Cardiolog si pneumolog in Franche Comté (estul Frantei)

delta
newbie
newbie
Posts: 6
Joined: Mon Jan 20, 2014 10:27 am

Cardiolog si pneumolog in Franche Comté (estul Frantei)

Postby delta » Wed Sep 17, 2014 2:53 pm

Un post de cardiolog si un post de pneumolog sunt disponibile in cadrul unui Centru de recuperare pentru boli cardiovasculare si pneumologice in regiunea Franche-Comté (estul Frantei). Este vorba de un spital privat cu scop nelucrativ. Spitalul are 3 unitati distincte :

- un spital clasic cu 96 de paturi si 4 locuri de spitalizare de zi la Pont d’Hery (departamentul 39) la 50 km de Besancon
- doua unitati ambulatorii (una la Besançon - 25 si alta la Héricourt - 70) care se ocupa doar cu pacienti in spital de zi, de 40 si respectiv 34 de locuri (repartizate dimineata si dupa amiaza).

La ora actuala in acest centru suntem 4 cardiologi, doi pneumologi, un medic de medicina genarala si un specialist in medicina fizica si readaptare. Activitatea cardiologica este preponderenta. Un post de cardiolog este liber iar o colega, pneumolog va pleca la pensie peste cateva luni postul ei fiind disponibil chiar inainte de plecarea ei din spital.

Este de dorit ca persoanele interesate sa fie medici specialisti (cardiolog sau pneumolg) dar exista posibilitatea pentru medicii rezidenti (in cardiologie sau pneumologie) sa efectueze un stagiu de 6 luni in acest spital.

Exista posibilitatea de a avea un apartament pus la dispozitie de catre spital cu o chirie convenabila.
Salariul este stabilit in functie de Conventia FEHAP din 1951.

Ma puteti contacta pentru mai multe informatii la adesa mstiubei@yahoo.com

Return to “Franta”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests