Am terminat MG in 2003,mi-am luat licenta,am facut anul de stagiatura si-am plecat din tara 'orbeste',dupa un an traumatizant(trauma legata de viata personala,nu de cea profesionala).Ca sa nu lungesc povestea,am ajuns sa fac o cariera artistica,printr-un concurs de imprejurari complex.Mi-a fost bine dpdv material,dar in am avut mereu on the back of my mind regretul de-a nu fii continuat cariera medicala(medic sau macar ceva legat de medicina...).Ce sanse credeti c-as mai avea s-o reiau?N-am avut nici o tangenta cu medicina in toti acesti ani...Vedeti o solutie in sensul asta?As avea bani sa cumpar aparatura de imagistica(nu de RMN,unfortunately:)...nici chiar asa...maybe next week,after I win the jackpot;))-credeti c-as putea sa deschid un cabinet particular de ,say,ecografie,in Franta sau in UK(vorbesc ambele limbi fluent),chiar si la tara?Ce cursuri ar trebui sa fac(sau se poate doar cu rezi pe imagistica-radiologie?)As putea probabil sa angajez cativa colegi,mai specializati,sa-nvat de la ei...Mi-ar placea si un cabinet de proceduri de medicina estetica(rejuvenation)-se poate face cu diploma mea si cu ceva cursuri de specializare in respectivele proceduri?Daca suna naiv ceea ce spun,asta e,nu pot sa maschez realitatea si nici nu vreau.Sunt intr-un impas si am nevoie de sfaturi,daca se gasesc voluntari...
Va multumesc!