Numar de inscrisi pe centre

next generation
latte
senior
senior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby latte » Fri Nov 04, 2011 7:48 pm

bobi13 wrote:heeeei, v-ati apucat de repetat in forta?...luati o pauza...ca si eu am laut una de vreo 3 ore... :peace:

wow join the club!!! :peace: :peace: chiar ma intrebam ce-i cu toata lumea?
unde ati disparut fratilor?? hello.gif
bobi eu vreau sa ma apuc cu forte proaspete dupa o asa pauza :peace: de infectiile urinare...tu?
aaa...si am pus o intrebare mai devreme, cate pagini cititi intr-o ora, din Herri de ex.? dak e cineva binevoitor sa-mi raspunda... hello2.gif icon_frown.gif

procust
senior
senior

Postby procust » Fri Nov 04, 2011 7:54 pm

m-am uitat la ziua cartitei pe pro cinema :lol: , azi am repetat doar insuficienta cardiaca, tbc si astm

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Fri Nov 04, 2011 7:59 pm

latte wrote:
bobi13 wrote:heeeei, v-ati apucat de repetat in forta?...luati o pauza...ca si eu am laut una de vreo 3 ore... :peace:

bobi eu vreau sa ma apuc cu forte proaspete dupa o asa pauza :peace: de infectiile urinare...tu?
aaa...si am pus o intrebare mai devreme, cate pagini cititi intr-o ora, din Herri de ex.? dak e cineva binevoitor sa-mi raspunda... hello2.gif icon_frown.gif

eu incerc sa mai fac pneumoniile in seara asta...pana la 12 fara 20 cand incepe DR G.. :peace: nu m-am incadrat azi in program ,m-am lungit muuult la peritonite si apoi nu am mai avut chef de nimic.. :dizzy: :dizzy: ...

canci
elder
elder

Postby canci » Fri Nov 04, 2011 8:02 pm

Intrebare...voi faceti 3 teme pe zi+grile la ele? Eu doar in zilele bune reusesc sa fac 3/zi, de obicei ma opresc la 2 dar fac si grile. Nu pricep dc sunt eu inceata sau ce se intampla... :D

Rasurbo
senior
senior

Postby Rasurbo » Fri Nov 04, 2011 8:13 pm

Faci destule... e mai mult decat ok

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Fri Nov 04, 2011 8:18 pm

toata lumea de pe aici invata? doar eu ma uit la grey's? :bluelaugh:

procust
senior
senior

Postby procust » Fri Nov 04, 2011 8:21 pm

aaaaa, am si uitat de el :lol: , imediat down si eu ultimul episod :mrgreen:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Fri Nov 04, 2011 8:32 pm

zunthor wrote:toata lumea de pe aici invata? doar eu ma uit la grey's? :bluelaugh:

Eu nu am mai facut nimic de pe la 8 ...eu de obicei fac cate 2 -3 teme pe zi cu tot cu grile...

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sat Nov 05, 2011 6:18 am

Neatza all! Eu acum am facut ochisori. Si am o lene....... :mrgreen:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Sat Nov 05, 2011 6:57 am

neatza !! si eu imi beau cafeaua si ma uit la robotzi :))) apoi ma apuc de repetat, am o lene....

latte
senior
senior

Postby latte » Sat Nov 05, 2011 7:03 am

'Neatza!
acum am deschis si eu ochii, cam tarziu :( imi propusesem sa ma trezesc mai devreme...pe la un 7 asa, dar n-am mai putut...oboseala si-a spus cuvantul :roll:
ce faceti azi?
eu ma introduc la pancreatita, asa k rugati-va pentru mine! :priest: :priest: :priest:
Sa aveti spor, ceea ce imi doresc si mie... :?

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Sat Nov 05, 2011 7:38 am

azi repet pulmonarul

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sat Nov 05, 2011 7:43 am

Am baut cafelutza, am "frunzarit" imedul, am facut o ALTA planificare.....nu mai am cu ce sa frec menta. Ma apuc de treaba!!! :D
Eu azi fac litiaza urinara si adenomul de prostata. Dar mai intai mai repet odata IRA si IRC sa vad ce am retinut din ele, ca m-au disperat ieri.
Spor si voua Latte, Kathalinna

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Sat Nov 05, 2011 8:02 am

wasd_alex wrote:Am baut cafelutza, am "frunzarit" imedul, am facut o ALTA planificare.....nu mai am cu ce sa frec menta. Ma apuc de treaba!!! :D
Eu azi fac litiaza urinara si adenomul de prostata. Dar mai intai mai repet odata IRA si IRC sa vad ce am retinut din ele, ca m-au disperat ieri.
Spor si voua Latte, Kathalinna

repeti ce ai facut cu o zi inainte de obicei??? spor

adrianastroescu
junior
junior

Postby adrianastroescu » Sat Nov 05, 2011 8:20 am

de maine ma apuc de repetat...
vad ca se invata din greu
spor la toata lumea :D

drkano
junior
junior

Postby drkano » Sat Nov 05, 2011 8:33 am

azi si maine cardio,de luni incep asaltul de la inceput.Cineva intreba cum se reuseste sa recapitulezi 5 6 teme pe zi,pai e mult mai simplu daca ai trecut prin ele de 2 sau 3 ori sa recitesti ceva inteles si sedimentat.Spor la treaba tuturor,rascumpara-ti vremea!

ana_oi
junior
junior

Postby ana_oi » Sat Nov 05, 2011 9:07 am

latte wrote:

din harri mai greut, adica greut bine :)) in mare fac 3 pagini pe ora..melcul atomic..astea repetatat...in alte dati imi arunc ochii pe diagonala intr-o ora si pe o tema mare..dar aproape toata materia o am facuta scheme, am scris vreo 3 caiete :) si pe ele imi merg ochii mult mai repede ca de acolo le-am invatat..

mai era mai sus o intrebare cu fenitoina, daca se dilueaza sau nu..scria doar de cea din fiole ca nu se dilueaza..si mai spunea ca fenitoina pt iv se gaseste in fiole sau flacoane..

ana_oi
junior
junior

Postby ana_oi » Sat Nov 05, 2011 9:09 am

aa..si sa nu cautati Phenidal, ca nu exista, poate a existat,nu stiu pt. ca nu sunt pediatru de meserie, dar produsul comercial este PhenidaN

ana_oi
junior
junior

Postby ana_oi » Sat Nov 05, 2011 9:15 am

si inca o chestie care m-a disperat..sulfInamida lor de cica o dau in toxoplasmoza este sulfOnamida..sulfInamida nu este medicament..desemneaza o structura chimica si-atat
iar culmea culmilor este calculul pelvin, bagat la indicatiile ESWL pt ca pe pagina urmatoare sa fie bagat la tehnic imposibil de realizat..aia mi se pare culmea debusolarii

canci
elder
elder

Postby canci » Sat Nov 05, 2011 9:30 am

Peste tot apar faze de genul asta, la litiaza cbp, de exemplu, la indicatiile ERCP ultimul rand "puseurile de pancr acuta reprez o indicatie unanim admisa" ca 3 randuri mai jos, la contraindicatii sa apara "metoda va fi evitata in cazurile bolnavilor cu puseuri ac de pancreatita". :dizzy:

airamana
junior
junior

Postby airamana » Sat Nov 05, 2011 11:44 am

Helloooo somebody here? :) inebunesc cum reusiti sa invatati nutritia pediatrica , v-ati facut ceva schema? Somebody help me :?: :!: :help: :help: :shock:

ana_oi
junior
junior

Postby ana_oi » Sat Nov 05, 2011 11:59 am

airamana wrote:Helloooo somebody here? :) inebunesc cum reusiti sa invatati nutritia pediatrica , v-ati facut ceva schema? Somebody help me :?: :!: :help: :help: :shock:

din pacate singura metoda care a mers cat de cat a fost scoaterea valorilor separat si tocit maxim
mi-am scris si eu o foaie cu necesar apa, cal, prot, HC si Lipide
alta minerale si vitamine
iar laptele de mama alta foaie
preparatele sunt mai ok
intr-o ora am reusit sa paratocesc decat valori la neceras
si la sfarsit eu imi dau lucrari pe care singura mi le corectez :)

airamana
junior
junior

Postby airamana » Sat Nov 05, 2011 12:05 pm

wowwww , cu siguranta veu lua o nota ff buna :) mi-ar placea sa fiu si eu asa ambitioasa ca tine :) cat faci la testele din toata materia si pe ce centru vrei sa dai ?

airamana
junior
junior

Postby airamana » Sat Nov 05, 2011 12:09 pm

ana_oi wrote:
airamana wrote:Helloooo somebody here? :) inebunesc cum reusiti sa invatati nutritia pediatrica , v-ati facut ceva schema? Somebody help me :?: :!: :help: :help: :shock:

din pacate singura metoda care a mers cat de cat a fost scoaterea valorilor separat si tocit maxim
mi-am scris si eu o foaie cu necesar apa, cal, prot, HC si Lipide
alta minerale si vitamine
iar laptele de mama alta foaie
preparatele sunt mai ok
intr-o ora am reusit sa paratocesc decat valori la neceras
si la sfarsit eu imi dau lucrari pe care singura mi le corectez :)

wowwww , cu siguranta veu lua o nota ff buna mi-ar placea sa fiu si eu asa ambitioasa ca tine cat faci la testele din toata materia si pe ce centru vrei sa dai ?

ana_oi
junior
junior

Postby ana_oi » Sat Nov 05, 2011 12:13 pm

am terminat la Craiova, dau in Timisoara
teste nu imi dau :))
nu mi-am dat nici macar unul din toata materia.mi-e frica de teste. :oops:
asta am facut acum pe ultima suta pt ca am realizat ca alta sansa decat toaceala crunta nu e..de 6 luni m-am zbatut sa inteleg ceva dar isi cam dau cu stangul in dreptul, se contrazic singuri etc
nu te panica si ia-le usor..ieri de dimineata ma uitam ca vitica la poarta noua dupa ce le-am citit de minim 3 ori..nu mai stiam valori la nutr deloc..trebuie tocite macar o ora zic eu si scoase toate pt ca altfel la grile le incurci intre ele
spor mult si chiteste-te pe ele

latte
senior
senior

Postby latte » Sat Nov 05, 2011 2:35 pm

Ms frumos pentru raspuns ana_oi, si la mn tot cu viteza melcului merge... :( abia ce am terminat pancreatita, acum pe bune voi ati ramas cu ceva din toata povestea aia? sau eu sunt singura mai... laughing7.gifsi unde mai pui k astazi am repetat-o :cry: :tears:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Sat Nov 05, 2011 3:23 pm

latte wrote:Ms frumos pentru raspuns ana_oi, si la mn tot cu viteza melcului merge... :( abia ce am terminat pancreatita, acum pe bune voi ati ramas cu ceva din toata povestea aia? sau eu sunt singura mai... laughing7.gifsi unde mai pui k astazi am repetat-o :cry: :tears:

nu esti singura...pancreatita chiar ii facuta foarte mult...de abia am terminat-o si parca nu m-as mai uita peste sa o repet.. :dizzy: :dizzy:

medinst
junior
junior

Postby medinst » Sat Nov 05, 2011 3:29 pm

la voi se incarca pagina rezitests.ro???

:? la mine, nu:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/sites/rezitests.ro/public_html/classes.php on line 33
(Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 )

dr_miky
senior
senior

Postby dr_miky » Sat Nov 05, 2011 4:01 pm

medinst wrote:la voi se incarca pagina rezitests.ro???

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/sites/rezitests.ro/public_html/classes.php on line 33
(Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 )

merge.incearca sa deschizi cu Mozilla Firefox

canci
elder
elder

Postby canci » Sat Nov 05, 2011 4:04 pm

medinst wrote:la voi se incarca pagina rezitests.ro???

Mi-a dat si mie eroarea asta azi la un test, dupa 2-3 refresh'uri nervoase si o tentativa de a-mi arunca laptopul pe geam si-a revenit. :D
Folosesc Mozilla. :)

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 4:28 pm

salutare tuturor... nush ce faceti voi amu, dar eu abia la ora asta ma apuc de treaba.... si incep cu testele de la infectiile resp la copil, ha ha, in sfarsit le fac ( pt tine latte zic ).... revin cu noutati !... spor tuturor...
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 4:31 pm

Dixie wrote:salutare tuturor... nush ce faceti voi amu, dar eu abia la ora asta ma apuc de treaba.... si incep cu testele de la infectiile resp la copil, ha ha, in sfarsit le fac ( pt tine latte zic ).... revin cu noutati !... spor tuturor...

Suntem pe aceeasi frecventa :allright: ..si eu tot acum ma apuc sa fac ceva ...litiaza urinara..cred :wink: , spor mult!

latte
senior
senior

Postby latte » Sat Nov 05, 2011 4:38 pm

:D ce bn imi pare sa va vad pe aici mai fetelor mi-ati lipsit hello.gif
cum adik acum va apucati? ati tras chiulul azi? de fapt de aseara v-am cam simtit lipsa! :peace:
Si daca e asa, spor la treaba, eu mai am leucemiile si tumorile gastrice si gata pe ziua de azi!
Aaaaa am facut si un test azi si sunt cam supi...la cardiac is paf :( :cry: nu stiu ce ma fac! :hammer:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 4:43 pm

latte wrote::D ce bn imi pare sa va vad pe aici mai fetelor mi-ati lipsit hello.gif
cum adik acum va apucati? ati tras chiulul azi? de fapt de aseara v-am cam simtit lipsa! :peace:

hello.gif :roll: Eu am tras chiulul si aseara si astazi ..macar astazi a fost cu folos ...shopping si plimbat caine ..aseara in schimb ..televizor in mare parte ...Tu ce ai facut azi ?A mers treaba ? :allright:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sat Nov 05, 2011 4:45 pm

latte wrote::D ce bn imi pare sa va vad pe aici mai fetelor mi-ati lipsit hello.gif
Si daca e asa, spor la treaba, eu mai am leucemiile si tumorile gastrice si gata pe ziua de azi!
Aaaaa am facut si un test azi si sunt cam supi...la cardiac is paf :( :cry: nu stiu ce ma fac! :hammer:

Stai linistita ..si eu sunt la fel cu cardiacul ..zici ca e chineza :( ...tumorile gastrice ieri le-am facut :roll: ..sper sa mai stiu ceva din ele ,mult spor sa ai!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 4:45 pm

da daaaaa.... mai tre sa tragem si chiulul.... cel putin, la mine azi s-a "activat" sinuzita lu' peste si .... pana pe la 3 nu mi-am ridicat capul de pe perna... ciudat, mi-a trecut dupa aspirina... si cum acum sunt "fresh", ma introduc draga latte pe testele noastre dragalaseeee.... iar de-am citit de pomana infectiile, atunci chiar imi fac un cerc pe perete unde scriu "loc de dat cu capul"... iar de maine, renunt eu la ideea de-a mai citi "inutilitati"... :hate: :devil: :hate: :devil:

PS: spor si tie, bubitzaaaa...

procust
senior
senior

Postby procust » Sat Nov 05, 2011 4:46 pm

Si eu am cam tras chiulul azi, am facut doar litiaza biliara si sper sa apuc sa mai fac si astmul, dar nu cred, ca am o lipsa totala de chef....

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Sat Nov 05, 2011 4:49 pm

procust, tu esti M sau F ? ... ca sa stim , discutam ca-ntre fete sau.... includem si-un baiat? :oops: :smilecolros:

procust
senior
senior

Postby procust » Sat Nov 05, 2011 5:17 pm

sunt M, sper sa ma includeti si pe mine in discutia voastra de fete :)

latte
senior
senior

Postby latte » Sat Nov 05, 2011 5:27 pm

bubitza wrote:

hello.gif :roll: Eu am tras chiulul si aseara si astazi ..macar astazi a fost cu folos ...shopping si plimbat caine ..aseara in schimb ..televizor in mare parte ...Tu ce ai facut azi ?A mers treaba ? :allright:

Astazi am facut pancreatita si infectiile urinare+un test de 200, la care ti-am spus cardiacul ma deprima de fiecare data :( :( dar asta e...de acum n-am ce sa-i fac :x
voi ati ramas cu ceva din pancreatita? eu am facut-o a doua oara si tot o poveste lunga si fara sens mi s-a parut! :married:

Return to “Rezidentiat 2011”