sena wrote:ar trebui sa ma tem de biofizica? nu prea mi-a placut in liceu (ba, deloc) fizica.
cel putin, ne vor lua de la zero sau ceva de genu'?

e foarte important sa stii fizica...nu stiu, tu cum ai intrat la medicina?
sena wrote:ar trebui sa ma tem de biofizica? nu prea mi-a placut in liceu (ba, deloc) fizica.
holliday wrote:sena wrote:ar trebui sa ma tem de biofizica? nu prea mi-a placut in liceu (ba, deloc) fizica.
nu cred ca ei te vor lua de la zero, probabil insa ca tu o vei lua de bunavoie de la zero.
e foarte important sa stii fizica...nu stiu, tu cum ai intrat la medicina?
Giuca Adrian wrote:Stie cineva ceva legat de 1 octombrie?La ce ora trebuie sa fim la facultate?Ce se intampla acolo,etc?
Multumesc anticipat!
cristiana.3 wrote:Stie cineva de unde vom afla orarul?
ioanaBB wrote:haha, am auzit ca e o femeie de 30-40 de ani.
Neal wrote:Pe 1 oct se poate face permisul pt biblioteca si se pot lua cartile?
RED.RED wrote:Ma uitam fe umf.ro la "Zilele Universitatii 2012 30.09-05.10" unde este consemnata si Primirea „Bobocilor Medicinisti”
Stie cineva in ce zi are loc ceremonia (banuiesc ca pe 1.10) si la ce ora?
Multumesc anticipat,
Weekend placut tutror si mult succes!
ioana_c wrote:Pana cum nu s-au afisat.
Amfiteatrul mare la ce etaj este?
Stefania B wrote:heeeeii...este cineva de pe aici in seria 1, grupa 19? Am tot intrebat si pe la facultate cand am avut cursul de biofizica, dar nu am avut noroc sa intalnesc pe careva:)...vreau doar sa stiu unde se tine lp.ul la biochimie maine:)
ioana_c wrote:langman in romana sau engleza?Care e mai bun si de ce?
ioana_c wrote:Multumesc pt raspuns.Mai am o intrebare:la engleza la examen exercitiile sunt aceleasi cu cele parcurse la cursuri?
ioana_c wrote:ok multumesc pentru raspuns.Mai am o intrebare:la examen la biochimie se dau si probleme?
ioana_c wrote:daca se intampla sa pic un examen in sesiunea din iarna pot sa-l mai dau odata in vara fara sa-mi afecteze locul de la buget?
Cactus wrote:ioana_c wrote:daca se intampla sa pic un examen in sesiunea din iarna pot sa-l mai dau odata in vara fara sa-mi afecteze locul de la buget?
da
Doddy wrote:Cactus wrote:ioana_c wrote:daca se intampla sa pic un examen in sesiunea din iarna pot sa-l mai dau odata in vara fara sa-mi afecteze locul de la buget?
da
Sigur?
Inseamna ca s-a schimbat... "pe vremea mea" (acum 4 ani) daca picai in iarna anato sau biofiz sau ce se mai dadea, il dadeai in toamna, in restanta. Daca absentai de la examen in schimb puteai sa-l dai in vara, la biofiz parca cu seriile care fac in sem 2, iar la anato se facea o zi speciala pentru semestrul 1.
Dar nu e o idee buna sa lipsesti la examene, iti zic din experienta, ca te supraincarci dup'aia si risti sa faci varza 2-3 examene...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest