Singurul lucru interesant este praful de pe exponate. Eu am vaga impresie ca e acolo de la 1900 vara. Impresionanta este intrarea aia cu lacat ruginit si usile monumentale. Ai sentimentul ca din spatele lor se va iti FrankensteinSa trageti de asistenti sa va arate Muzeul, ala e lucrul cel mai interesant!
spitale anul VI
- damonik
- senior

Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Noi l-am vazut si pe portarul ala mumificat de insusi Mina (parca) prin metode care au ramas necunoscute. (Unii zic ca descoperise in Egipt metoda antica, altii ca a fost doar o intamplare). Dar cred ca il scosesera afara din depozit doar fiindca facea un documentar Discovery despre el.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- damonik
- senior

vrei sa spui mandria lui Terentesi Terente
l-am vazut si pe portarul ala de care s-au extaziat aia de la Discovery, dar nu ne-au lasat sa-l studiem prea de aproape. ma intreb si azi "de ce?".
si ne mai zicea asist ceva de fratele lui Mina care se tot spanzura ca sa studieze efectele strangularii. sunt si ceva poze care surprind momentul. si alte cateva povestioare. dar nu erau creepy. poate vor aprinde candva un foc ceva in mijlocul incaperii (eventual un semineu de decor), pt intarirea efectelor speciale.
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!
- dr_anca
- senior

recuperare medicala la spitalul9
RECUPERARE MEDICALA SPIT 9 stie cineva ceva despre examen? grile? sau chiar cursuri? ID meu anktud
- crisalia
- senior

psihiatrie
la examen la psihiatrie sunt bune subiectele acelea rezolvate care circula pe net?
- noidat
- junior

- nicoletaghe
- senior

HEMATO- SUUB
stie cineva cum e exam la HEMATO in UNIVERSITAR
cat de serios e ?....exemple de subiecte
va rogggg
multumesc
scuze...dar la anul V nu mi-a raspuns nimeni si peste 2 zile dau exam
cat de serios e ?....exemple de subiecte
multumesc
scuze...dar la anul V nu mi-a raspuns nimeni si peste 2 zile dau exam
si la sfarsit, mamotaaa....
- rozmaria
- junior

- rozmaria
- junior

Are careva cursuri de URGENTE din SUB. M-ar interesa cursurile de insuficienta respiratorie, AB si BPOC, EPAC... Profa a zis ca ni le da dar am inteles ca s-a razgandit... Asa ca daca le-a luat cineva in anii trecuti...pls 
When I am an old woman I shall Wear purple With a red hat which doesn't go, and doesn't suit me

- nicoletaghe
- senior

rozmaria wrote:Nu-ti face griji pt examenul la hemato. Chiar dc subiectele sunt mai grele profa e dragutta si trece toata lumea, chiar cu note mari. La noi majoritatea subiectelor au fost "de bun simt"
eu am dat examenul si au fost destul de greute subiectele
merci de raspuns.
si la sfarsit, mamotaaa....
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- liana_ro2004
- senior

noidat wrote:imi cer scuze daca s-a mai intrebat/explicat/detaliat despre ginecologia la suub,dar as vrea si eu vreo lamurire.ne cam streseaza cu prezenta,stagiu insa nul.deci cum va fi la ex?cat de mult conteaza prezentele puse la curs sau de catre nazista de secretara?
Gineco la suub poti s-o consideri un fel de vacanta, la stagiu poti sa lipsesti cam cat vrei tu, cursurile nu conteaza ca prezenta, iar cat despre semnatul la secretariat poti sa faci cu randul cu cativa colegi si sa mergeti cate unul si sa semnati pe restul; si chiar daca va vede mura ( asta-i secretara ) si tipa la voi, faceti pe nevinovatii. Cine vrea sa aiba chiar mai putina bataie de cap, cafeaua si cutia de bomboane la secretariat rezolva totul. Si asa o sa ajungeti la sfarsitul stagiului sa luati toti 10 la examen, indiferent daca nu scoateti un cuvant. Anul trecut au fost si cazuri cd examinarea a fost de genul: tu despre ce boala vrei sa ne vorbesti? Despre xxxxxx..... bine, suficient, ai 10. So, relax and enjoy
- noidat
- junior

mda...raspunsul acesta ar fi fost oarecum linistitor pt mine,daca nu s-ar fi intamplat urmatoarea :dnul profesor Horhoianu a intrat pe un forum (probabil acesta),a citit un topic despre stagiul condus de dansul(mai mult ca sigur acesta )si s-a iscat scandal.deci nu va mai fi asa cum ne zici tu aici...
mare pacat!
- noidat
- junior

mda...raspunsul acesta ar fi fost oarecum linistitor pt mine,daca nu s-ar fi intamplat urmatoarea :dnul profesor Horhoianu a intrat pe un forum (probabil acesta),a citit un topic despre stagiul condus de dansul(mai mult ca sigur acesta )si s-a iscat scandal.deci nu va mai fi asa cum ne zici tu aici...
mare pacat!
- Chingachgook
- addicted

in atentia lu domn prof. Horhoianu.
nu ii credeti domnule, sunt si ei mici, vor veni la stagii, lasati prezenta mai laxa, nu ii stresati.
nu ii credeti domnule, sunt si ei mici, vor veni la stagii, lasati prezenta mai laxa, nu ii stresati.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- ely_med1982
- junior

- tripleX
- senior

rozmaria wrote:Cum e examenul la Urgente in SUUB? Sunt grile sau subiecte?
Daca aveti exemple de intrebari de la examen...
Eu am facut la Cinteza... la etajul 10. Cursurile au fost OK cele mai multe, doar cateva cam plictisitoare la citire...
Altfel la examen - care e scris, subiecte - nu-i chiar usor, dar daca inveti cursurile va fi bine.
(exemplu de subiect...: imi amintesc, sigur, "terapia anticoagulanta in sindroamele coronariene acute")
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson
- mcatcata
- junior

rozmaria wrote:Cum e examenul la Urgente in SUUB? Sunt grile sau subiecte?
eu am facut cu Andronescu...parca...
la cursuri nu am fost; pt exam trebuie citit si daca scrii la toate subiectele e ok
de la noi din serie au picat max 2-3 oameni
bafta
ps:sunt 10 subiecte sinteza
-
pompi
- junior

Cum e examenul la Urgente in SUUB? Sunt grile sau subiecte?
depinde foarte mult cine ti le corecteaza...poti sa iei 9 si...'vecinu' 4 cu subiecte tratate la fel.
totul e sa nu contesti nota...da tare prost si au fost cazuri de repetentie.
oricum...bafta!
p.s....subiecte...10 la numar...din toate cursurile...ai timp sa le tratezi.
exemple.....coma hepatica,stadii;diagnostic paraclinic in TEP; EKG in IMA inferior;cauze de abdomen acut kirurgical; etc (se dadea acum 1 an pe 3 randuri parca)
-
Chupa
- newbie

- nicoletaghe
- senior

- nicoletaghe
- senior

- lelia
- junior

igiena
eu am avut anul acesta LD la igiena
note au fost numai de 10
comisia e ok , studiile tb sa fie f bine facute , ma refer la partea speciala
este in comisie o doamna de la SPM (imi scapa numele) care e foarte atenta la modul de realizare al studiului , cifre etc .
succes !
note au fost numai de 10
comisia e ok , studiile tb sa fie f bine facute , ma refer la partea speciala
este in comisie o doamna de la SPM (imi scapa numele) care e foarte atenta la modul de realizare al studiului , cifre etc .
succes !
- crisalia
- senior

recuperare medicala elias
cine are cursuri de Recuperare Medicala din Elias si le poate imprumuta( da de tot dc, nu mai are nevoie de ele)?
urgent dc se potae plsssssssssssssss!!!!!!!
sapt viit avem exm 
urgent dc se potae plsssssssssssssss!!!!!!!
sapt viit avem exm - firstaidkit
- senior

Re: recuperare medicala elias
crisalia wrote:cine are cursuri de Recuperare Medicala din Elias si le poate imprumuta( da de tot dc, nu mai are nevoie de ele)?
urgent dc se potae plsssssssssssssss!!!!!!!sapt viit avem exm
si vrei sa inveti la recuperare???? invata si tu in timpul examenului, ca inainte nu prea are rost...pierdere de vreme. ai timp de pierdut?
-
scumpici
- newbie

Am citit despre examenul de la Gineco in Polizu ca ar fi picat multi in 2004 si 2005.Ma mir ,eu cand am dat examenul in 2004,nu a picat nimeni,desi dr Poiana ne-a spus ca ar fi trebuit sa pice unii.Atunci ei au hotarat sa nu pice pe nimeni,ne-a spus cu mult timp inaintea examenului ca sa ne linistim.Notele au fost mici,grilele grele,amanuntite,dr Ancar selecteaza din intrebarile propuse de cei care tin cursurile,de obicei pe cele mai grele.
Nu va bazati pe cursurile de la seria anterioara,exista unele diferente intre serii.Dr.Ancar ne-a spus de la inceput ca trebuie sa stim cursurile in amanunt.
Examenul practic se poate da fie cu Banceanu,fie cu Poiana,fie cu Herghelegiu,fiecare grupa cu cine se nimereste ,in functie de programul celor trei.Cel mai avantajos pentru studenti este cu Banceanu,cel mai rau cu Herghelegiu(e pe bune,intreaba anatomie).La ex. practic cu Poiana,conteaza daca te-a vazut la cursuri,faci impresie mai buna si scapi mai repede,dificultatea intrebarilor depinde de impresia artistica.
De asemenea conteaza si relatia cu asistentul de grupa,care poate sa te salveze de la picat sau te ajuta sa iei o nota mai mare(in cazul in care are o parere f.buna despre tine),asa s-a intamplat in cazul grupei mele.Pentru asta trebuie sa ai prezenta la cursuri si lp-uri,sa tragi de ei ,sa te tii dupa ei cand merg insala de nasteri,sa mergi in garzi.Cei care vor pot sa intre chiar si in operatii,la noi s-a intrat in operatii ,unii fiind chiar invitati expres.
Prezenta la cursuri trebuie sa fie acceptabila,faceti si voi cu randul,sa nu zica ca ii ignorati.De obicei studentii sunt amenintati cu picatul pentru a veni la stagii si a invata,mai mult pentru a fi speriati.Seria dinaintea mea a fost amenintata ca va pica jumatate di studenti,dar nu a picat nimeni.
Asa ca nu e chiar atat de rau.

Nu va bazati pe cursurile de la seria anterioara,exista unele diferente intre serii.Dr.Ancar ne-a spus de la inceput ca trebuie sa stim cursurile in amanunt.
Examenul practic se poate da fie cu Banceanu,fie cu Poiana,fie cu Herghelegiu,fiecare grupa cu cine se nimereste ,in functie de programul celor trei.Cel mai avantajos pentru studenti este cu Banceanu,cel mai rau cu Herghelegiu(e pe bune,intreaba anatomie).La ex. practic cu Poiana,conteaza daca te-a vazut la cursuri,faci impresie mai buna si scapi mai repede,dificultatea intrebarilor depinde de impresia artistica.
De asemenea conteaza si relatia cu asistentul de grupa,care poate sa te salveze de la picat sau te ajuta sa iei o nota mai mare(in cazul in care are o parere f.buna despre tine),asa s-a intamplat in cazul grupei mele.Pentru asta trebuie sa ai prezenta la cursuri si lp-uri,sa tragi de ei ,sa te tii dupa ei cand merg insala de nasteri,sa mergi in garzi.Cei care vor pot sa intre chiar si in operatii,la noi s-a intrat in operatii ,unii fiind chiar invitati expres.
Prezenta la cursuri trebuie sa fie acceptabila,faceti si voi cu randul,sa nu zica ca ii ignorati.De obicei studentii sunt amenintati cu picatul pentru a veni la stagii si a invata,mai mult pentru a fi speriati.Seria dinaintea mea a fost amenintata ca va pica jumatate di studenti,dar nu a picat nimeni.
Asa ca nu e chiar atat de rau.
- little_light
- newbie

ati fundeni
Stie cineva cum e examenul de ati la Fundeni?
As dori si grile daca se poate..
Multumesc anticipat!
As dori si grile daca se poate..
Multumesc anticipat!
- crisalia
- senior

- crisalia
- senior