lucrari de diploma
- faramita
- senior
- b3
- elite
lulutza wrote:Hello! Stie careva ceva despre lucrarea de diploma la farmacologie sau biochimie? M-ar interesa sa aflu despre comisie, despre asistenti etc. Multumesc
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- Fana
- junior
Da. Au fost amatori. Nu stiu cum sta treaba anul asta, anul trecut a fost o comisie reunita de diabet si endocrine, la Parhon, prezidata de dl. Prof. Coculescu. N-am fost multi dar a trebuit ca unii sa vina a doua zi, pt ca in unele cazuri discutiile s-au prelungit. S-a dat un singur 8, in rest 9 si 10. Dl. Prof. Dumitrache s-a retras la un moment dat, iar dl Prof. Tirgoviste si dl Prof. Cheta au fost super ok... 

Fiat lux !
- andrada
- junior
- andrada
- junior
-
- senior
Comisia de neurologie e aceeasi pt toate spitalele !!!! si nu numai atat,anu asta e unita cu comisia de neurochir iar sef va fi Prof.Ciurea de la spit 9.In comisie mai sunt prof Bajenaru, prof.Popa ( de neuro,nu Florian Popa de la chir,sper ca ati intales ) si inca una.....nu stiu ,imi scapa acum...de la Colentina
-
- senior
-
- senior
- lulutza
- senior
catamih wrote:la psihiatrie nu se stie inca f sigur data examenului. prof. Iamandescu nu este in tara si deocamdata, cu un mare semn de intrebare, ziua aleasa ar fi cea de 29.
Multumesc mult pentru informatie, eu abia anul asta intru in VI si ma interesa sa aflu cateva date din "bucatarie". Care sunt membrii comisiei, care sunt cerintele, cu ce asistent e bine sa vorbesc. Merci

"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
- Chingachgook
- addicted
imi zice si mie unu dintre astia care ati sustinut cum se desfasoara prezentarea?
ce zici, cum te prezinti? te dai la glume cu aia?
cat dureaza etc?
kooksee
ce zici, cum te prezinti? te dai la glume cu aia?
cat dureaza etc?
kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Reaktor
- elder
- cookyy
- senior
- liana_ro2004
- senior
- dustweaver
- elite
- adamaria
- senior
Re: Vesti oficiale
mirela wrote:Am fost la decanat si s-a confirmat ce mi-a spus indrumatorul (de care m-am indoit cand am auzit sus-numitele zvonuri), si anume faptul ca NU exista nici un fel de standard, altul decat propriul obraz si gust
Ha...nu mai schimb nimic

- dustweaver
- elite
daca ai scris mult, intr-adevar, se face si mai mult spatiind la 1,5...
da, nu prea sunt restrictii, sigur iti poti alege cel putin tipul de font. printeaza totusi o pagina ca sa vezi cum arata spatiata asa...

da, nu prea sunt restrictii, sigur iti poti alege cel putin tipul de font. printeaza totusi o pagina ca sa vezi cum arata spatiata asa...
Bears, beets, Battlestar Galactica.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
- simona budui
- newbie
gastro!
Am si eu o intrebare pentru cei care au avut lucrare de diploma pe gastro..si anume unde este mai bine sa-ti iei...adica asistenti,catedra?Si cum este la prezentare?...merci..anticipat!
- YY
- senior
- yva
- senior
foarte interesante si utile tabelutzele acelea cu LD postate mai la inceputul topicului...pacat ca sint numai pana in 2002...
nu mai are nimeni continuarea 2003-2004 ale acestor "dokomente secrete"?sau imi puteti spune macar unde as putea sa aflu aceste informatii?la biblioteca facultatii e posibil sau...unde?

- Multumesc pt eventualele lamuriri!
- flo
- newbie
iti spune la biblioteca. am inteles ca sunt doua doamne una mai draguta si una mai putin draguta. eu am nimerit tot timpul la doamna draguta si iti poate cauta o tema anume sau ce lucrari au la fiecare catedra. eu am avut la neurologie-neurochirurgie si a fost usor: cateva intrebari numai din tema ta
- yva
- senior
aici nu prea am inteles la ce te-ai referit?!flo wrote:eu am avut la neurologie-neurochirurgie si a fost usor: cateva intrebari numai din tema ta

- ai dreptate cu biblioteca si cred ca am avut norocul sa dau peste tanti cea draguta

-
- senior
ca pana la urma a luat toata lumea 10 la neuro e altceva,dar nu au fost doar"cateva intrebari simple",cel putin, mie personal comisia mi s-a parut foarte sarguincioasa,s-au straduit sa puna intrebari gramada; dar recunosc ca in acelasi timp au fost niste dulci,caci daca e sa o luam pe drept,la ce raspunsuri primeau,sau la ce prestante au fost la prezentare....din punctu meu de vedere unii meritau cu ingaduinta 8 daca e sa ne luam dupa alte comisii
-
- senior
- liana_ro2004
- senior
- Iulian
- newbie
Gineco la Giulesti

Cine vrea sa faca lurarea la gineco sa se fereasca de Conf. Cristina Neagu de la Giulesti !
E tare naspa !
In primul rand te face sa te simti ca ultimul om daca nu-i aduci de fiecare data cate ceva, asta inseamna ca o sa astepti pana i se termina programul la clinica particulara (3-6 ore de asteptare pe sala ca prostu') ca mai apoi daca nu ai un plocon gras te pune sa vii alta data cand, desigur, se repeta povestea!
Bineinteles poti sa si suni dar nu e de folos, te programeaza si apoi .... vezi mai sus, asta daca iti raspunde sau daca nu te pune sa suni in alta zi !
Eu a trebuit renuntat la lucrarea de diploma, asta dupa ce terminasem partea generala si nu a fost placut de loc sa ma apuc de alta !