bebeeeblu wrote:subiecte radio suub din anii trecuti plzzzzzz!!!
Eu am facut Radio in SUUB acum 2 ani, cu dr Georgescu titular de curs. Sper sa nu se fi schimbat prea mult ca sa corespunda totusi intr-o oarecare masura ce urmeaza sa-ti spun
Noi am dat examen sinteza - 3 subiecte. Subiectele s-au extras pe loc (profa a venit cu muuuuulte biletele si cineva care s-a simtit mai norocos a tras la sorti) si parca nu s-au dat subiecte diferite pe numere. In fine, 2 sb imi mai amintesc din cele 3 - "anomaliile renale" si "TB primara".
Corectarea a fost din punctul meu de vedere foarte lejera, spun asta pt ca eu la momentul respectiv n-am dat pe branci cu invatatul (nu pot spune ca nu citisem, dar nici nu visam cursurile in detaliu) si am luat o nota neasteptat de mare scriind lucrurile elementare, de baza si culmea, am luat nota mai mare decat cei care au scris mici roamne plecand de la cele 3 sb
Am ramas totusi cu ideea ca ar fi avut o oarecare importanta la ponderea notei finale si impresia artistica de la examenul practic, dar e doar parerea mea subiectiva. Notele la noi au fost de toate culorile, fara picati parca, insa si fara nota maxima. Daca te incalzeste cu ceva, gandeste-te ca e cea mai buna varianta de examen/stagiu de radio cea din municipal, comparativ cu ce se intampla in fundeni si in coltea, iar daca ramai si cu ceva din stagiul asta este absolut excelent
Una peste alta, nu-ti face probleme pt examenul de radio - SUUB pt ca daca ai citit totusi cursurile va fi mai mult decat ok
Bafta multa