URGENT NEUROCHIRURGIE IN PARIS

sahajdan
Posts: 1
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:18 pm

URGENT NEUROCHIRURGIE IN PARIS

Postby sahajdan » Sun Apr 01, 2012 2:17 pm

Salutare tuturor!
Sunt nou pe forum și aș avea o rugămintea să fiu ajutat cu câteva sfaturi.

Este vorba despre o familie de români care locuiesc în paris împreună cu cei doi copii minori, 5 ani respectiv 6 ani. În urmă cu 2 săptămâni, băiețeul acestora de 5 ani, a fost lovit de o mașină aici in paris, după care a ajuns la Spitalul Robert Debree, unde in urma investigatiilor s-a gasit următorul diagnostic. "Fine fracture de la partie anterieure du toit orbitaire gauche avec minime pneumo orbite et pneumo encephalie gauche en regard. Plage hypodense mal delimitee hemispherique cerebelleuse gauche sans porte de volume de l hemisphere et sans retentissement sur le V4. A conformer aux ATCD et a l examen clinique."

De la spitalul Robert Debree, au fost trimi;i la spitalul de neurochirurgie Neker Enfant Malade, iar medicul de aici i-a refuzat categoric pe motivul ca nu au asigurare medicala pt. copil. Eu i-am ajutat sa faca demersurile pt asigurare medicala iar acum trebuie sa mai astepte cel putin o luna si jumatate.

Rugamintea noastra este sa ne ajutati sa intelegem ce este cu diagnosticul copilului, daca este grav sau este ceva usor si daca poate sa astepte fara probleme o luna jumatate sau este o urgenta. Parintii copilului mai spuneau ca atunci cand li sa citit diagnosticul, au avut un translator roman, care le-a spus ca acest diagnostic nu este ca urmare a accidentului ci este unul mai vechi si este vorba de o tumoare cerebrala.

Va multumim.

Return to “Franta”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests