lucrari de diploma
- Lady-bug
- senior
Re: statistica asta.....
Reguli concrete nu prea gasesti pe nicaieri, insa poti sa mergi la biblioteca de la parter si sa ceri lucrari de diploma sustinute in anii trecuti, pe teme asemanatoare cu a ta. Nu ti se dau pt acasa, dar le poti studia cat vrei, te poti inspira, chiar si fotografia daca ai un aparat la indemana, nu le pasa atat timp cat nu parasesti sala de lectura. Sau asa era in 2006... banuiesc ca nu s-a schimbat nimic 

"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Re: statistica asta.....
tinairina wrote:cum se face statistica? cum umplu 50 de pagini de statistica? e adevarat ca in lucrare tre sa folosesc doar tabele si doar in prezentare grafice ( rotunduri, coloane .din alea colorate) ??? unde gasesc concret, reguli despre cum sa fac lucrarea- partea speciala?
De unde regula asta???

Partea specială a lucrării de diplomă e de fapt un articol ştiinţific. Citeşte cât mai multe. Sincer, eu aşa am făcut.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- cat26
- junior
Re:
andy wrote:oricine numai la Cipilica sa nu te duci - asa nume asa caracter... ideal e direct la Forsea, dar poti sa te duci si la clinica II ca e aceeasi comisie
poate sa-mi zica si mie cineva cum e cu lucrarea de diploma?eu sunt anul 4 si sunt interesata cum se face insa habar nu am cum

- zambilica
- junior
Re: lucrare de diploma
Virginia Chitu este o tipa super de treaba, garantez ca te ajuta cat de mult poate, dar nu cred ca o sa te lase sa copiezi lucrarea
Spor!

Spor!
Yesterday is history.
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
That's why it's called the present!
Tomorrow a mystery.
Today is a gift.
That's why it's called the present!
- andromeda
- junior
Re: lucrari de diploma
Intreb pt o prietena care e anul 6 ( nu are cont pe imed ) si ar vrea sa faca LD pe psihiatrie. Ce indrumator (in sensul de intelegator
) i-ati recomanda? Multumesc!

-
- junior
Catedra de Psihiatrie II a spitalului Obregia , profesor Prelipceanu Dan . Ca indrumator dr. Adela Ciobanu , e o tipa super
. De conceput lucrarea ti-o concepi singur , doar la sfarsit , inainte de printare , asistentul se uita pe ea si iti spune daca si cum sa modifici si apoi la fel , pe prezentarea ppt . Succes !

Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi!
-
cine mai este la comisia 19 oftalmo? sa stabilim si noi cum facem cu protocolul...
- dr_me
- senior
salut!
as vrea sa imi iau LD la neuro, colentina, dna prof Ticmeanu.
ceva sfaturi?
as vrea sa imi iau LD la neuro, colentina, dna prof Ticmeanu.
ceva sfaturi?

Buna Ziua,
As dori sa stiu ce indrumator de lucrare sa imi iau la oncologie, adica sa fie serios.
As dori sa stiu ce indrumator de lucrare sa imi iau la oncologie, adica sa fie serios.
- danhia
- elite
-
- newbie
La onco s-au dat cele mai mici note anul asta din cate stiu eu.
andraM wrote:La onco s-au dat cele mai mici note anul asta din cate stiu eu.
au fost ld nasoale sau profii nasoli?
alte optiuni de materii?
- Chingachgook
- addicted
mefe
sau orice chirurgical
sau orice chirurgical
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
subiecte lucrare diploma
Eu sunt anul V, si vreau sa incep lucrarea de licenta, pe pediatrie. Ziceti-mi si mie va rog niste teme pentru lucrare, k doctorul meu mi-a zis sa ma gandesc si apoi sa ii zic la arhiva. Si inca o intrebare : la examenul de licenta, in afara de sustinerea lucrarii de diploma , mai este si un test??
Si, stiti cumva, pediatria pe Iasi e luata greu?
Si, stiti cumva, pediatria pe Iasi e luata greu?
- Chingachgook
- addicted
Re: subiecte lucrare diploma
mai e un topic cu lucrari de diploma,
citeste-l pe ala intai
citeste-l pe ala intai
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
buna seara
as dori info despre ld pe spm e mult de munca? e ok comisia?
as dori info despre ld pe spm e mult de munca? e ok comisia?
-
- newbie
Lucrare Diploma diabet-malaxa
Este cineva care a luat LD pe Diabet la Malaxa. Daca da, vreau sa stiu si eu cum e, ce coordonatori sunt mai buni, ce au cerut etc etc. Merci mult.
-
- newbie
salut! e cineva pe aici care a facut LD la anatomie?..si daca da, daca imi poate spune si cum a fost. Si fata de o materie clinica, in preclinic cum se face partea de statistica? multumesc
-
- junior

- rox
- elder
Cum e cu LD pe anatomie patologica? Un indrumator ok? Examenul? ceva info de anul trecut ( comisie, note, etc)?
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- firstaidkit
- senior
Isi face cineva mila de mine si imi arata cum trebuie sa arate o coperta de LD? trebuie scris si numele profului si cel al cooronatorului sau doar asta din urma e de ajuns?
- Chingachgook
- addicted
pune-l si pe prof
- Tasha
- elite
firstaidkit wrote:Isi face cineva mila de mine si imi arata cum trebuie sa arate o coperta de LD? trebuie scris si numele profului si cel al cooronatorului sau doar asta din urma e de ajuns?
Depinde cat de fancy vrei sa fie. In general se adopta stilul sobru la UMF.
Pe coperta trebuie sa ai Universitatea si Facultatea
Eventual sigla facultatii
"Lucrare de diploma" si titlul lucrarii
Coordonatorul
Proful
Absolventul
Orasul si anul
Asezarea in pagina ti-o fac aia de ti-o coperteaza.
Sexy chicken.
- kallyllas
- junior
intrebare intrebatoare : medicina generala tot asa se numeste? ca tipul de la coperti de lucrari de diploma mi-a zis ca nuuuu...e doar medicina....dar eu 6 ani am reusit sa traiesc cu impresia ca e si generala ..stie cineva de ceva schimbari?
- Chingachgook
- addicted
medicina generala e
spune-i aluia cu copertile sa lase intiativele personale si sa scrie cum ii zici tu.
spune-i aluia cu copertile sa lase intiativele personale si sa scrie cum ii zici tu.
- kallyllas
- junior
asa am zis si eu...insa de cand ma tot preocup aflu ca de fapt ar fi doar medicina de 2-3 ani
the truth is outh there...cred ca pe la secretariat
?
the truth is outh there...cred ca pe la secretariat

-
- elder
este "Facultatea de Medicina"
numele de "medicina generala" nu exista in UMF, deci are dreptate omu' cu xeroxu'
oricum nu-ti fa prea mari probl cu asta, doar daca nu vrei sa fie perfect, sau ai in comisie membri in biroul de senat care stiu exact denumirile facultatilor si le sar in ochi.
numele de "medicina generala" nu exista in UMF, deci are dreptate omu' cu xeroxu'
oricum nu-ti fa prea mari probl cu asta, doar daca nu vrei sa fie perfect, sau ai in comisie membri in biroul de senat care stiu exact denumirile facultatilor si le sar in ochi.
- maalex
- junior
Care ar fi numarul minim de pagini pe care sa-l aiba lucrarea?
- dr_me
- senior
maalex wrote:Care ar fi numarul minim de pagini pe care sa-l aiba lucrarea?
70
- maalex
- junior
dr_me wrote:maalex wrote:Care ar fi numarul minim de pagini pe care sa-l aiba lucrarea?
70
merci!

- Riley
- elder
Si imparteala generala/speciala (dpdv al nr de pagini)? Scrisul Times New Roman de 12, spatiu intre paragrafe de 1.5? Exista o limita pentru numarul de referinte(se scriu cu font diferit?). Multumesc!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
- b3
- elite
referinte/bibliografie cu acelasi font si tot la 1.5, cu cat mai multe, cu atat mai bine, de preferinta de data cat mai recenta (vezi ceva articole din 2009), de preferinta inserate in text (ca 1,2,3..), de preferinta si 1-2 profi din comisie ca autori :p
partea generala si partea speciala ar trebui sa fie 50-50%, si la partea speciala maxim un grafic +/- un tabel pe pagina, obligatoriu comentate.
partea generala si partea speciala ar trebui sa fie 50-50%, si la partea speciala maxim un grafic +/- un tabel pe pagina, obligatoriu comentate.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- Riley
- elder
Multumesc frumos!

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
- Bu-Maruta
- junior
mai exista cineva cu LD la Fundeni, comisia 14 (parca, nu introduc mana in foc)? ar fi o idee sa ne grupam cad de cat.
The pure and simple truth is rarely pure and never simple.
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- dr_me
- senior
salut!
dintre cei care ati avut anul trecut LD la dermato sau morfopat, cum a fost comisia? seful comisiei tot prof Giurcaneanu , si comisie formata din Forsea, Tiplica si Sajin?
cum a fost in general? intrebari, comentarii?
dintre cei care ati avut anul trecut LD la dermato sau morfopat, cum a fost comisia? seful comisiei tot prof Giurcaneanu , si comisie formata din Forsea, Tiplica si Sajin?
cum a fost in general? intrebari, comentarii?
- doareu_mm
- senior
Dragi colegi,
stie cineva cum ar trebui sa arate cuprinsul unei LD ?
stie cineva care este fontul obligatoriu si marimea?
va multumesc !
stie cineva cum ar trebui sa arate cuprinsul unei LD ?
stie cineva care este fontul obligatoriu si marimea?

va multumesc !
Medicina = Stiinta , Arta si Constiinta
- b3
- elite
citeste topicul sau macar ultimele 5 pagini. raspunsul pe scurt este: nu exista nici o regula batuta in cuie.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- DNCF
- junior
'Neatza!
Aproape am intrat in anul IV si mi-a venit ideea sa ma apuc deja de lucrarea de diploma (fac parte dintre fraierii care chiar vor sa-si faca lucrarea pe bune). Asadar si prin urmare, la ce spital as putea sa gasesc un asistent pe gineco dispus sa stea dupa studenti si sa le explice una-alta?
Aproape am intrat in anul IV si mi-a venit ideea sa ma apuc deja de lucrarea de diploma (fac parte dintre fraierii care chiar vor sa-si faca lucrarea pe bune). Asadar si prin urmare, la ce spital as putea sa gasesc un asistent pe gineco dispus sa stea dupa studenti si sa le explice una-alta?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. (Albert Einstein)