spitale anul VI
- bibamania1981
- newbie
- b3
- elite
dragamaia wrote:Plz...cum e examenul scris la legala cu Curca?dar practicul???trebuie sa ii sponsorizam cumva, sa le incalzim putin sangele??? orice informatie extrem de binevenita...subiecte..orice
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- dustweaver
- elite
- dustweaver
- elite

Bears, beets, Battlestar Galactica.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
Otherwise, may I suggest you MYFB.
Daca am nevoie de observatii, comentarii, sugestii despre aspecte ce privesc felul in care folosesc limba romana si/sau engleza, stiu sa le gasesc ori solicit.
- dustweaver
- elite
la examen au fost doar 20 grile... Nu erau, intr-adevar, foarte multe pagini dar parca 8 sunt cam putine, totusi
. Nu le-am vazut decat o data, inainte de exam, da' anyway toata seria a luat 9 si 10 (asta uitasem sa zic)
.

Bears, beets, Battlestar Galactica.
- flo
- newbie
bibamania1981 wrote:sal!
ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre ATI in SUB?
Cum e exam, se trece sau, pun astia bete in roate,,,si orice alta info e bine primita:)
Multumesc!
pai cam pun bete in roate. a fost exam la care am invatat cel mai mult in anu 6. se pica si la practic si la scris. dar daca te pica la practic mai dai si pana la urma treci. trebuie sa stii foarte bine schema de resuscitare si sa faci manevrele. pe mine m-a intrebat la practic si din primul curs cu durerea, etapele si medicamentele din anestezie...
- bibamania1981
- newbie
- lulutza
- senior
- Amphetamine
- newbie
lulutza wrote:Stie cineva cum e examenul de recuperare medicala la Centrul de recuperare...nu stiu cum ii zice...ala de langa Teatrul de Comedie..?
Materia este absolut infecta
Am facut eu acolo...nu-ti face griji..eu nu am fost la cursuri,m-am dus direct la examen...in timpul examenului s-a putut vorbi..cei care au avut prezenta au luat 10 iar restul 9,cu exceptia unor straini care au luat mai putin!Eu zic ca nu tb sa-ti faci pb in privinta acestui examen...
- lulutza
- senior
Amphetamine wrote:Am facut eu acolo...nu-ti face griji..eu nu am fost la cursuri,m-am dus direct la examen...in timpul examenului s-a putut vorbi..cei care au avut prezenta au luat 10 iar restul 9,cu exceptia unor straini care au luat mai putin!Eu zic ca nu tb sa-ti faci pb in privinta acestui examen...
merci mult de raspuns, acum am venit de la examen si a fost frectzie . inteligenta colectiva...
... teatrul de comedie e pe str. Sf Dumitru, in spatele Muzeului de Istorie si scara de incendiu a Centrului de Recuperare da spre garderoba actorilor de la Comedie (unde o colega sustine ca i-ar fi vazut picioarele lui Tudor Chirila...acum nu stiu de unde si-a dat seama ca erau ale lui)
"The moral sense in mortals is the duty we have to pay on mortal sense of beauty"
- primoladulce
- senior
- primoladulce
- senior
- chris0500
- senior
primoladulce wrote:da..si pe noi ne tot ameninta astia ca daca nu venim la cursuri o sa avem subiecte grele la examen si ca la practic o sa se pice fara sa clipeasca,dar guess what?!asistentii aia sunt de negasit..ce sa-ti mai arate manevre pentru examen..deja e prea mult!
ar trebui sa mergi la cursuri. pe asistenti nici noi nu i-am vazut tot stagiu,dar o sa fie cineva, de regula cioflan, care o sa-ti arate manevra pe care trebuie sa o faci inainte de a i-o arata tu lu' profu. chestia e sa fi atent atunci si sa o prinzi repete in cateva secunde

- terim_terim
- senior
Gineco' in Polizu
Esential ptr practic este dg de sarcina; mai trebuie sa stii cateva manevre (Leopold, valve...) si ceva teorie (nu amanunte). Poate il gasesti pe asistent si va arata ceva inaintea examenului. Eu am incercat o data in timpul stagiului sa vad ceva dar a fugit asistentul de noi asa ca nu am mai trecut pe acolo pana in ultima zi cand am reusit sa prindem un alt asistent.
Grilele mi s-au parut cam grele, sensazatia a fost generala nu numai a mea.
Esential ptr practic este dg de sarcina; mai trebuie sa stii cateva manevre (Leopold, valve...) si ceva teorie (nu amanunte). Poate il gasesti pe asistent si va arata ceva inaintea examenului. Eu am incercat o data in timpul stagiului sa vad ceva dar a fugit asistentul de noi asa ca nu am mai trecut pe acolo pana in ultima zi cand am reusit sa prindem un alt asistent.
Grilele mi s-au parut cam grele, sensazatia a fost generala nu numai a mea.
- blondel
- senior
- chris0500
- senior
Re: ?
dice wrote:cum e cu prezenta la MF titan?
dar oftalmo SUUB?
presupun ca depinde de asistent?
stie cineva cum e ex la psihiatrie2?
saru'mana mult!
prezenta la mf nu conteaza, ei zic ca tin cont,dar in realitate nu se intampla asa ceva (eu am luat 10 si nu fusesem la nici un curs). trebuie sa mergi la stagiu.
oftalmo suub e leger, la stagiu depinde de asistent, la curs nu-i nevoie sa te duci. la examenul final se face curba lui gausse pe grupe.asa ca daca puneti toata grupa aceleasi raspunsuri luati 10.
la psihiatrie 2 depinde de asistent; noi am avut ca asistent pe conferentiar si nu am fost niciodata la stagiu, iar la final am luat 10.
sper sa te ajute ceea ce ti-am scris! bafta!
-
- junior
La adresa de mail carti_medicina@yahoo.com puteti oferi spre vanzare pt studentii din anii mai mici carti,atlase,dictionare care nu va mai folosesc.
Dc ati fost nevoiti sa cumparati pt diverse stagii carti de care nu o sa mai aveti nevoie, dc vreti sa plecati si aveti nevoie de bani pt cartile de step-uri, dc dati pe chirurgie si nu veti avea nevoie de cartile de medicale (sau invers), colegii din anii mici vi le pot cumpara.
De asemenea, la aceeasi adresa puteti face comenzi de carti care stiti ca va vor trebui la stagiile urmatoare, la preturi de anticariat, carti care provin de la absolventi.
Dc ati fost nevoiti sa cumparati pt diverse stagii carti de care nu o sa mai aveti nevoie, dc vreti sa plecati si aveti nevoie de bani pt cartile de step-uri, dc dati pe chirurgie si nu veti avea nevoie de cartile de medicale (sau invers), colegii din anii mici vi le pot cumpara.
De asemenea, la aceeasi adresa puteti face comenzi de carti care stiti ca va vor trebui la stagiile urmatoare, la preturi de anticariat, carti care provin de la absolventi.
- adamaria
- senior
- adamaria
- senior
nu ai inteles asa ca o sa-ti explic exact...am am facut deja stagiul de oftalmo la spit de oftalmologie am dat si examen dar trebuie sa recuperez un lp.....seria I face sapt asta oftalmologie acolo...asa ca ma interesa exact ziua si ora la care au ei lp astfel incat sa ma duc sa recuperez...........DECI e cineva din seria I pe aici
Acum ai inteles....

Acum ai inteles....

- tulip
- senior
- magdutz
- elder
- Chingachgook
- addicted
gineco la bucur a fost unul dintre cele mai tari stagii pe care le-am avut.
am fost de 2 ori. o data pe la mijloc, cand s-a dat un extemporal. a doua oara direct la examen. ce mai misto e ca se da si oral cu proful. astia care vreti gineco la rezi e bine sa mergeti ca sa aveti timp sa va reorientati. mai ales ca bucur e cam categ 2-a. (in speta acolo naste in special populatia de etnie roma si aveti ce vedea)
k
am fost de 2 ori. o data pe la mijloc, cand s-a dat un extemporal. a doua oara direct la examen. ce mai misto e ca se da si oral cu proful. astia care vreti gineco la rezi e bine sa mergeti ca sa aveti timp sa va reorientati. mai ales ca bucur e cam categ 2-a. (in speta acolo naste in special populatia de etnie roma si aveti ce vedea)
k
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- burciu_camelia
- newbie
ORL-Colentina
Daca intereseaza pe cineva cartea de ORL a conf. Anghel, o dau eu pt 5 lei...0747 082 482 U2-512, burciu_camelia@yahoo.com
Camelia B
- kuky_nic
- junior
spitale anul VI
Ce stiti despre psihiatrie la spit 9,cei care ati mai facut?prezenta,examen?multumesc si spor la invatat!