanta la detalii... :mrgreen:
mai am infectii perinatale si termin, dar o pauza domnle...k :dizzy: :dizzy: :dizzy:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 08, 2011 9:21 pm

Dixie wrote:
latte wrote:Helllllooo lume!!!!! Ce faceti???

eu imi "delectez" neuronu cu cardio... :hammer:
tu??? :green:

Mai poti??? :roll:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 08, 2011 10:15 pm

Buna seara tuturor! :peace: O intrebare : cum stati cu arsurile?Eu nu stiu de ce am o oroare sa ma apuc de ele ..groaznic :hammer: :hammer: :ohmamma: ...le-am citit acum ceva vreme..ar trebui sa le recitesc dar asa nu imi vine.... :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 08, 2011 10:31 pm

latte wrote:Mai poti??? :roll:

nuuuu.... imi vine un gand : three rivers .... :multi: :crazy:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 08, 2011 10:34 pm

Dixie wrote:
latte wrote:Mai poti??? :roll:

nuuuu.... imi vine un gand : three rivers .... :multi: :crazy:

azi nu m-am uitat nici o secunda...k niciodata de cand l-am descoperit...
am incercat sa trag tare cu simo...dar orcum nu mi-a iesit...mai am infectii perinatale...si unde mai pui ca de alealalte nici nu ma ating... :married: jerk.gif

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Tue Nov 08, 2011 10:48 pm

bubitza wrote:Buna seara tuturor! :peace: O intrebare : cum stati cu arsurile?Eu nu stiu de ce am o oroare sa ma apuc de ele ..groaznic :hammer: :hammer: :ohmamma: ...le-am citit acum ceva vreme..ar trebui sa le recitesc dar asa nu imi vine.... :roll:

Eu personal merg pe clasificare + tratament si multa bafta la examen !
Arbeit macht frei !

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Tue Nov 08, 2011 10:56 pm

canci wrote:Ai exagerat si tu...4 si toate lungi, mai combina si tu, 2 de 10-15 pagini sau chiar mai putin si 2 de peste 20 de pagini, altfel nu prea ai sanse sau, mai bine zis, ai sanse din 4 sa termini 2...asta dc nu esti tentata sa-ti petreci noaptea impreuna cu foile de arsuri. :P

eeee am zis si eu ca ma uit pe diagonala... dar m-am apucat sa notez chestii ca cica o sa ma uit pe tot felul de adnotari saptamana viitoare :roll:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Tue Nov 08, 2011 10:58 pm

Suntmuci wrote:
bubitza wrote:Buna seara tuturor! :peace: O intrebare : cum stati cu arsurile?Eu nu stiu de ce am o oroare sa ma apuc de ele ..groaznic :hammer: :hammer: :ohmamma: ...le-am citit acum ceva vreme..ar trebui sa le recitesc dar asa nu imi vine.... :roll:

Eu personal merg pe clasificare + tratament si multa bafta la examen !

Mersi de raspuns!!Spor la citit! :allright:

canci
elder
elder

Postby canci » Tue Nov 08, 2011 11:00 pm

suntmuci, ti-am zis ca de fiecare data cand iti vad nick-ul imi aduc aminte cum ma simt de la o vreme incoace? :D

Suntmuci
junior
junior

Postby Suntmuci » Tue Nov 08, 2011 11:06 pm

canci wrote:suntmuci, ti-am zis ca de fiecare data cand iti vad nick-ul imi aduc aminte cum ma simt de la o vreme incoace? :D

Nu are legatura cu situatia noastra de acum , e un nume de utilizator pe care il folosesc de ceva vreme .
Arbeit macht frei !

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Tue Nov 08, 2011 11:27 pm

cristina1986 wrote:
canci wrote:Ai exagerat si tu...4 si toate lungi, mai combina si tu, 2 de 10-15 pagini sau chiar mai putin si 2 de peste 20 de pagini, altfel nu prea ai sanse sau, mai bine zis, ai sanse din 4 sa termini 2...asta dc nu esti tentata sa-ti petreci noaptea impreuna cu foile de arsuri. :P

eeee am zis si eu ca ma uit pe diagonala... dar m-am apucat sa notez chestii ca cica o sa ma uit pe tot felul de adnotari saptamana viitoare :roll:

poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala? :dizzy: :hammer: :shock:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 08, 2011 11:33 pm

heilllooo...s-a terminat si Vocea Vocilor...si eu chef de infectii perinatale nu mai am... :peace: :hammer: ce ma faaccc?
Simonell unde esti...sa mai bagam un start! :roll:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Tue Nov 08, 2011 11:36 pm

kathalinna wrote:poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala? :dizzy: :hammer: :shock:

kathalinna, pt mine sa citesc pe diagonala inseamna : nu stau mai mult de 3-5 min pe o pagina ... imi fac ochii girofar si incerc sa surprind in pagina din fata mea cuvintele cheie, pe care in 2-3 randuri sa imi construiesc o idee pe care s-o retin si care sa-mi si fie de folos pe viitor... adica esentialul esentialului ! sper ca.... te-am lamurit cat de cat...
is curioasa pt ceilalti colegi ce-nseamna cititu in diagonala... :allright: :mrgreen: :green:

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Tue Nov 08, 2011 11:42 pm

kathalinna wrote:
cristina1986 wrote:

poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala? :dizzy: :hammer: :shock:

adica luat materia care a fost facuta si para-facuta in atencedente si subliniata si citit chestiile din care sunt sanse foarte mari sa pice grile... nu de alta dar m-as oftica sa fie o intrebare din clasificari sau o chestie banala si sa-mi scape :)

cristina1986
junior
junior

Postby cristina1986 » Tue Nov 08, 2011 11:43 pm

Dixie wrote:
kathalinna wrote:poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala? :dizzy: :hammer: :shock:

kathalinna, pt mine sa citesc pe diagonala inseamna : nu stau mai mult de 3-5 min pe o pagina ... imi fac ochii girofar si incerc sa surprind in pagina din fata mea cuvintele cheie, pe care in 2-3 randuri sa imi construiesc o idee pe care s-o retin si care sa-mi si fie de folos pe viitor... adica esentialul esentialului ! sper ca.... te-am lamurit cat de cat...
is curioasa pt ceilalti colegi ce-nseamna cititu in diagonala... :allright: :mrgreen: :green:

am si niste scheme facute pe ici si colo...pentru traducerea din romana in romana :lol:

latte
senior
senior

Postby latte » Tue Nov 08, 2011 11:50 pm

asta k tot am facut azi nutritia...sa ne inveselim nitel!!! :peace: :peace: :peace:

Capra si cei trei iezi si-au cumparat, la casa, usa moderna, de metal.
Capra: - Eu plec sa iau d-ale gurii! Sa-mi deschideti, cand ma auziti spunand: "Sug lapte! Sug lapte!"!
Iezii: - Bine, mama!
Lupul, dupa usa, auzi si, imediat dupa plecarea caprei, veni la usa.
Lupul: - Sug lapte! Sug lapte!
Iezii: - **** p**a! Ca avem vizor!
:lol: :lol: :lol: :lol:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Tue Nov 08, 2011 11:57 pm

Dixie wrote:

da.. mersi, am si eu capitole pe care le fac asa dar nu stiam ca se numeste citit pe diagonala :peace: :allright:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Wed Nov 09, 2011 12:19 am

latte wrote:asta k tot am facut azi nutritia...sa ne inveselim nitel!!! :peace: :peace: :peace:

Capra: - Eu plec sa iau d-ale gurii! Sa-mi deschideti, cand ma auziti spunand: "Sug lapte! Sug lapte!"!

:lol: :lol: :lol: :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 12:31 am

latte, sau il puteau cita pe MO de la robotzi si ii puteau zice lupului : s**i o ceapa... :peace: :lol: :peace: :lol: :allright: :mrgreen:

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 09, 2011 1:36 am

bobi13 wrote:
latte wrote:asta k tot am facut azi nutritia...sa ne inveselim nitel!!! :peace: :peace: :peace:

:lol: :lol: :lol: :peace:

in seara asta ce mai ai in program??
eu ma bagasem la somn, dar nu mi-a iesit...asa k am revenit pe aici...maine dimi iar am sa fiu codasa... :cry:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 7:45 am

neataaa.... e cineva treaz pe aici ??? :P

latte
senior
senior

Postby latte » Wed Nov 09, 2011 9:34 am

Neatza!
Dixie matinala ca-ntotdeauna... :allright: ... pe mine aseara ma apucasera grijile si greu m-a mai luat somnul... :roll:
care-i treaba cu cardiacul?
Azi la apel il am pe d-l hiv...ha ha ha...ce bucurie :peace: :help: :mrgreen: ...litiaza urinara si spondilita... :roll:

canci
elder
elder

Postby canci » Wed Nov 09, 2011 9:35 am

De ce toata lumea cenzureaza ****/suge? Ce este asa indecent la vb "a suge"? :lol:
Eu m-am sculat devreme...padon, trezit :P si ma pun pe treaba, serioasa nu asa ca ieri am cam frecat menta. Spor si voua! :D

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 9:58 am

ha ha, canci, hai ca ai fost comicaaaa.... :lol: :)

latte, nu am fost foarte matinala, ca m-am trezit dupa 6.30... imi vine sa dorm in prostie.... pfff, cu cardiacu... e ok. adica la testele de pe rezitests, nu gresesc prea mult. insa mno, cardiacu e cardiac. :hammer:

la hiv iti urez bafta multa.... ha ha, eu continui tot cu cardiacu deocamdata ! :help:

am o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda, ca si eu am fost intrebata si n-am stiut a raspunde concret : ca sa fii chirurg cardio-vascular pediatru, ce rezi tre sa faci? ca uitandu-ma in lista de locuri scoase, n-am vazut nici o specialitate "chirurgie cardiovasculara pediatrica", ci doar "chirurgie cardiovasculara".... si repet, am fost intrebata de cineva cum sta treaba la faza asta, iar eu am cam scaldat-o .... :mrgreen: :lol: deci? are cineva idee cum "ajungi" chirurg cardiovascular pediatru? :peace:

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 10:57 am

Dixie wrote:ha ha, canci, hai ca ai fost comicaaaa.... :lol: :)

latte, nu am fost foarte matinala, ca m-am trezit dupa 6.30... imi vine sa dorm in prostie.... pfff, cu cardiacu... e ok. adica la testele de pe rezitests, nu gresesc prea mult. insa mno, cardiacu e cardiac. :hammer:

la hiv iti urez bafta multa.... ha ha, eu continui tot cu cardiacu deocamdata ! :help:

am o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda, ca si eu am fost intrebata si n-am stiut a raspunde concret : ca sa fii chirurg cardio-vascular pediatru, ce rezi tre sa faci? ca uitandu-ma in lista de locuri scoase, n-am vazut nici o specialitate "chirurgie cardiovasculara pediatrica", ci doar "chirurgie cardiovasculara".... si repet, am fost intrebata de cineva cum sta treaba la faza asta, iar eu am cam scaldat-o .... :mrgreen: :lol: deci? are cineva idee cum "ajungi" chirurg cardiovascular pediatru? :peace:

Chirurgie pediatrica cu sau fara supraspecializare.
Orice shut in fund e un pas inainte!

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 11:04 am

nelly_ct wrote:
Dixie wrote:ha ha, canci, hai ca ai fost comicaaaa.... :lol: :)

Chirurgie pediatrica cu sau fara supraspecializare.

desi stiu chirurgi de chirurgie cardiovasculara de adulti care opereaza si copii. banuiesc ca se poate si invers.

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Wed Nov 09, 2011 11:19 am

deci chirurgia pediatrica ar fi baza, si apoi iti faci o supraspecializare pt chirurgie cardiovasculara... mmm, eu credeam ca faci chirurgie cardiovasculara ( adulti ) cu supraspecializare pe chirurgie pediatrica... :)

Jerome
elite
elite

Postby Jerome » Wed Nov 09, 2011 11:45 am

Dixie wrote:
Jerome wrote:

ahaaa... deci mai bine nu-mi mai omor eu neuronu cu din astea... si sper in continuare sa nu ne dea nimic in teste pe tema asta... :allright:

oricum e bine sa ai notiunile astea bine intelese, pentru ca inevitabil vei da peste ele uneori. :)

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 11:48 am

Dixie wrote:deci chirurgia pediatrica ar fi baza, si apoi iti faci o supraspecializare pt chirurgie cardiovasculara... mmm, eu credeam ca faci chirurgie cardiovasculara ( adulti ) cu supraspecializare pe chirurgie pediatrica... :)

Am intrebat un chirurg. Zice ca rezi pe cardiovascular ar trebui .
Poti sa suni la centrul de perfectionare, sa intrebi exact.
S-ar putea sa mearga pe ambele variante.

nelly_ct
junior
junior

Postby nelly_ct » Wed Nov 09, 2011 12:09 pm

simonel, de ce lipsesti de la apelul de dimineata? Doar nu ti-o fi rau!
Sunt moarta de curiozitate daca ai reusit sa termini pediatria ieri.
eu ma duc sa ma apuc de convulsii. :allright:

Return to “Rezidentiat 2011”