Kay Scarpetta wrote:Ştie cineva în ce cordon medular coboară fasciculul nigrospinal? Am văzut că unii zic că-n anterior, alţii-n lateral. Un răspuns precis există? Profa mea de bio nu m-a putut lămuri, poate profii voştri de la facultate ştiu mai bine...zic.
Riley wrote:Kay Scarpetta wrote:Ştie cineva în ce cordon medular coboară fasciculul nigrospinal? Am văzut că unii zic că-n anterior, alţii-n lateral. Un răspuns precis există? Profa mea de bio nu m-a putut lămuri, poate profii voştri de la facultate ştiu mai bine...zic.
depinde de manual(stiu ca e un raspuns om mai putin dotat intelectual dar asta e realitatea). Daca inveti pt admitere atunci iei cum scrie in manualul de admitere. daca inveti pt olimpiada atunci e mai complicat pt ca sunt aprobate TOATE manualele si implicit TOATE contradictiile.
Tin minte ca si eu in a 11-a am avut aceeasi dilema
Kay Scarpetta wrote:Riley wrote:Kay Scarpetta wrote:Ştie cineva în ce cordon medular coboară fasciculul nigrospinal? Am văzut că unii zic că-n anterior, alţii-n lateral. Un răspuns precis există? Profa mea de bio nu m-a putut lămuri, poate profii voştri de la facultate ştiu mai bine...zic.
depinde de manual(stiu ca e un raspuns om mai putin dotat intelectual dar asta e realitatea). Daca inveti pt admitere atunci iei cum scrie in manualul de admitere. daca inveti pt olimpiada atunci e mai complicat pt ca sunt aprobate TOATE manualele si implicit TOATE contradictiile.
Tin minte ca si eu in a 11-a am avut aceeasi dilema
Thanks, RileyAtunci, nu-mi rămâne decât să sper că nu le-o trece prin cap să pună vreo întrebare tocmai din asta. Şi da, e mai complicat
E chiar stresant că trebuie să schimb mereu manualele, încât am ajuns nici să n-am loc s-arunc un ac pe birou. Preferam ceva de dimensiuni "netteriene", dar unitar şi bine-organizat
razvv wrote:Cate credite are anatomia din anul II? 8,5+3,5 sau 8+4?
e.med wrote:Cum e prof Ispas pe sem 2 (an I) la examen (in conditiile in care am o nota buna pe primul semestru)?
anamariatocitu wrote:Imi puteti explica si mie, va rog frumos, cum trebuie sa procedez ca sa dau marire la anato...tinand cont ca fac anatomie cu dl profesor Ciomu? Am inteles ca trebuie sa vorbesc cu dumnealui ca sa imi acorde marire, insa orice alta informatie e binevenita (mai ales ca nu reusesc sa il gasesc la facultate de cand s a terminat sesiunea). Multumesc mult!
ina09 wrote:Din ce carti ati invatat anatomia sistemului nervos?
kooksee wrote:ce inseamna invechit la anatomie?
kooksee wrote:ce inseamna invechit la anatomie?
kooksee wrote:da-mi niste exemple de termeni schimbati in NA. cand eram eu student se invata inclusiv de pe Testut care e de cand era mam'mare fata mare.
kooksee wrote:in ce priveste neuroanatomia functiile unor structuri de care zici tin mai mult de fiziologie decat de anatomie.
kooksee wrote:pentru studenti diferenta intre cartile de anatomie consta in cat de clar sau incalcit sunt scrise, nu care e mai noua.
freefall wrote:ooook...deci treaba e in felul urmator: sunt anul intai si am facut anatomia cu dl profesor Ispas. pe primul semestru datorita unor probleme de sanatate nu am ajuns la examen (deci, restanta). acum, pe semestrul 2 datorita unor alte probleme (LENE GRAVA) nu am invatat mai nimic si mai mult ca sigur voi pica examenul (anatomia nefiind una dintre materiile care sa ma pasioneze prea tare). intrebarea mea e: am vreo sansa sa le iau in toamna pe amandoua?? sau pa pa medschool?? (as in, pic anul?) nu vreau sa le iau cu note astronomice mai ales ca am inteles ca domnul profesor nu da mai mult de 7 in restante, dar macar sa le iau. e domnul ispas genul de om care sa te lase repetent?? acum nu zic sa imi dea 5 pe nimic dar e cu mult mai exigent in restante decat e in sesiunea propriu-zisa??... si inteleg ca vacanta mea va fi...o stai...NU VA FI!!!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests