Numar de inscrisi pe centre
- Dixie
- senior

Re: Numar de inscrisi pe centre
eu sunt mai cazuta in cap si mi-e greu sa inteleg si implicit sa retin care-i faza cu "valoare predictiva negativa si pozitiva inalta/scazuta"... 

Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
- cocsatyca
- junior

vpn = valoare predictiva negativa = abilitatea unui test de a identifica persoanele care nu au boala
vpp = val predictiva pozitia = identifica corect pe cei care au boala
sper ca ti-am fost de ajutor! si eu tot pe la cardio m-am invartit azi, dar de-abia am terminat cu BCI si insuf cardiaca!
sper ca ti-am fost de ajutor! si eu tot pe la cardio m-am invartit azi, dar de-abia am terminat cu BCI si insuf cardiaca!
- Dixie
- senior

cocsatyca wrote:vpn = valoare predictiva negativa = abilitatea unui test de a identifica persoanele care nu au boala
merci merci... sper eu ca NU trebuie sa retin care e cu vpn si vpp ... deci chiar sper sa nu vad vreo intrebare de genu asta la rezi, ca oricum neuronu meu NU e setat sa mai retina si asa ceva...

- Jerome
- elite

Dixie wrote:cocsatyca wrote:vpn = valoare predictiva negativa = abilitatea unui test de a identifica persoanele care nu au boala
merci merci... sper eu ca NU trebuie sa retin care e cu vpn si vpp ... deci chiar sper sa nu vad vreo intrebare de genu asta la rezi, ca oricum neuronu meu NU e setat sa mai retina si asa ceva...![]()
E vorba de probabilitate. Probabilitatea ca testul sa dea rezultate corecte:
vpp = probabilitatea ca cei care primesc raspuns pozitiv chiar sa aiba boala.
vpn = probabilitatea ca cei care primesc raspuns negativ chiar sa nu aiba boala.
- Dixie
- senior

Jerome wrote:
vpn = probabilitatea ca cei care primesc raspuns negativ chiar sa nu aiba boala.
ahaaa... deci mai bine nu-mi mai omor eu neuronu cu din astea... si sper in continuare sa nu ne dea nimic in teste pe tema asta...

- latte
- senior

Helllllooo lume!!!!! Ce faceti???
- Dixie
- senior

latte wrote:Helllllooo lume!!!!! Ce faceti???
eu imi "delectez" neuronu cu cardio...
tu???

- canci
- elder

Eu astazi mi-am relaxat neuronul de tot.
Nici nu realizez ca mai e asa putin...si scap!
Latte, ms.
Sper ca ai inteles ce ti-am explicat cu rezitests-ul.
Latte, ms.
-
cristina1986
- junior

program impus astazi: tiroida+HIV+arsuri+fracturi
plan realizat: tiroida+HIV
plan realizat: tiroida+HIV
- canci
- elder

Ai exagerat si tu...4 si toate lungi, mai combina si tu, 2 de 10-15 pagini sau chiar mai putin si 2 de peste 20 de pagini, altfel nu prea ai sanse sau, mai bine zis, ai sanse din 4 sa termini 2...asta dc nu esti tentata sa-ti petreci noaptea impreuna cu foile de arsuri. 
- latte
- senior

canci wrote:Eu astazi mi-am relaxat neuronul de tot.Nici nu realizez ca mai e asa putin...si scap!
![]()
Latte, ms.Sper ca ai inteles ce ti-am explicat cu rezitests-ul.
off da, ca sa vezi ce chestie...sa nu dai importanta la detalii... mai am infectii perinatale si termin, dar o pauza domnle...k

- latte
- senior

Dixie wrote:latte wrote:Helllllooo lume!!!!! Ce faceti???
eu imi "delectez" neuronu cu cardio...![]()
tu???
Mai poti???
-
bubitza
- senior

Buna seara tuturor!
O intrebare : cum stati cu arsurile?Eu nu stiu de ce am o oroare sa ma apuc de ele ..groaznic
...le-am citit acum ceva vreme..ar trebui sa le recitesc dar asa nu imi vine.... 
O intrebare : cum stati cu arsurile?Eu nu stiu de ce am o oroare sa ma apuc de ele ..groaznic
...le-am citit acum ceva vreme..ar trebui sa le recitesc dar asa nu imi vine.... - Dixie
- senior

latte wrote:Mai poti???
nuuuu.... imi vine un gand : three rivers ....

- latte
- senior

Dixie wrote:latte wrote:Mai poti???
nuuuu.... imi vine un gand : three rivers ....![]()
azi nu m-am uitat nici o secunda...k niciodata de cand l-am descoperit...
am incercat sa trag tare cu simo...dar orcum nu mi-a iesit...mai am infectii perinatale...si unde mai pui ca de alealalte nici nu ma ating...

-
Suntmuci
- junior

bubitza wrote:Buna seara tuturor!O intrebare : cum stati cu arsurile?Eu nu stiu de ce am o oroare sa ma apuc de ele ..groaznic
![]()
![]()
...le-am citit acum ceva vreme..ar trebui sa le recitesc dar asa nu imi vine....
Eu personal merg pe clasificare + tratament si multa bafta la examen !
Arbeit macht frei !
-
cristina1986
- junior

canci wrote:Ai exagerat si tu...4 si toate lungi, mai combina si tu, 2 de 10-15 pagini sau chiar mai putin si 2 de peste 20 de pagini, altfel nu prea ai sanse sau, mai bine zis, ai sanse din 4 sa termini 2...asta dc nu esti tentata sa-ti petreci noaptea impreuna cu foile de arsuri.
eeee am zis si eu ca ma uit pe diagonala... dar m-am apucat sa notez chestii ca cica o sa ma uit pe tot felul de adnotari saptamana viitoare
-
bubitza
- senior

Suntmuci wrote:bubitza wrote:Buna seara tuturor!O intrebare : cum stati cu arsurile?Eu nu stiu de ce am o oroare sa ma apuc de ele ..groaznic
![]()
![]()
Eu personal merg pe clasificare + tratament si multa bafta la examen !
Mersi de raspuns!!Spor la citit!

- canci
- elder

suntmuci, ti-am zis ca de fiecare data cand iti vad nick-ul imi aduc aminte cum ma simt de la o vreme incoace? 
-
Suntmuci
- junior

canci wrote:suntmuci, ti-am zis ca de fiecare data cand iti vad nick-ul imi aduc aminte cum ma simt de la o vreme incoace?
Nu are legatura cu situatia noastra de acum , e un nume de utilizator pe care il folosesc de ceva vreme .
Arbeit macht frei !
-
kathalinna
- junior

cristina1986 wrote:canci wrote:Ai exagerat si tu...4 si toate lungi, mai combina si tu, 2 de 10-15 pagini sau chiar mai putin si 2 de peste 20 de pagini, altfel nu prea ai sanse sau, mai bine zis, ai sanse din 4 sa termini 2...asta dc nu esti tentata sa-ti petreci noaptea impreuna cu foile de arsuri.
eeee am zis si eu ca ma uit pe diagonala... dar m-am apucat sa notez chestii ca cica o sa ma uit pe tot felul de adnotari saptamana viitoare
poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala?
- latte
- senior

heilllooo...s-a terminat si Vocea Vocilor...si eu chef de infectii perinatale nu mai am...
ce ma faaccc?
Simonell unde esti...sa mai bagam un start!
ce ma faaccc?Simonell unde esti...sa mai bagam un start!
- Dixie
- senior

kathalinna wrote:poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala?![]()
![]()
kathalinna, pt mine sa citesc pe diagonala inseamna : nu stau mai mult de 3-5 min pe o pagina ... imi fac ochii girofar si incerc sa surprind in pagina din fata mea cuvintele cheie, pe care in 2-3 randuri sa imi construiesc o idee pe care s-o retin si care sa-mi si fie de folos pe viitor... adica esentialul esentialului ! sper ca.... te-am lamurit cat de cat...
is curioasa pt ceilalti colegi ce-nseamna cititu in diagonala...

-
cristina1986
- junior

kathalinna wrote:cristina1986 wrote:canci wrote:Ai exagerat si tu...4 si toate lungi, mai combina si tu, 2 de 10-15 pagini sau chiar mai putin si 2 de peste 20 de pagini, altfel nu prea ai sanse sau, mai bine zis, ai sanse din 4 sa termini 2...asta dc nu esti tentata sa-ti petreci noaptea impreuna cu foile de arsuri.
poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala?![]()
![]()
adica luat materia care a fost facuta si para-facuta in atencedente si subliniata si citit chestiile din care sunt sanse foarte mari sa pice grile... nu de alta dar m-as oftica sa fie o intrebare din clasificari sau o chestie banala si sa-mi scape
-
cristina1986
- junior

Dixie wrote:kathalinna wrote:poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala?![]()
![]()
kathalinna, pt mine sa citesc pe diagonala inseamna : nu stau mai mult de 3-5 min pe o pagina ... imi fac ochii girofar si incerc sa surprind in pagina din fata mea cuvintele cheie, pe care in 2-3 randuri sa imi construiesc o idee pe care s-o retin si care sa-mi si fie de folos pe viitor... adica esentialul esentialului ! sper ca.... te-am lamurit cat de cat...
is curioasa pt ceilalti colegi ce-nseamna cititu in diagonala...![]()
![]()
am si niste scheme facute pe ici si colo...pentru traducerea din romana in romana
- latte
- senior

asta k tot am facut azi nutritia...sa ne inveselim nitel!!!
Capra si cei trei iezi si-au cumparat, la casa, usa moderna, de metal.
Capra: - Eu plec sa iau d-ale gurii! Sa-mi deschideti, cand ma auziti spunand: "Sug lapte! Sug lapte!"!
Iezii: - Bine, mama!
Lupul, dupa usa, auzi si, imediat dupa plecarea caprei, veni la usa.
Lupul: - Sug lapte! Sug lapte!
Iezii: - **** p**a! Ca avem vizor!

Capra: - Eu plec sa iau d-ale gurii! Sa-mi deschideti, cand ma auziti spunand: "Sug lapte! Sug lapte!"!
-
kathalinna
- junior

Dixie wrote:kathalinna wrote:poate ca e tarziu pt mine si sunt obosita dar ce inseamna sa citesti pe diagonala?![]()
![]()
is curioasa pt ceilalti colegi ce-nseamna cititu in diagonala...![]()
![]()
da.. mersi, am si eu capitole pe care le fac asa dar nu stiam ca se numeste citit pe diagonala

-
bobi13
- senior

latte wrote:asta k tot am facut azi nutritia...sa ne inveselim nitel!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Dixie
- senior

latte, sau il puteau cita pe MO de la robotzi si ii puteau zice lupului : s**i o ceapa...

- latte
- senior

bobi13 wrote:latte wrote:asta k tot am facut azi nutritia...sa ne inveselim nitel!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in seara asta ce mai ai in program??
eu ma bagasem la somn, dar nu mi-a iesit...asa k am revenit pe aici...maine dimi iar am sa fiu codasa...
- Dixie
- senior

neataaa.... e cineva treaz pe aici ??? 
- latte
- senior

Neatza!
Dixie matinala ca-ntotdeauna...
... pe mine aseara ma apucasera grijile si greu m-a mai luat somnul...
care-i treaba cu cardiacul?
Azi la apel il am pe d-l hiv...ha ha ha...ce bucurie
...litiaza urinara si spondilita... 
Dixie matinala ca-ntotdeauna...
... pe mine aseara ma apucasera grijile si greu m-a mai luat somnul... care-i treaba cu cardiacul?
Azi la apel il am pe d-l hiv...ha ha ha...ce bucurie
- canci
- elder

De ce toata lumea cenzureaza ****/suge? Ce este asa indecent la vb "a suge"?
Eu m-am sculat devreme...padon, trezit
si ma pun pe treaba, serioasa nu asa ca ieri am cam frecat menta. Spor si voua! 
Eu m-am sculat devreme...padon, trezit
- Dixie
- senior

ha ha, canci, hai ca ai fost comicaaaa....
latte, nu am fost foarte matinala, ca m-am trezit dupa 6.30... imi vine sa dorm in prostie.... pfff, cu cardiacu... e ok. adica la testele de pe rezitests, nu gresesc prea mult. insa mno, cardiacu e cardiac.
la hiv iti urez bafta multa.... ha ha, eu continui tot cu cardiacu deocamdata !
am o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda, ca si eu am fost intrebata si n-am stiut a raspunde concret : ca sa fii chirurg cardio-vascular pediatru, ce rezi tre sa faci? ca uitandu-ma in lista de locuri scoase, n-am vazut nici o specialitate "chirurgie cardiovasculara pediatrica", ci doar "chirurgie cardiovasculara".... si repet, am fost intrebata de cineva cum sta treaba la faza asta, iar eu am cam scaldat-o ....
deci? are cineva idee cum "ajungi" chirurg cardiovascular pediatru? 
latte, nu am fost foarte matinala, ca m-am trezit dupa 6.30... imi vine sa dorm in prostie.... pfff, cu cardiacu... e ok. adica la testele de pe rezitests, nu gresesc prea mult. insa mno, cardiacu e cardiac.
la hiv iti urez bafta multa.... ha ha, eu continui tot cu cardiacu deocamdata !
am o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda, ca si eu am fost intrebata si n-am stiut a raspunde concret : ca sa fii chirurg cardio-vascular pediatru, ce rezi tre sa faci? ca uitandu-ma in lista de locuri scoase, n-am vazut nici o specialitate "chirurgie cardiovasculara pediatrica", ci doar "chirurgie cardiovasculara".... si repet, am fost intrebata de cineva cum sta treaba la faza asta, iar eu am cam scaldat-o ....

- nelly_ct
- junior

Dixie wrote:ha ha, canci, hai ca ai fost comicaaaa....![]()
![]()
latte, nu am fost foarte matinala, ca m-am trezit dupa 6.30... imi vine sa dorm in prostie.... pfff, cu cardiacu... e ok. adica la testele de pe rezitests, nu gresesc prea mult. insa mno, cardiacu e cardiac.![]()
la hiv iti urez bafta multa.... ha ha, eu continui tot cu cardiacu deocamdata !![]()
am o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda, ca si eu am fost intrebata si n-am stiut a raspunde concret : ca sa fii chirurg cardio-vascular pediatru, ce rezi tre sa faci? ca uitandu-ma in lista de locuri scoase, n-am vazut nici o specialitate "chirurgie cardiovasculara pediatrica", ci doar "chirurgie cardiovasculara".... si repet, am fost intrebata de cineva cum sta treaba la faza asta, iar eu am cam scaldat-o ....![]()
Chirurgie pediatrica cu sau fara supraspecializare.
Orice shut in fund e un pas inainte!
- nelly_ct
- junior

nelly_ct wrote:Dixie wrote:ha ha, canci, hai ca ai fost comicaaaa....![]()
![]()
latte, nu am fost foarte matinala, ca m-am trezit dupa 6.30... imi vine sa dorm in prostie.... pfff, cu cardiacu... e ok. adica la testele de pe rezitests, nu gresesc prea mult. insa mno, cardiacu e cardiac.![]()
la hiv iti urez bafta multa.... ha ha, eu continui tot cu cardiacu deocamdata !![]()
am o intrebare pt cine stie sa-mi raspunda, ca si eu am fost intrebata si n-am stiut a raspunde concret : ca sa fii chirurg cardio-vascular pediatru, ce rezi tre sa faci? ca uitandu-ma in lista de locuri scoase, n-am vazut nici o specialitate "chirurgie cardiovasculara pediatrica", ci doar "chirurgie cardiovasculara".... si repet, am fost intrebata de cineva cum sta treaba la faza asta, iar eu am cam scaldat-o ....![]()
Chirurgie pediatrica cu sau fara supraspecializare.
desi stiu chirurgi de chirurgie cardiovasculara de adulti care opereaza si copii. banuiesc ca se poate si invers.
- Dixie
- senior

deci chirurgia pediatrica ar fi baza, si apoi iti faci o supraspecializare pt chirurgie cardiovasculara... mmm, eu credeam ca faci chirurgie cardiovasculara ( adulti ) cu supraspecializare pe chirurgie pediatrica... 
- Jerome
- elite

Dixie wrote:Jerome wrote:
ahaaa... deci mai bine nu-mi mai omor eu neuronu cu din astea... si sper in continuare sa nu ne dea nimic in teste pe tema asta...
oricum e bine sa ai notiunile astea bine intelese, pentru ca inevitabil vei da peste ele uneori.
- nelly_ct
- junior

Dixie wrote:deci chirurgia pediatrica ar fi baza, si apoi iti faci o supraspecializare pt chirurgie cardiovasculara... mmm, eu credeam ca faci chirurgie cardiovasculara ( adulti ) cu supraspecializare pe chirurgie pediatrica...
Am intrebat un chirurg. Zice ca rezi pe cardiovascular ar trebui .
Poti sa suni la centrul de perfectionare, sa intrebi exact.
S-ar putea sa mearga pe ambele variante.
- nelly_ct
- junior

simonel, de ce lipsesti de la apelul de dimineata? Doar nu ti-o fi rau!
Sunt moarta de curiozitate daca ai reusit sa termini pediatria ieri.
eu ma duc sa ma apuc de convulsii.
Sunt moarta de curiozitate daca ai reusit sa termini pediatria ieri.
eu ma duc sa ma apuc de convulsii.