lucrari de diploma
- dragamaia
- senior
- aurora
- junior
salut! ma adresez celor ce si-au facut lucrarea de diploma pe boli Infectioase . Am fost azi pe la IBI "Matei Bals" si si m-am intalnit cu secretara, d-na Draguta, poate o stiti .. Prezentarea lucrarilor de diploma o sa se faca pe 27 sept, eram acolo cand a vb cu prof. Steinu Cercel si i-a comunicat data. Mi-a zis ca este bine sa fim acolo de pe la 8 si 10 ca pe la 9 o sa inceapa, sa avem timp pana atunci sa ne copiem prezentarile de pe cd-uri pe calculator. Si ca prezentarea sa nu tina mai mult de 3-4 min, sa fim f succinti..anul trecut zicea ca au fixat un interval de 6-7 min , si deja li s-a parut prea mult celor din comisie.Mi-a dat si niste sugestii destul de explicite in legatura cu protocolul:)... ma gandeam ca poate o sa reusim sa luam legatura intre noi, secretara zicea ca suntem multi anul asta, sa vb din timp in legatura cu protocolul. A, si nu stiu daca am precizat, prezentarile o sa se faca in amfiteatrul IBI "Matei Bals", pavilionul 5(pt cei care nu am facut stagiul acolo).
Spor mult la invatat!
Spor mult la invatat!
-
- newbie
- crisalia
- senior
-
- newbie
- doctorita_irina
- senior
-
- newbie
- 187.92a
- addicted
Re: lucrari de diploma
care doreste LDiploma sa ma contacteze sa-i rezolv, dar mai din timp ca in august e mai mult/mai greu
- harciogu
- senior
Imi poate recomanda si mie un spital/sectie/etaj pentru o LD la ortopedie? Sunt anul 5 si am inceput sa ma agit, spec ca nu m-am trezit prea tarziu...
SUUB, Pantelimon, Bagdasar - astea sunt spitalele de care am auzit pomentindu-se ceva pe specialitatea asta. Niste nume de asistenti stie cineva?
la Foisor, unde am avut stagiul am avut niste experiente "traumatizante" [ca sa zic asa], iar la practica am fost la Militar Central, unde nu prea sunt asistenti universitari/confi.
catedrele luate de pe site-ul facultatii ar fi aste 2:
# M 24
* Ortopedie si Traumat. Sp. Cl.dr D Bagdasar-Arseni
* Ortopedie si Traumatologie - Sp. Cl. Universitar de Urgenta Buc.
* Ortopedie si Traumatologie - Sp.Cl. Universitar de Urgenta Elias
# M 25
* Ortopedie - Sp. Cl. de Urgenta
* Ortopedie - Sp. Cl. Sf. Pantelimon
* Ortopedie si Traumatologie - Sp. Cl. Foisor
SUUB, Pantelimon, Bagdasar - astea sunt spitalele de care am auzit pomentindu-se ceva pe specialitatea asta. Niste nume de asistenti stie cineva?
la Foisor, unde am avut stagiul am avut niste experiente "traumatizante" [ca sa zic asa], iar la practica am fost la Militar Central, unde nu prea sunt asistenti universitari/confi.
catedrele luate de pe site-ul facultatii ar fi aste 2:
# M 24
* Ortopedie si Traumat. Sp. Cl.dr D Bagdasar-Arseni
* Ortopedie si Traumatologie - Sp. Cl. Universitar de Urgenta Buc.
* Ortopedie si Traumatologie - Sp.Cl. Universitar de Urgenta Elias
# M 25
* Ortopedie - Sp. Cl. de Urgenta
* Ortopedie - Sp. Cl. Sf. Pantelimon
* Ortopedie si Traumatologie - Sp. Cl. Foisor
Ceasul meu cu cuc, patentul si-un cutit de paine.
"[...]scartzaiala aia latrata care se cheama nemtzeste." © Tasha
Renault - Créateur du malheur.
-
- senior
am un coleg cu ld la ortopedie SUUB sie f multumit , bafta 

- dr_
- elder
Care e cea mai nosoala chestie care s-a intamplat vreodata la lucrarea de diploma?
Ce se intampla daca se prind cumva ca ai pasaje (MARI) copiate in partea generala a lucrarii... "inspirate" de la cineva din anii trecuti?
Ce se intampla daca se prind cumva ca ai pasaje (MARI) copiate in partea generala a lucrarii... "inspirate" de la cineva din anii trecuti?

- harciogu
- senior
woody wrote:am un coleg cu ld la ortopedie SUUB sie f multumit , bafta
multam. o sa ma invart pe la ei sa vad cum e.

Ceasul meu cu cuc, patentul si-un cutit de paine.
-
- senior
dr_ wrote:Care e cea mai nosoala chestie care s-a intamplat vreodata la lucrarea de diploma?
dar tu ce crezi ca esti capabil sa reinventezi vreo boala sua vreun tratament sua ceva nou , bine nimeni nu copiaza chiar totul al partea general dar totusi tot tb sa te inspirir de undeva ca doar no sa scrii din amintiri despre cien stie ce sindrom sau tot felul de patologii sau celule , etc cred ca ai prins ideea , bafta sa ai
- dr_
- elder
Ramane prima intrebare. Chiar sunt curios... 

- Chingachgook
- addicted
pai avand in vedere ca sunt o gramada copiate cuvant cu cuvant din lucrari mai vechi...nu e intampla nimic.
ld e o formalitate.
ld e o formalitate.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted
dar va reprezinta, si de aceea este bine sa o tratati coresunzator, macar atata respect va datorati voua si profesorilor vostri dupa atatia ani de scoala.
- danhia
- elite
Exista un precedent.
Am avut un coleg care din lipsa de timp, chef si mare comoditate a ales calea neortodoxa si a luat o LD de la un coleg ce terminase cu vreo 2 ani inainte. Desi era de-o lene remarcabila a facut un efort supraomenesc si a mai schimbat pe ici pe colo un tabel, un paragraf ...
Se pare ca nu a fost suficient pt ca la o evaluare intermediara profu a scos LD anterioara din dulap si le-a pus una langa alta.....

Am avut un coleg care din lipsa de timp, chef si mare comoditate a ales calea neortodoxa si a luat o LD de la un coleg ce terminase cu vreo 2 ani inainte. Desi era de-o lene remarcabila a facut un efort supraomenesc si a mai schimbat pe ici pe colo un tabel, un paragraf ...
Se pare ca nu a fost suficient pt ca la o evaluare intermediara profu a scos LD anterioara din dulap si le-a pus una langa alta.....

Red Apple
-
- senior
danhia wrote:Exista un precedent.
una e sa scrii din alte surse partea generala si alta e sa scrii toata lucrarea la indigo adica si profii nu s chiori totusi .... tb sa fii cu capu sa copiezi si parte speciala dar in fine ... sa aveti bafta

- dr_
- elder
danhia wrote:Se pare ca nu a fost suficient pt ca la o evaluare intermediara profu a scos LD anterioara din dulap si le-a pus una langa alta.....
Si ce i-a facut?

- Chingachgook
- addicted
nimic, ce sa-i faca.
in cel mai rau caz l-a mustrat parinteste
in cel mai rau caz l-a mustrat parinteste
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- tana
- elder
problema asta dispare daca prezinti lucrarea la alta catedra. adica de exemplu iei piciorul diabetic de la diabet dar lucrarea o faci la catedra de mf
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
- tana
- elder
problema asta dispare daca prezinti lucrarea la alta catedra. adica de exemplu iei piciorul diabetic de la diabet dar lucrarea o faci la catedra de mf sau chiru
I'm not anti-social. I'm just not user friendly
- 187.92a
- addicted
astfel de metode neortodoxe nu ar tbui incurajate, de-asta sunt atataia medici prosti, toti isi cumpara si copiaza LD!
daca ulterior se va demonstra ca ati avut LD copiata, adio cariera medicala!
faceti ce vreti!
daca ulterior se va demonstra ca ati avut LD copiata, adio cariera medicala!
faceti ce vreti!
- Irys
- newbie
Intreb si eu...cum e comisia la cardiologie? Sunt in anul V si mi-am luat LD pe cardio la Sf. Ioan. Nu ma deranjeaza sa lucrez la ea, dar vreau sa stiu cam cum sunt notele si daca intreaba si pe langa. Comisiile se schimba de la an la an?
Mersi mult
Mersi mult

-
- elder
in general pe medicina interna sunt mai curiosi, adica te mai intreaba si pe langa.
Oricum nimic de speriat, se iau note bune.
Oricum nimic de speriat, se iau note bune.
- Irys
- newbie
Mersi mult
La fel ma gandeam si eu, dar m-au cam speriat unii. Chipurile m-am complicat cu LD pe cardiologie. Oricum...putina cardiologie nu strica (zic eu) 

- dr_
- elder
care e faza cu spatiul care se lasa in partea stanga a foii?
merci
merci
- Chingachgook
- addicted
din spatiul ala se pierde la legat.
daca scrii direct din margine o sa fie greu de citit.
+ ca conteaza la volum. pare ca ai mai multe pagini.

daca scrii direct din margine o sa fie greu de citit.
+ ca conteaza la volum. pare ca ai mai multe pagini.

- dr_
- elder
si cat trebuie sa las?
- Chingachgook
- addicted
dublu fata de cat lasi in dreapta
- dr_
- elder
Cum fac in word ca sa setez acest spatiu?
Chiar nu imi poate spune nimeni o valoare precisa? 

- dr_
- elder
Am aflat. Multumesc oricum. 

- nicoletaghe
- senior
-
- newbie
a facut cineva lucrare de diploma pe REUMATOLOGIE ?
din cate am citit in cele 30 de pagini despre LD nu prea s=a aratat nimeni interesat de asta
comisiile raman aceleasi in fiecare an sau se mai schimba?ma intereseaza daca Predeteanu Denisa
a mai fost .
multumesc
din cate am citit in cele 30 de pagini despre LD nu prea s=a aratat nimeni interesat de asta

comisiile raman aceleasi in fiecare an sau se mai schimba?ma intereseaza daca Predeteanu Denisa

multumesc
-
- newbie
Si-a facut cineva vreodata ld la SPM ?! Cine coordoneaza , numai Dna dr Galieta Minca sau si altcineva ?
-
- junior
dr_ wrote:Cum fac in word ca sa setez acest spatiu?Chiar nu imi poate spune nimeni o valoare precisa?
2 cm se lasa ... nu ai invatat in scoala ? "2 degete" cum ziceau profesori ....
pt word, tragi "rigla" de sus cu 2 cm in dreapta ....
Later Edit: damn ... nu am citit al 2-lea post ...

Keep on walking ... or talk to the hand !!
-
- newbie
statistica asta.....
cum se face statistica? cum umplu 50 de pagini de statistica? e adevarat ca in lucrare tre sa folosesc doar tabele si doar in prezentare grafice ( rotunduri, coloane .din alea colorate) ??? unde gasesc concret, reguli despre cum sa fac lucrarea- partea speciala?