spitale anul VI

dr_me
senior
senior

Re: spitale anul VI

Postby dr_me » Wed Oct 01, 2008 12:11 am

salutare!
as vrea sa stiu, va rog, cum decurge stagiul de MF... unde mergem, la ce spital / policlinica? unde se tin cursurile..? unde vom face stagiul?

multumesc anticipat pt info

dark_mind
junior
junior

Postby dark_mind » Sun Oct 05, 2008 7:45 pm

Impresii despre stagiul de gineco la caritas?

mihai25061984

Postby mihai25061984 » Tue Oct 07, 2008 5:51 pm

am si eu o intrebare:
cum e mexam la med legala si la med de familie
ms mult

dragoshellu

carte gineco Ancar

Postby dragoshellu » Thu Oct 09, 2008 2:46 pm

Are cineva cartea de gineco de ancar in pdf sau doc??...daca da va rog PM me sau postati un link de upload. multumesc mult aticipat.

icolastru
newbie
newbie

cursuri ATI

Postby icolastru » Fri Oct 10, 2008 2:33 am

Salut,

Are cineva cursurile de ATI, anul 6, in format electronic?
Multumesc anticipat.

Bogdan

Velvet Underground
senior
senior

Postby Velvet Underground » Sun Nov 02, 2008 6:02 pm

Careva seria 10 UMF Carol Davila pe aici ?

ywlya
newbie
newbie

Postby ywlya » Sat Nov 22, 2008 12:05 pm

Da este este....de ce? :peace:

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Sun Nov 23, 2008 11:13 am

dr_me wrote:salutare!
as vrea sa stiu, va rog, cum decurge stagiul de MF... unde mergem, la ce spital / policlinica? unde se tin cursurile..? unde vom face stagiul?

multumesc anticipat pt info

cursurile de MF se tin la Policlinica Titan (statia de metoru titan+inca o statie de autobuz sau 3 min pe jos), la etajul 2 , intr-o sala de curs cam pe la ora 11 parca era, in fiecare zi.De obicei vine secretara si face prezenta la curs dc vede k steti putini. :mrgreen:
stagiul : fiecare gr,sau 2 gr, vor primi cate un asistent/a si trebe mers la cabinetul lui care poate fi din diferite parti ale buc, cel mai bine pt cei ce vin la curs sa fie tot in zona titan-salajan k se merge de la 1sau 2 dupa curs! mai sunt si pe la gara de nord si vitan mf-isti, acuma cum ti-e norocu, sau mai nou cum ti=l faci, dc te duci dinainte la secretara si aranjezi :mrgreen: oricum te cheama de maxim 2 ori pe sapt :peace:
e lejer!
bafta! :allright:
si la sfarsit, mamotaaa....

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Tue Dec 02, 2008 11:31 pm

are cineva grilele sau ceva info de exam orl la coltea cu beuran?

andraM
newbie
newbie

Postby andraM » Wed Dec 03, 2008 12:00 pm

Dna Beuran schimba grilele mereu. Dar din cate imi amintesc sunt 10 grile usoare si f usoare-- de bun simt medical. Trebuie doar sa citesti pe diagonala materia. Bafta.

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Thu Dec 04, 2008 7:07 pm

o mica intrebare: cum este exm de recuperare medicala la spitalul din spatele muzeului de istorie? (scuze, habar n-am cum se numeste spitalul ala)
ce se da? cum se da?
multumesc anticipat

Rash
senior
senior

Postby Rash » Thu Dec 04, 2008 7:50 pm

Filantropia.Am auzit ca e lejer.Scrie pe forum mai in spate daca te uiti.
Primum non nocere!

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Thu Dec 04, 2008 11:01 pm

Rash wrote:Filantropia.Am auzit ca e lejer.Scrie pe forum mai in spate daca te uiti.

scuze, dar filantropia nu e ala de gineco, de langa sf maria?

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Thu Dec 04, 2008 11:15 pm

da, e de gineco si maternitate, cred.
dar are si un corp/aripa/cladire de recuperare medicala! pe dreapa cum intrii dinspre victoriei, sau cel mai bine intrebi portaru! :allright:
si la sfarsit, mamotaaa....

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Fri Dec 05, 2008 5:23 pm

pai eu nu zic de spitalul acela.
eu zic de cel care este f aproape de lipscani. eu acolo fac recup med

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Dec 05, 2008 9:46 pm

esti anul 6 la carol davila ? :-s conform siteului facultatii recup medicala se face doar la institutul asta de langa Filantropia, la Elias (pe langa manastirea casin) si la Bagdasar (berceni, langa spitalul nr 9/obregia). Nici nu stiam ca exista spital pe langa Lipscani dar salutbucuresti.ro zice ca exista acolo Spitalul Clinic al Constructorilor si google zice ca acum ii zice Spitalul Prof Dr Doc Ovidiu Marina dar cu adresa pe undeva pe calea calarasilor. Nu stiu ce sa zic, intreaba si tu secretara.

si apropo pt colegii care ti-au raspuns: alea de langa Filantropia sunt muzeele Antipa, Taranului Roman si de Geologie :)
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Rash
senior
senior

Postby Rash » Sat Dec 06, 2008 1:50 am

Corect,asa e.Ai dreptate cu muzeele.Imi cer scuze,mi-am dat seama mai inainte dar am lasat-o asa. :D Numa' ca:1.eu nu-s din Bucuresti si spre rusinea mea,n-am fost la Antipa decat o data si 2.m-am dus cu gandul la Filantropia pt ca e un spital in cauza.Conform hartiilor mele doar seria 4 si 12 fac recup medicala la Bagdasar,restul la Elias si Filantropia.Daca ne zici seria,iti spunem si unde faci.
Primum non nocere!

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sat Dec 06, 2008 2:59 pm

intre timp am aflat ca spitalul cu pricina, candva, purta numele de "spitalul postei"... acuma nush cum mai e
cu siguranta e acolo, caci am fost de 2 ori la cursuri :)
eu vroiam sa stiu cum e la examen, doar :)
oricum mersi pt eventualul ajutor :)

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Dec 06, 2008 4:40 pm

Si totusi, de cand se face recuperare acolo ? :o

Nici o problema cu muzeele, ziceam doar asa :) Si eu am crezut ca e Filantropia initial si ca a gresit cand a zis muzeul de "istorie" :)
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sat Dec 06, 2008 11:26 pm

habar n-am daca in anii anteriori s-a facut sau nu acolo, insa anul asta sunt cel putin 2 serii care fac 6 si 11. poate vor fi si altele in sem 2, habar n-am.

bounty
junior
junior

Postby bounty » Mon Dec 08, 2008 4:35 pm

e greu, dar nu imposibil. Citeste, memoreaza cam toate cursurile....si asta e. Oricum, grilele se repeta, asa ca pandeste seria care da inaintea vostra
dr_me wrote:pareri, sugestii si opinii despre urgente la coltea? :lol: :lol: cat de grav sa fie?

sef_serie
newbie
newbie

Postby sef_serie » Mon Jan 19, 2009 3:44 pm

buna!

am si eu o rugaminte la colegii mai mari; daca s-ar putea niste informatii despre catedra de gineco din giulesti. am gasit niste grile postate. mai sunt valabile, nu mai sunt... imi poate spune cineva? daca e cineva care a facut acolo sau face acum, v-as ramane dator..

multumesc :wink:

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Jan 19, 2009 3:46 pm

frate nu pot sa iti dau sfaturi despre catedra aia dar pot sa spun ca nick-ul tau mi-a inseninat ziua.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

sef_serie
newbie
newbie

Postby sef_serie » Mon Jan 19, 2009 3:50 pm

kooksee wrote:frate nu pot sa iti dau sfaturi despre catedra aia dar pot sa spun ca nick-ul tau mi-a inseninat ziua.

ma bucur ca am putut :D

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Sun Jan 25, 2009 5:35 pm

Poate sa-mi zica cineva daca la Ch. Plastica SUUB conteaza prezenta?Cum e examenul?Eu as vrea sa lipsesc o saptamana din cele 2 sapt de Ch. Plastica,am sanse sa intru in examen?

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jan 25, 2009 5:52 pm

E primul an in care chir plastica e materie obligatorie, pana acum a fost optional, asa ca nu cred ca iti poate raspunde cineva..

Lorelai
junior
junior

Postby Lorelai » Sun Jan 25, 2009 9:20 pm

Inseamna ca o sa astept prima serie sa vad ce se intampla.merci oricum,nu stiam ca pana acum a fost optional

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Tue Feb 03, 2009 4:03 pm

Grile Urgente Floreasca detine careva?

Mersi anticipat

andraM
newbie
newbie

Postby andraM » Thu Feb 05, 2009 1:56 pm

Nu exista grile pentur examen. Din cate stiu eu se schimba mereu, se fac inainte de examen.Sunt cazuri clinice cu raspuns in cascada si grile din teorie (vezi cursuri). Daca ai fost al cursuri nu o sa ti se para asa de fantastice , dar altfel ....oricum sunt destul de grele iar notele sunt o surprindere totala (nu mereu reflecta realitatea). Oricum e un examen care se ia . La noi dupa recorectare s-au mai modificat notele. Multa bafta!

dyana_84

Postby dyana_84 » Sun Feb 08, 2009 11:02 am

poate cineva sa-mi zica si mie cum e examenul la Urgenta Floreasca......daca se da pe mai multe numere, putem colabora cu colegii etc :D Multumesc!

drel
senior
senior

Postby drel » Sun Feb 08, 2009 2:51 pm

Lorelai wrote:Poate sa-mi zica cineva daca la Ch. Plastica SUUB conteaza prezenta?Cum e examenul?Eu as vrea sa lipsesc o saptamana din cele 2 sapt de Ch. Plastica,am sanse sa intru in examen?

Da conteaza prezenta, la noi anul trecut cine nu a fost a luat note mai mici, dar asta fiind vb de 2-3 absente, mai multe nici nu-ti pune nota, te pune sa refaci syagiul cu alta serie. Pt ca de ex la noi cine n-a avut absente=10, cine a avut 1 =9, si tot asa, pana la trei, cu mai mult de 3 absente nu discuta.

auditek
junior
junior

Postby auditek » Mon Feb 16, 2009 7:33 pm

Nu stiu daca postez la topicul potrivit. Va rog frumos, aveti cumva cartea de obstetrica a lui Ancar in format elecronic, scanata ?
Va rog frumos, O puteti posta ?

Multumesc.

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Sat Mar 14, 2009 9:01 pm

salut
poate sa imi spuna cineva cum este chirurgia plastica la gr alexandrescu? (prezente, absente, examen)
mersi

andraM
newbie
newbie

Postby andraM » Sun Mar 15, 2009 10:22 am

Desi e un stagiu f scurt, ai ce invata de acolo. Cursurile tinute de dl. profesor Dan sunt f frumoase mai ales prin felul in care se adreseaza studentilor (o sa vedeti ce vreau sa spun). Din cate imi amintesc dupa curs se tineau mici demonstratii practice cu suturi de piele , vase, nervi, tendoane... au avut rabdarea sa ne invete pe toti (cei prezenti). Examenul este fff usor.Toata lumea ia 10.

Rash
senior
senior

Postby Rash » Sun Mar 15, 2009 4:14 pm

Stie cineva unde e spitalul de chirurgie plastica Steaua si cum e examenul si stagiul pe acolo?
Primum non nocere!

noidoipunctcom
junior
junior

Postby noidoipunctcom » Mon Mar 23, 2009 7:52 am

am pus za question si in topicul cu LD si cum n-am primit nici un fel de feed-back m-am gandit totusi sa incerc si aici, unde lumea chiar e mai cu gandul la subiect, so here I am:

:help: am si eu o intrebare [it might sound silly though :) ] : exista teme pt LD strict pe Medicina de Urgenta ??? :what: ca am rasfoit niste liste cu titluri din anii trecuti [pe care insa imi este frica sa ma bazez] si n-am vazut decat lucrari pe ATI. multumesc anticipat :rev:

P.S: spor la invatat! :allright:

coffee&tv
junior
junior

Postby coffee&tv » Sat Apr 11, 2009 2:16 pm

Salut! Doresc sa-mi fac lucrarea de licenta pe obstetrica-ginecologie si vreau sa-i intreb pe cei din anul 6: care sunt catedrele de gineco mai dispuse sa ajute studentii cu lucrarile de licenta?
Universe always settles the score!
Does it?
No, but it should.

drel
senior
senior

Postby drel » Mon Apr 27, 2009 1:26 pm

Incearca la maternitatea Bucur, din zona Bd Marasesti.

elencalota
junior
junior

Postby elencalota » Wed Apr 29, 2009 1:33 pm

Ofatlamo la Militar - cum e examenul? se pica? stiti ceva de grile?
Remember, it's a wonderful life!

ciresar1988
elder
elder

Postby ciresar1988 » Wed Apr 29, 2009 4:04 pm

Mai copii, voi nu aveti nimic mai util de facut in anul VI decat lucrari de licenta complicate, energofage si cronofage, care nu o sa va trebuiasca NICIODATA in cariera?
Alegeti discipline simple, cu o singura catedra, ca sa nu va treziti ca luati 8 la licenta din cauza ca jumatate din comisie e venita de la o catedra aflata in conflict deschis cu cea in care ati facut voi lucrarea. Eu am terminat cu multi ani in urma, dar, cunoscand UMF, nu cred ca s-a schimbat ceva.
Faceti lucrarea pe orice va permite sa o terminati repede si sa luati 10 si concentrati-va pe invatat. Nu va ajuta cu nimic lucrarea la gineco, daca picati la rezi, sau luati o medie care va permite orice altceva mai putin gineco.
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)

Return to “Anii 4-6”