Depinde in primul rand ce intelegi prin nota mare la fizio.
Primul pas in promovarea examenului de fizio este sa te impaci cu ideea ca este posibil sa iei o nota mica (mai ales la grile).
Apoi... daca vrei sa iei cu brio grilele, invata din cursuri. Du-te la cursuri, scrie cat de mult poti.
Stefanescu va da cursurile pe net, grilele de la partea ei se fac exclusiv din ce scrie acolo. Chiar daca par mici, informatia e foarte concentrata, asa ca ia ceva sa le inveti.
Bubuianu are cursuri ok, numai ca la ea trebuie sa stea cineva cu urechi bune si mana rapida in primele banci ca sa scrie tot. Preda bine, complet, insa vorbeste cam incet. In plus, nu repeta ideea daca cineva tuseste in sala / daca scartaie parchetul / daca se impusca cineva etc. asa ca cel mai bine e sa fii in fata
Buraga preda destul de alandala, insa grilele se fac din slide-urile pe care le prezinta ea la curs... nu vi le da, dar...

.
Zagrean povesteste el... niste chestii... nu poti scrie un curs la el ca lumea, insa e bine sa scrii cand mai zice el de cate o substanta, un efect... ca de obicei pica din alea la grile.
Dintre ceilalti asistenti, Caruntu preda f bine si va da cursul pe stick, Braga si Ghita fac cursuri ok, dar nu prea apucati sa scrieti.
In plus, pentru inima e buna cartea lui Dan Dobreanu, iar pentru canale si pompe, e un .pdf pus pe site-ul catedrei, la sectiunea "Neurostiinte", scris de nenea Zagrean (este bine facut, asa ca invatati din el).
Cam astea pentru grile... daca vrei sa si intelegi (unele cursuri sunt aiurea facute, greu de priceput), Guytonul este baza

(in romana, nu trebuie neaparat cel in engleza).
Fizio nu e un examen atat de naspa (mie unuia nu mi s-a parut imposibil, am luat si partialul in primavara si examenul de sem.2 in vara, si nu fac parte din studentii cu 9 si 10 pe linie...). E adevarat ca se pica (sunt destui care mai au inca de dat fizio, si daca tot nu iau nu stiu ce o sa se intample cu ei), insa daca inveti in special din cursuri, nu ar trebui sa ai probleme.
Mai mult... la grile (ca acolo se pica), se puncteaza asa: pentru fiecare semestru sunt 20 de grile (daca nu faci cu Bubuianu la lp, care nu vrea sa bage decat 2-3 studenti/grupa in partial, da neaparat partialul). Fiecare grila are 5 raspunsuri posibile, in medie 2 corecte per grila, in total cam 40 de raspunsuri corecte. Un raspuns corect iti da +1, unul gresit -1. Per total, trebuie sa ai +8 (ceea ce e mai putin de un sfert din total) ca sa treci, asa ca, la grila, trebuie sa pui exclusiv raspunsurile pe care esti foarte sigura. Nu este dracul chiar asa de negru cu fizio, iar treaba ca "daca nu inveti din nu stiu cate carti" e un mit. Invata cat poti cursurile, impaca-te cu ideea ca 7-8 sunt note foarte bune la fizio, si atunci totul va fi foarte bine

.