spitale anul VI

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 19, 2006 4:17 pm

mi-ar palcea si mie un copy/paste de private, se paote?:)))

seriosly acum, ORL madam Beuran este asha:

practicul l-am dat cu ea lejer doua manevre dintr-alea uita-te in nas uita-te in gura la coleg si cam atat

scrisul: F IMPORTANT la noi a fost k am mers la ultimul curs (deh, dadeam practicu cu ea..) ca zice vreo 5 grile dintr-alea 10 de le da la examen, deci se rezolva treaba la nivel de 5.

pt cei ce vor bursa in anul 7, contiunam:
s-au dat 10 grile din care 5 deja stiai, in rest una -doua diferite de ale colegului de langa, dar lejerene.
nu tb sa invetzi; sau ma rog tbuie dar colegii care au invatzat au luat tot 10 deci n-au facut mare branza in plus
:lol:
in rest cate un 8 cate un 9 p ici p colo.

BAFTA

VARAN / STUDY
senior
senior

Postby VARAN / STUDY » Mon Jun 19, 2006 5:09 pm

liana_ro2004 asa neoficial m-am straduit sa aflu starea de spirit a elegantei madam Beurica.... cica e in certuri cu aia de la anticoruptie, cu barbatul ei, celebrul prof de la ch, etc.... femeia e pusa pe rele, taie si spanzura pe sectie,etc... oare cum o fi la exm?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

multa bafta! vb lui trident....iti doresc sa iei medie de bursa pt la anul!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
cont inactivat de adminsitratie pentru comportament inadecvat la adresa utilizatorilor forumului

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jun 19, 2006 5:28 pm

nu parafraza, nua sta era ideea.
care ar fi pb ta daca unii vor sa aiba note dragute la sf facultatii?

VARAN / STUDY
senior
senior

Postby VARAN / STUDY » Mon Jun 19, 2006 5:35 pm

a mea? nici una! eu chiar ii rog invatati sa luati numai 10.... de rezi aveti timp mai apoi.... la urma
cont inactivat de adminsitratie pentru comportament inadecvat la adresa utilizatorilor forumului

adamaria
senior
senior

Postby adamaria » Mon Jun 19, 2006 6:06 pm

e cineva pe aici care a facut psihiatrie cu DR CATALINA TUDOSE???

dragamaia
senior
senior

burse vara???

Postby dragamaia » Mon Jun 19, 2006 11:51 pm

stiti cumva daca vom mai primi bursa pe vara, noi cei de anul VI?pana la licenta?

liana_ro2004
senior
senior

Postby liana_ro2004 » Tue Jun 20, 2006 12:55 am

Mersi trident, mai-mai ca m-ai convins sa ajung si eu macar la ultimul curs :D ( ce mai faci, cate vieti ai mai salvat in ultimul timp? :lol: Salutari! )
Varan, iti multumesc si tie pt grija pe care mi-o porti, cum de ai ghicit ca vreau bursa si la anul? Aaaa, cred ca si tu ai vrut la fel anul trecut, ai reusit?

Pt adamaria: eu am facut psihiatrie cu dr Tudose, e foarte cumsecade, inclusiv la practic ( a se intelege ca nu trebuie sa invatati).

Pt dragamaia: bursa se va lua pana la licenta, cel putin asa mi-a zis crina!

VARAN / STUDY
senior
senior

Postby VARAN / STUDY » Tue Jun 20, 2006 12:59 am

bursa? ce sa fac cu ea? sa beau un suc si sa vad un film cu o gagica? eu n-am luat bursa toata faculatatea.... am fost o "pramatie" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dragamaia
senior
senior

...

Postby dragamaia » Tue Jun 20, 2006 8:03 am

multumesc liana, sa te auda si domnul rector si sa se tina de cuvant:D

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Tue Jun 20, 2006 8:18 pm

liana_ro2004 wrote:bursa se va lua pana la licenta, cel putin asa mi-a zis crina!

Vorbesti serios? Chiar vom avea bani in vara asta? :D Adica sa nu ma mai milogesc de-ai mei cand vreau sa merg la film si ei imi spun ca am rezi de dat :lol: Asta chiar ar fi buna de tot. Si ne-o dau intreaga? Sau cer prea mult deja? :P
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

Madi
elder
elder

Re: burse vara???

Postby Madi » Tue Jun 20, 2006 8:22 pm

dragamaia wrote:stiti cumva daca vom mai primi bursa pe vara, noi cei de anul VI?pana la licenta?

Da. Pana la licenta. :roll:
Dagli amici mi guardi Dio, dai nemici mi guardo io!

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Jun 21, 2006 1:00 am

Lady-bug wrote: Adica sa nu ma mai milogesc de-ai mei cand vreau sa merg la film si ei imi spun ca am rezi de dat

zi-le ca anul asta nu se mai da rezi.
va face mefisti direct.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Cristinelu
junior
junior

Postby Cristinelu » Mon Aug 28, 2006 11:18 pm

Dintre voi-cei care ati trecut prin anul 6 - imi puteti spune in mare cam ce materii la ce spitale sunt nashpa?Mersi frumos anticipat :wink:

dragamaia
senior
senior

Postby dragamaia » Tue Aug 29, 2006 6:09 am

ATI - SUUB, brrrr, am invatat ca pe vremea lu' anato, de picat tot cam la fel, colegii mei au venit la cateva re-re-uri de-au suflat in manechine. In rest, destula exigenta si la Urgente in Floreasca.
Usurele: gineco - Giulesti, Oftalmo SUUB, infectioase - Matei BAls - prof Arama, dermato - Colentina, prof Forsea.

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Tue Aug 29, 2006 3:09 pm

mie naspa mi s-a parut ORL coltea-conf anghel...am nimerit si o asistenta care ne chema zilnic si ne tinea cateva ore bune, iar la examen subiectele au fost ciudatele, majoritatea

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Sun Sep 03, 2006 5:37 pm

poate sa-mi spuna si mie cineva ce spitale ar fi interesante pt anul 6...adica spitale la care sa se faca ceva dar sa nu ne streseze prea mult la examene...dc exista asa ceva :? :roll:
multam :wink:
When I am an old woman I shall Wear purple With a red hat which doesn't go, and doesn't suit me
8)

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Mon Sep 04, 2006 9:55 am

rozmaria wrote:poate sa-mi spuna si mie cineva ce spitale ar fi interesante pt anul 6...adica spitale la care sa se faca ceva dar sa nu ne streseze prea mult la examene...dc exista asa ceva :? :roll:
multam :wink:

infectioase-matei bals
dermato-colentina

Lady-bug
senior
senior

Postby Lady-bug » Tue Sep 05, 2006 2:58 pm

In afar de ATI in SUUB nu cred ca se stresseaza nimeni prea tare in anul 6.

Gineco- Panait Sarbu n-am dat pe-acolo decat o data pe saptamana
"Numai in dictionar reusita vine inaintea sarguintei"

Hestia
senior
senior

Postby Hestia » Tue Sep 05, 2006 3:06 pm

cu ce te-a stresat pe tine ATI in SUUB? :shock:

primoladulce
senior
senior

Postby primoladulce » Tue Sep 05, 2006 3:47 pm

Hestia wrote:cu ce te-a stresat pe tine ATI in SUUB? :shock:

ATI in Suub..ia sa vedem...lp-uri alandala,de te trezeai la curs ca de fapt era lp si invers,mai departe...la lp nu-ti arata nimeni absolut nimic ca doar trebuie sa stim sa aplicam teoria ca nimeni altu',pe o mana de manechine si alea rupte si vai de ele lucreaza vreo 3 serii.in schimb, la examen sa te fereasca sfantu' sa nu stii cele mai mici amanunte ca asa te pica de nu te vezi.scrisu consta in 25 de intrebari cu raspunsuri scurte in 30 de minute,unele sunt cu risc vital(in traducere libera:n-ai stiut la una de aia,indiferent ce-ai facut la restu,pici!)si uite asa papi stres pe paine si tot nu iesi cu mare lucru din acest minunat stagiu!
give me chocolate and I'll be nicer:)

dice
senior
senior

Postby dice » Tue Sep 05, 2006 3:58 pm

haideti mai k nu a fost chiar asa de groaznic acest ex....a fost m greu ca altele=m serios,trebuia sa citesti ceva.adik nu a fost k alte ex: te duci-il iei

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Thu Sep 21, 2006 10:06 pm

oftalmo in lahovari cum e? :?:

reby
junior
junior

Postby reby » Fri Sep 22, 2006 12:37 am

crisalia wrote:oftalmo in lahovari cum e? :?:
:shock:
:shock: nasol

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Fri Sep 22, 2006 9:31 am

poti sa detailezi putin mai mult? crybaby2.gif

drancafrunza
junior
junior

Postby drancafrunza » Fri Sep 22, 2006 11:27 am

are cineva idee ce spitale s-au tras ieri la sorti.m-ar interesa seria 3,dar daca exista informatii si despre alte serii sunt binevenite.multumesc

reby
junior
junior

Postby reby » Mon Sep 25, 2006 12:43 am

drancafrunza wrote:are cineva idee ce spitale s-au tras ieri la sorti.m-ar interesa seria 3,dar daca exista informatii si despre alte serii sunt binevenite.multumesc

gineco-polizu
urgente-andronescu

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Mon Oct 02, 2006 9:53 pm

Am si eu cateva intrebari in leg cu spitalele...
ORL la Hociota cum e si unde vine asta? iar Urgente SUUB III e cu Cinteza? la ce sa ma astept
:?:

dustweaver
elite
elite

Postby dustweaver » Wed Oct 04, 2006 4:04 am

kyralina wrote:Am si eu cateva intrebari in leg cu spitalele...
ORL la Hociota cum e si unde vine asta? iar Urgente SUUB III e cu Cinteza? la ce sa ma astept
:?:
Spitalul "D. Hociota" e chiar langa spitalul Panduri ("Th. Burghele") - 226, cam a patra statie de la Podul Eroilor; 136, 11, 12, 8 parca mai ajungeau prin zona. ORL a ramas asadar in anul VI? :) Asistentii sunt OK, unii - chipurile - cer sa mai treci pe la scoala, exista si un "examen practic" (1-2 manevre) la final dar in general nu se pica (drept sa-ti spun, pana acum n-am auzit niciun caz).
Urgente SUUB III e posibil sa fie cu prof. Andronescu (mai cauta prin topic, sigur s-a mai scris :)) - asta in cazul in care nu exista si Urgente-SUUB-alte-cifre-romane.

kyralina
junior
junior

Postby kyralina » Wed Oct 04, 2006 10:10 am

mersi pt raspuns. o sa aflu in curand si eu... :twisted:

nicoletaghe
senior
senior

carti biblioteca

Postby nicoletaghe » Mon Oct 09, 2006 5:47 pm

fratilor mai mari care ati imprumutat in anul 5 carti de la biblioteca, va rog din suflet daca nu le-ati predat, sa le duceti k ne mai trebuiesc si noi.
Am fost azi sa cer cartea de URO de la Panduri si mi-a zis k nu le-au adus cei mari :!:
si sapt viitoare am examen, iar cursurile nu sunt prea explicite pt un examen cu 10 subiecte de sinteza.
Va rog... :cry:
ma poate ajuta cineva :?:
si la sfarsit, mamotaaa....

nicoletaghe
senior
senior

carti biblioteca

Postby nicoletaghe » Mon Oct 09, 2006 5:48 pm

fratilor mai mari care ati imprumutat in anul 5 carti de la biblioteca, va rog din suflet daca nu le-ati predat, sa le duceti k ne mai trebuiesc si noi.
Am fost azi sa cer cartea de URO de la Panduri si mi-a zis k nu le-au adus cei mari :!:
si sapt viitoare am examen, iar cursurile nu sunt prea explicite pt un examen cu 10 subiecte de sinteza.
Va rog... :cry:
ma poate ajuta cineva :?:

crisalia
senior
senior

Postby crisalia » Tue Oct 10, 2006 12:59 am

NU ai nevoie de carti !Cursurile sunt arhisuficiente!eu am luat 10 fara sa ma chinui prea tare cu inv si am citit DOAR din cs! sincer e unul dintre cele mai lejere exm din fac :D

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Oct 10, 2006 3:41 pm

ok...m-ai mai linistit :P
merci mult.
n-o sa ma mai stresez...nu prea tare :D

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Thu Oct 19, 2006 9:52 am

Am shi eu o intrebare pt cei care au facut medicina legala....Cand se da examenul la astia...la sfarsitul ultimei sapt sau la inceputul stagiului urmator?
Problema mea este ca la mine legala se termina chiar inainte de vacanta cand eu trebuie sa plec si acum imi iau biletul de avion....dar n-as vrea sa pierd nici examenul. :oops:
Pls dc aveti vreo informatie :roll:
When I am an old woman I shall Wear purple With a red hat which doesn't go, and doesn't suit me

8)

rozmaria
junior
junior

Postby rozmaria » Thu Oct 19, 2006 9:53 am

Si daca tot pun intrebari...cum e stagiul asta (ML)? O sa ne omoare mirosul sau nu e chiar asa de rau....... :?

8)

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Thu Oct 19, 2006 12:36 pm

la ML nu e treaba chiar asa imputita..probabil ca depinde si de asitent..noi am mers doar o data (sau de 2 ori?) la cadavre..in rest..lp intr-o sala obisnuita.
examenul a fost in ultima zi de stagiu

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Thu Oct 19, 2006 5:37 pm

Pe noi ne-a speriat in prealabil asistentul, cu "mirosuri pestilentiale", ne-a recomandat sa venim cu masti, eventual cu creme din alea chinezesti de dat la nas, etc.
Aiurea. Eu n-am purtat masca deloc, si n-am patit nimic. Exista un miros de ranced, dar e suportabil fara probleme, daca nu iti exersezi o prea bogata imaginatie.
Sa trageti de asistenti sa va arate Muzeul, ala e lucrul cel mai interesant!
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

damonik
senior
senior

Postby damonik » Thu Oct 19, 2006 8:36 pm

Singurul lucru interesant este praful de pe exponate. Eu am vaga impresie ca e acolo de la 1900 vara. Impresionanta este intrarea aia cu lacat ruginit si usile monumentale. Ai sentimentul ca din spatele lor se va iti Frankenstein :twisted:
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!

damonik
senior
senior

Postby damonik » Thu Oct 19, 2006 8:37 pm

Singurul lucru interesant este praful de pe exponate. Eu am vaga impresie ca e acolo de la 1900 vara. Impresionanta este intrarea aia cu lacat ruginit si usile monumentale. Ai sentimentul ca din spatele lor se va iti Frankenstein :twisted:

damonik
senior
senior

Postby damonik » Thu Oct 19, 2006 8:38 pm

Return to “Anii 4-6”