lucrari de diploma
-
- newbie
urgent
salut. aveti idee la ce catedra as putea sa gasesc o lucrare de diploma acum? am terminat deja anul 6. sunt dispus sa o fac pe bune.
multumesc anticipat pentru informatii, daca sunt utile dau bere la schimb.
multumesc anticipat pentru informatii, daca sunt utile dau bere la schimb.
show me the way to the next whisky bar
-
- newbie
- nicoletaghe
- senior
-
- newbie
-
- newbie
-
- junior
LD
mai cristina de ce nu ai incredere in mine? te-ai interesat la catedrele pe care ti le-am recomandat? oricum tre sa dai o bere! si cu aia din trecut sunt doua!!!!
-
- newbie

so... oferta continua
show me the way to the next whisky bar
- dragamaia
- senior
- ciocalteu_PRM
- senior
Neoficial, prezentarea trebuie sa dureze in medie 7 minute. Sigur ca poti sa prezinti un sfert de ora, nu te da nimeni afara din sala si nici nu te intrerupe, insa risti sa ii plictisesti sau sa ii enervezi. Incearca sa nu depasesti totusi 10-12 min, altfel risti sa le testezi rabdarea. Cat despre numarul de slideuri, in medie sunt cam 25.
Mai degraba ii intereseaza modul de prezentare al lucrarii. Incearca sa scrii ideile cat mai succint si sa dezvolti pe baza lor, nu scrie povesti in sliduri, multa teorie, si in niciun caz nu citi mot-a-mot de pe slide.
PS:le plac pozele.
Mai degraba ii intereseaza modul de prezentare al lucrarii. Incearca sa scrii ideile cat mai succint si sa dezvolti pe baza lor, nu scrie povesti in sliduri, multa teorie, si in niciun caz nu citi mot-a-mot de pe slide.
PS:le plac pozele.
" In spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie... care ii cheltuie banii"
- Cyph3r
- elder
de regula intr'o prezentare tre sa fii succint..fara barba aferenta si regula 7/7 adik 7 cuvinte pe rand si 7 randuri...
in rest...culori cat mai complementare...daca ai poze sa pui sub ele de unde e sursa (am vazut multe lucrari frumoase dar s'au luat de ele ca aveau poze cu nush ce enzima dar nu scria sursa ..adik http://www.blabla.com)
sa nu te grabesti ca la reclamele la pastile cand spune despre efecte adverse...un ţol mai festiv si reteta de succes e asigurata
in rest...culori cat mai complementare...daca ai poze sa pui sub ele de unde e sursa (am vazut multe lucrari frumoase dar s'au luat de ele ca aveau poze cu nush ce enzima dar nu scria sursa ..adik http://www.blabla.com)
sa nu te grabesti ca la reclamele la pastile cand spune despre efecte adverse...un ţol mai festiv si reteta de succes e asigurata
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
-
- junior
Prezentarea diplomei
Salutare. Va rog cum e comisia de pe chirurgie generala? Pune intrebari? Cam cate sliduri trebuie? Ce note s-au luat anul trecut? Multumesc celui care imi raspunde.
- crisalia
- senior
- crisalia
- senior
- adellyne_85
- elder
referatul respectiv trebe semnat de coordonatorul stiintific, indrumatorul nu poate face asta. stiu asta ca si eu astept sa vina din concediu.
mah, referitor la bibliografie: e musai sa introducem in text (in partea teoretica) bibliografia, adica numarul corespunzator fiecarui docoment din care ne-am insiprat la paragraful care ii corespunde? sau e suficient sa apara lista aia la sf lucrari? trebe in ordine alfabetica? am auzit o groaza de variante. si in cazul in care s eintroduc cifrele in text, se uita cineva daca acestea coincid cu realitatea?
vba ceea, multumesc celui care imi raspunde
mah, referitor la bibliografie: e musai sa introducem in text (in partea teoretica) bibliografia, adica numarul corespunzator fiecarui docoment din care ne-am insiprat la paragraful care ii corespunde? sau e suficient sa apara lista aia la sf lucrari? trebe in ordine alfabetica? am auzit o groaza de variante. si in cazul in care s eintroduc cifrele in text, se uita cineva daca acestea coincid cu realitatea?
vba ceea, multumesc celui care imi raspunde

- adellyne_85
- elder
-
- senior
- crisalia
- senior
eu nu am introdus nici o referintza in text despre bibliografie.....anul trecut la Bucuresti am inteles ca o comisie chiar s-a luat de 1 student care facuse asa......ca ce esti mai smecher decat ceilalti
......asa ca am bagat la sfarsit niste carti pe o pagina si asta e bibliografia......sa citeasca ei cartile dc sunt curiosi 

all good things come to an end
-
- senior
crisalia wrote:eu nu am introdus nici o referintza in text despre bibliografie.....anul trecut la Bucuresti am inteles ca o comisie chiar s-a luat de 1 student care facuse asa......ca ce esti mai smecher decat ceilalti......asa ca am bagat la sfarsit niste carti pe o pagina si asta e bibliografia......sa citeasca ei cartile dc sunt curiosi
Nu e chiar asa!Poti sa nimeresti o comisie exigenta(asta ca sa nu "vorbesc" urat) si care se va lua si de faptul ca nu ai pus ";".Dupa fiecare paragraf citat iti pui referinta si la sfarsitul lucrarii iti treci bibliografia(nu in ordine alfabetica,ci in ordinea in care au aparut respectivele articole/carti in lucrarea ta...in ordinea nr).
Nu te depuncteaza nimeni daca nu ai facut asa, dar nu cred ca e un sentiment prea placut sa fii luat la misto,in fata tuturor...
Ce zici tu ca s-a intamplat,sunt basme...
- adellyne_85
- elder
kyralina wrote:ms mult pt raspuns...nu stiam si nu cred ca la fac e cineva care sa ma lamureasca.dar e sigura asta cu coordonatorul? ca daca e asa trebuie sa schimb numele de pe rezumat...
ma, e sigur, am in fata o ld de anul trecut pe care indrumatorul mi-a dat-o ca model si scrie la coordonator ditai profa universitara si e trecuta prima, apoi indrumatorul e o asist univ de care n-am auzit, si cel mai mic, jos, absolventul

si iar referitor la bibliografie: am bagat in ld o groaza de articole de pe net, nu mai stiu de unde le-am luat k at nu am dat importanta acestui aspect, cred ca ar fi cam naspa s ascriu la bibliografie http://www.google...

- kyralina
- junior
aha...pai atunci trebuie sa trec si eu...ms mult
apropo de bibiografie...eu am trecut si cateva site-uri la sf din astea mai cunoscute de pe unde nm-am mai inspirat
si la poze luate de pe net la fel...am trecut sub ele adresa...asa am fost sfatuita
eu stiam ca bibliografia se trece in ordine alfabetica...
apropo de bibiografie...eu am trecut si cateva site-uri la sf din astea mai cunoscute de pe unde nm-am mai inspirat
si la poze luate de pe net la fel...am trecut sub ele adresa...asa am fost sfatuita
eu stiam ca bibliografia se trece in ordine alfabetica...

- Cyph3r
- elder
bilbilografia o scrii in fct de cum vrea indrumatorul
mie mi'a zis sa le trec in fct de cum apar in text....asa am si facut
altii vor in ordine alfabetica..cel mai bine e sa intrebi indrumatorul.
mie mi'a zis sa le trec in fct de cum apar in text....asa am si facut
altii vor in ordine alfabetica..cel mai bine e sa intrebi indrumatorul.
I choose not to choose life.And the reason..there is no reason.Who needs reasons when you got medicine??
- Calico
- addicted
Mi-am terminat si eu acuma de scris partea teoretica si cand am pus capitolele cap la cap am avut surpriza sa constat ca am scris in total... 92 de pagini (asta daca nu numerotez cuprinsul, motivatia si bibliografia). Daca modific distanta dintre randuri pot sa o mai reduc la 83, dar tot e mult. Trebuie sa o mai scurtez neaparat, e vreo problema ca e asa mare?
- crisalia
- senior
- adellyne_85
- elder
MumaPadurii wrote:Mi-am terminat si eu acuma de scris partea teoretica si cand am pus capitolele cap la cap am avut surpriza sa constat ca am scris in total... 92 de pagini (asta daca nu numerotez cuprinsul, motivatia si bibliografia). Daca modific distanta dintre randuri pot sa o mai reduc la 83, dar tot e mult. Trebuie sa o mai scurtez neaparat, e vreo problema ca e asa mare?

mie mi s-a zis k e mare, si problema nu e neaparat de marime, dar va iesi o discordanta intre partea teoretica si cea practica, care la mine e mult mai mica.
totusi, 92 de pagini e mult.
-
- senior
- adellyne_85
- elder
kyralina wrote:mai am si eu o intrebare...![]()
trebuie atasat la lucrare si xls.?
nu trebe xls, decat graficele alea cu discutiile.
gsa, daca e precum zici, o mai lungesc si eu, ca am material si imi rau rau sa renunt la tot ce am strans pt ca asa mi s-a zis. asa mi se pare si mie normal, cu cat are un continut mai cuprinzator sa fie mai buna.
-
- junior
crisalia wrote:eu nu am introdus nici o referintza in text despre bibliografie.....anul trecut la Bucuresti am inteles ca o comisie chiar s-a luat de 1 student care facuse asa......ca ce esti mai smecher decat ceilalti......asa ca am bagat la sfarsit niste carti pe o pagina si asta e bibliografia......sa citeasca ei cartile dc sunt curiosi
Da. Chiar esti mai smecher decat ceilalti pentru ca este mai multa munca si arata exact ca o lucrare stiintifica(ceea ce, in mod normal, ar trebui sa fie o lucrare de diploma). Si, nu stiu unde ai auzit tu despre "o comisie care chiar s-a luat de un student care facuse asa" ca eu am vreo 4 care au facut asa si nu s-a luat nimeni de ei( au mai si fost la comisii diferite).