acuma sincer vorbind cat de om mai putin dotat intelectual tre sa fii sa platesti sa iti iei cerificatul b2 adica inveti, platesti cursuri, platesti carti, casete, dvduri,etcetc, si dupaia sa mai dai si o CAFEA DE 300-400 de euro ? ce draq cafea e aia ma ca eu mai scumpa de 30 de euro pachetu nu cred ca am vazut cafea, bine poate sunt mai de la tzara , de loc de timp si de mod nascut in orasu constanta la sat nu la capetala, da pana si numele ma face sa vad un mocofan care crede ca stie tot. dr.DICK....din ciclu cei mai mica si mai mica decat p...tza de furnica? pu..za lu unu care isi zice si dr.dick probabil, nume de complexat.
vmc off topic. nu stiu in ce oras esti nu mai imi aduc aminte dar la mine poti sa te duci la primarie si pt ceva aproximativ 20-30 euro pe luna primesti un park tiket valabil pt toate parcarile cu plata pe o luna de zile. doar sa il pui in geam, cu nr masini pe el cu tot , daca ai nevoie. eu am luat in prima luna doar, dupaia mi-am facut un abonament la un parkhouse care e 20 E pe luna doar ca am masina acoperita, in parcare cu camere de siguranta, e caldutza cand vin de la munca, se incinge de la prima cheie, incepe sa toarca cum ma vede, etc etc

hihihi numai chestii dastea relaxante