spitale anul VI

damonik
senior
senior

Postby damonik » Thu Oct 19, 2006 8:47 pm

Sa trageti de asistenti sa va arate Muzeul, ala e lucrul cel mai interesant!
Singurul lucru interesant este praful de pe exponate. Eu am vaga impresie ca e acolo de la 1900 vara. Impresionanta este intrarea aia cu lacat ruginit si usile monumentale. Ai sentimentul ca din spatele lor se va iti Frankenstein :twisted: Mai interesant e unu proaspat cu satarul infipt in craniu 8)
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Oct 20, 2006 12:39 am

damonik wrote:Singurul lucru interesant este praful de pe exponate. Eu am vaga impresie ca e acolo de la 1900 vara.

si Terente

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Oct 20, 2006 8:27 am

Noi l-am vazut si pe portarul ala mumificat de insusi Mina (parca) prin metode care au ramas necunoscute. (Unii zic ca descoperise in Egipt metoda antica, altii ca a fost doar o intamplare). Dar cred ca il scosesera afara din depozit doar fiindca facea un documentar Discovery despre el.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Fri Oct 20, 2006 10:07 am

Thanks! m-am mai linistit :P
When I am an old woman I shall Wear purple With a red hat which doesn't go, and doesn't suit me
8)

lulutza
senior
senior

Postby lulutza » Fri Oct 20, 2006 10:55 am

L-am vazut si noi pe portar, nice guy :-)
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Fri Oct 20, 2006 2:04 pm

De asemenea, data examenului se stabileste de comun acord cu voi, asa ca trebuie sa vorbesti cu seful tau de serie.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

damonik
senior
senior

Postby damonik » Sun Oct 22, 2006 12:54 pm

si Terente
vrei sa spui mandria lui Terente 8) ca nu-i decat un borcan cu numele lui si nu prea vad cum ar fi incaput tot acolo si pe urma s-ar fi evaporat partial :twisted: sincer, numai tipii de la noi s-au extaziat si au zabovit ceva timp in fata bijuteriei, cu glumele de rigoare. tipele au trecut rusinate rapid, ca si cum nu le-ar fi interesat. pe urma cred ca s-au dus acasa si au download-at de pe dc pozele ca sa studieze fenomenul mai indeaproape. :wink:
l-am vazut si pe portarul ala de care s-au extaziat aia de la Discovery, dar nu ne-au lasat sa-l studiem prea de aproape. ma intreb si azi "de ce?".
si ne mai zicea asist ceva de fratele lui Mina care se tot spanzura ca sa studieze efectele strangularii. sunt si ceva poze care surprind momentul. si alte cateva povestioare. dar nu erau creepy. poate vor aprinde candva un foc ceva in mijlocul incaperii (eventual un semineu de decor), pt intarirea efectelor speciale.
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

steoevici

Postby steoevici » Sat Oct 28, 2006 11:44 am

:shock:

dr_anca
senior
senior

recuperare medicala la spitalul9

Postby dr_anca » Tue Oct 31, 2006 12:34 pm

RECUPERARE MEDICALA SPIT 9 stie cineva ceva despre examen? grile? sau chiar cursuri? ID meu anktud

crisalia
senior
senior

psihiatrie

Postby crisalia » Tue Nov 07, 2006 7:45 pm

la examen la psihiatrie sunt bune subiectele acelea rezolvate care circula pe net?

Medex
elder
elder

Postby Medex » Wed Nov 08, 2006 8:29 pm

Exista un manual+/-carte lp la ML-noi & unde le pot gasi?

noidat
junior
junior

Postby noidat » Wed Nov 08, 2006 9:57 pm

imi cer scuze daca s-a mai intrebat/explicat/detaliat despre ginecologia la suub,dar as vrea si eu vreo lamurire.ne cam streseaza cu prezenta,stagiu insa nul.deci cum va fi la ex?cat de mult conteaza prezentele puse la curs sau de catre nazista de secretara?

nicoletaghe
senior
senior

HEMATO- SUUB

Postby nicoletaghe » Sat Nov 11, 2006 8:48 pm

stie cineva cum e exam la HEMATO in UNIVERSITAR
cat de serios e ?....exemple de subiecte :D va rogggg :help:

multumesc
scuze...dar la anul V nu mi-a raspuns nimeni si peste 2 zile dau exam :(
si la sfarsit, mamotaaa....

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Mon Nov 13, 2006 1:07 pm

Are careva idee cum e dr Benea de la Infectioase-Bals? Ca pe noi ne-a cam speriat azi...cum este la practic si la examenul scris?Nu se poate lipsi deloc? :(

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Tue Nov 14, 2006 12:15 am

Nu-ti face griji pt examenul la hemato. Chiar dc subiectele sunt mai grele profa e dragutta si trece toata lumea, chiar cu note mari. La noi majoritatea subiectelor au fost "de bun simt"
When I am an old woman I shall Wear purple With a red hat which doesn't go, and doesn't suit me

8)

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Tue Nov 14, 2006 12:20 am

Are careva cursuri de URGENTE din SUB. M-ar interesa cursurile de insuficienta respiratorie, AB si BPOC, EPAC... Profa a zis ca ni le da dar am inteles ca s-a razgandit... Asa ca daca le-a luat cineva in anii trecuti...pls :lol:

8)

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Wed Nov 15, 2006 10:11 pm

rozmaria wrote:Nu-ti face griji pt examenul la hemato. Chiar dc subiectele sunt mai grele profa e dragutta si trece toata lumea, chiar cu note mari. La noi majoritatea subiectelor au fost "de bun simt"

eu am dat examenul si au fost destul de greute subiectele :cry: ....e drept unlele din ele...altele erau accesibile...sper sa-l iau :?
merci de raspuns.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Thu Nov 16, 2006 12:36 am

Subiecte foarte grele, note foarte mari oricum. Aşa a fost la mine.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

liana_ro2004
senior
senior

Postby liana_ro2004 » Thu Nov 16, 2006 1:11 am

noidat wrote:imi cer scuze daca s-a mai intrebat/explicat/detaliat despre ginecologia la suub,dar as vrea si eu vreo lamurire.ne cam streseaza cu prezenta,stagiu insa nul.deci cum va fi la ex?cat de mult conteaza prezentele puse la curs sau de catre nazista de secretara?

Gineco la suub poti s-o consideri un fel de vacanta, la stagiu poti sa lipsesti cam cat vrei tu, cursurile nu conteaza ca prezenta, iar cat despre semnatul la secretariat poti sa faci cu randul cu cativa colegi si sa mergeti cate unul si sa semnati pe restul; si chiar daca va vede mura ( asta-i secretara ) si tipa la voi, faceti pe nevinovatii. Cine vrea sa aiba chiar mai putina bataie de cap, cafeaua si cutia de bomboane la secretariat rezolva totul. Si asa o sa ajungeti la sfarsitul stagiului sa luati toti 10 la examen, indiferent daca nu scoateti un cuvant. Anul trecut au fost si cazuri cd examinarea a fost de genul: tu despre ce boala vrei sa ne vorbesti? Despre xxxxxx..... bine, suficient, ai 10. So, relax and enjoy :D

noidat
junior
junior

Postby noidat » Thu Nov 23, 2006 8:47 pm

mda...raspunsul acesta ar fi fost oarecum linistitor pt mine,daca nu s-ar fi intamplat urmatoarea :dnul profesor Horhoianu a intrat pe un forum (probabil acesta),a citit un topic despre stagiul condus de dansul(mai mult ca sigur acesta )si s-a iscat scandal.deci nu va mai fi asa cum ne zici tu aici... :cry: mare pacat!

noidat
junior
junior

Postby noidat » Thu Nov 23, 2006 8:52 pm

mda...raspunsul acesta ar fi fost oarecum linistitor pt mine,daca nu s-ar fi intamplat urmatoarea :dnul profesor Horhoianu a intrat pe un forum (probabil acesta),a citit un topic despre stagiul condus de dansul(mai mult ca sigur acesta )si s-a iscat scandal.deci nu va mai fi asa cum ne zici tu aici... :cry: mare pacat!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Fri Nov 24, 2006 2:32 am

in atentia lu domn prof. Horhoianu.
nu ii credeti domnule, sunt si ei mici, vor veni la stagii, lasati prezenta mai laxa, nu ii stresati.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Medex
elder
elder

Postby Medex » Mon Nov 27, 2006 12:04 am

Hello!Felicitari dupa caz pt rezi!Are cineva cursuri de oftalmo in municipal?Thnk you!

ely_med1982
junior
junior

Postby ely_med1982 » Wed Nov 29, 2006 1:03 pm

gineco-giulesti-vacanta
infectioase-dc benea-face prez si la curs-sa va duceti si sa invatati ca aveti de la cine
urgente-coltea-se pica la examen
oftalmo-iar se pica-si grilelela examen sunt naspa
orl-panduri-super usor
si restul mai mai intrebati voi

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Fri Dec 08, 2006 6:55 pm

Cum e examenul la Urgente in SUUB? Sunt grile sau subiecte?
Daca aveti exemple de intrebari de la examen... :?

8)

tripleX
senior
senior

Postby tripleX » Tue Dec 12, 2006 12:08 am

rozmaria wrote:Cum e examenul la Urgente in SUUB? Sunt grile sau subiecte?

Eu am facut la Cinteza... la etajul 10. Cursurile au fost OK cele mai multe, doar cateva cam plictisitoare la citire...
Altfel la examen - care e scris, subiecte - nu-i chiar usor, dar daca inveti cursurile va fi bine.
(exemplu de subiect...: imi amintesc, sigur, "terapia anticoagulanta in sindroamele coronariene acute")
"Infernul este pavat cu bune intentii" - Samuel Johnson

mcatcata
junior
junior

Postby mcatcata » Wed Dec 13, 2006 3:36 pm

rozmaria wrote:Cum e examenul la Urgente in SUUB? Sunt grile sau subiecte?

eu am facut cu Andronescu...parca...
la cursuri nu am fost; pt exam trebuie citit si daca scrii la toate subiectele e ok
de la noi din serie au picat max 2-3 oameni
bafta
ps:sunt 10 subiecte sinteza

pompi
junior
junior

Postby pompi » Wed Dec 13, 2006 5:51 pm

Cum e examenul la Urgente in SUUB? Sunt grile sau subiecte?
Daca aveti exemple de intrebari de la examen...

depinde foarte mult cine ti le corecteaza...poti sa iei 9 si...'vecinu' 4 cu subiecte tratate la fel.
totul e sa nu contesti nota...da tare prost si au fost cazuri de repetentie.
oricum...bafta!
p.s....subiecte...10 la numar...din toate cursurile...ai timp sa le tratezi.
exemple.....coma hepatica,stadii;diagnostic paraclinic in TEP; EKG in IMA inferior;cauze de abdomen acut kirurgical; etc (se dadea acum 1 an pe 3 randuri parca)

Chupa
newbie
newbie

Postby Chupa » Wed Dec 13, 2006 5:55 pm

A facut careva Urgente la Caritas? Cum e examenul?

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Wed Dec 13, 2006 8:11 pm

stie cineva ceva despre LD la Igiena Alimentatiei?
cum e comisia?
ce note se dau?
help, pls.

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Wed Dec 13, 2006 8:12 pm

stie cineva ceva despre LD la Igiena Alimentatiei?
cum e comisia?
ce note se dau?
sunt multi studenti care au la aceasta disciplina?
help, pls.

lelia
junior
junior

igiena

Postby lelia » Wed Dec 13, 2006 9:38 pm

eu am avut anul acesta LD la igiena
note au fost numai de 10
comisia e ok , studiile tb sa fie f bine facute , ma refer la partea speciala
este in comisie o doamna de la SPM (imi scapa numele) care e foarte atenta la modul de realizare al studiului , cifre etc .

succes !

crisalia
senior
senior

recuperare medicala elias

Postby crisalia » Wed Dec 13, 2006 10:19 pm

cine are cursuri de Recuperare Medicala din Elias si le poate imprumuta( da de tot dc, nu mai are nevoie de ele)?
urgent dc se potae plsssssssssssssss!!!!!!! :help: sapt viit avem exm :(

maria22
newbie
newbie

hi!

Postby maria22 » Mon Dec 18, 2006 3:07 pm

cine detine grilele de la ginecologie pantelimon ancar sa se faca ''vazut'' si sa le posteze sau, daca nu vrea, sa mi le trimita pe private.
numai bine!

dr_anca
senior
senior

buna

Postby dr_anca » Mon Dec 18, 2006 8:09 pm

STIE CINEVA CUM E EXAMENUL LA URGENTE LA COLTEA<NU DE ALTA DAR NU AM FOST NICIODATA SI MIERCURI AM EXAM<SI AM CITIT O DATA CURSURILE>>>PLZZZZZZZZZZZZ

firstaidkit
senior
senior

Re: recuperare medicala elias

Postby firstaidkit » Tue Dec 19, 2006 12:41 pm

crisalia wrote:cine are cursuri de Recuperare Medicala din Elias si le poate imprumuta( da de tot dc, nu mai are nevoie de ele)?
urgent dc se potae plsssssssssssssss!!!!!!! :help: sapt viit avem exm :(

si vrei sa inveti la recuperare???? invata si tu in timpul examenului, ca inainte nu prea are rost...pierdere de vreme. ai timp de pierdut?

scumpici
newbie
newbie

Postby scumpici » Tue Dec 19, 2006 5:30 pm

Am citit despre examenul de la Gineco in Polizu ca ar fi picat multi in 2004 si 2005.Ma mir ,eu cand am dat examenul in 2004,nu a picat nimeni,desi dr Poiana ne-a spus ca ar fi trebuit sa pice unii.Atunci ei au hotarat sa nu pice pe nimeni,ne-a spus cu mult timp inaintea examenului ca sa ne linistim.Notele au fost mici,grilele grele,amanuntite,dr Ancar selecteaza din intrebarile propuse de cei care tin cursurile,de obicei pe cele mai grele.
Nu va bazati pe cursurile de la seria anterioara,exista unele diferente intre serii.Dr.Ancar ne-a spus de la inceput ca trebuie sa stim cursurile in amanunt.
Examenul practic se poate da fie cu Banceanu,fie cu Poiana,fie cu Herghelegiu,fiecare grupa cu cine se nimereste ,in functie de programul celor trei.Cel mai avantajos pentru studenti este cu Banceanu,cel mai rau cu Herghelegiu(e pe bune,intreaba anatomie).La ex. practic cu Poiana,conteaza daca te-a vazut la cursuri,faci impresie mai buna si scapi mai repede,dificultatea intrebarilor depinde de impresia artistica.
De asemenea conteaza si relatia cu asistentul de grupa,care poate sa te salveze de la picat sau te ajuta sa iei o nota mai mare(in cazul in care are o parere f.buna despre tine),asa s-a intamplat in cazul grupei mele.Pentru asta trebuie sa ai prezenta la cursuri si lp-uri,sa tragi de ei ,sa te tii dupa ei cand merg insala de nasteri,sa mergi in garzi.Cei care vor pot sa intre chiar si in operatii,la noi s-a intrat in operatii ,unii fiind chiar invitati expres.
Prezenta la cursuri trebuie sa fie acceptabila,faceti si voi cu randul,sa nu zica ca ii ignorati.De obicei studentii sunt amenintati cu picatul pentru a veni la stagii si a invata,mai mult pentru a fi speriati.Seria dinaintea mea a fost amenintata ca va pica jumatate di studenti,dar nu a picat nimeni.
Asa ca nu e chiar atat de rau. :) :) :) :D :D :D

little_light
newbie
newbie

ati fundeni

Postby little_light » Mon Jan 08, 2007 10:03 pm

Stie cineva cum e examenul de ati la Fundeni?
As dori si grile daca se poate.. :D

Multumesc anticipat!

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Mon Jan 08, 2007 11:01 pm

lucrare la comun cu toata seria :D

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Mon Jan 08, 2007 11:02 pm

la epidemiologie in cantacuzino chiar se face prezenta? :(